GRUPNJAK-DIJASPORA
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
hehehe, evo samo pocetak grupnjaka

Ostale ne smijem, popalice se djeca

Ostale ne smijem, popalice se djeca
- Soul_Sista
Dobar ti je prijedlog, kazu da je sredina uvijek zlatna
Ja samo da kazem da necu ucestvovati na grupnjaku jer imama obaveza ovaj termin (studentski zivot i jos toga
) ali se nadam da cete se fino provesti (gdje god to bude u Efropi
) 
Ja samo da kazem da necu ucestvovati na grupnjaku jer imama obaveza ovaj termin (studentski zivot i jos toga
- sojka
bash tako..chovjek i kad zheli svim silama da se angazhuje za neshto, onaj drugi mu to obezvrijedi i josh ochekuje da ga se shvati...(mi ne razumijemo shalu)...
Chini mi se da mozhesh i da crtash i da milion puta ponovish...ali vajde nema za gluvo-nijeme.
..niko nije dakle spreman ulozhiti malo svog vremena za neki susret?
Neki ne mogu doci, ali ne treba ni da zachatavaju.
Chini mi se da mozhesh i da crtash i da milion puta ponovish...ali vajde nema za gluvo-nijeme.
- Soul_Sista
Na zachatavanju se izvinjavam!sojka wrote:bash tako..chovjek i kad zheli svim silama da se angazhuje za neshto, onaj drugi mu to obezvrijedi i josh ochekuje da ga se shvati...(mi ne razumijemo shalu)...
![]()
![]()
![]()
Stvar je u tome sto bih ja htjela da upoznam i da se druzim ali stvarno nemam uslova (ni ekonomskih ni vremenskih) za to ovaj termin,,,nazalost!
- Baghira
Da prvo cestitam moderatoru podforuma na novom statusu i pozelim sve naj u daljnem radu s finim i malo manje finim forumasima
Dalje, stvarno mi je zao sto je jako mali broj forumasa pokazao zainteresovanje i izrazio ozbiljnu zelju za susretom
No nema veze, moremo mi i bRez vas
Sojkic i ostali, dogovoricemo se
Dalje, stvarno mi je zao sto je jako mali broj forumasa pokazao zainteresovanje i izrazio ozbiljnu zelju za susretom
Sojkic i ostali, dogovoricemo se
- manijak1
Važi
nigdje ne piše da ne mogu prisustvovati domaći u prolazu 
- Baghira
Kontam ovo za paulaner, pa i ovo za pantuLisac wrote:ne mozhe dogovorili smo se minhen.![]()
![]()
![]()
dakle paprike, paulaner i panta![]()
Nego, da usput obavijestim sve forumase voljne za grupnjak, bili dijasporasi ili jok, da ce se prvi oficijelni grupnjak odrzati u vremenu od 08.10.-10.10. u Minhenu. Nocenje cemo organizovati, ne sekirajte se, necete na ulicu
- Baghira
Ma nisam ja nimalo sebicna, nego mislim na ove sto zive juznije od MinhenaAnonymous wrote:Moze li gdje sjevernije u Njemackoj? pa da je i nama iz Skandinavije malo blize.
Panto malo i ti nogice protegniZivis u Minhenu i grupnjak tu. E svi malo noge da prosetamo
Zezam se, nemam nista protiv, moze i u Frankfurtu, na kraju krajeva Minhen moze biti prolazna stanica za juznjake
- manijak1
Mislim da nedostaje jedna stvar a to je da tebe niko ništa ne pita
i da ti fali pristojnosti pored nedostatka pameti .