Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U ime poboljshanja umjetnosti zhivljenja..druzhenja, kao shto sam nagovijestila (dodushe iza kulisa ovog foruma) pokrecem akciju i poziv na sastanak Dijasporaca.
Sastanak bi trebao da se odrzhi u Münchenu krajem septembra.
Ukoliko imate prijedloga, zhelje voljela bih da se dogovorimo i organizujemo.
Svaki prijedlog, svaka konstruktivna kritika je dobrodoshla...
sojka wrote:U ime poboljshanja umjetnosti zhivljenja..druzhenja, kao shto sam nagovijestila (dodushe iza kulisa ovog foruma) pokrecem akciju i poziv na sastanak Dijasporaca.
Sastanak bi trebao da se odrzhi u Münchenu krajem septembra.
Ukoliko imate prijedloga, zhelje voljela bih da se dogovorimo i organizujemo.
Svaki prijedlog, svaka konstruktivna kritika je dobrodoshla...
Kad bih znala tachno koliko ce nas biti, koliko je to pouzdano, mogla bih da organizujem neshto, a ovako su mi ruke svezane...pucanj u prazno;)
..i neka ne bude izgovor besparica, mozhemo si posuditi love..a i dovoljno je vremena da svi uzmemo jedan dan slobodan...ne zahtijeva to previshe od nas..
Soul Sista,
u centralnoj Njemachkoj...Kao shto rekoh mozhemo se organizovati nekako, samo ukoliko to stvarno zhelimo.
Mislim da bi bilo fino da i Dijaspora izadje malo iz kolotechine rada, rada i rada. Dosta njih se zhali na taj posao...i kako je lako nashima, a istina je ta da dijaspora nishta i ne poduzima po tom pitanju.
...kao prvo svako za sebe treba da zna koliko je novca, vremena spreman odvojiti za susret...
..drugo ne mozhe to biti bacanje u prazno, jer smo mi puni;)..neki novcem, neki duhom;)