jah, jah...taj pogotovo, kako ga samo zaboravihgoldenlily wrote:Ejs sada,neko kriv Senadu,što nema muda,il' što voli da se šlihta drugima,znaš gdje
...
je li dodik dosao do dna?
-
district-beg
ljudi ba, pa znate da srbima sto je vodja ludji, vise im odgovara..oni ce za njega glasat sve dok je ziv...dobro je neko primjetio- bice na dnu samo 2 metra pod zemljom! ako bi lajcak digo kakvu frku, da ga smijeni isl. eto nama rata
usput, bakir=dodik u primitivizmu ko 2 i 2
usput, bakir=dodik u primitivizmu ko 2 i 2
-
goldenlily
Ma Bakir nije baš primitivac kao Dodik,njegov malo veći grijeh je da je sjena jednog malog,uzoritog,vrijednog,marljivog,visokog,najpametnijeg,sa najljepšom frizurom... predsjednika stranke.Mislim da Bakir i ekipa oko njega u 60 min. imaju itekako muda,al imaju lošeg,uzoritog,vrijednog,marljivog,visokog,najpametnijeg,sa najljepšom frizurom... predsjednika stranke.
A činjenica je da je Stanković majstorski iskoristio Bakirovu potčinjenost frustriranom Zlaji,te dokrajčio Dodika.
A činjenica je da je Stanković majstorski iskoristio Bakirovu potčinjenost frustriranom Zlaji,te dokrajčio Dodika.
-
AbU_JamaL_MovE
To mu nije izgovor sto su ga iznendaili. Da su mu Tita dragog doveli on se nije smjeo onako ponasati. Na sve sto je Bakir rekao moglo se lijepo odgovoriti.mustang_gt_1987 wrote:to sto su ga onako iznenadili je krajnje bezobrazno i drsko i neprofesionalno
ne pravdam ga ali ono sto je televizija uradila je nize od svih dodikovih postupaka koje je tamo uradio
svakom dodje kraj pa i dodiku
mada mislim da je on obezbijedio sigurnu penziju od stotinjak milja maraka
MA ON JE JEDNA OBICNA SELJACINA
- Prozor
I malo je profuro onaj stos, "cuo sam i ja a o vama svasta"
prvo je ga je rekao Senadu pa sad Stankovicu kad mu je ovaj rek´o da je cuo o Dodikovom gledanju Grbavice...
On fakat raspravlja na djecijem nivou, ne shvatam kome on moze biti ozbiljan politicar. Ali vecina njegovih pristalica vjerovatno komentarisu tipa "al´ mu ga je sukno!" i slicno...
On fakat raspravlja na djecijem nivou, ne shvatam kome on moze biti ozbiljan politicar. Ali vecina njegovih pristalica vjerovatno komentarisu tipa "al´ mu ga je sukno!" i slicno...
- taxi_driver
imala je "muda" duska jurisic koja ga je par puta ispreskakala,pa je zavrsila na ftv vodeci dnevnik.dajde ba,dodik ima moc a nasi novinari se plase za svoju guzicu.
-
von-re
poslije NU2 meni je buducnost BIH svjetlija i izvjesnija kako god to vama apsurdno zvucalo;
- jednom je, cini mi se, s. pecanin na pitanje sta je gore od jednog cetnika odgovorio da to nisu samo dva cetnika nego i jedan cetnik koji govori engleski jezik(mislim da se u kokretnom slucaju radilo o m.ivanicu).
hocu da kazem da je dodik osim toga sto je jedan, vako, teski, masni cetnik - nista vise! i stoga je manje zlocudan. mozda je njegovo palanacko ponasanje unosi i zabrinutost - ali zbog nedostatka intelektualne komponente i nije tip koji rjesava utakmice. u rukometnom zargonu, vise je kao pivotmen il centar u kosarci - razgrce liniju i pravi prostor za druge ali utakmice on ne odlucuje. medjutim laktaski pivotmen uzeo je nasebe ulogu nezamjenjivog i bolesno ambicioznog plymakera - sto tim koji predvodi cini ranjivim i osudjenim na poraz protiv iole ustimane ekipe.
- a zbog njegove nemustosti prilikom nezgrapnog pokusaja pozdrava na kraju emisije mi ga je bilo cak i malo zao - stankovic ga je doveo na njegovu pravu mjeru. hrvatski gradjani konacno vidjeli SA CIM imamo posla - a njegov uspjeh znaci i granicu velike srbije 50 km od zagreba.
-NU2 sam gledao sinoc, a danas mi je bio super dan
- jednom je, cini mi se, s. pecanin na pitanje sta je gore od jednog cetnika odgovorio da to nisu samo dva cetnika nego i jedan cetnik koji govori engleski jezik(mislim da se u kokretnom slucaju radilo o m.ivanicu).
hocu da kazem da je dodik osim toga sto je jedan, vako, teski, masni cetnik - nista vise! i stoga je manje zlocudan. mozda je njegovo palanacko ponasanje unosi i zabrinutost - ali zbog nedostatka intelektualne komponente i nije tip koji rjesava utakmice. u rukometnom zargonu, vise je kao pivotmen il centar u kosarci - razgrce liniju i pravi prostor za druge ali utakmice on ne odlucuje. medjutim laktaski pivotmen uzeo je nasebe ulogu nezamjenjivog i bolesno ambicioznog plymakera - sto tim koji predvodi cini ranjivim i osudjenim na poraz protiv iole ustimane ekipe.
- a zbog njegove nemustosti prilikom nezgrapnog pokusaja pozdrava na kraju emisije mi ga je bilo cak i malo zao - stankovic ga je doveo na njegovu pravu mjeru. hrvatski gradjani konacno vidjeli SA CIM imamo posla - a njegov uspjeh znaci i granicu velike srbije 50 km od zagreba.
- jeza u ledja
Ne znam bas koliko je profesionalno od Stankovica bilo reci doslovno "....vi ste ubili covjeka prilikom otvaranja Ferhadije".
-
AbU_JamaL_MovE
von-re wrote:poslije NU2 meni je buducnost BIH svjetlija i izvjesnija kako god to vama apsurdno zvucalo;
U pravu si koliko god to apsurdno zvucalo
- jeza u ledja
Bravo!zavrzlama wrote:Stankovicu svaka cast....samo bih pitao Stankovica kako bi se osjecao da je Dodik premijer Republike Srpske na pola dijela Hrvatske teritorije..e tad bi Stankovic postavljao druga pitanja i drugacije se junacio pred Dodikom....nisu nasi BIH novinari losi i nesposobni...nego Dodik drzi pola ratnog plijena od Karadjica pa mu se mora podilaziti i tropiti seljakluk i krkanstvo ..dok to novinari u Hrvatskoj ne moraju..tu je trik..ali otici ce i Dodik tamo gdje treba..
-
goldenlily
Najjači su mi komentatori koji su pokupili sa srpskih foruma ovu priču o nekulturnom i bezobraznom Stankovićevom vođenju emisije.Kao Stanković je napravio džibersku sačekušu,jadnom Mići koji je samo kao mirni lijevčepoljski seljak došo da proda piliće i zelje na zagrebački plac.jeza u ledja wrote:Bravo!zavrzlama wrote:Stankovicu svaka cast....samo bih pitao Stankovica kako bi se osjecao da je Dodik premijer Republike Srpske na pola dijela Hrvatske teritorije..e tad bi Stankovic postavljao druga pitanja i drugacije se junacio pred Dodikom....nisu nasi BIH novinari losi i nesposobni...nego Dodik drzi pola ratnog plijena od Karadjica pa mu se mora podilaziti i tropiti seljakluk i krkanstvo ..dok to novinari u Hrvatskoj ne moraju..tu je trik..ali otici ce i Dodik tamo gdje treba..
E ba,gledo sam Dodika,u sto emisija i u svakoj se pokazo kao papak,u jedno pedeset emisija je iznio neku svoju devizu ''sa ciganima ciganski,sa gospodom gospodski'',to j ekao on pokupio od đeda kad je pošo da studira u Bgd
Izgleda da je upo u vlastitu zamku
A ovo kako ima jake veze u BiH i kako neki novinari zbog toga nemaju muda...
-
hrizantema
Jeste li vidjeli kako Dodik cijel vrijeme potencira, u pauzama kad pokusava da sastavi dvije recenice, neko hrvatsko pitanje tipa: "ja sam za treci entitet", srbi pomogli hrvatima kad su bjezali iz Lasvanske doline, hrvati marginalizirani u federaciji itd itd, kao neko ko je dosao smisleno da otpjeva ono sto je naucio i naumio. A covjek ga presijeca i to napravi facu bas kao da pokaze da ga to ne interesuje i da ga nije zato pozvao...E tu mi je Dodik ispadao najgluplji i trebalo je da stane na loptu i mogao je sva ona pitanja lijepo politicki eskivirati(sto bi Hari sigurno i uradio, rekao da nista nista ne kaze)...I stvarno ne mogu cudom da se nacudim da neko ode i u susjednu zemlju i govori da nece Bosnu i Hercegovinu, a njen je legitimni predstavnik , i da to Lajcak mirno gleda.Mislim da je ovih zadnjih mjeseci ovo bila tipicna Dodikova kampanja(jer je ko papagaj uvijek sve isto ponavljao na svakom intervjuu), sve do ovog slucaja sa HRT-om.Tu je usro motku, ebi ga!
-
dek
Donekle se slažem ali smatram da su naši novinari uistinu loši, nesposobni i nepismeni (barem ovi na TV-u, Mate i Senad najbolji primjeri) pa kad bi i htjeli i smjeli ne bi mogli kvalitetno 'izdriblat' gosta kao Stanković.jeza u ledja wrote:Bravo!zavrzlama wrote:Stankovicu svaka cast....samo bih pitao Stankovica kako bi se osjecao da je Dodik premijer Republike Srpske na pola dijela Hrvatske teritorije..e tad bi Stankovic postavljao druga pitanja i drugacije se junacio pred Dodikom....nisu nasi BIH novinari losi i nesposobni...nego Dodik drzi pola ratnog plijena od Karadjica pa mu se mora podilaziti i tropiti seljakluk i krkanstvo ..dok to novinari u Hrvatskoj ne moraju..tu je trik..ali otici ce i Dodik tamo gdje treba..
- spreca
zavrzlama wrote:Stankovicu svaka cast....samo bih pitao Stankovica Hrkako bi se osjecao da je Dodik premijer Republike Srpske na pola dijela [/color]vatske teritorije..e tad bi Stankovic postavljao druga pitanja i drugacije se junacio pred Dodikom....nisu nasi BIH novinari losi i nesposobni...nego Dodik drzi pola ratnog plijena od Karadjica pa mu se mora podilaziti i tropiti seljakluk i krkanstvo ..dok to novinari u Hrvatskoj ne moraju..tu je trik..ali otici ce i Dodik tamo gdje treba..
Nisi bas u pravu .
Nedeljom u dva gledam od samog pocetka i rijetke su emisije koje nisam gledao.Stankovic je jedan od boljih odnosno naj bolji novinar na Balkanu pa i sire.
Mnoge "poznate licnosti"su prosli kroz stankovicevu "giljotinu"ali se niko tako glupo nije ponio kao Ronhil.
Zasto nije obecao Stankovicu nokaut kao Bakiru?.
Zto sto nije znao gdje mu je glava a gdje guzica.
Nadam se da ce kao goste nedeljom u 2 pozvati sve BiH politicare.
-
Krugman
Nemamo mi televizijskog novinara Stankovicevog kalibra, nema lika sa integritetom. Kod nas su samo ulizice, sminkeri, i pedercine tipa Senad Hadzifejzovic - pogledaj njegov intervju sa Dodikom, to kljuc da bacis.ObiVan wrote:Pa pitam se da li je iko gledao na koji nacin Dodik postupa, razgovara sa svojim sagovornicima, novinarima kada je na "svom" terenu? Taj covjek svoj papanluk i seljakluk upakovan u tvrdoglavu politiku, te guranje samo svojih i svojih interesa postavlja kao prepreku svakom prilikom. Stankovic je dokazao da je profesionalac, znao je koga zove u studio, znao je zbog cega ovaj dolazi. Dodik dolazi mislivsi da ce sada nastaviti svoje pohode, pun sile, jer ga niko dosad nije uspio zaustaviti dolazi u Hrvatsku, spreman je pricati o trecem entitetu, o tome kako je dobar i sposoban...Posto Nedjeljom u 2 nije naivno uredjena emisija Stankovic ga docekuje na svom terenu i svjesno vodi kroz emisiju kako hoce. Izbezumio je Dodika, postigao sve ono sto citava BiH dosad nije uspjela. Niko u RS, Federaciji , medjunarodnoj zajednici nije onako tresao Dodika. On vise nije znao gdje je. Nijedan njegov savjetnik ga nije uspio pripremiti na onakvu egzikuciju. Isprovocira ga s pitanjima, da na svoju jeftinu pricu o zalaganju za treci entitet Stankovic direktno pita za Posavinu, a Dodik seljacki onako sam sebi u lice puca odmah po Liki ,Krajini i Dalmaciji. Autogol. Ubacuje Bakira skolski da ga dokrajchi, gdje Dodikovstina tone do beskraja. Dodik pokazuje i fizicki i verbalno do kojeg dna je dosao. I za kraj mahalski mu kaze da ce se rukovati kad on kaze. Izbezumi ga, pokaze principijelnost Dodika kada ovaj ustane lafo ide, pa poslije opet sjedne, kao malo dijete ga je provozao. Ovo je UMIJECE. Niko ovo nije dosad postigao, previse smo glupi, imamo puno da ucimo. Ona sirovina zamajava citavu zemlju, nasi kvaziintelektualci sitnih interesa nemaju ni muda ni znanja da papka smjeste gdje mu je mjesto. Od mene cista desetka za emisiju. 10+
http://www.youtube.com/watch?v=QQV1fgFc ... re=related
- MuaDib
Bakir je fakat bio suvišan, Stanković ga je do tada već izvozao ko vola.
Ali ne znam da li ste ga vidjeli u Narodnoj skupštini RS, onaj radikal ga je izjebo u mozak. Nazvo je SNSD Alibaba i 44 junaka. To je šou bio, a on se nahorozio na govornici s poznatim stlom: vid ti glave ko cocin bubanj, a gledaj one radikalne budale, ma slušajte vi opozicione budala, vi ličite na on stvar, šta mi ti pametuješ guslaru jedan, obračunati ću se ja s vama. A radikal Mihajlica, mada ga ne gotivim tako ga je spustio na zemlju, vi ste sramota za sav srpski narod, ne dolazi se na HTV sa vjenčanja pijan, pa nije Stanković, ko voditeljice RTRS-a, da cvile kad vas vide, pa narod se sinoć budio u dva po po noći da gleda reprizu, da vidi tu sramotu. itd. i na kraju reče poslije promenade i kočijaškog stava, izađe dodo, ono seljački haj zdravo, ko vas jebe.
Predlažem bht-u da napravi emisiju memoari milorada dodika, kneza od laktaša, cara ronhila i zgrade vlade, vožda i gorile Srpske.
Ali ne znam da li ste ga vidjeli u Narodnoj skupštini RS, onaj radikal ga je izjebo u mozak. Nazvo je SNSD Alibaba i 44 junaka. To je šou bio, a on se nahorozio na govornici s poznatim stlom: vid ti glave ko cocin bubanj, a gledaj one radikalne budale, ma slušajte vi opozicione budala, vi ličite na on stvar, šta mi ti pametuješ guslaru jedan, obračunati ću se ja s vama. A radikal Mihajlica, mada ga ne gotivim tako ga je spustio na zemlju, vi ste sramota za sav srpski narod, ne dolazi se na HTV sa vjenčanja pijan, pa nije Stanković, ko voditeljice RTRS-a, da cvile kad vas vide, pa narod se sinoć budio u dva po po noći da gleda reprizu, da vidi tu sramotu. itd. i na kraju reče poslije promenade i kočijaškog stava, izađe dodo, ono seljački haj zdravo, ko vas jebe.
Predlažem bht-u da napravi emisiju memoari milorada dodika, kneza od laktaša, cara ronhila i zgrade vlade, vožda i gorile Srpske.
- infobrcko
e moj dodik ja mislim da je najbolje za njega kao srpskog politicara da prestane slijedit karadzica, mladica vec da krene putem pravih srpskih politicara milosevica i svog stranackog koleguonog jelica...
Moje misljenje ali i vecine mojih sugradjana da su oni nesto najbolje za srpsku pod zemljom
Moje misljenje ali i vecine mojih sugradjana da su oni nesto najbolje za srpsku pod zemljom
- DrugaGimnazija
ima na you tube. potrazi.elSaik wrote:A jel' ima snimak te emisije?
- DrugaGimnazija
Da odgovorim: Nije dosao do dna, moze on i dublje.
-
mustang_gt_1987
ma bakir nije nista bolji od dodika
bakir bi na svakog pljunuo samo da mu je slave i para
samo njegova taktika je da pljuje na svakog po malo (ponekad i ubode pokoju istinu ali pljuvao je on i nevine
evo jedan dio:
http://youtube.com/watch?v=sQl_Rp4jzx4
bakir bi na svakog pljunuo samo da mu je slave i para
samo njegova taktika je da pljuje na svakog po malo (ponekad i ubode pokoju istinu ali pljuvao je on i nevine
evo jedan dio:
http://youtube.com/watch?v=sQl_Rp4jzx4
- Ivy
http://www.youtube.com/watch?v=ThLXte0vo3I 1/7
http://www.youtube.com/watch?v=kDvoJRgHrKM 2/7
http://www.youtube.com/watch?v=dDDL-l-I-R0 3/7
http://www.youtube.com/watch?v=aZWCJsR2tMI 4/7
http://www.youtube.com/watch?v=yGXwbZtz8xY 5/7
http://www.youtube.com/watch?v=uffUhsa6PEQ 6/7
http://www.youtube.com/watch?v=Az-DxFuv4jw 7/7
JAO STA MU URADI!!! Jao jao jao...koja sirovina i papak od covjeka!
http://www.youtube.com/watch?v=kDvoJRgHrKM 2/7
http://www.youtube.com/watch?v=dDDL-l-I-R0 3/7
http://www.youtube.com/watch?v=aZWCJsR2tMI 4/7
http://www.youtube.com/watch?v=yGXwbZtz8xY 5/7
http://www.youtube.com/watch?v=uffUhsa6PEQ 6/7
http://www.youtube.com/watch?v=Az-DxFuv4jw 7/7
JAO STA MU URADI!!! Jao jao jao...koja sirovina i papak od covjeka!