je li dodik dosao do dna?
-
photo
#1 je li dodik dosao do dna?
svi znamo sta je pricao u "nedjeljom u 2" na htv. juce je na sjednici skupstine rs vrijedjao poslanike i izderao se kao kakav bizon. sada je poceo da koci daljnji razvoj bih sprjecavajuci izglasavanje budzeta za 2008. ocito je da ga je stankovic dobro prodrmao da je definitivno izgubio zivce i kontakt sa realnoscu. sta mislite:
koliko jos moze dodik da nisko padne?
je li najzad dosao do dna?
hoce li lajcak sada ovo iskoristiti da ga smijeni?
ostali komentari o daljnjem razvoju bizona dodika?
koliko jos moze dodik da nisko padne?
je li najzad dosao do dna?
hoce li lajcak sada ovo iskoristiti da ga smijeni?
ostali komentari o daljnjem razvoju bizona dodika?
-
mustang_gt_1987
to sto su ga onako iznenadili je krajnje bezobrazno i drsko i neprofesionalno
ne pravdam ga ali ono sto je televizija uradila je nize od svih dodikovih postupaka koje je tamo uradio
svakom dodje kraj pa i dodiku
mada mislim da je on obezbijedio sigurnu penziju od stotinjak milja maraka
ne pravdam ga ali ono sto je televizija uradila je nize od svih dodikovih postupaka koje je tamo uradio
- osa
dodik je ispao klaun u onoj stankovićevoj emisiji isključivo iz razloga što se on u bih ne susreće sa takvim tipom novinara, on je došao u emisiju s pripremljenom pričom o "ekonomskom uspjehu rs", povratu imovine protjeranima, o svojoj vladi u kojoj sjede i hrvati i bošnjaci i sl., međutim nije računao da je "nedjeljom u 2" emisija u kojoj gost nema mogućnost iskoristiti tv medij za besplatnu promidžbu, već emisija u kojoj stanković insistira na neugodnim temama. mislim da dodo nikad više neće doći u ovakav tip emisije pogotovo na htv.
-
latinalover
ispao je primitivac jos veci nego inace...pogotovo kad ga Stankovic oslovi sa "VI", a on njemu "slusaj ,ovako..."
to je sitnica sta svasta je govorio...al
glupo je sto je PRIMITIVCA bakira pozvao u emisiju..jer i bakir je jadan i patetican.....sve pljuje a sa lagumdzijom kaficu ispija....
tu bas nisu ispali fer, prema Dodiku ,bez obzira na to, kakav je...
to je sitnica sta svasta je govorio...al
glupo je sto je PRIMITIVCA bakira pozvao u emisiju..jer i bakir je jadan i patetican.....sve pljuje a sa lagumdzijom kaficu ispija....
tu bas nisu ispali fer, prema Dodiku ,bez obzira na to, kakav je...
- terapija
Eto de ga malo branimustang_gt_1987 wrote:to sto su ga onako iznenadili je krajnje bezobrazno i drsko i neprofesionalno
A nije ti bezobrazno sto on izjavljuje, BiH za mene ne postoji, huska hrvate na separatizam, a pri tome naravno ne namjerava da im ustupi ni pedlja posavske teritorije, s koje su protjerani.. Dakle budi najnize porive u ljudima, a prvenstveno misli kako je cijeli RS njegov licno, a ne kako je tu da sluzi ljudima koji zive...
ma joj moze se o njegovim bezobrazlucima do godine, ali eto neka je novinar bezobrazan...
- IZVANZEMALJAC
ima on još do dna a dovoljno je pametan da se toga čuva a kad mu bude dosta pravac Dedinje.
- ZZZlica
Buahaha, jel' to treba i mi da plačemo što su tamo neki novinari povrijedili tanane osjećaje Mile Ronhila?
Šta je vama? On je POLITIČAR i, kao takav, mora biti spreman na razne vrste provokacija, iznenađenja i nefer postupaka, a pritom mora zadržati hladnokrvnost i kulturu ponašanja... to mu je u opisu posla
Jednom sam gledala kako Jacques Chirac (bivši predsjednik Francuske) u okviru predizborne kampanje obilazi siromašno predgrađe Pariza i dok prolazi kroz špalir stanovnika (koji su, većinom, sjeverno-afričkog porijekla), jedan dečko ga pljune posred lica... ni mišić mu se nije pomakao, kez kao i prije, ni obrisao se nije... E, sad, šta mislite, šta bi hipertrofirani premijer RS-a učinio na Chiracovom mjestu?
Šta je vama? On je POLITIČAR i, kao takav, mora biti spreman na razne vrste provokacija, iznenađenja i nefer postupaka, a pritom mora zadržati hladnokrvnost i kulturu ponašanja... to mu je u opisu posla
Jednom sam gledala kako Jacques Chirac (bivši predsjednik Francuske) u okviru predizborne kampanje obilazi siromašno predgrađe Pariza i dok prolazi kroz špalir stanovnika (koji su, većinom, sjeverno-afričkog porijekla), jedan dečko ga pljune posred lica... ni mišić mu se nije pomakao, kez kao i prije, ni obrisao se nije... E, sad, šta mislite, šta bi hipertrofirani premijer RS-a učinio na Chiracovom mjestu?
-
edinbug
A krajnje je korektno to sto je u predizbornoj kampanji (prosle godine) , zajedno sa lepim Haretom koristio onakvu nacionalisticku, separatisticku retoriku, pa onda sa njim zavezao zastave, i jos veci paradoks u zadnje vrijeme ga hvali kao konstruktivnog politicara.mustang_gt_1987 wrote:to sto su ga onako iznenadili je krajnje bezobrazno i drsko i neprofesionalno
-
edinbug
tu bas nisu ispali fer, prema Dodiku ,bez obzira na to, kakav je...[/quote]
A ko ti je zao Dodika, ti imas onda izbor sa Avazom, Hadzifejzovicem, pa i Matom.
Izgleda kod tebe vazi ona: Gledacu ja kod komsije kako je, a moja avlija sto je prljava, e to nikoga nije briga.
Sto se tice Bakira i Zlatka, pogledaj emisiju od neki dan (Rucak sa ... na FTV) , pa onda komentarisi .
tu bas nisu ispali fer, prema Dodiku ,bez obzira na to, kakav je...[/quote]
A ko ti je zao Dodika, ti imas onda izbor sa Avazom, Hadzifejzovicem, pa i Matom.
Izgleda kod tebe vazi ona: Gledacu ja kod komsije kako je, a moja avlija sto je prljava, e to nikoga nije briga.
Sto se tice Bakira i Zlatka, pogledaj emisiju od neki dan (Rucak sa ... na FTV) , pa onda komentarisi .
- DobroJutroKolumbo
Kakav dno , ima do dna jos koliko hoces , dug je put do dole...samo je pitanje koliko ih vodi debela mrcina sa sobom!?

- Altsa
halo ba jeste li vi normalni. pa jedini nacin da se sa dodikom razgovara je nacin na koji on razgovara sa drugima. klin se klinom izbija. a sto se tice njega samog ocito je da je u potpunosti izgubio kompas i da se polako gubi u svom svom seljakljuku, primitivizmu i na kraju lopovluku za koji ce sigurno odgovarati ukoliko prije ne pobjegne kod brace preko drine. ne kontam samilost prema seljacini iz laktasa od nekih na ovom forumu.
-
seansarah
politicar mora da sa svim situacijama izadze na kraj. zast nije fer sto se ukljucio Bakir? pa da je dodo nevin nebi se tako ni ponasao. k´o malo dijete: "necu sa njim da pricam, necu da ga slusam, sta ja imam s njim pricati..." tako moja cerka od 4 godine kad se naljuti na brata!
pa nemoze sebi nijedan politicar dozvoliti tako nesto. nismo u djecijem vrticu. svaki politicar se mora snaci i u neugodnim situacijama, to je za mene sasvim normalno...a ne samo politicar nego svi mi!
Ono je bilo smjesno....isto beba mala, buahhhh!
pa nemoze sebi nijedan politicar dozvoliti tako nesto. nismo u djecijem vrticu. svaki politicar se mora snaci i u neugodnim situacijama, to je za mene sasvim normalno...a ne samo politicar nego svi mi!
-
ObiVan
Pa pitam se da li je iko gledao na koji nacin Dodik postupa, razgovara sa svojim sagovornicima, novinarima kada je na "svom" terenu? Taj covjek svoj papanluk i seljakluk upakovan u tvrdoglavu politiku, te guranje samo svojih i svojih interesa postavlja kao prepreku svakom prilikom. Stankovic je dokazao da je profesionalac, znao je koga zove u studio, znao je zbog cega ovaj dolazi. Dodik dolazi mislivsi da ce sada nastaviti svoje pohode, pun sile, jer ga niko dosad nije uspio zaustaviti dolazi u Hrvatsku, spreman je pricati o trecem entitetu, o tome kako je dobar i sposoban...Posto Nedjeljom u 2 nije naivno uredjena emisija Stankovic ga docekuje na svom terenu i svjesno vodi kroz emisiju kako hoce. Izbezumio je Dodika, postigao sve ono sto citava BiH dosad nije uspjela. Niko u RS, Federaciji , medjunarodnoj zajednici nije onako tresao Dodika. On vise nije znao gdje je. Nijedan njegov savjetnik ga nije uspio pripremiti na onakvu egzikuciju. Isprovocira ga s pitanjima, da na svoju jeftinu pricu o zalaganju za treci entitet Stankovic direktno pita za Posavinu, a Dodik seljacki onako sam sebi u lice puca odmah po Liki ,Krajini i Dalmaciji. Autogol. Ubacuje Bakira skolski da ga dokrajchi, gdje Dodikovstina tone do beskraja. Dodik pokazuje i fizicki i verbalno do kojeg dna je dosao. I za kraj mahalski mu kaze da ce se rukovati kad on kaze. Izbezumi ga, pokaze principijelnost Dodika kada ovaj ustane lafo ide, pa poslije opet sjedne, kao malo dijete ga je provozao. Ovo je UMIJECE. Niko ovo nije dosad postigao, previse smo glupi, imamo puno da ucimo. Ona sirovina zamajava citavu zemlju, nasi kvaziintelektualci sitnih interesa nemaju ni muda ni znanja da papka smjeste gdje mu je mjesto. Od mene cista desetka za emisiju. 10+
-
latinalover
da u pravu si....
al bakir ima prljavog vesa..iako se sa dodikom niko porediti ne moze...
jbg....on je pravo olicje primitivizma......
a prodajom rafinerije nafte, telekoma...od RS-a ce napraviti jos vecu sirotinju nego sad sto je.....jer federacija,kakva god bila, puno manje sirotinje ima nego RS.......valjda ce se naci neko da nam ovo potvrdi...briga ruse za tamo neku Republiku sumsku.....a i Srbiji ne treba jos sirotinje....
al bakir ima prljavog vesa..iako se sa dodikom niko porediti ne moze...
jbg....on je pravo olicje primitivizma......
a prodajom rafinerije nafte, telekoma...od RS-a ce napraviti jos vecu sirotinju nego sad sto je.....jer federacija,kakva god bila, puno manje sirotinje ima nego RS.......valjda ce se naci neko da nam ovo potvrdi...briga ruse za tamo neku Republiku sumsku.....a i Srbiji ne treba jos sirotinje....
- zena21
nije bio pripremljenseansarah wrote:politicar mora da sa svim situacijama izadze na kraj. zast nije fer sto se ukljucio Bakir? pa da je dodo nevin nebi se tako ni ponasao. k´o malo dijete: "necu sa njim da pricam, necu da ga slusam, sta ja imam s njim pricati..." tako moja cerka od 4 godine kad se naljuti na brata!
-
THE KING
ObiVan - čista 10-ka za komentar...A Stankovića za počasnog građanina ove vukojebine, za dostignuća u PRAVOM novinarstvu, za nauk i na bruku našem "novinarskom" puku, kamari majmuna čije je najveće dostignuće dovesti SELJAČINU u svoju emisiju, a ostalo je na SELJAČINI...da nam priča svoje priče, a na nama je da slušamo...
- poplava
Slazem se - za emisiju 10+, ali za BIH -10, na zalost. Prava sramota...ObiVan wrote:Pa pitam se da li je iko gledao na koji nacin Dodik postupa, razgovara sa svojim sagovornicima, novinarima kada je na "svom" terenu? Taj covjek svoj papanluk i seljakluk upakovan u tvrdoglavu politiku, te guranje samo svojih i svojih interesa postavlja kao prepreku svakom prilikom. Stankovic je dokazao da je profesionalac, znao je koga zove u studio, znao je zbog cega ovaj dolazi. Dodik dolazi mislivsi da ce sada nastaviti svoje pohode, pun sile, jer ga niko dosad nije uspio zaustaviti dolazi u Hrvatsku, spreman je pricati o trecem entitetu, o tome kako je dobar i sposoban...Posto Nedjeljom u 2 nije naivno uredjena emisija Stankovic ga docekuje na svom terenu i svjesno vodi kroz emisiju kako hoce. Izbezumio je Dodika, postigao sve ono sto citava BiH dosad nije uspjela. Niko u RS, Federaciji , medjunarodnoj zajednici nije onako tresao Dodika. On vise nije znao gdje je. Nijedan njegov savjetnik ga nije uspio pripremiti na onakvu egzikuciju. Isprovocira ga s pitanjima, da na svoju jeftinu pricu o zalaganju za treci entitet Stankovic direktno pita za Posavinu, a Dodik seljacki onako sam sebi u lice puca odmah po Liki ,Krajini i Dalmaciji. Autogol. Ubacuje Bakira skolski da ga dokrajchi, gdje Dodikovstina tone do beskraja. Dodik pokazuje i fizicki i verbalno do kojeg dna je dosao. I za kraj mahalski mu kaze da ce se rukovati kad on kaze. Izbezumi ga, pokaze principijelnost Dodika kada ovaj ustane lafo ide, pa poslije opet sjedne, kao malo dijete ga je provozao. Ovo je UMIJECE. Niko ovo nije dosad postigao, previse smo glupi, imamo puno da ucimo. Ona sirovina zamajava citavu zemlju, nasi kvaziintelektualci sitnih interesa nemaju ni muda ni znanja da papka smjeste gdje mu je mjesto. Od mene cista desetka za emisiju. 10+
-
IMME
Zamisljajuci Hipertrofiganog u takvoj situaciji - oplakah, bem tiZZZlica wrote:
Ne vjerujem da ima mocnijih od Aleksandra Stankovica - bar on je dicnog Grdosiju doveo do dna (rub nervnog sloma)
Za Stankovica cista desetka - neka se ostala sica od novinara ugleda na njegov rad ne bi li im sta ostalo u glavi sto bi im posluzilo kao osnov u profesionalnom usavrsavanju.
-
goldenlily
IMME wrote:Zamisljajuci Hipertrofiganog u takvoj situaciji - oplakah, bem tiZZZlica wrote:
Jednom sam gledala kako Jacques Chirac (bivši predsjednik Francuske) u okviru predizborne kampanje obilazi siromašno predgrađe Pariza i dok prolazi kroz špalir stanovnika (koji su, većinom, sjeverno-afričkog porijekla), jedan dečko ga pljune posred lica... ni mišić mu se nije pomakao, kez kao i prije, ni obrisao se nije... E, sad, šta mislite, šta bi hipertrofirani premijer RS-a učinio na Chiracovom mjestu?![]()
Ne vjerujem da ima mocnijih od Aleksandra Stankovica - bar on je dicnog Grdosiju doveo do dna (rub nervnog sloma)![]()
Za Stankovica cista desetka - neka se ostala sica od novinara ugleda na njegov rad ne bi li im sta ostalo u glavi sto bi im posluzilo kao osnov u profesionalnom usavrsavanju.
Lahko je onako sjebat čo'eka,i onaj Aco nema duše
http://www.youtube.com/watch?v=gLgUqljs69o
-
zavrzlama
Stankovicu svaka cast....samo bih pitao Stankovica kako bi se osjecao da je Dodik premijer Republike Srpske na pola dijela Hrvatske teritorije..e tad bi Stankovic postavljao druga pitanja i drugacije se junacio pred Dodikom....nisu nasi BIH novinari losi i nesposobni...nego Dodik drzi pola ratnog plijena od Karadjica pa mu se mora podilaziti i tropiti seljakluk i krkanstvo ..dok to novinari u Hrvatskoj ne moraju..tu je trik..ali otici ce i Dodik tamo gdje treba.. 
-
THE KING
sjeća li se iko emisije Mate Đakovića sa SELJAČINOM kao gostom...prizovite malo u pamćenje tu ljigavost u ophođenju prema VELIKOM gostu i uporedite kompletan doživljaj te emisije sa ovom...eto gdje smo, naročito što u ovoj zemlji Mato Đaković po mišljenju OGROMNE većine važi za NEUGODNOG i SLOBODNOG novinara koji kao nema previše pardona prema svojim gostima...neuporedivo
-
goldenlily
Ejs sada,neko kriv Senadu,što nema muda
,il' što voli da se šlihta drugima,znaš gdje
...