Dodik je karijerista, sto ne znaci da je bez-opasan... Da je u RS-u trend bio nosati zelene zastave Dodik bi razvio bajrak od pola Banja Luke...bosan wrote:Ja ne znam kako pojedinci mogu tvrditi da Dodik nije nacionalista.![]()
On je prefriganiji od svih SDS-ovih vodja zajedno.Pa zar ne vidite da on nastavlja tamo gdje je Karadzic stao.Znaci tip radi na razvaljivanju jedne zemlje.Etnicko ciscenje je izvrseno ,granice utvrdjene i jos je samo ostao zavrsni cilj otcjepljenja na cemu on intenzivno radi. Mi se mozemo sprdati ali taj tip nam o glavi radi ponovo.Nema u njemu ljudskog ama ni grama.
Zakrk'o snijeg u Teheranu
- Prozor
- jeza u ledja
Kako mozes reci da je veci nacionalista od SDSa kada on prvi iz RSa priznaje genocid i etnicko ciscenje?bosan wrote:Ja ne znam kako pojedinci mogu tvrditi da Dodik nije nacionalista.![]()
On je prefriganiji od svih SDS-ovih vodja zajedno.Pa zar ne vidite da on nastavlja tamo gdje je Karadzic stao.Znaci tip radi na razvaljivanju jedne zemlje.Etnicko ciscenje je izvrseno ,granice utvrdjene i jos je samo ostao zavrsni cilj otcjepljenja na cemu on intenzivno radi. Mi se mozemo sprdati ali taj tip nam o glavi radi ponovo.Nema u njemu ljudskog ama ni grama.
-
basta sljezove boje
ocito nisi upucenFalsh Gordon wrote:Apsolutno si u pravu i samo bi jos nesto dod'o ....
Ovdje se vide a nek vide i svi oni koji ga podrzavaju kako DoDick odgovara na pitanje: Je li Sarajevo Teheran?
Bijednik i 'neustrasiva faca', se sakriva iza djece, koja kao navodno percipiraju sarajevo kao teheran. Koja je to gnjida!
majstore dodike, to su srpska djeca iza kojih se sakrivash ....
A takvi su se i sakrivali iza djece u ratu koja su ginula za njihove Velike ideje .... i to na svim stanama ...
Dodik je citirao jednom prilikom u medijima vlastitog sina od 17 godina koji ga, navodno, svaki put kad se vrati iz Sarajeva pita. "Tata, kako je bilo u Teheranu?". Od tada je ta prica Sarajevo - Teheran
meni je najupecatljiviji moment bio kad je Dodo pokazao da ima "javno" i "privatno" misljenje. Stankovic ga je pravo oderao. Bakir potpuno suvisan i bezvezan i umjesto njihovog privatnog obracuna trebalo je Dodu jos neke stvari ispitati
- osa
U svakoj drugoj državi i kod svakog drugog naroda bi onakav nastup kakav je imao dodik kod stankovića, značio politički suicid, ali u bih i posebno kod srba to je jedan veliki plus, pa čovjek je pokazao da ima jaja, da je bezobrazan , bahat i nekulturan, kud ćeš više i bolje, ako ga visoki predstavnik ne udalji iz politike on je i na idućim izborima premijer rs, a ako bude htio i predsjedavajući vijeća ministara.
-
klixober
Samo mala ispravka-on se sakriva iza svog sina koji je navodno to rekao za Sarajeva.Da ima imalo obraza,stidio bi se sto je takvog sina odgojio.Falsh Gordon wrote:Apsolutno si u pravu i samo bi jos nesto dod'o ....
Ovdje se vide a nek vide i svi oni koji ga podrzavaju kako DoDick odgovara na pitanje: Je li Sarajevo Teheran?
Bijednik i 'neustrasiva faca', se sakriva iza djece, koja kao navodno percipiraju sarajevo kao teheran. Koja je to gnjida!
majstore dodike, to su srpska djeca iza kojih se sakrivash ....
A takvi su se i sakrivali iza djece u ratu koja su ginula za njihove Velike ideje .... i to na svim stanama ...
-
Vozdra_123
- Drug Član
Stanković se odlično pripremio za intervju, odabrao je pravi metod, isprovocirao je Dodika, a kao oruđe iskoristio je glupog Bakira i otkrio sav seljakluk i u jednom i u drugom.Bez obzira na nekoliko varijacija na temu, opšti utisak mi je da je Stanković uspio nas u BiH prikazati kao primitivne i nekulturne Bosance. Obratite samo pažnju na rječnik i kod Dodika i kod Bakira.
-
volvoxII
ovo stojiDrug Član wrote:Stanković se odlično pripremio za intervju, odabrao je pravi metod, isprovocirao je Dodika, a kao oruđe iskoristio je glupog Bakira i otkrio sav seljakluk i u jednom i u drugom.Bez obzira na nekoliko varijacija na temu, opšti utisak mi je da je Stanković uspio nas u BiH prikazati kao primitivne i nekulturne Bosance. Obratite samo pažnju na rječnik i kod Dodika i kod Bakira.
- Prozor
U Hrvatskoj je kao nesto bolje...osa wrote:U svakoj drugoj državi i kod svakog drugog naroda bi onakav nastup kakav je imao dodik kod stankovića, značio politički suicid, ali u bih i posebno kod srba to je jedan veliki plus, pa čovjek je pokazao da ima jaja, da je bezobrazan , bahat i nekulturan, kud ćeš više i bolje, ako ga visoki predstavnik ne udalji iz politike on je i na idućim izborima premijer rs, a ako bude htio i predsjedavajući vijeća ministara.
- bosan
E bas zbog toga je veci . Rezultate genocida i etnickog ciscenja on sad cuva kao zjenicu oka svoga . On se ko brine za Hrvate i bori se za njihov entitet a kad ga tip upita hoce li Hrvatima dati Posavinu ,Dodik skoci ko oprzen i ko iz topa rece da nece.Zasto?jeza u ledja wrote:Kako mozes reci da je veci nacionalista od SDSa kada on prvi iz RSa priznaje genocid i etnicko ciscenje?bosan wrote:Ja ne znam kako pojedinci mogu tvrditi da Dodik nije nacionalista.![]()
Kakve neko koristi ima sto Dodik priznaje genocid ? Nego treba tu srpsku tuziti za taj genocid pa cemo vidjeti hoce li Dodik platiti odstetu i hoce li onda priznati genocid.
- pirmin
Slazem se i podrzavam inicijativu:atko wrote: Mogao bi komotno i "Zmaj od Shipova" biti premier RS-a![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=scZNbJ2aJ0w
- amrica
Stoji da je Stankovic vrhunski novinar, ko redovno gleda nedeljom u 2 to zna, on je svakoga dobro nalijepio, meni bas bilo zao kad je poceo pilati Roberta Pauletica koji je u Kviskoteci pobijedio u svim emisijima i u finalu naravno i SVE pare dao u hamanitarne svrhe. A ovo sa Dodikom je samo potvrda njegovog novinarskog iskustva i klikera.volvoxII wrote:ovo stojiDrug Član wrote:Stanković se odlično pripremio za intervju, odabrao je pravi metod, isprovocirao je Dodika, a kao oruđe iskoristio je glupog Bakira i otkrio sav seljakluk i u jednom i u drugom.Bez obzira na nekoliko varijacija na temu, opšti utisak mi je da je Stanković uspio nas u BiH prikazati kao primitivne i nekulturne Bosance. Obratite samo pažnju na rječnik i kod Dodika i kod Bakira.
Ali zasmetalo mi pravo sto je dozvolio Bakiru da mu govori ti, dok je Dodika zalijepio zbog toga, ako se ima kriterij, onda vazi za svakoga.
Da me neko ne bi pogresno shvatio, svaka cast Stankovicu sto je ogulio Dodika i pokazao ga siroj javnosti onakvog kakav jeste, mada smo mi to znali odavno.
- gospodar kuglastih munja
Joj ljudi, na sta smo mi spali ...
Ja se osjecam tako bjedno i sramno, mada nisam kriv ni zrnca sto je jedan takav profil najjaca politicka licnost u BiH. Mi smo jednostavno dosli do DNA.

Ja se osjecam tako bjedno i sramno, mada nisam kriv ni zrnca sto je jedan takav profil najjaca politicka licnost u BiH. Mi smo jednostavno dosli do DNA.
- jeza u ledja
uf...bosan wrote:E bas zbog toga je veci . Rezultate genocida i etnickog ciscenja on sad cuva kao zjenicu oka svoga . On se ko brine za Hrvate i bori se za njihov entitet a kad ga tip upita hoce li Hrvatima dati Posavinu ,Dodik skoci ko oprzen i ko iz topa rece da nece.Zasto?jeza u ledja wrote:Kako mozes reci da je veci nacionalista od SDSa kada on prvi iz RSa priznaje genocid i etnicko ciscenje?bosan wrote:Ja ne znam kako pojedinci mogu tvrditi da Dodik nije nacionalista.![]()
Kakve neko koristi ima sto Dodik priznaje genocid ? Nego treba tu srpsku tuziti za taj genocid pa cemo vidjeti hoce li Dodik platiti odstetu i hoce li onda priznati genocid.
- Maraschino
Otis'o je ni sarmu probo nije

- bruce lee
potpis!Prozor wrote:
Dodik je karijerista, sto ne znaci da je bez-opasan... Da je u RS-u trend bio nosati zelene zastave Dodik bi razvio bajrak od pola Banja Luke...
da se dodika znalo upregnuti prije nego sto je zajahao na ovaj nacionalni talas, bio bi zagovornik BiH. a sto je fora, znao bi to provuci u rs-u i ipak dobiti izbore.. al nejse. hare uzeo lupati svoje surealne fazone, ovaj to iskoristio kao municiju za moc. jedina pozitivna opcija je smjena i jednog i drugog! lajcak to moze, ali sumnjam da ce se usuditi da dolije vatru u ovako nepredvidivoj situaciji (ne zaboraviti na predstojece pitanje kosova).
- jeza u ledja
Tacno. Nesto kontam, da je Lagumdzija znao, ko sto nije, Dodika da iskoristi mi bi danas mozda imali potpuno drukciju politicku scenu u zemlji. Ali....iskoristio ga je Silajdzic, i to vrlo pametno.bruce lee wrote:potpis!Prozor wrote:
Dodik je karijerista, sto ne znaci da je bez-opasan... Da je u RS-u trend bio nosati zelene zastave Dodik bi razvio bajrak od pola Banja Luke...
da se dodika znalo upregnuti prije nego sto je zajahao na ovaj nacionalni talas, bio bi zagovornik BiH. a sto je fora, znao bi to provuci u rs-u i ipak dobiti izbore.. al nejse. hare uzeo lupati svoje surealne fazone, ovaj to iskoristio kao municiju za moc. jedina pozitivna opcija je smjena i jednog i drugog! lajcak to moze, ali sumnjam da ce se usuditi da dolije vatru u ovako nepredvidivoj situaciji (ne zaboraviti na predstojece pitanje kosova).
- Vodenjak
A zivota ti, sto ufces?jeza u ledja wrote:uf...bosan wrote:E bas zbog toga je veci . Rezultate genocida i etnickog ciscenja on sad cuva kao zjenicu oka svoga . On se ko brine za Hrvate i bori se za njihov entitet a kad ga tip upita hoce li Hrvatima dati Posavinu ,Dodik skoci ko oprzen i ko iz topa rece da nece.Zasto?jeza u ledja wrote: Kako mozes reci da je veci nacionalista od SDSa kada on prvi iz RSa priznaje genocid i etnicko ciscenje?
Sve i rijec stoji!
A posebno je greska sto svi ljudi, bez obzira na nacionalnost, a koji su fasovali na ovaj ili onaj nacin od politike i politicara koji i danas kolo vode ne pokrenu tuzbe za odstete i dusevnu bol!
Ali pravu dusevnu bol a ne onu s kojom se premijercina Dodik sprdaci!
Pitao bih te ja tad kome bi od njih bilo do zastite "svojih" teritorija!
- fantom slobode
Dodik je jos jednom pokazao kako je sirovina iz Laktasa.Nekoliko puta je kao i uvijek mijenjao svoje misljenje u par minuta i sirio propagandu koju srpski narod zeli da cuje, jer budjenje iz sna propagande je vrlo tesko.Velika je tuga sto takav malogradjanin ima vlast u svojim rukama i zajedno sa ostalim takvog kova koci razvoj nase zemlje.NA njegovom primjeru, kao i na primjeru mnogih malogradjana u vlasti se vidi kakve su posljedice kada vlast dodje u ruke takvih ljudi, koliko je to opasno za jednu zemlju.Uveo je jednoumlje u RS-u, potpomognut od Beograda koji nikada nije odustao od ciljeva koji mu se ne ostvaruju.Iza toga stoji i dalje velika propagandna masinerija, vrlo je tuzno gledati kako propaganda zahvata i odredjen broj ljudi u BiH izvan RS i u dijaspori, koji onda kritikuju stanje, a nista ne rade da se to stanje promijeni (izlazak dijaspore na izbore-banalan primjer).Neki su zaboravili da je nas grad bio pod strasnom opsadom tolike godine i patnje stanovnistva, pa se na to i ne osvrcu, nego pokusavaju da prate "neutralno misljenje i realno posmatranje situacije".
Tu su konkretno i agitatori takve politike, koji se javljaju na temama na ovom forumu ciljano, odlaze i vracaju se mozda pod drugim nickovima, uvjeravajuci nas da je bilo drugacije ili da ce biti samo onako kako oni to nama pisu.Potcjenjuju snagu gradjana kojima je BiH u srcu, unose defetizam, a politika iza koje stoje im se raspada svakim danom sve vise i vise.Sa svim tim donose jos vise glasova nacionalnim strankama u BiH i smanjuju bilo kakvu mogucnost druge opcije, koja je prijeko potrebna da bi se krenulo naprijed.
Da nije svega toga, glasaci u RS-u da se radi o normalnim okolnostima bi na prvim iducim izborima kaznili sve kriminalne radnje i suplju papansku pricu Dodika i zbrisali ga sa politicke scene, a nova vlast koja bi dosla bi pokrenula istragu o finansijskim mahinacijama tokom vladavine njegove stranke.Ovako se takvi kao Dodik bogate, a s tim parama finansiraju iduce izbore, svoje prijatelje prave oligarhima i sa tim kapitalom ostaju u vlasti.
Tu su konkretno i agitatori takve politike, koji se javljaju na temama na ovom forumu ciljano, odlaze i vracaju se mozda pod drugim nickovima, uvjeravajuci nas da je bilo drugacije ili da ce biti samo onako kako oni to nama pisu.Potcjenjuju snagu gradjana kojima je BiH u srcu, unose defetizam, a politika iza koje stoje im se raspada svakim danom sve vise i vise.Sa svim tim donose jos vise glasova nacionalnim strankama u BiH i smanjuju bilo kakvu mogucnost druge opcije, koja je prijeko potrebna da bi se krenulo naprijed.
Da nije svega toga, glasaci u RS-u da se radi o normalnim okolnostima bi na prvim iducim izborima kaznili sve kriminalne radnje i suplju papansku pricu Dodika i zbrisali ga sa politicke scene, a nova vlast koja bi dosla bi pokrenula istragu o finansijskim mahinacijama tokom vladavine njegove stranke.Ovako se takvi kao Dodik bogate, a s tim parama finansiraju iduce izbore, svoje prijatelje prave oligarhima i sa tim kapitalom ostaju u vlasti.
- Vodenjak
Ono potcrtano je vrlo simptomaticno u zadnje vrijeme i i sam sam ukazivao na to!fantom slobode wrote:Dodik je jos jednom pokazao kako je sirovina iz Laktasa.Nekoliko puta je kao i uvijek mijenjao svoje misljenje u par minuta i sirio propagandu koju srpski narod zeli da cuje, jer budjenje iz sna propagande je vrlo tesko.Velika je tuga sto takav malogradjanin ima vlast u svojim rukama i zajedno sa ostalim takvog kova koci razvoj nase zemlje.NA njegovom primjeru, kao i na primjeru mnogih malogradjana u vlasti se vidi kakve su posljedice kada vlast dodje u ruke takvih ljudi, koliko je to opasno za jednu zemlju.Uveo je jednoumlje u RS-u, potpomognut od Beograda koji nikada nije odustao od ciljeva koji mu se ne ostvaruju.Iza toga stoji i dalje velika propagandna masinerija, vrlo je tuzno gledati kako propaganda zahvata i odredjen broj ljudi u BiH izvan RS i u dijaspori, koji onda kritikuju stanje, a nista ne rade da se to stanje promijeni (izlazak dijaspore na izbore-banalan primjer).Neki su zaboravili da je nas grad bio pod strasnom opsadom tolike godine i patnje stanovnistva, pa se na to i ne osvrcu, nego pokusavaju da prate "neutralno misljenje i realno posmatranje situacije".
Doticni su vrlo fini i ugladjeni u svojim komentarima, demokratski nastrojeni, nimalo licni i samo pokusavaju da zrelo sagledaju situaciju, dadnu prijedloge koji vode mirnom razrjesenju krize jer, pobogu, narodu je dosta ratova....
I tako iz dana u dan, iz sata u sat...
Na sve imaju odgovore, mirni su i stalozeni pokusavajuci nas predstaviti kao nerealne, previse licne, ljude koji ne zive u sadasnjosti i koji, eto, ne mogu shvatiti da ovo nije 1991. i da se puno toga desilo te da treba sve lijepo zaboraviti i poceti istoriju recimo, od iduceg ponedeljka ujutro!
Ili najkasnije od Nove godine popodne kad se mahmurni probudimo...
Ako bih njihovu dobronamjernost spram naroda i drzave pokusao izmjeriti, mogao bih za njih reci da su za posteno i realno rjesenje u BiH onoliko koliko, npr. Dodik u svojim istupima nije nacionalista...
- Prozor
Mislim da je ipak Silajdzic veci politicar od Dodika, i onda mislim na politicke istupe i djelovanja... To je i valjda jedan od razloga sto Pecanin nije nakon Dodika intervju-isao i Silajdzica jer bi ispalo kao reklama za Silajdzica nakon Dodikovih provala... Dodik se previse pravi mangup, a covjek ima preko 40, kad ga upita za dusevnu bol on u klasicnom ego-maniru promrlja "ma nemam ja nikak´e dusevne boli nego tako zakon kaze da moze..." a na Bakirovo komentarisanje njegovih koalicionih partnera on odgovora "treb´o sam s´tobom u koaliciju..". Da ovako neki politicar prica u zapadnoj Evropi davno bi bio ismijan.