Zakrk'o snijeg u Teheranu

Fair Life

#1 Zakrk'o snijeg u Teheranu

Post by Fair Life »

Fair Life

Post by Fair Life »

[url=rtsp://video2.hrt.hr/WEB/nedjeljomu21612_384K_Stream.rm]Ovako se za usi povlaci[/url], a ne kao nas vazelinski Hadzi Fejzo...
rashid

#3 Re: Zakrk'o snijeg u Teheranu

Post by rashid »

Fair Life wrote:ih

uh

oh
i? nesto novo? on klin ... ovi drugi u plocu a treci u temelje.

Patetika ziva.
sibonja

Post by sibonja »

pravi bosanski politicar,voditelj ga pita jedno on odgovara drugo.I odavno se nisam sladze nasmijo kad ronhil vidze baketa u studiju u teheranu kao da vidze svog katila koji ce izvsiti egzekuciju na njemu onog momenta. :shock:
Prozor

Post by Prozor »

Ma nema ni hrvatske televizije bez Bosanaca :D :D :lol:
Ergot

Post by Ergot »

Kakva vreca cvaraka, sve te ne jeblo! :shock:
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

kakav mamlaz
buzzer

Post by buzzer »

"sve sto budem ja radio dok budem radio kao politicar bice na fonu od toga da jacam rs, a umanjujem bih" (60. minut emisije)

ako sam ispravno razumio ovu jezicku akrobaciju, bice da je ovo vise nego dovoljan dokaz antiustavnog angazmana premijera pc-a. nekada su visoki predstavnici smjenjivali i zbog sitnijih stvari. ah ta lijepa vremena...
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

buzzer wrote:"sve sto budem ja radio dok budem radio kao politicar bice na fonu od toga da jacam rs, a umanjujem bih" (60. minut emisije)

ako sam ispravno razumio ovu jezicku akrobaciju, bice da je ovo vise nego dovoljan dokaz antiustavnog angazmana premijera pc-a. nekada su visoki predstavnici smjenjivali i zbog sitnijih stvari. ah ta lijepa vremena...[/quote]
[/quote]

iiiiiiiiiiiiiiiiiih, kol'ko je bilo i "jacih" razloga da se Dodo i ostali "pricepi" i "nacepi", al, zaboravljas, uvijek, ko je na drugoj strani!! :D :D Koji su to "akrobati", kojima cak ni kosa ne smeta ( :D , jer je nemaju ) da prave razne akrobacije!! Pa sjecas li se kako prodje Tuzba za Genocid, pa poziv Ustavnom Sudu na promjenu imena rs-a, pa kako nas "isturise" iz drzavljanstva, famoznim "clanom 17, zakona o drzavljanstvu", pa dalje, pa dalje............., mog'o bih nabrajati do sutra!! :D Nego, vidis, k'o sto sam predlag'o na onoj drugoj temi - Dodo se je dokazao kao "gromada" koja gura naprijed kad vidi razlog i sansu, a sad, posto od ovih nazovi "nasih", svakako nema nista (oni sve vrijeme i energiju ionako trose samo da se medjusobno "glodju" ) zasto da ne ubacimo Doda u pravu "masinu"?? Daj da izglasamo Doda za predsjednika Bosne, pa onda neka "gura" naprijed!! I eto, mirna Bosna!! Ne moramo se brinuti da ce je Dodo ukinuti!! 8-)
Krugman

Post by Krugman »

Fair Life wrote:[url=rtsp://video2.hrt.hr/WEB/nedjeljomu21612_384K_Stream.rm]Ovako se za usi povlaci[/url], a ne kao nas vazelinski Hadzi Fejzo...
Gledaj ti ovog Mikimaus novinara, Senada Hadzifejzovica, kako intervjuise Dodika prije par sedmica. Pedercina se ne ustrucava pitati: "Jel' te strah?"
"Znas ti gdje se kod nas ljubav upraznjava", "Imate li djevojku?", "Jel' bilo sve u redu?".

http://www.youtube.com/watch?v=QQV1fgFcC2g

Bakiru Hadziomerovicu svaka cast. Lav je frajer sta je sve istrpio od ovakvih siledzija kao Dodik i nema ni sekunde pardona.
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Evo sad na ovom linku pogledah tri dijela ovog intervjua. Dodik skroz drukcije zvuci nego na ovom HTVovom.

Ja ne znam....

Imam osjecaj da se on osipa na Lagumdziju/Bakira/SDPe i na pitanja o sopstvenom kriminalu, mnoge druge stvari koje on govori, bez obzira na svoj seljacko-brdjanski milje, su.....e sad da budem cetnik :roll: .....dobre.

http://www.youtube.com/watch?v=gLgUqljs ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=tSfMVx_c ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=QQV1fgFc ... re=related

Recimo, prvo zapalo mi je ovo sto je na kraju rekao - da je najvaznije za politicara u BiH danas da ima jasan stav, sto mnogi 'nasi' politicari nemaju. Onda kad kaze oni mogu prihvatiti BiH ali samo ako u njoj ima RS, i onda kaze da parafraziram sta ja mogu sto je bio Karadzic to ne mijenja cinjenicu sta Srbi hoce. Potom spomenuo je "meni je savrseno jasno da je u Srebrenici bio genocid", mada pitanje uopste nije bilo o tome, dakle nije primoran da odgovori sa da ili ne. Potom je pricao o porodicama koje je spasio iz Gradiske i kaze "93-e u najgore vrijeme, kada su se strasne stvari desavale tamo" , dakle jasno govori da misli da se i u ostalim sredinama desavalo etnicko ciscenje. To je jasno kazao kad je pricao i o Banja Luci, stanovima koji su povraceni i o ljudima koji tu iz Svedske i slicnih zemalja dolaze ljeti kao turisti. I tu kaze "jeste oni su istjerani, to je bilo strasno, ali kako sad ja njih da vratim?"

U poredjenju sa svim sto je prije njega dolazilo iz RS ovo je strahovito drukciji ton. Taj covjek i dalje ocigledno tako misli, o SDSu, o genocidu, o protjerivanjima, itd. Po meni, kombinacija ovoga i njegovog seljackog-kvazinacionalizma je nesto najbolje sto se Srbima dogodilo od 92-e na ovamo, i jedino sto ih moze pokrenuti na bolje. Jer njih nikakvi liberalni ili gradjanski pokreti nece nikad zanimati. Zato se ovaj i osipa na pomen Lagumdzije.
Takodje, u njemu vidim strahovit kompleks od Bosnjaka, od Sarajeva i uopste od gradjanskog drustva. Isti onaj kompleks koji su imali svi Srbi koje sam znao koji su napustili Sarajevo u odnosu na one Srbe koji su ostali. Kompleks na relaciji raja-carsija (to se savrseno ocrtava na relaciji Dodik-Silajdzic).
Ne znam....treba biti dobro smotan pa njega ne iskoristiti.

[/url]
Fair Life

Post by Fair Life »

jeza u ledja wrote:Evo sad na ovom linku pogledah tri dijela ovog intervjua. Dodik skroz drukcije zvuci nego na ovom HTVovom.

Ja ne znam....

Imam osjecaj da se on osipa na Lagumdziju/Bakira/SDPe ...
Jasno...

Zasto li se ne osipa na Silajdzica 100% "tvrdog" zagovornika ukidanja
Republike Srpske ??

Mozda zbog toga sto Haris ima jasan stav ili ... ??
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Fair Life wrote:
jeza u ledja wrote:Evo sad na ovom linku pogledah tri dijela ovog intervjua. Dodik skroz drukcije zvuci nego na ovom HTVovom.

Ja ne znam....

Imam osjecaj da se on osipa na Lagumdziju/Bakira/SDPe ...
Jasno...

Zasto li se ne osipa na Silajdzica 100% "tvrdog" zagovornika ukidanja
Republike Srpske ??

Mozda zbog toga sto Haris ima jasan stav ili ... ??
U sustini, on se ne dogovara najlakse ni sa Silajdzicem, a sigurno ne ni sa Lagumdzijom, vec sa Tihicem. Nijedan od njih nema bas jasan stav. No kao sto rekoh, njemu su pojmovi gradjanskog i liberalnog, a povrh svega MULTIETNICKOG drustva najvise strani. Zato se on nikad nece moci sloziti sa doticnim.
Opet, ostaje pitanje koliko je to ne do SDPa kao takvog, vec do samog Lagumdzije i njegove odbojnosti. U jednom trenutku Dodik spomenu nekadasnju Alijansu, ali je naglasio da on ne misli da je to bila pogresna ideja.
goldenlily

Post by goldenlily »

Ovaj Aco Stanković je novinar :D ,odavno al' odavno nisma gledo ovako taslačenje,Milorad koji pokušava Hrvatima da es proda kao neki demokrata i zaštitnik je tako iztaslačen od Stankovića da ga je meni na trenutke bilo i žao :D .A ona scena sa Bakirom,samo je pokazala koji j eMIćo primitivac...
Svaka časte Bake i veliki aplauz za majstora Stankovića...ove cigane oličene u Rondićima i Hadžifejzovićima,neću ni komentarisati.
atko

Post by atko »

Zalosno, stvarno zalosno :( :( :( da doticna presona koja je u svega nekoliko minuta pokazala da je: Seljacina, Kriminalac, Naciofasista, kontradiktoran ... itd itd odlucuje o 49% BiH ciji je neprikosnoveni vlastodrzac :( :( :( Mogao bi komotno i "Zmaj od Shipova" biti premier RS-a :( :( :( Mogu slobodno u zakon da ubace clan po kojem je zabranjeno biti premijer RS i predjednik poljoprivredne zadruge istovremeno zbog sukoba interesa :-)

A novinarima svaka cast za taslacinu ... Dodo guza ce da prodje al dusa ce da boli :D :D :D
supersonic

Post by supersonic »

jel ima negdje da se skine ova cijela emisija sa HRT?
muha_sa

Post by muha_sa »

supersonic wrote:jel ima negdje da se skine ova cijela emisija sa HRT?
rtsp://video2.hrt.hr/WEB/nedjeljomu21612_384K_Stream.rm
supersonic

Post by supersonic »

muha_sa wrote:
supersonic wrote:jel ima negdje da se skine ova cijela emisija sa HRT?
rtsp://video2.hrt.hr/WEB/nedjeljomu21612_384K_Stream.rm
hvala
anesdz

Post by anesdz »

Ja ne znam stvarno dokle ce vise ta gromada od sirovine Mile od Laktasa da se ponasa kao seljacina...stvarno mislim da treba vise staviti tacku na ovaj srpski nacionalizam i kabadahijsko ponasanje...
Mozemo mi pricati da se radi o ludim pojedincima ala..vojislav seselja ali njegova stranka je dobila vecinu na izborima samim tim on je i lice srba..pardon cetnika posto ne vidim ih puno da se ogradjuju od takve politike beograda..

Jednostavno krivo mi je sto turci svu tu kopilad nisu pobili kad su mogli..
ZZZlica

Post by ZZZlica »

anesdz wrote: Jednostavno krivo mi je sto turci svu tu kopilad nisu pobili kad su mogli..
Momak, haj' smanji doživljaj, ovo nije takav forum...
idi na neki banjalučki forum, pa se tamo necenzurisano tarzanaj

@administrator: WTF :x
sofist

Post by sofist »

anesdz wrote:Ja ne znam stvarno dokle ce vise ta gromada od sirovine Mile od Laktasa da se ponasa kao seljacina...stvarno mislim da treba vise staviti tacku na ovaj srpski nacionalizam i kabadahijsko ponasanje...
Mozemo mi pricati da se radi o ludim pojedincima ala..vojislav seselja ali njegova stranka je dobila vecinu na izborima samim tim on je i lice srba..pardon cetnika posto ne vidim ih puno da se ogradjuju od takve politike beograda..

bravo oci moje, reci sve sto ti lezi na srcu i dusi, pokazi svoje pravo lice. gdje je sad pesak da vidi toleranciju na delu. 8-)
Prozor

Post by Prozor »

Ima na youtube kompletan intevju u dijelovima...

Inace ja takodjer ne vjerujem da je Dodik iskreni nacionalista a kamoli fasista. Daleko od toga da je Karadzicevog kalibra, barem takav dojam medju ostalom i svojim djelima ostavlja... Izgleda da je njemu nakon svega najvaznija fotelja, i da je prvenstveno zbog toga pokrenuo ovu nacionalisticku retoriku koju zna da pali na ovim prostorima. Samo sto je svaki politicar sto je gradio karijeru na taj nacin zavrsio slomom, a Dodik po svaku cijenu izgleda zeli da zavrsi posao, do kraja legalizira rs i ode u Srbiju...

Jedna velika falinka u svemu je sto Dodik puno toga sto kaze pogadja, on kaze "prihvatite rs a mi cemo BiH" iako BiH nikad nije bila upitna, ali on istu logiku prenosi na rs... Ako se iz Sarajeva poruci "prihvatamo RS" cetnici su na svaki nacin pobijedili, a ako se nastavi na isti nacin Dodik ce povlaciti pitanje referenduma, iako nema realne sanse da se RS i nakon referenduma otcijepi, samo da izgubi i ono sto ima i da Srbi dozive katastrofu, a i mnogi drugi...

Najbolje bi na kraju bilo da se Dodik smjeni, sto i govorim zadnjih nekoliko mjeseci...
Prozor

Post by Prozor »

anesdz wrote:Ja ne znam stvarno dokle ce vise ta gromada od sirovine Mile od Laktasa da se ponasa kao seljacina...stvarno mislim da treba vise staviti tacku na ovaj srpski nacionalizam i kabadahijsko ponasanje...

Oci moje Dodikove al´ bi Mile volio tebe staviti na TV...
bosan

Post by bosan »

Ja ne znam kako pojedinci mogu tvrditi da Dodik nije nacionalista. :x
On je prefriganiji od svih SDS-ovih vodja zajedno.Pa zar ne vidite da on nastavlja tamo gdje je Karadzic stao.Znaci tip radi na razvaljivanju jedne zemlje.Etnicko ciscenje je izvrseno ,granice utvrdjene i jos je samo ostao zavrsni cilj otcjepljenja na cemu on intenzivno radi. Mi se mozemo sprdati ali taj tip nam o glavi radi ponovo.Nema u njemu ljudskog ama ni grama.
Falsh Gordon

Post by Falsh Gordon »

Apsolutno si u pravu i samo bi jos nesto dod'o ....
Ovdje se vide a nek vide i svi oni koji ga podrzavaju kako DoDick odgovara na pitanje: Je li Sarajevo Teheran?
Bijednik i 'neustrasiva faca', se sakriva iza djece, koja kao navodno percipiraju sarajevo kao teheran. Koja je to gnjida!
majstore dodike, to su srpska djeca iza kojih se sakrivash ....
A takvi su se i sakrivali iza djece u ratu koja su ginula za njihove Velike ideje .... i to na svim stanama ...
goldenlily wrote:Ovaj Aco Stanković je novinar :D ,odavno al' odavno nisma gledo ovako taslačenje,Milorad koji pokušava Hrvatima da es proda kao neki demokrata i zaštitnik je tako iztaslačen od Stankovića da ga je meni na trenutke bilo i žao :D .A ona scena sa Bakirom,samo je pokazala koji j eMIćo primitivac...
Svaka časte Bake i veliki aplauz za majstora Stankovića...ove cigane oličene u Rondićima i Hadžifejzovićima,neću ni komentarisati.
Post Reply