zoom66 wrote:Dannan banned...Dannan wrote:Ovdje je samo jedan alkoholicar,a to si ti "pesak"!
Preporucujem t da se pocnes skidati s droga na kojima si...I zar nemate vi u Srbiji svojih foruma nego ovdje visite?
Mladic u Haag-u u ponedjeljak ?
-
pesak
IgorB. wrote:Sta reci na ovo... Pa onda ljudi iz haga proganjaju Srbiju i zahtevaju da izruce Karadzica.. A Amerikanci ga stite.. To opet puca po ledjima gradjana Srbije koji su okrenuti prema Zapadu.
Ma siroti gradjani Srbije, koji su za Zapad.
-
furlan
Pa nemoj tako.Zar radikali nisu htjeli Srbiju do Pacifica sto geografski i odgovara Zapadu.pesak wrote:IgorB. wrote:Sta reci na ovo... Pa onda ljudi iz haga proganjaju Srbiju i zahtevaju da izruce Karadzica.. A Amerikanci ga stite.. To opet puca po ledjima gradjana Srbije koji su okrenuti prema Zapadu.![]()
![]()
![]()
![]()
Ma siroti gradjani Srbije, koji su za Zapad...pa im je najveca politicka partija Seseljevi radikali.
- IZVANZEMALJAC
uhičeni malo sutra, kad na vrbi rodi grožđe u mjesecu Limburgu.
predače se vjerovatno kad se i BIN LADEN
predače se vjerovatno kad se i BIN LADEN
- suncokret13
dr.gog wrote:nego recite mi imali štogod novo da se desilo u idući ponedjeljak??
Erich fon Danniken - povratak u buducnost !
-
_ambassador
...imaju jos 8 sati i 30 minuta...
:D
- bijelo_dugme
Evo na betandwin.com vec izasli koeficjenti_ambassador wrote:...imaju jos 8 sati i 30 minuta...:D
1: Mladic i dalje slobodan 1.2
x: Del Ponte daje novi rok 1.05
2: Mladic putuje za Haag 9.85
Mozda da igram sigorno na 1X, sta vi mislite?
-
pesak
Ma da.furlan wrote:Pa nemoj tako.Zar radikali nisu htjeli Srbiju do Pacifica sto geografski i odgovara Zapadu.pesak wrote:IgorB. wrote:Sta reci na ovo... Pa onda ljudi iz haga proganjaju Srbiju i zahtevaju da izruce Karadzica.. A Amerikanci ga stite.. To opet puca po ledjima gradjana Srbije koji su okrenuti prema Zapadu.![]()
![]()
![]()
![]()
Ma siroti gradjani Srbije, koji su za Zapad...pa im je najveca politicka partija Seseljevi radikali.
![]()
-
Orbini
Boli me dzon za sudbinom jednog izhlapjelog starca.
Mene interesuje njegovo djelo.
Jer ako ostane njegovo djelo a sva odgovornost na njega staroga,.. ko je tu onda pobjednik?
Neka su Bosnjaci svoji na svome u cjeloj BiH, neka RS nije samo "S",.. pa Mladicu mogu dati vilu na Dedinju i najvece pocasti.
A ako ostane kako jeste po cjenu da on odapne za vrijeme sudjenja ko Slobodan,... neka hvala.
Mene interesuje njegovo djelo.
Jer ako ostane njegovo djelo a sva odgovornost na njega staroga,.. ko je tu onda pobjednik?
Neka su Bosnjaci svoji na svome u cjeloj BiH, neka RS nije samo "S",.. pa Mladicu mogu dati vilu na Dedinju i najvece pocasti.
A ako ostane kako jeste po cjenu da on odapne za vrijeme sudjenja ko Slobodan,... neka hvala.
-
IMME
Ma neces, a i da hoces, sta te briga (al neces)bijelo_dugme wrote:Mozda cu malo ispast glup ali nema veze.
Zasto Carla Del Ponte najavljuje unaprijed hapsenje? Zar nebi to trebalo biti top-secret dok se ne najde Mladic?
Malo mi to cudno,
Pokusat cu dati svoje skromno razmisljanje
Previse je cudno zasto Carla Del Ponte unaprijed najavljuje hapsenje Mladica, a nije joj ovo prvi put, kako njoj, tako i ostaloj mnogobrojnoj gospodi - preslo im u naviku igrati se s nama koji cekamo ne bi li pravda bila zadovoljena, ukazujuci pri tom obavezno na licnu aktivnost, ujedno alarmirajuci zlocincu na vrijeme da se "pripremi" za pa-pa na sigurnije mjesto, a samim tim, ujedno i unaprijed pravdavsi neuspjehe odgovornih za hapsenje ,koji, kao sto znamo, obicno uslijede
-
IgorB.
Srspka radikalna stranka nikad nije bila najveca stranka nit ce biti.. To su sve gluposti. Kolko sam ja upucen za da kazemo Pro Ruske stranke je glasalo oko 35% (SRS,SPS), A za tako zvane pro evropske stranke ostatak... Neki samo nisu uspeli uc u parlament, jedna je u Opoziciji i tri vladaju (DS,DSS i G17+). A mislim da sam bolje upucen u politicko desavanje u Srbiji nego ti jer studiram i zivim trenutno u Beogradu.pesak wrote:IgorB. wrote:Sta reci na ovo... Pa onda ljudi iz haga proganjaju Srbiju i zahtevaju da izruce Karadzica.. A Amerikanci ga stite.. To opet puca po ledjima gradjana Srbije koji su okrenuti prema Zapadu.![]()
![]()
![]()
![]()
-
NKVD
Ja o vladi niti o njenoj eventualnoj (nepostojećoj) konzistentnosti nisam ni riječi rekao. Osvrnuo sam se na tvoju pogrešnu opasku o najjačoj stranci. Nećeš valjda dozvoliti da te kao mladog diskutanta u startu okarakterišemo kao nepreciznog ili nekog ko, nedaj Bože, ne govori istinu!?
-
NKVD
Igore, simpatičan si, okej komentari i to ali ne srljaj.
Srspka radikalna stranka nikad nije bila najveca stranka nit ce biti..
Ako pod nepreciznom odrednicom najveća (?!) podrazumijevamo - najjača, jer teško im je veličinu mjeriti kao snagu potvrđenu na izborima, onda je ovo iznad neistina. Ja pokušavam biti fin i to nazivam neistinom. Vadikal bi sebi uzeo za pvavo da to odvedi kao laž. Ajmo dalje...
edit: veliko...
Srspka radikalna stranka nikad nije bila najveca stranka nit ce biti..
Ako pod nepreciznom odrednicom najveća (?!) podrazumijevamo - najjača, jer teško im je veličinu mjeriti kao snagu potvrđenu na izborima, onda je ovo iznad neistina. Ja pokušavam biti fin i to nazivam neistinom. Vadikal bi sebi uzeo za pvavo da to odvedi kao laž. Ajmo dalje...
edit: veliko...
- Saian
eh "pesak" da vidim kako ces se iz ovog izvuc'IgorB. wrote:A mislim da sam bolje upucen u politicko desavanje u Srbiji nego ti jer studiram i zivim trenutno u Beogradu.pesak wrote:IgorB. wrote:Sta reci na ovo... Pa onda ljudi iz haga proganjaju Srbiju i zahtevaju da izruce Karadzica.. A Amerikanci ga stite.. To opet puca po ledjima gradjana Srbije koji su okrenuti prema Zapadu.![]()
![]()
![]()
![]()
- bijelo_dugme
22.36 hours left!
Hajde Carla
Hajde Carla
-
pesak
tesko, bogme, tesko...Saian wrote:eh "pesak" da vidim kako ces se iz ovog izvuc'IgorB. wrote:A mislim da sam bolje upucen u politicko desavanje u Srbiji nego ti jer studiram i zivim trenutno u Beogradu.pesak wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Vozdra_123
sad sam se cuo sa svojim psychicom i kaze nema sanse

- bijelo_dugme
Stavijo sam 100 km na kecabijelo_dugme wrote:Evo na betandwin.com vec izasli koeficjenti_ambassador wrote:...imaju jos 8 sati i 30 minuta...:D
1: Mladic i dalje slobodan 1.2
x: Del Ponte daje novi rok 1.05
2: Mladic putuje za Haag 9.85
Mozda da igram sigorno na 1X, sta vi mislite?
- bijelo_dugme
Ljudi nista