po svim prognozama Balkan ceka vruca zima

osa

Post by osa »

ma da glupi i nesposobni europljani nisu znali pošteno očistiti wc dok naši ljudi nisu došli da ih im očiste.Nisu ljudi išli u njemačku što je u bih loše već eto da malo prosvijetle glupe njemce.
vryzas

Post by vryzas »

kijameta wrote:
liberal wrote:
kijameta wrote: Sto to ti prosipas EUrasizam,EU citaj Engleska,Francuska,malo manje Italija i Njemacka su krivi za svo zlo u Africi,iza sve ogromne ljudske bijede i jada u svijetu stoji gramzivost i pohlepa EU.Da bi njima EU bilo dobro drze potlaceno i u bijedi 3 cetvrtine ljudi na zemlji.Takav neokolonijalni status hoce i nama na Balkanu da nabiju.Cisto mi zao sto nisam Srbin pa da ih javno pljujem.Ali ipak mi smo strpljivi i hinjavi,pa cemo trpiti a jedog dana ce i njihovo proci a onda kada se mi pocnemo brinuti o njima,nece im valjati.

sta te sad sprecava da ih pljujes?
kazes njihovo ce proci a nase doci...cije nase?
ako je takolose u evropi zasto se onda nese izbjeglice ubise izbjegavajuci povratak u bosnu?
jel zato sto im nevalja tamo?
molite boga da bosna ude u neke pregovore inace mrka kapa
Pa pljujem njih EU i sve koje ih podrzavaju i koji kazu da oni brinu o nama.
Evo obrazlozenja; Mi kako ti kazes primitivci,smo od 1974 do 1991 imali uredzenu i funkcionalnu drzavu Republiku BiH,koja je za pola EU drzava mogla biti uzor kako drzava treba izgledati i koja je ispunjavala i nadmasivala sve ono sto EU sada trazi od nas.A onda se 1991 EU pocela brinuti za nas.Prvo je sve ucinila da nas zavadi,davajuci podrsku cas jednima,cas drugima.Umjesto da brani 'temeljne EU vrijednosti'.Onda je u ratu ta ista EU prisilila legalnu vlast jedne evropske sredzene i funkcionalne drzave da pregovara sa separatistima,kriminalcima i banditima.Onda nas je EU prijetnjom oruzjem i silom (zracni udari) prisilila da potpisemo Dayton.
Sve je to ucinila zbog vlastitih interesa da bi britanske,francuske i njemacke tajne sluzbe ovdje mogli imati poligon i upotrebljavat nas za svoje dnevno politicke potrebe.
A posto je EU sve zakuhala i namjestila ovdje kako joj odgovara,sadsmo mi primitivci.Bljaaak.
Kad sam rekao da ce doci i nase(svi koji mrzimo najcrnji oblik fasizma koji se zove EU) vrijeme,doci ce.EU je jos manje funkcionalna od BiH,pola zemalja ne prihvata ustav te tvorevine,nemaju ni jedinstvenu valutu a politiku jos manje.EU je plod dogovora o rasporedu moci izmedzu Enleske,Francuske,Njemacke i Italija a to nas historija uci je vrlo kratkog daha.Vidimo se onda u sretnoj buducnosti.[/quote

:-) :-) :D :D :D :D 8)
Post Reply