Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Qler

#26 Re:

Post by Qler »

mamica papucarka wrote:vrati mi moju bundu :oops:

i prsten, od dvaje's i pet cigli :D
Officer Crabtree

#27 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Officer Crabtree »

Najgore sranje na forumu je kad sa naslovnice određeni futavci dođu na temu koja ima zanimljiv naslov i onda je nekim glupostima upropaste...

A fino bi bilo pročitai neku i ozbiljnu na ovu temu prije nego se zatvori. :roll:
Omerovim_Koracima

#28 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Omerovim_Koracima »

Znaci cura od havera rekla mu da joj je psotalo dosadno nakon 3 godine veze i da hoce pauzu,na sta ju je ovaj otjero u PM. Ono u cemu je fazon :o :? :D
Tranquilizer

#29 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Tranquilizer »

Kaže joj "da se ne uklapa u njegovu viziju Rock n' Roll života" :lol: :lol: :lol: živa istina...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#30 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Truba »

sve je dobro dok ne šalju SMS ili mail :D
paloma

#31 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by paloma »

odoh po cigare...
Neposlusna

#32 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Neposlusna »

Veoma ozbiljno pitanje, steta sto se u startu odma upropasti. :sad:

Ali da dadnem i svoje skromno misljenje.
Nadam se da nece, ali kad bi dosao taj dan da mi muz saopsti da me napusta, licno bi mu pomogla da spakuje kofere. Ne zato sto mi je drago da odlazi, nego ako on misli da ne moze svoj zivot vise da provodi sa mnom, ona nije ni vrijedan vise ni sekunde da bude sa mnom.
S tim sto nema ni sanse da se vrati vise, jer taj dan kad on zatvori vrata za sobom, ili ja sa sobom,povratka vise nema.
neprilagodjena

#33 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by neprilagodjena »

Jos mi nije saopstio da me napusta 8-)
Gospoda Ministarka

#34 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Gospoda Ministarka »

A sto imamo muda po forumu i ne zna se koja je jaca i sposobnija od koje. :roll:

Sutra ne do Bog kad bi mi rekao da me napusta (pu...pu...pu u njedra) prezivila bi dakako (ocelicis s vremenom) ali nisam sigurna da bi prvih par mjeseci (godina) zivjela normalno i da bih bila ista osoba. Bilo bi tu i suza i patnje i ostalih stvari povezanih s tim...
Keksich

#35 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Keksich »

Meni je saopšteno juče. Preko msna, dok sam bila offline. Kad sam ga upalila, samo sam dobila poruku.

Et liječim se po Ljubav & Sex podforumu :mrgreen:
Tranquilizer

#36 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Tranquilizer »

Keksich wrote:Meni je saopšteno juče. Preko msna, dok sam bila offline. Kad sam ga upalila, samo sam dobila poruku.

Keksich ne brini na pravom si mjestu ;-) ;-) ;-) ;-)
GAU 8

#37 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by GAU 8 »

atko wrote:Zanimljivo bi bilo cuti i izjave ljepsih polovina sa foruma :D
...
Šta je reć' ??? :P :P
Neposlusna

#38 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Neposlusna »

Gospoda Ministarka wrote:A sto imamo muda po forumu i ne zna se koja je jaca i sposobnija od koje. :roll:

Sutra ne do Bog kad bi mi rekao da me napusta (pu...pu...pu u njedra) prezivila bi dakako (ocelicis s vremenom) ali nisam sigurna da bi prvih par mjeseci (godina) zivjela normalno i da bih bila ista osoba. Bilo bi tu i suza i patnje i ostalih stvari povezanih s tim...
Ma ministarka, krokodilske suze bi bile. Ali sve to moze kad te muz ne vidi. Ne bi mu dopustila iz ponosa da me vidi pogodjenom i tuznom.
blufonka

#39 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by blufonka »

Ovisi, ako je u pitanju veza boli, poslije malo manje ali jos uvijek boli, nakon nekog vremena bol nestane ali gadan osjecaj ostane jos dugo, dugo.... Eh, ako je brak u pitanju onda pored boli ima i ljutnje i puno vecih belaja u svakom smislu, da ne napominjem razorazne razloge napustanja, podjelu imovine, skrbnistvo nad djecom itd. itd. Kako god, vrlo gadna situacija za obje strane!
jedna tamo

#40 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by jedna tamo »

:roll:

grozni su osjećaji......imaš u stvari osjećaj kao da se to ne dešava tebi...nisi svoj tih dana....
Pikaboo

#41 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Pikaboo »

Kada je mene napustio,ja sam samo spavala.Nisam uopste mogla da se razbudim.Tako cudan osjecaj,tesko za opisati.Najblize,osjecaj totalne iscrpljenosti.Cini mi se da sam danima bila u snu.Vjerovatno je to nacin da se organizam odbrani od soka.Najgori momenti su bili kad se probudim i skontam sta se desilo.Uzas ti se svom silinom vrati u sjecanje....grozno je i sjetiti se,ali ima tome godinaaaaa...
neprilagodjena

#42 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by neprilagodjena »

Pikaboo wrote:Kada je mene napustio,ja sam samo spavala.Nisam uopste mogla da se razbudim.Tako cudan osjecaj,tesko za opisati.Najblize,osjecaj totalne iscrpljenosti.Cini mi se da sam danima bila u snu.Vjerovatno je to nacin da se organizam odbrani od soka.Najgori momenti su bili kad se probudim i skontam sta se desilo.Uzas ti se svom silinom vrati u sjecanje....grozno je i sjetiti se,ali ima tome godinaaaaa...
Kako si se navikla na to da si 'sama'??
Keksich

#43 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Keksich »

I mene interesuje???
jedna tamo

#44 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by jedna tamo »

fino navikneš se....jednostavno si sama....prvo se navikneš da je neko tu pored tebe 3 godine i onda se navikneš da si sama...a opet ko zna možda neko bude tu...u biti ja živim svoj život i to je to, a mislila sam da je nemoguće biti sam e pa sve je moguće i normalno, samo da si zdrav prav i normalan :)
Truba

#45 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Truba »

Pikaboo wrote:Kada je mene napustio,ja sam samo spavala.Nisam uopste mogla da se razbudim.Tako cudan osjecaj,tesko za opisati.Najblize,osjecaj totalne iscrpljenosti.Cini mi se da sam danima bila u snu.Vjerovatno je to nacin da se organizam odbrani od soka.Najgori momenti su bili kad se probudim i skontam sta se desilo.Uzas ti se svom silinom vrati u sjecanje....grozno je i sjetiti se,ali ima tome godinaaaaa...
ja sam suprotnog problema bio

nisam mogao spavati, jesti, smršo, šećer dobio,

istina je da je jutro najteze... mozak se resetuje nekako nekoliko trenutaka si ok i onda pocnu sjecanja
ne kaze se beze dobro jutro tugo :mrgreen:
piupiu

#46 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by piupiu »

Eeee, a sad malo ozbiljno. Napustanje je jako zeznuta stvar za ljudsku sujetu, ego pati, pati, pati ... jedno od najcescih pitanja koje ostavljene zene postavljaju svojim prijateljicama -- 'pa, zar ja nisam dovoljno dobra?' ili 'zasto ja nisam dovoljno dobra?', obicno zato sto muski obicno idu linijom manjeg otpora, ono, koji im je nacin najugodniji, pa vrlo cesto naprave pravu papazjaniju od 'napustanja'.

Ne mislim da je stvar toliko u napustanju, koliko u nacinu na koji napustas. Mislim da je jedna od strasnijih stvari koju muskarci rade kad samo nestanu. Ono, nema njih, a ti treba da skontas sta je bilo. Ti nazoves, pa se on ne javlja. Ti ostavis poruku, on ne odgovara, a nigdje nikakvog objasnjenja. I ti, kao, trebas 'skontati' da je to to. Ona americka fora: "He's just not that into you, don't you get it???".

Razlozi koje muskarci cesto daju su takodje vrlo smijesni. U stilu: "Ti si divna, ali ja sam konj, ne mogu ti dati ono sto tebi treba, bla, bla." Sta to znaci? Zenska vjerovatno ne bi bila s njim da joj nije potaman ono sto joj se daje, tako da ta ne pije vode. Ja nikad nisam napustila frajera a da mu nisam fino objasnila sta se desava, sta slijedi, i sta su pravila za nastavak. I, vjerovali ili ne, prijateljica sam sa 99% posto svojih bivsih, i to jako dobra. Daklem, mislim da je sve do civilizovanog i zrelog pristupa stvarima.
Last edited by piupiu on 20/08/2010 12:29, edited 1 time in total.
Pikaboo

#47 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Pikaboo »

neprilagodjena wrote:
Kako si se navikla na to da si 'sama'??
Iskreno, nemam pojma.Valjda picis dan po dan.I nije nimalo lakse kad te drustvo pokusava oraspoloziti.Cini mi se da bude jos gore samo zato sto moras na silu da se ponasas iole normalno.Treba vremena da mozak stalozeno prihvati gubitak,zato sebi das vremena da se naviknes i izljecis od gubitka.Nema dobrih savjeta,radis ono sto mislis da bi ti malo pomoglo u tom momentu.Vecinom pricas o tome i udavis sve oko sebe :roll:
Truba

#48 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Truba »

Keksich wrote:Meni je saopšteno juče. Preko msna, dok sam bila offline. Kad sam ga upalila, samo sam dobila poruku.

nemoj zezati?
koliko je duga veza bila?
jel znaš razlog?
:cry:
Gospoda Ministarka

#49 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Gospoda Ministarka »

Neposlusna wrote:
Gospoda Ministarka wrote:A sto imamo muda po forumu i ne zna se koja je jaca i sposobnija od koje. :roll:

Ma ministarka, krokodilske suze bi bile. Ali sve to moze kad te muz ne vidi. Ne bi mu dopustila iz ponosa da me vidi pogodjenom i tuznom.
Ako smo do tad dijelili sve, ako je bio tu i gledao me dok me je cinio sretnom i nasmijanom ne vidim nista lose i ne sramim se da gleda kak me je ucinio tuznom i uplakanom.
Keksich

#50 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Keksich »

Svako na svoj način. A vala nikad nisam znala za to kad sjećanja ujutro navale, mada svi pričaju o tome. Ja kad se probudim odmah se sjećam svega, ono, ne treba mi uopće "nadoći", i uvijek je tako bilo, bez obzira koji je bio povod tuge :? A voljela bih da imam makar tih par trenutaka zaborava.
komi wrote: nemoj zezati?
koliko je duga veza bila?
jel znaš razlog?
:cry:
Pa valjda me ne voli više. Možda je tu još nešto, ima tu mnogo priče koju ne bih da se neko na forumu ne prepozna :D zna i on za Sa-x :D
Veza relativno duga, ali neovisno o tome - divna. Nije to bila bilo koja veza. Ha, još sam i počela misliti da je previše savršeno, mora tu nešto biti :roll: stvarno :roll: I onda i budne, samo tako - puf :?
I onda mi fino napraviše ovu temu baš na vrijeme :D
Post Reply