mamica papucarka wrote:vrati mi moju bundu
i prsten, od dvaje's i pet cigli
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Keksich wrote:Meni je saopšteno juče. Preko msna, dok sam bila offline. Kad sam ga upalila, samo sam dobila poruku.
Et liječim se po Ljubav & Sex podforumu
Šta je reć' ???atko wrote:Zanimljivo bi bilo cuti i izjave ljepsih polovina sa foruma![]()
...
Ma ministarka, krokodilske suze bi bile. Ali sve to moze kad te muz ne vidi. Ne bi mu dopustila iz ponosa da me vidi pogodjenom i tuznom.Gospoda Ministarka wrote:A sto imamo muda po forumu i ne zna se koja je jaca i sposobnija od koje.![]()
Sutra ne do Bog kad bi mi rekao da me napusta (pu...pu...pu u njedra) prezivila bi dakako (ocelicis s vremenom) ali nisam sigurna da bi prvih par mjeseci (godina) zivjela normalno i da bih bila ista osoba. Bilo bi tu i suza i patnje i ostalih stvari povezanih s tim...
Kako si se navikla na to da si 'sama'??Pikaboo wrote:Kada je mene napustio,ja sam samo spavala.Nisam uopste mogla da se razbudim.Tako cudan osjecaj,tesko za opisati.Najblize,osjecaj totalne iscrpljenosti.Cini mi se da sam danima bila u snu.Vjerovatno je to nacin da se organizam odbrani od soka.Najgori momenti su bili kad se probudim i skontam sta se desilo.Uzas ti se svom silinom vrati u sjecanje....grozno je i sjetiti se,ali ima tome godinaaaaa...
ja sam suprotnog problema bioPikaboo wrote:Kada je mene napustio,ja sam samo spavala.Nisam uopste mogla da se razbudim.Tako cudan osjecaj,tesko za opisati.Najblize,osjecaj totalne iscrpljenosti.Cini mi se da sam danima bila u snu.Vjerovatno je to nacin da se organizam odbrani od soka.Najgori momenti su bili kad se probudim i skontam sta se desilo.Uzas ti se svom silinom vrati u sjecanje....grozno je i sjetiti se,ali ima tome godinaaaaa...
Iskreno, nemam pojma.Valjda picis dan po dan.I nije nimalo lakse kad te drustvo pokusava oraspoloziti.Cini mi se da bude jos gore samo zato sto moras na silu da se ponasas iole normalno.Treba vremena da mozak stalozeno prihvati gubitak,zato sebi das vremena da se naviknes i izljecis od gubitka.Nema dobrih savjeta,radis ono sto mislis da bi ti malo pomoglo u tom momentu.Vecinom pricas o tome i udavis sve oko sebeneprilagodjena wrote:Kako si se navikla na to da si 'sama'??Pikaboo wrote:Kada je mene napustio,ja sam samo spavala.Nisam uopste mogla da se razbudim.Tako cudan osjecaj,tesko za opisati.Najblize,osjecaj totalne iscrpljenosti.Cini mi se da sam danima bila u snu.Vjerovatno je to nacin da se organizam odbrani od soka.Najgori momenti su bili kad se probudim i skontam sta se desilo.Uzas ti se svom silinom vrati u sjecanje....grozno je i sjetiti se,ali ima tome godinaaaaa...
nemoj zezati?Keksich wrote:Meni je saopšteno juče. Preko msna, dok sam bila offline. Kad sam ga upalila, samo sam dobila poruku.
Et liječim se po Ljubav & Sex podforumu
Ako smo do tad dijelili sve, ako je bio tu i gledao me dok me je cinio sretnom i nasmijanom ne vidim nista lose i ne sramim se da gleda kak me je ucinio tuznom i uplakanom.Neposlusna wrote:Ma ministarka, krokodilske suze bi bile. Ali sve to moze kad te muz ne vidi. Ne bi mu dopustila iz ponosa da me vidi pogodjenom i tuznom.Gospoda Ministarka wrote:A sto imamo muda po forumu i ne zna se koja je jaca i sposobnija od koje.![]()
Sutra ne do Bog kad bi mi rekao da me napusta (pu...pu...pu u njedra) prezivila bi dakako (ocelicis s vremenom) ali nisam sigurna da bi prvih par mjeseci (godina) zivjela normalno i da bih bila ista osoba. Bilo bi tu i suza i patnje i ostalih stvari povezanih s tim...
Pa valjda me ne voli više. Možda je tu još nešto, ima tu mnogo priče koju ne bih da se neko na forumu ne prepoznakomi wrote: nemoj zezati?
koliko je duga veza bila?
jel znaš razlog?