Jesi li ti ostala do kraja koncerta?7th_Heaven wrote:zapravo je bilo oko 2000 ljudi, vecina se razbjezala kad je kisa udarila. bio je i vatromet, vozala se u nekoj dizalici i sve. spektakl![]()
inace vrhunac veceri je bio kad je pjevala udri udri udri mujo...kolektivna ekstaza...![]()
Koncert Lepe Brene(21.Tuzla,Tusanj)?
Moderator: _BataZiv_0809
-
V
- Soul_Sista
Joj dizalice, izgleda kao kamion
....ovo mora da kopira Shakiru...
fakat je bijeda!
-
7th_Heaven
ja svaku slobodinu utakmicu mogu pratit s terase.

- DaysleepeR
Ma nedaj se, bice bolje, izdrzi, budi jaka7th_Heaven wrote:ja svaku slobodinu utakmicu mogu pratit s terase.
-
7th_Heaven
bii-ce booljeDaysleepeR wrote:Ma nedaj se, bice bolje, izdrzi, budi jaka7th_Heaven wrote:ja svaku slobodinu utakmicu mogu pratit s terase.
-
damkan
C.O.C(Cetnikusa ostaje cetnikusa)
nisam isao .....nit sam mislio da idem .....
samo ovaj narod je KURVA, je*ali bi se za 5 KM, a za 7KM da ne govorim ...je*o im brena mater ......et...
a i onom konju od nacelnika" jASMINU iMAmovicu .....velika hvala sto je nije htjeo da primi u svoj cuveni kabinet a kamoli da zamsti svoje cetnicke brkove u svojoj kuci ......steta , bas me cudi sto je nije pozvao i primio??
zasto nije onda postavio na kapiju 100 policajaca da joj ne daju da polozi cvijece ??? i ona da stresa glavom pred spomenom ?
uh....a slavila je kad je krv lila .....
a sad nam pjeva .......i tuzli i nacelniku i svima ....
mislim , kuja je pjevala .....
odoh ....
dobijam napad
pozdrav svima
samo ovaj narod je KURVA, je*ali bi se za 5 KM, a za 7KM da ne govorim ...je*o im brena mater ......et...
a i onom konju od nacelnika" jASMINU iMAmovicu .....velika hvala sto je nije htjeo da primi u svoj cuveni kabinet a kamoli da zamsti svoje cetnicke brkove u svojoj kuci ......steta , bas me cudi sto je nije pozvao i primio??
zasto nije onda postavio na kapiju 100 policajaca da joj ne daju da polozi cvijece ??? i ona da stresa glavom pred spomenom ?
odoh ....
dobijam napad
pozdrav svima
- Soul_Sista
Pozdrav i tebidamkan wrote:C.O.C(Cetnikusa ostaje cetnikusa)![]()
zasto nije onda postavio na kapiju 100 policajaca da joj ne daju da polozi cvijece ??? i ona da stresa glavom pred spomenom ?uh....a slavila je kad je krv lila .....
odoh ....
dobijam napad![]()
![]()
![]()
pozdrav svima
- Soul_Sista
Nije vrijedno da te zbog Brene spuca, eto zato brinem...

- Soul_Sista
Ja sam Dinu slusala kad sam bila bas dijete, danas nije vise sto je bio, meni je licno njegova muzika bezze postala...a za Joksimovica sam tek prvi put cula sad na Euro Songu, operisana skroz od te muzike

- Soul_Sista
Ma znas sta ces ti, napravi sebi serbe i upali Eryku Badu, ako imas sta pripali i dodzi sebi...jebo to sve!