ma gdje su to isle 1 i 2.....Carlito Brigante wrote:Ne seri kad ne znaš, I i II četa su vazda išle, a V-a nikad do tad nije makla s Vilsonovog, a ne bi ni tad da se Velić nije uskofrčio na sastanku kod Vikare. Inače je trebala ići I na Žuč, al' zbog Velićevog kofrčenja je otišla V-aliberal wrote:ma bila je 5 ceta koja je i uvijek bila podizanahorns&drums wrote: Nije Vikic trebao biti s njima nego Velic. Dobro pamtim tu noc, jeza me fata...
prva i druga su bile za zastitu politicara i vecinu vremena je provela neradeci nista i u kojoj su i bili stari specijalci
a ovi momci sto su zavaljeni.....cim je tenk upao u transeju znalo se da ce biti belaj
![]()
i ne samo oni nego i regularna murija koja je dovedena na zuc kad su linije na golom brdu pale...doveli ljude i ostavili ih prakticno na livadi....pokolj
odu da izvide kazu nemoze se ovuda proci previse opasno pa se vrate u bazu....onda posalju obicne vojnike koji su tu na liniji pa ovi izginu
nabroj mi gdje su to 1 ili 2 otisle i napravile nesto
nedjarici, stupsko brdo, otes, dobrinja, jevrejsko groblje, crni vrh, zuc...ja necuh da su se i jednom popeli na zuc.....?