Podgoričke djevojke - Iživljavanje pred kamerama

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

elSaik

Post by elSaik »

mamica 31 wrote:
komeba wrote:
mamica 31 wrote:mene stid pitat, ali kako vi uopste gledate fotke sa ovog linka. Sta pritisnete da mozete pogledat video :roll:
Nisam ni ja mogao pogledati dok nisam skinuo mp4 player.Evo ovdje ga mozes skinuti

http://www.download3000.com/download_19434.html

Kada pokusas pogledati video,reci ce ti da fali codec i pitati da li da pronade codec.Klikni yes,update-ovace i moci ces gledati.
e necu vala taman da su mi i Tito i Jovanka na njemu :D
Cuj, hajd ovo, pa ono :lol:

btw. hvala ti na objasnjenju :)
a možeš i da skineš VLC media player i to je to :D

što se snimka tiče, dobra kamera na mobitelu ... :-)
Dezidijat

#27 Re: Podgoričke djevojke - Iživljavanje pred kamerama

Post by Dezidijat »

kao novi wrote:Dole je vijest iz dnevnih novina DAN, a o ovome u danasnjoj Slobodnoj Bosni pise i Andrej Nikolaidis.

Snimak mozete pronaci ovdje:

http://rapidshare.com/files/53220261/Marija_zabjelo.mp4

eto i to se desava, mislim za pretpostaviti je da se desava, ali je malo sokantno kada vidite snimak...

Podgorička policija provodi opsežnu istragu o video-zapisu ''Marija Zabjelo''

PODGORICA - Nakon operativnih i drugih aktivnosti, podgorička policija identifikovala je sve aktere video–zapisa, distribuiranog putem Interneta, pod nazivom ''Marija Zabjelo''- saopšteno je juče iz Uprave policije.

- Konstatovano je da je oštećena, od 2004. godine, u više navrata privremeno boravila u Podgorici, gdje se trenutno ne nalazi. Identifikovane su i dvije djevojke, koje su je zlostavljale, kao i treća, koja je događaj snimila – piše u saopštenju.

Prema pouzdanim saznanjima, djevojke koje su učestvovale u maltretiranju, su Podgoričanke N.L. i M.P. dok je M.P. takođe iz Podgorice, snimala film.
Policijski službenici su o tome obavijestili zamjenika osnovnog državnog tužioca u Podgorici.

- U toku su kriminalistička obrada, kao i prikupljanje i dokumentovanje činjenica radi procesuiranja - dodaje se u saopštenju.

Video-zapis, na kojem djevojku, krvnički maltretiraju dvije "prijateljice", dok je treća snima telefonom, na Internetu je već nekoliko dana.

U filmu, koji traje 16 minuta, prikazane su mučne scene fizičke i psihičke torture djevojke, koja čak i ne pruža otpor. Plavuša sjedi na kauču, okružena bivšim prijateljicama, koje se nad njom surovo iživljavaju, navodno zbog prevare, optužujući je za intiman odnos sa mladićem jedne od njih. Jedna od dvije djevojke, u jednom trenutku uzima makaze i kida joj kosu, a potom joj siječe majicu, tako da žrtva do pasa ostaje naga. Djevojke cijelo vrijeme psuju i vrijeđaju žrtvu, tjerajući je da i sama to ponavlja.
Fa li ima ovaj snimak na youtube? Ne mogu da downlodiram preko ovog linka kojeg si ostavio
pozdrav
Post Reply