Podgoričke djevojke - Iživljavanje pred kamerama
-
kao novi
#1 Podgoričke djevojke - Iživljavanje pred kamerama
Dole je vijest iz dnevnih novina DAN, a o ovome u danasnjoj Slobodnoj Bosni pise i Andrej Nikolaidis.
Snimak mozete pronaci ovdje:
http://rapidshare.com/files/53220261/Marija_zabjelo.mp4
eto i to se desava, mislim za pretpostaviti je da se desava, ali je malo sokantno kada vidite snimak...
Podgorička policija provodi opsežnu istragu o video-zapisu ''Marija Zabjelo''
PODGORICA - Nakon operativnih i drugih aktivnosti, podgorička policija identifikovala je sve aktere video–zapisa, distribuiranog putem Interneta, pod nazivom ''Marija Zabjelo''- saopšteno je juče iz Uprave policije.
- Konstatovano je da je oštećena, od 2004. godine, u više navrata privremeno boravila u Podgorici, gdje se trenutno ne nalazi. Identifikovane su i dvije djevojke, koje su je zlostavljale, kao i treća, koja je događaj snimila – piše u saopštenju.
Prema pouzdanim saznanjima, djevojke koje su učestvovale u maltretiranju, su Podgoričanke N.L. i M.P. dok je M.P. takođe iz Podgorice, snimala film.
Policijski službenici su o tome obavijestili zamjenika osnovnog državnog tužioca u Podgorici.
- U toku su kriminalistička obrada, kao i prikupljanje i dokumentovanje činjenica radi procesuiranja - dodaje se u saopštenju.
Video-zapis, na kojem djevojku, krvnički maltretiraju dvije "prijateljice", dok je treća snima telefonom, na Internetu je već nekoliko dana.
U filmu, koji traje 16 minuta, prikazane su mučne scene fizičke i psihičke torture djevojke, koja čak i ne pruža otpor. Plavuša sjedi na kauču, okružena bivšim prijateljicama, koje se nad njom surovo iživljavaju, navodno zbog prevare, optužujući je za intiman odnos sa mladićem jedne od njih. Jedna od dvije djevojke, u jednom trenutku uzima makaze i kida joj kosu, a potom joj siječe majicu, tako da žrtva do pasa ostaje naga. Djevojke cijelo vrijeme psuju i vrijeđaju žrtvu, tjerajući je da i sama to ponavlja.
Snimak mozete pronaci ovdje:
http://rapidshare.com/files/53220261/Marija_zabjelo.mp4
eto i to se desava, mislim za pretpostaviti je da se desava, ali je malo sokantno kada vidite snimak...
Podgorička policija provodi opsežnu istragu o video-zapisu ''Marija Zabjelo''
PODGORICA - Nakon operativnih i drugih aktivnosti, podgorička policija identifikovala je sve aktere video–zapisa, distribuiranog putem Interneta, pod nazivom ''Marija Zabjelo''- saopšteno je juče iz Uprave policije.
- Konstatovano je da je oštećena, od 2004. godine, u više navrata privremeno boravila u Podgorici, gdje se trenutno ne nalazi. Identifikovane su i dvije djevojke, koje su je zlostavljale, kao i treća, koja je događaj snimila – piše u saopštenju.
Prema pouzdanim saznanjima, djevojke koje su učestvovale u maltretiranju, su Podgoričanke N.L. i M.P. dok je M.P. takođe iz Podgorice, snimala film.
Policijski službenici su o tome obavijestili zamjenika osnovnog državnog tužioca u Podgorici.
- U toku su kriminalistička obrada, kao i prikupljanje i dokumentovanje činjenica radi procesuiranja - dodaje se u saopštenju.
Video-zapis, na kojem djevojku, krvnički maltretiraju dvije "prijateljice", dok je treća snima telefonom, na Internetu je već nekoliko dana.
U filmu, koji traje 16 minuta, prikazane su mučne scene fizičke i psihičke torture djevojke, koja čak i ne pruža otpor. Plavuša sjedi na kauču, okružena bivšim prijateljicama, koje se nad njom surovo iživljavaju, navodno zbog prevare, optužujući je za intiman odnos sa mladićem jedne od njih. Jedna od dvije djevojke, u jednom trenutku uzima makaze i kida joj kosu, a potom joj siječe majicu, tako da žrtva do pasa ostaje naga. Djevojke cijelo vrijeme psuju i vrijeđaju žrtvu, tjerajući je da i sama to ponavlja.
-
kao novi
da strasno... samo trebate biti svjesni da se ovakve stvari desavaju svuda i oduvijek, vjerovatno i negdje blizu vas, gdje god da ste. samo sto nam eto tehnologija sada omogucuje da saznamo za ovakve stvari. sjetite se samo policajaca koji su mlatili onog kradljivca auto-kasetofona...
- Gile Šampion
Ma išibaše je ko zadnju budalu...Izgleda prvo je navukli u stan pa onda ''mare'' dobila... 
-
kao novi
"Čovjek misli da je na sve oguglao. Da ga ništa ljudsko više ne može iznenaditi. Ali veličanstven je čovjek u svojoj gnusobi, i on i ono Zlo sa velikim Z koje kao svemoćni fetus sklupčano leži u samom središtu njegove utrobe. Tri Podgoričanke su mi ulile nadu - još sam sposoban za gađenje. Povraćaćemo mi još", kaže Andrej Nikoalaidis.
340 pogleda teme i tri reakcije?! Mozda je ovo normala, samo je meni sokantno? Ako neko ima da kaže nešto na temu o bazičnoj ljudskoj neljudskosti, ili kako Nikolaidis kaže samo ljudskosti, neka to uradi molim vas. Zanima me da li vas ovo iznenađuje? Da li ovo očekujete od vaših susjeda, prijatelja i slično? Vjerujete li u ljudski rod koji kroz istoriju najviše pokazuje da je brutalan, zao, pohlepan... Je li to u osnovi ljudske prirode?
340 pogleda teme i tri reakcije?! Mozda je ovo normala, samo je meni sokantno? Ako neko ima da kaže nešto na temu o bazičnoj ljudskoj neljudskosti, ili kako Nikolaidis kaže samo ljudskosti, neka to uradi molim vas. Zanima me da li vas ovo iznenađuje? Da li ovo očekujete od vaših susjeda, prijatelja i slično? Vjerujete li u ljudski rod koji kroz istoriju najviše pokazuje da je brutalan, zao, pohlepan... Je li to u osnovi ljudske prirode?
-
_ambassador
neznam sta da kazem...
djevojka izgleda sasvim hrabra i sabrana cijeli snimak... imam osjecaj da bi ih posutala sve redom 1 na 1, medjutim...
ovakvo ponizavanje zasluzuje zestoku kaznu, ne mislim na zakonsku nego onu licnu, da bi se moglo na miru zaspati...

djevojka izgleda sasvim hrabra i sabrana cijeli snimak... imam osjecaj da bi ih posutala sve redom 1 na 1, medjutim...
ovakvo ponizavanje zasluzuje zestoku kaznu, ne mislim na zakonsku nego onu licnu, da bi se moglo na miru zaspati...
- superxenon
nije gluma, stvarno je, svaka joj cast pa je nako pribrana, vjerovatno je bila spremna na to pa spavala s momkom od jedne od onih sto je tuku.ticoroman wrote:Ma meni se cini da je ovo gluma, nesto saho mazo, sta li god... da je biju bunila bi se, valjda zaplakala. Meni se cini da se cak nasmije negdje oko 01:00 (nisam siguran).
meni izgleda kao da su je na spavanju uhvatile one, jer je ona malo izbezumljena a i izgleda kao da je spavala i deka je tu pored nje...
-
sofist
meni snimak nije sokantan kao ni sam cin. svaki dan u novinama ces procitati vijesti o monstruoznim ubistvima, nestancima djece, silovanjima...otupilo se,jbg.kao novi wrote:"Čovjek misli da je na sve oguglao. Da ga ništa ljudsko više ne može iznenaditi. Ali veličanstven je čovjek u svojoj gnusobi, i on i ono Zlo sa velikim Z koje kao svemoćni fetus sklupčano leži u samom središtu njegove utrobe. Tri Podgoričanke su mi ulile nadu - još sam sposoban za gađenje. Povraćaćemo mi još", kaže Andrej Nikoalaidis.
- SaraLe
Da je pribrana, branila bi se i udaralasuperxenon wrote:nije gluma, stvarno je, svaka joj cast pa je nako pribrana, vjerovatno je bila spremna na to pa spavala s momkom od jedne od onih sto je tuku.ticoroman wrote:Ma meni se cini da je ovo gluma, nesto saho mazo, sta li god... da je biju bunila bi se, valjda zaplakala. Meni se cini da se cak nasmije negdje oko 01:00 (nisam siguran).
meni izgleda kao da su je na spavanju uhvatile one, jer je ona malo izbezumljena a i izgleda kao da je spavala i deka je tu pored nje...
-
mamica papucarka
mene stid pitat, ali kako vi uopste gledate fotke sa ovog linka. Sta pritisnete da mozete pogledat video 
-
klixober
Nisam ni ja mogao pogledati dok nisam skinuo mp4 player.Evo ovdje ga mozes skinutimamica 31 wrote:mene stid pitat, ali kako vi uopste gledate fotke sa ovog linka. Sta pritisnete da mozete pogledat video
http://www.download3000.com/download_19434.html
Kada pokusas pogledati video,reci ce ti da fali codec i pitati da li da pronade codec.Klikni yes,update-ovace i moci ces gledati.
- DobroJutroKolumbo
Uzas uzasa...sta god da je uradila..da je neko ovako maltretira i da je jos snima...uzas...zaplako sam...ja koji sam kamen...fuj...zamislite da vam kcerku sestru rodicu neko ovako maltretira...UZAS...Dao Bog da velike sile zarate i da se desi rat da umremo svi , kad nam je moral pao ovako nisko! Dotakli smo kao ljudi DNO ZIVOTA!!!
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
Nemoj tako a poprsje joj jest lijepo što jest jest.janje_ wrote:u svemu ovome ljudi se jos odvaze da kazu: "lijepe grudi.."..
svaka nama cast.. kad malo bolje razmislim, nimalo me ne cudi ovo sto nas je spopalo zadnjih 20 godina.. malo nas je, al smo velika govna..
-
mamica papucarka
e necu vala taman da su mi i Tito i Jovanka na njemukomeba wrote:Nisam ni ja mogao pogledati dok nisam skinuo mp4 player.Evo ovdje ga mozes skinutimamica 31 wrote:mene stid pitat, ali kako vi uopste gledate fotke sa ovog linka. Sta pritisnete da mozete pogledat video
http://www.download3000.com/download_19434.html
Kada pokusas pogledati video,reci ce ti da fali codec i pitati da li da pronade codec.Klikni yes,update-ovace i moci ces gledati.
Cuj, hajd ovo, pa ono
btw. hvala ti na objasnjenju