Šta bi? Don Dučić vs. H.Musemić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Koga podržavate u "okršaju" Dučića i Musemića?

Mustafu Dučića
19
16%
Husrefa Musemića
103
84%

Total votes: 122

video

Post by video »

Ako je sve ovako kako se kaze u gore navedenim tekstovima onda ljudi treba im se (upravi naravno) na..ebati matere,sve poslat u icku materinu ,zajedno i sjever i zapad te i istok naravno gromoglasno podrzati musemica pa nek lopovi
vide da covjek nije sam i da je izs njega hiljade ljudi pa nek pokusaju ako smiju :x :x :x
A sto se tice transfera-Pa bjednici nisu mogli odvojiti 50 000 eura za Marsijana a
udaraju se ciframa od tranfera a i bogami od UEFA-e :x :x ebem li im mater da im ebem,icka im materima :x :x
pudlica

Post by pudlica »

video wrote:Ako je sve ovako kako se kaze u gore navedenim tekstovima onda ljudi treba im se (upravi naravno) na..ebati matere,sve poslat u icku materinu ,zajedno i sjever i zapad te i istok naravno gromoglasno podrzati musemica pa nek lopovi
vide da covjek nije sam i da je izs njega hiljade ljudi pa nek pokusaju ako smiju :x :x :x
A sto se tice transfera-Pa bjednici nisu mogli odvojiti 50 000 eura za Marsijana a
udaraju se ciframa od tranfera a i bogami od UEFA-e :x :x ebem li im mater da im ebem,icka im materima :x :x

e molim te veceras ako ces biti na tekmi ne spominji sjever i husrefa da ga podrzavaju,parola sa sjevera sve ce reci koji su majmuni na sjeveru i vidjece se ko podrzava husrefa
-danTe-

Post by -danTe- »

pudlica wrote:
video wrote:Ako je sve ovako kako se kaze u gore navedenim tekstovima onda ljudi treba im se (upravi naravno) na..ebati matere,sve poslat u icku materinu ,zajedno i sjever i zapad te i istok naravno gromoglasno podrzati musemica pa nek lopovi

e molim te veceras ako ces biti na tekmi ne spominji sjever i husrefa da ga podrzavaju,parola sa sjevera sve ce reci koji su majmuni na sjeveru i vidjece se ko podrzava husrefa
ja cu bit vveceras na sjeveru i ne znam odakle to da nece podrzat musemica
to sto ste se vi izdvojili na zapad rad nekih s*anja je glupo,nije da mi je krivo,al smo svi uvijek bili na sjeveru...
to je moje misljenje da ne pomislis sta lose oko ove podjele
video

Post by video »

Ma zna se ko ce ga podrzati naravno (nadam se!!!) a to je ISTOK!!!!
Ja kazem i ponavljam ponovo, ebo klikere, treba podrzati covjeka i rastjerati majmune iz uprave,lopove,icka im materina,jednom za svagda i dovesti Imamovica da prodrma sve :x :x
bice_bice

Post by bice_bice »

za Zelju navijam al bi pozelio Sarajevu samo najbolje..

ovdje je neko nekog' dobro podmazo..
NejlaH

Post by NejlaH »

Cista medijska hajka na Musemica! Cisto ko suza, covjek ters al je dobar lik. Znamo li mi ikad halalit? Ma jok mi samo pljuvat znamo!
helo

Post by helo »

Mislim da je neko ovdje se debelo zajebao, a to je da neko ima nešto Husrefu da prigovori, taj ocigledno nije dobre glave. To što je uradio u avionu stjuardesi to ne opravdavam i za to bi trebao da objasni javnosti detaljno šta se tacno desilo, ako nije bio u pravu i u tom momentu napao stjuardesu to nije ok, i trebao bi se izvinuti u koliko je bio u krivu! A sada da neko ima da prigovori na njegovo vodženje ekipe nema niko pravo u ovom momentu da mu išta prigovori. Vrh treba ocistiti i srediti od korupirani ljudi koji su na celu FK Sarajeva, treba dovesti ljude koji znaju naci novac i uložiti ih u dobre igrace i u klub. Žalosno je to da su digli ruke od Marsija, i da nisu mu mogli dati 100,000 KM a dobro znaju šta je on uradio za Sarajevo, šteta ogromna. Njega nekrivim ni sekunde što ce zaigrati za Široki, on je samo fudbaler i ko mu da više za njega ce i igrati u ovom momentu Široki je dao više od Sarajeva kojeg je doveo na tron Bosansko Hercegovackog fudbala.
CarpeDiem

Post by CarpeDiem »

Ma ovo je nasa BH realnost! Tako nam je kada nam je sport u rukama ljudi koji su najblizi sportu kada su u kladionici. Cinjenica je da ce biti onako kako Don Ducic odluci i glupo je mlatiti praznu slamu. Ko je pitao navijace dali su za Demirovica ili ne, ko je pitao navijace kada je Markovic otjeran itd. Dakle, ovo je spremljena igranka za Musemica i pokusaj da se diskredituje. Najvaznije je za njega da ga niko od pravih navijaca nece zamrziti poslije ovoga niti promjeniti misljenje nakon ovih napada na njega, a ni Ducic nece biti popularniji. Izgubljena je prilika da se izdignemo iznad ovog naseg sivila. Ali nista nije cudno i uvijek ce Zeljo i Sarajevo biti mahalski klubovi, bez obzira na renome i velicinu kluba dokle god ga vode ljudi tipa: Ducica, Baljka, Alihodzica, Sumana...
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Husref je heroj.
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

E jos nisam cuo da neko dobiva otkaz zbog napada na stjuardese. A ovo prozivanje igraca na nacionalnoj osnovi je presmijesno. Nije prvi put da se Husref tjera, a na kraju krajeva i jeste kriv. Ko je on da se pita koji ce igraci igrati a koji nece. Treba pustiti ljude iz UO da to fino odluce za njega, oni se bolje razumiju u talove...
cyprus

Post by cyprus »

Evo sad čujem (istina iz vrlo neprovjerenih izvora) da je Husref otišo. Jel to istina?
sami26

Post by sami26 »

Kad su iz Sana neki dan pitali dučića kakva je komunikacija između vas i Husrefa, on odgovara: nekomuniciramo, husrefa možete vidjeti stalno na kafi na Grbavici, jbg. trebo je u popaju je pit, i sad mora čovjek ići jer je na Grbavici pio kafu :-)
Skoro

Post by Skoro »

Bojim se da su Husrefu dani odbrojani :sad: Bilo je i prije pokusaja, ali ovo je vrhunac. Daj Boze da grijesim
Mahala je cudo! :-?
cpt.picard

Post by cpt.picard »

Nesto slicno se i nama u Zelji desilo. Pocele se nesto vece pare oko kluba vrtiti i odmah se svi lopovi uzvrtili. A normalno nema za sve i pafff. Ako ne stanete iza Husrefa onda ste picke najvece.

Znalo se da je Husref seljacina. Naravno pitari ce sad reci nije, kakvi su vasi. To nije poenta. Husref se uvjek ovako ponasao, takav lik. Ali je pitanje zasto je to sad odjednom vazno. Kao sto i sami vidite, igra..
pudlica

Post by pudlica »

vidite nije se zapad nista odvojio nego je jednostavno kompanija sa sjevera pocela pare uzimati i nesto izvoditi i zato ove podgrupe nece sa njim i zato smo na zapad presli,maloprije izlazimo murija nas udara,ganja i sa sjevera kamenjem nas gadjaju i sve je receno,odma da kazem da nesto ne supljiram jer sam bio na zapadu i mogu vam reci da su grobari bolje prosli u mostaru,bilo je kao u ratu,stvarno ovo je nevidjeno sto se desilo,prije tekme specijalci su se dogovarali sa ramljakom i jedan je pokazivao na zapad i ja sad nabijem na neku stvar i kimuna,ramljaka,maia i sve ostale pedere :x
Ripicipi

Post by Ripicipi »

Ovo je VISE nego zalosno. Licno sam vidio kada se poslije utakmice nasla "ekipa" sa sjevera koja je krenula sa autima u potragu za momcima sa zapada :sad:
Jedina pozitivna stvar na Kosevu je ZAPAD, a poslije ovoga veceras mogu samo reci da na sjever vise necu krociti dok su doticni ljudi tu.
Vise sam nego razocaran "vodjama" sa sjevera :sad:

FUJ !!!
pudlica

Post by pudlica »

ja sam vam rekao da ce se sjever veceras pokazati,a muriju treba im mup zapaliti :x ,djecu uzeli udarati,udarali bez razloga,fol jer smo pjevali al sam ppk al sam lola ono nidje veze,nema veze bio je dogovor sjevera i murije,velika hvala al nece zapad tek tako pasti
helo

Post by helo »

Navijac sam Sarajeva i sada sam bio na tekmi i nikako ne mogu da razjasnim neke stvari??? Navijaci sa sjevera su nas gledali kao da smo navijaci partizana ili zvezde, iste pjesme pjevamo sa zapada iste dresove, šalove imamo i šta više bolje navijamo od navijaca koji su na sjeveru. Nije mi jasno odakle od jednom tolika mržnja i podjeljenost?

Pored toga policija se ponaša kao da su nadrogirani, udaraju djecu i na njih vicu kao da mu je neko sa 15 godina nešto skrivio i napravio. Protiv sam huliganstva, i pravljenja nemira i nereda na utakmicama, ali vidim da neko radi na tome da se jedni navijaci izmedžu sebe tuku i gadžaju kamenicama.

Pa ljudi niko nije došao na utakmicu da bi neko nekome razbio glavu, vec da bi uživao u fudbalu i navijao za svoj tim, zar nam treba da pravimo probleme izmedžu sebe?

Mislim da se sitni klošari i ništarije za sitne pare predaju praviti nemire na trivbinama svog kluba... fuj dodže mi da uopšte neidem na takve utakmice kada vidim sve te face pijane nadrogirane i izparane.
pudlica

Post by pudlica »

ovo cu samo sad reci,sjever je sad postao leglo debila koji uzimaju pare od uprave pa nadalje,vidjeli su da ih zapad iz tekme u tekmu unistava i dog. sa murijom i upravom je bio da nas ubiju ko stoke sa zapada jer necemo na sjever i opet kazem nece zapad tek tako pasti
m_myers

Post by m_myers »

U djecu sa zapada su večeras specijalci pucali gumenim metcima. Ima teško povrijeđenih.

U svečanoj loži je ekipa IB Ćele sjedila i gledala samo ko će da poviče Husref Musemić da bi skočila i upmtila buduću žrtvu. Za one koje ne znaju M.Dučić je rođeni dajdža IB Ćele i neki dan je došao sa ekipom na trening Sarajeva da bi se najebao svima koji su došli podržati Husrefa, zajedno sa gorilama svog sestrića. Uglavnom, ja, koji živim za BORDO boju moram priznati da mi voljeni klub propada. Večeras sam, nakon 25 godina staža na stadionu Koševo prvi put vidio da jedni navijači Sarajeva napadaju na druge. PA DO KADA VIŠE OVAKO????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pitići (braća, plaćenici Mai, Šok, Pape i ostalih 9 komada), krezavi Ramljak (poznati druker koji nas je ošmekao muriji u Novom Sadu kada smo jedva žive glave izvukli '90te godine) su najobičniji gmazovi, kojima je vokabular riječi 6 komada, napadaju mlade i perspektivne momke sa zapada, pojačani jedinicom za podršku MUPa Kantona Sarajevo. Ti isti gmazovi, kojima se pridružio i nekadašnja ikona Sjever Đine, hodaju naokolo i pričaju da neka crkva (čuj crkva, ne mogu da vjerujem) plaća put momcima sa zapada u Belgiju.

Ko god voli klub sa KOŠEVA sada mora stati uz ovu djecu sa zapada, staru raju sa istoka i Husrefa (koji će sutra u 18:00 na sjednici predsjedništva dobiti otkaz-PROVJERENA INFORMACIJA!) i očistiti svoje redove od Munibovih plaćenika i mafije koja je svoje kandže uvukla u HASETOV,PAPETOV,KELIJEV, PAJIN KLUB!!!!!!!!!!
-danTe-

Post by -danTe- »

pudlica wrote:ovo cu samo sad reci,sjever je sad postao leglo debila koji uzimaju pare od uprave pa nadalje,vidjeli su da ih zapad iz tekme u tekmu unistava i dog. sa murijom i upravom je bio da nas ubiju ko stoke sa zapada jer necemo na sjever i opet kazem nece zapad tek tako pasti
ma ne *eri
ja sam bio na sjeveru i nisu debili,vjeruj
vi ste se ko odvojili i poceli neku svoju politiku na zapadu
horde su uvijek bile na sjeveru,a to sto vi nesto tamo mislite...
cyprus

Post by cyprus »

Nisam baš upoznat sa situacijom (jer sam samo simpatizer, a ne vatreni navijač Sarajeva), al ovo što sam večeras pročito je žalosno. :x
-danTe-

Post by -danTe- »

cyprus wrote:Nisam baš upoznat sa situacijom (jer sam samo simpatizer, a ne vatreni navijač Sarajeva), al ovo što sam večeras pročito je žalosno. :x
ma sta zalosno
trebali smo ih prebit da se vise niko ne pojavi na kosevu
i ne znam koga je policija cuvala dok je izlazio...
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

and1medjed wrote:
cyprus wrote:Nisam baš upoznat sa situacijom (jer sam samo simpatizer, a ne vatreni navijač Sarajeva), al ovo što sam večeras pročito je žalosno. :x
ma sta zalosno
Dijete drago, suti malo, prosipas se bezze...
-danTe-

Post by -danTe- »

GandalfSivi wrote:
and1medjed wrote:
ma sta zalosno
Dijete drago, suti malo, prosipas se bezze...
sto se prosipam,reci mi moilim te
Post Reply