Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma kod nas ne može bez sranja ni kad je sve potaman.
Izgleda da je ovaj incident kojeg je napravio Husref na Malti iskorišten u nekakvom preucavanju u klubu. Meni se čini da je ovo ona "Pada Vlada" varijanta.
Mućo ili ti ga Dučić pokušava da okrene igrače i javnost kontra Husrefa. Pošto je izgleda on igrač ZAgraBIH Bašića (prvog čovjeka kluba), a u prisnim odnosima sa Ćelom (ovim što je još ko živ), slutim da im se ljulja pozicija u klubu. Iskreno mislim da je ovo itekako vezano za dolazak Imamovića u klub koji će sigurno postaviti klub na malo drugačiji način - očekujem projekat poput KK Bosna.
Mislim da je u priči ključno ponašanje navijača na večerašnjoj tekmi, ali i igrača. To ne valja nikako jer ako se oni okrenu protiv Husrefa, a očigledno je potpucavanje od strane Dučića, eto ti belaja i brukanja.
Ja sam iskreno za dolazak Imamovića koji bi mogao u Sarajevu zaista puno učiniti u narednih 2-3 godine. Zato bih volio da večeras čujemo podršku Musemiću.
Mislim da ove stvari nisu uopšte potrebne Bordo timu kada pružaju najbolje do sada. Husret pravi dobre rezultate sa timom i to je najvažnije za sada, kada tim zakoci i neide dalje tada treba tražiti krivca, mislim da sada Sarajevu nije potreban pritisak i huškanje iz vrha kluba. Pustite covjeka da radi svoj posao za sada ga radi dobro i dobre rezultate radi sa timom kojeg vodi.
Moglo bi veceras biti sranja jer u klubu a Boga mi i na tribinama imamo previse pickica i placenika, daj Boze na dobro.
Ja sam za ostanak Husrefa ali bojim se da smo dovodeni pred svrsen cin, mislim da je ovo njemu zadnja tekma na klupi Sarajeva
shadow wrote:Moglo bi veceras biti sranja jer u klubu a Boga mi i na tribinama imamo previse pickica i placenika, daj Boze na dobro.
Ja sam za ostanak Husrefa ali bojim se da smo dovodeni pred svrsen cin, mislim da je ovo njemu zadnja tekma na klupi Sarajeva
Osnovno pitanje je kako će u svemu reagovati istok, a kako oni vatreni sa sjevera i zapada.
Kontam da bi sjever mogao biti Mućin, al gdje ćeš na Husrefa. Pa stvarno moraš biti konj pa čovjeku zviždati i tjerati ga.
Biće u svkaom slučaju interesantno. Ja sam večeras na istoku i znam za koga sam, a nadam se da će svaki navijač večeras biti svjestan bitnosti momenta. Igrači će se povesti za rajom, vjerujte mi.
Ima li ko da kaže kakav je stav HZ-a, a kakav onih momaka sa zapada (downtown crew čini mi se).
Sranja će u klubu barem biti to je definitivno, al' neka sve je to normalno. Mora da se čisti, zar ne.
Ma neka se cisti u klubu, mislim u upravi i vrhu kluba, samo neka to igraci ne osjete i neka se na njih to ne odrazi ta napetost i negativna atmosvera koja vlada.
kao trenera ga cijenim i postujem i mislim da je on najvise napravio za ovaj klub i da je jedan od najzasluznijih za osvajanje titule, nista mu se nemoze osporiti kada je fudbal u pitanju, al njegovo ponasanje i njigova psiha su presle sve granice, vjerujem da mnogi od vas neznaju situaciju u avionu koja se desila izmedju husrefa, stuardese i kapetana aviona. psovat majke vrijedat sve redom uposlenike kompanije koja im je za bjednih 3000km omogucila let do malte i nazad ( inace charter jedan kosta 21.000km). stvarno je za svaku sramotu, igraci su se zgrazavali i uprava kluba, a niko se nije udostojio da se izvine javno posadi aviona pogotovu stuardesi koja je najgore prosla fizicki je nasrnuo na nju ogurnuvsi je s vrata da bi usao u pilotsku kabinu, pa znate ljudi sta se desilo ulaskom u plotsku kabinu 11.09. ko je ON (citaj husref ) da ulazi u kabinu, sramota me, ja sam vaterni navijac sarajeva i kao sto rekoh na pocetku cijenim husrefa kao trenera, cak i mislim da je najbolji dosad sto ga je sarajevo imalo u zadnje vrijeme, al njegovo ponasanje se nemoze i nesmije onako tolerisati. Ili ga debelo novcano kazniti ili mu uruciti otkaz. Toliko od mene
DaysleepeR wrote:Jao Husrefa pacijenta, pa sta je htio od pilota?
Da pita zasto avio kasni sa polijetanjem, a nezna ni sam koja je to procedura, pa zasta mu domacin u avionu sluzi ( stjuardesa ) nego za informacije i ostalo
TGSTK wrote:kao trenera ga cijenim i postujem i mislim da je on najvise napravio za ovaj klub i da je jedan od najzasluznijih za osvajanje titule, nista mu se nemoze osporiti kada je fudbal u pitanju, al njegovo ponasanje i njigova psiha su presle sve granice, vjerujem da mnogi od vas neznaju situaciju u avionu koja se desila izmedju husrefa, stuardese i kapetana aviona. psovat majke vrijedat sve redom uposlenike kompanije koja im je za bjednih 3000km omogucila let do malte i nazad ( inace charter jedan kosta 21.000km). stvarno je za svaku sramotu, igraci su se zgrazavali i uprava kluba, a niko se nije udostojio da se izvine javno posadi aviona pogotovu stuardesi koja je najgore prosla fizicki je nasrnuo na nju ogurnuvsi je s vrata da bi usao u pilotsku kabinu, pa znate ljudi sta se desilo ulaskom u plotsku kabinu 11.09. ko je ON (citaj husref ) da ulazi u kabinu, sramota me, ja sam vaterni navijac sarajeva i kao sto rekoh na pocetku cijenim husrefa kao trenera, cak i mislim da je najbolji dosad sto ga je sarajevo imalo u zadnje vrijeme, al njegovo ponasanje se nemoze i nesmije onako tolerisati. Ili ga debelo novcano kazniti ili mu uruciti otkaz. Toliko od mene
Pretpostavljam da je ovo bio neoficijalni stav vatrenih navijača Sarajeva (onaj ekskluzivni jednocifreni broj) koji putuju sa klubom na gostovanja.
Unaprijed izvinjenje, ako griješim, al nekako mi nikako ne ide da jedan vatreni navijač kritikuje kulturu i odgoj Husrefa Musemića. Mnogo ste mi vi sa sjevera postali kulturni zadnjih godina.
Da je problem samo u Husrefom ponašanju ovo bi se drugačije rješilo, a ne pokretanjem medijske kampanje koja ima jedini cilj diskreditaciju čovjeka u javnosti. Sramota. Ovo je klasični pokušaj okretanja igrača i navijača protiv čovjeka koji je najviše zalužan za uspjehe našeg tima u posljednje vrijeme.
TGSTK wrote:kao trenera ga cijenim i postujem i mislim da je on najvise napravio za ovaj klub i da je jedan od najzasluznijih za osvajanje titule, nista mu se nemoze osporiti kada je fudbal u pitanju, al njegovo ponasanje i njigova psiha su presle sve granice, vjerujem da mnogi od vas neznaju situaciju u avionu koja se desila izmedju husrefa, stuardese i kapetana aviona. psovat majke vrijedat sve redom uposlenike kompanije koja im je za bjednih 3000km omogucila let do malte i nazad ( inace charter jedan kosta 21.000km). stvarno je za svaku sramotu, igraci su se zgrazavali i uprava kluba, a niko se nije udostojio da se izvine javno posadi aviona pogotovu stuardesi koja je najgore prosla fizicki je nasrnuo na nju ogurnuvsi je s vrata da bi usao u pilotsku kabinu, pa znate ljudi sta se desilo ulaskom u plotsku kabinu 11.09. ko je ON (citaj husref ) da ulazi u kabinu, sramota me, ja sam vaterni navijac sarajeva i kao sto rekoh na pocetku cijenim husrefa kao trenera, cak i mislim da je najbolji dosad sto ga je sarajevo imalo u zadnje vrijeme, al njegovo ponasanje se nemoze i nesmije onako tolerisati. Ili ga debelo novcano kazniti ili mu uruciti otkaz. Toliko od mene
Pretpostavljam da je ovo bio neoficijalni stav vatrenih navijača Sarajeva (onaj ekskluzivni jednocifreni broj) koji putuju sa klubom na gostovanja.
Unaprijed izvinjenje, ako griješim, al nekako mi nikako ne ide da jedan vatreni navijač kritikuje kulturu i odgoj Husrefa Musemića. Mnogo ste mi vi sa sjevera postali kulturni zadnjih godina.
Da je problem samo u Husrefom ponašanju ovo bi se drugačije rješilo, a ne pokretanjem medijske kampanje koja ima jedini cilj diskreditaciju čovjeka u javnosti. Sramota. Ovo je klasični pokušaj okretanja igrača i navijača protiv čovjeka koji je najviše zalužan za uspjehe našeg tima u posljednje vrijeme.
ovo je stav kopilota koji je vozio taj avion tog dana, i nisam sa sjevera nego sa istoka vec nekih 30 i kusur godina. hvala na razumjevanju
Avion taksira na pisti - dok mu se ne omoguci da poleti, s tim pilot ima koliko i vozac automobila na trajektu. Dok ne dodje red na tebe da ides, ne ides nikuda.
Nego ne radi se o tome - nego je Husref vjerovatno htjeo neki - povlasteni status, od kontrole leta - da on ide prije svih turista koji po ovakvim vrucinama nahrle na Maltu - da hlade guzove a dzepovi puni evra. Pa mu je tu onda malcice pukao film, ko da gledam.
Ali uz sve to i mimo toga - vjerujem da nije Huserf puko od prije heftu vec da je ovo povod dobar za hajku zvaba debakl s Genkom. Ocigledno je kad se pere prljav ves, da kad imas nekog ko je neuracunjljiv kao Husref - ne zelis da je taj dio tvog miljea "stoga cemo da ga bacimo". Plasim se samo da i Husref neuracunjljiv vrijedi vise od kakvog proracunatog, mirnog i prisebnog.
[/quote] ovo je stav kopilota koji je vozio taj avion tog dana, i nisam sa sjevera nego sa istoka vec nekih 30 i kusur godina. hvala na razumjevanju[/quote]
OK. Zato sam ti unaprijed i rekao da ne zamjeraš ako griješim.
Husref jeste ters i neuračunljiv ponekad, ali je legenda bordo kluba, i kakav god da je pravim navijačima ga niko ne može ocrniti. Ne opravdavam njegov postupak. Treba biti disciplinski kažnjen. On je čak izjavio da je spreman da mirno podnese sve sankcije. Vidjelo se da je skonto da je kiksao.
Al' ovo što se radi nema nikakve veze sa kulturom ponašanja. Ovo je medijska hajka na čovjeka. Sramota neka je i medije.
Ja ipak smatram da iza svega ne stoji nikakvo "pranje" k'o što @nosferatu reče, već hladni rat za ostvarivanje prevlasti u klubu.
Ključno je ono šta će reći navijači večeras, a ne igrači. Igrači su zaposlenici kluba koji će svakako na stranu jačega u ovog konfliktu. Navijačima se računi polažu. To bi navijači večeras morali znati.
@TGSTK, pusti suplju sviju ti. Ili si namazani novinar (vidim letio si na Maltu)koji pokusava doliti ulje na vatru ili nemas pojma sta pricas. Putnici pa tako i Husref imaju pravo izraziti nezadovoljstvo uslugom a cisto sumnjam da je odgurnuo stjuardesu.
Uostalom, sve i da jeste to istina, to je problem koji se ne iznosi u javnost vec se rjesava u svojoj avliji. To je problem koji nema veze sa Husrefovim trenerskim sposobnostima. Ducic i ekipa su ovo iskoristili da provedu ono sto su svakako htjeli, Husrefu su davno nogu spremili i sad putem medija pokusavaju navijace ubjediti da mi ne mozemo sebi dopustiti da imamo jednog bahatog trenera?! Koga boli qrac ba? Treneri sirom svijeta seru i handre svoje igrace ali to niko ne spominje jer kad se na kraju dana podvuce crta i vide rezultati, nista nije bitno.
Husref je od ove ekipe napravio nesto, izvukao je maximum od svakog manekena, napravio od njih igrace. Osvojio je titulu iako je to izgledalo gotovo nemoguca misija a sad ga tjeraju supci koji nisu svoj posao uradili kako treba. Klepili su lovu od transfera i nikog nisu doveli, nama se samo serviraju igraci koji su ili dzaba ili na posudbu, nedaj Boze da se odrijesi kesa. Fuj jebem im djecu seljacku, imamo priliku da se odlijepimo od ovog jada i cemera kakav je nasa liga, ali ne moze se to sa ljudima koji prodaju muda za bubrege i pricaju kako vole klub a samo gledaju kako da ga pokradu. DaBogda im za lijekova zatrebalo od nespimenog Sumana do Baljka i inih koji qrcem nisu mrdnuli a plate uredno primaju i svako malo kuju neke zavjere. Bjednici!!
nemam ja nista protiv Husrefa kao trenera cak sta vise ja ga podrzavam u svemu sto radi kao navijac sarajeva, al brate netreba mu onakvo ponasanje u Avionu, za teren me boli neka stvar, al jednu djevojcicu koja ima 20-tak godina da joj pljuje po familiji to nije korektno od njega, nekazem da ga treba smijeniti pu pu pu gluho bilo najbolji trener al treba ga sankcionisati i da se izvine ako nista toj djevojci
sad sam cuo za parolu koja ce biti na sjeveru stvarno mislim da bi istok trebao pjevati sa zapadom "on voli sarajevo pravi je hordas husref musemic jedan je od nas" ili "husrefe majstore horde su uz tebe" sta bude,jer sjever ce pokazati veceras da se jedni veliki cigani,debili,kreteni,majmuni koje treba zapaliti,jer da nije husrefa bila bi titula u mostaru opet...ova raja sto je na istoku ako podrzavate husrefa de se pridruzite zapadu da pokazemo i sjeveru i upravi za koga smo i da ne mogu price prodavati kako oni rade svoj posao husref ne radi,fol zbog psovanja da ga izbace pa ovo je sve copy paste od kkbosne,markovic nije htjeo da suti i zato mu noga tako je i za husrefa,zato raja na istoku pocnite pjevati sa zapadom pocece i drugi jebo i kimuna i sjever,veceras ce se pokazat prave horde zla
Što se tiče incidenta u avionu - husref treba da se javno oglasi. Da uputi izvinjenje stjuardesi i kompaniji.
Ipak, još ću jednom ponoviti da ovdje nije poenta to već istup Muće Dučića koji kao zbog Musemićevog ponašanja u avionu od sada uskraćuje njemu podršku. Ma daj. I još kaže u prvoj rečenici izjave: "Ako ne bude po mom ja i Mensud Bašić se povlačimo iz UO."
On kao prijeti, a nauzimo se love za igrače. Ako je šta i dao za klub pet puta više je uzeo na transferima. Ma treba otjerati govna mafijaška i dovesti Imamovića. On nam je spas ljudi. To je čovjek koji može dovesti Sarajevo barem u rang sa Dinamom ili Zvezdom. Ja vam to garantujem, a ne neki lokalni gelipteri i kriminalci.
pudlica wrote:sad sam cuo za parolu koja ce biti na sjeveru stvarno mislim da bi istok trebao pjevati sa zapadom "on voli sarajevo pravi je hordas husref musemic jedan je od nas" ili "husrefe majstore horde su uz tebe" sta bude,jer sjever ce pokazati veceras da se jedni veliki cigani,debili,kreteni,majmuni koje treba zapaliti,jer da nije husrefa bila bi titula u mostaru opet...ova raja sto je na istoku ako podrzavate husrefa de se pridruzite zapadu da pokazemo i sjeveru i upravi za koga smo i da ne mogu price prodavati kako oni rade svoj posao husref ne radi,fol zbog psovanja da ga izbace pa ovo je sve copy paste od kkbosne,markovic nije htjeo da suti i zato mu noga tako je i za husrefa,zato raja na istoku pocnite pjevati sa zapadom pocece i drugi jebo i kimuna i sjever,veceras ce se pokazat prave horde zla
Ma ne sikiraj se ti za istok, bitno je da se samo dođe do pokretanje kritične mase.
Siguran sam da Husref ima podršku navijača, i želim da vjerujem da se mafija u klubu prevođena Bašićem i Dučićem žestoko zajebala kada je mislila da će tako lako čovjeka otjerati.
Moram reći da je konflikt sa stjuardesom, i psovanje igrača samo paravan za nogiranje H. Musemića, kojeg iznimno cijenim kao trenera. Pa Musemić je posavo i prije?...No, razlog mog upisa na ovu temu je sljedeći. Informacija je zaista pouzdana...Na Musemića se već duže vrijeme vrši pritisak da u prvom timu igra Šaraba...Prema tim informacijama u pritiskanju Husrefa, najgrlatiji su I.B. Ćelo i već spomenuti Dučić...Koji su njihovi razlozi da forsiraju Šarabu, zaista ne znam ali vjerovatno je to neki tal spomenuta dvojica, menadžer Šarabin(ovo je pretpostavka)...Elem, čak je Husref, dakle prema informacijama do koji sam došao, kada mu je I.B. spomenu Šarabu, rekao: Dođi ti pa vodi tim!...Mislim, da će izu ovog deblji kraj izvući Musemić(smjenit će ga), a najdeblji navijači...Napokon su imali priliku da vide dobro Sarajevo...Ali ovo je još ista Bosna i Hercegovina zar ne?
Kao navijač Želje logično bi bilo da poželim da "komšiji krava bude ko čiuaua" ,ali ipak ne.Ljudi ako mislite sebi dobro nedajte Husrefa.Pun mi je kurac raznih seratora i u Želji,pa znam kako je...
Čuj priče... stjuardesa,piloti ccc
zanzibar wrote:Ima li neko više informacija koje će odgovoriti na pitanja: ko je taj Šaraba? Ko ga je doveo? Ko mu je menadžer? kakav je fudbaler uopće?
Lijevi bek, doso iz leotara. Skrivio prvi go protiv rapida.