MOLBA-APEL ZA POMOC MENI I MOJOJ NANI!!!

Forum za humanitarne akcije.
StupskaBitanga

Post by StupskaBitanga »

čekaj malo!!!!
oni neće novac a na webu se nalazi njihov račun i detaljno opisano kako poslati novac :? :?
Onda kao što ste rekli nema novca za food a na webu ima 2 web prezentacije :?
Slika nanu :?
Ma dajte ovo nije nešto O.K nešto ovdje smrdi:?
a i on mlad kako ne zaradi :? mislim nek ide kopat sami čitamo kako se zenica gradi i širi
otvaraju se fabrike itd
i to + hoće od dijaspore pa dajte ni dijasporčani ne beru s grane!!!!!!!!!
ne znam nek neko ode i vidi
ps on detaljno opisuje šta radi s nanom i kako može samo tako trknuti na net
i telefonski broj se vodi na Redžepa Bajića pa ett da znate
hidra

Post by hidra »

Na ovom linku desno ispod sony ericsson, treći po redu - alen babic, taj isti momak, prodaje mobitel koji nije nimalo jeftin.
http://www.mobiteli.ba/index.php?PHPSES ... &view&m=99
Navedena adresa je kako se može primjetiti ista međutim kao grad je navedeno Sarajevo.
Meni je ovo nekako previše zamršeno a vama?! :?
danas

Post by danas »

a ti se registrovala samo da nam kazes da je zamrseno... :roll:

dajte ljudi, ne pravite ruglo od teme... ko zeli da provjerava neka provjerava... ko ne zeli nece...

pun podforum apela za pomoc...
SaraLe

Post by SaraLe »

:roll:
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Pomalo je glupo na ovakvim temama biti skeptik, ali sta nas je sve snaslo u zadnjih 20 godina nekad nije ni zamjeriti sto smo postali paranoici do koske...

Valjda ima Zenicana ovdje...
SaraLe

Post by SaraLe »

Alene, ako zelis raditi (cijepanje drva) dnevnica od 15-20 km radis 8-10 sati javi se 8)
Ako je neko slucajno posjetio Alena, moze li mi reci, jeli to ulaz do bivse kafane Raste ili Sirana?
EliasVeskot

Post by EliasVeskot »

hidra i meni je sve ovo :?
malo proguglajte [email protected] ili [email protected]
I stan koji se prodaje, a koji je na neko drugo ime i telefoni i mobiteli i internet...Da, na nasem forumu nije trazio pare, na blogu trazi. I ima blog na svakoj mogucoj stranici! I nije valjda da od prosle godine situacija se nije nimalo promijenila?? I ovo mi se tako pateticno zvuci, i selam sa dva l, i alen.unuk iii.... zao mi je, ali je sasvim normalno biti nepovrerljiv, sa ovakvim dokazima...
:(
A, vi samo napadajte, mislim da treba pomoci ljudima kojima je to potrebno a ne ovamo zbog MOGUCIH prevara da ne pomazemo nikome. Zato bolje provjerite, pa da krenemo u akciju.
hidra

Post by hidra »

EliasVeskot wrote:hidra i meni je sve ovo :?
malo proguglajte [email protected] ili [email protected]
I stan koji se prodaje, a koji je na neko drugo ime i telefoni i mobiteli i internet...Da, na nasem forumu nije trazio pare, na blogu trazi. I ima blog na svakoj mogucoj stranici! I nije valjda da od prosle godine situacija se nije nimalo promijenila?? I ovo mi se tako pateticno zvuci, i selam sa dva l, i alen.unuk iii.... zao mi je, ali je sasvim normalno biti nepovrerljiv, sa ovakvim dokazima...
:(
A, vi samo napadajte, mislim da treba pomoci ljudima kojima je to potrebno a ne ovamo zbog MOGUCIH prevara da ne pomazemo nikome. Zato bolje provjerite, pa da krenemo u akciju.
Ja nisam ni željela da nekoga ocrnim il da stvaram pometnju na temi ali znate svi dobro koliko je prevaranata kod nas koji se bogate na dobronamjernim ljudima.Potpuno podržavam ideju da se ovo provjeri pa ako je istina ne treba niko da se ljuti.Bilo je doronamjerno u svakom slučaju.
baksuy

Post by baksuy »

realna do boli wrote:Iskreno , kada ovako nesto procitam , vise nisam sigurna sta je istina a sta prevara.Toliko sam puta nasjela na prevare da vise nisam sigurna kako reagovati .Bilo bi mi drago da neko ko je iz Zenice ode na tu adresu i provjeri..a onda je to vec druga prica.Mislim da na ovom forumu ima dovoljno ljudi koji bi bili spremni pomoci.
Draga moja, da li je ili nije prevara, to nije tvoje i moje da vagamo. Ako hoćeš da pomogneš ( i AKO MOŽEŠ, naravno!) uvek to uradi... Po meni, to je lično zadovoljstvo i potreba nas ljudi da pomognemo jedni drugima ... Nismo mi kadri da to procenjujemo takve stvari ... A Onaj koji treba da sudi o takvim stvarima ( o tome da li je neko tražio iz potrebe ili iz hira) to će i uraditi kad za to dođe vreme. Bolje pružiti pomoć onome kome ona realno ne treba, neko se oglušiti o vapaj onog ko zavisi od tvog dobročinstva.

Na kraju krajeva, seti se one stare: "Daj sadaku da bi imao nafaku".
shuriken

Post by shuriken »

baksuy wrote:
realna do boli wrote:Iskreno , kada ovako nesto procitam , vise nisam sigurna sta je istina a sta prevara.Toliko sam puta nasjela na prevare da vise nisam sigurna kako reagovati .Bilo bi mi drago da neko ko je iz Zenice ode na tu adresu i provjeri..a onda je to vec druga prica.Mislim da na ovom forumu ima dovoljno ljudi koji bi bili spremni pomoci.
Draga moja, da li je ili nije prevara, to nije tvoje i moje da vagamo. Ako hoæe¹ da pomogne¹ ( i AKO MO®E©, naravno!) uvek to uradi... Po meni, to je lièno zadovoljstvo i potreba nas ljudi da pomognemo jedni drugima ... Nismo mi kadri da to procenjujemo takve stvari ... A Onaj koji treba da sudi o takvim stvarima ( o tome da li je neko tra¾io iz potrebe ili iz hira) to æe i uraditi kad za to doðe vreme. Bolje pru¾iti pomoæ onome kome ona realno ne treba, neko se oglu¹iti o vapaj onog ko zavisi od tvog dobroèinstva.

Na kraju krajeva, seti se one stare: "Daj sadaku da bi imao nafaku".
nek si se ti alene unuce registrovao odmah sa vise nikova da mozes sam sebi pruzati podrsku

bezobrazluk zesci

ali s druge strane, praznovjerni i sujevjerni koji pushe takve fore, neka im.

samo nek svoju praznoglavost ne zovu samiloscu ili altruizmom
ralm

Post by ralm »

danas wrote:a ti se registrovala samo da nam kazes da je zamrseno... :roll:

lol...ja glasam za tebe na sljedecim izborima.
Bubamaja

Post by Bubamaja »

A ziku naslova.... :roll:

pomozi prvo meni a onda mojoj nani.... :shock:

Sto napadose realnu sa svih strana ispade cura bezze....a htjela samo da se provjeri. sta u tome ima lose...jok nego dijeli svima i sakom i kapom pa ako te nafaka sustigne ..dobro si pros'o.....

Eeee dragi moji sve oni sto imaju preko nafake dobili ...jest jest sigurno su dobro naivni bili pa im se Bog smilovao i podario.....

Nego Alene ti fino pljuni u sake pa nacijepaj par metara drva sto ti se nudi pa ces imat i zaradit za svoju nanu a i sebi bogami da isplatis racun za internet......
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Da ne bih temu zatvorila bezze, ako ima neko ko je u ZEnici ili moze otici da provjeri, bujrum provjerite ili posaljite negoga da provjeri.
Ovako svaka akcija ode u macku piterinu samo zbog dubokoumne filozofije i jednih i drugih, 100 dusha pise a cetvero ljudi ode pakovat paketice za novu godinu.
ok?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Alen_Unuk wrote:Sellam aleikum i lijep pozdrav dragi zemljaci.Ja sam malo svratio na internet i vidim ovdje da mi ne vjeruju ljudi,pa samo zelim reci:"Ako neko moze da mi pomogne od srca i duse,ako ne,opet velika hvala,zdravi i zivi vi meni bili!
Ja zivim u centru Zenice u zgradi,na 8.spratu(Ulica Armije BiH br.2),zadnja vrata(br.5)a na njima pise Bajic!

Zelim vam svako dobro,vama i vasim najmilijima,sellami od mene i moje nane Safije-i hvala vam svima.Sellam.

Samo zelim da uputim poruku od srca za gospodju realnu: "Molim vas,ne saljite mi hranu-ne saljite mi nista,jer ta hrana,nije hallal,od takvih "realnih" kao sto ste vi-hvala vam sto mi "vjerujete-"-ja se izvinjavam,ali me je jako pogodilo ove rijeci od gospodje iznad(realna)!
Neka ti se dragi Allah svt.smiluje i podari svaki hair,tebi i tvojima najmilijima.Amin jarabih.To ti ja od srca zelim.Amin.
Postovani Alene,
Dozvoli da su ljudi, nakon mnogih prevara, sumnjicavi.
Ako nije problem, probaj se dogovoriti sa nekim forumashima iz Zenice da te obidju.

PS Ovi forumashi su sami svjedoci da su za vrijeme akcije za Vikija neki ljudi stampali vikijeve nalaze i isli od vrata do vrata i prosili pare...i tako varali narod...

Stoga, ko se jednom o mlijeko oprzi, pushe i u jogurt.

Kako bi bilo CIST RACUN DUGA LJUBAV samo za hator tvoje nane, ziv bio sredi da se raja uvjeri da se mozemo potruditi pomoci.
Sto se tebe tice, ako si zdrav prav, moglo bi se pomoci oko nalazenja makar privremnog posla.
Pozdrav
Alen_Unuk

Post by Alen_Unuk »

Sellam aleikum,lijep pozdrav!
Zelim sve da vas pozdravim i posellamim,a posebnu zahvalu da uputim jednoj clanici ovog foruma,koja je meni i mojoj nani jucer uputila jako,jako veliku pomoc u prehrambenim proizvodima,narudzbom preko konzuma,a ta firma je,koliko sam upucen preuzela taj VF.Sto se tice prodaje telefona sony erikson ,sto je gospodin iznad spominjao-istina-jesam prodavao preko interneta telefon,jer sam taj isti dobio na poklon od jednog zemljaka i pokusavao sam da dobijem vise nego sto mi se nudilo ovdje u Zenici,Nista nisam slagao.Takodjer ,zelim da se zahvalim,na ovoj stranici osobi iz press sluzbe iz Sarajeva,koja je taj dan,kada sam napisao na ovom forumu apel,pozvala centar za socijalni rad ovdje u Zenici,tako da me je centar odmah pozvao,dosao sam i "izvadio" sve papire" za primanje novcane pomoci.

Zelim da kazem jos jednu stvar.Gospodin koji nudi da se cijepaju drva i koji mi "pristaje na muku"---Ako Bog da InsAllah,vratilo ti se na Boziji nacin i Bozijim djelom.Amin jarabih.

Hvala zemljakinji iz Njemacke koja mi je preko konzuma poslala hranu,hvala press sluzbi iz Sarajeva(novinari)....hvala vam velika,Allah vas nagradio svakim hairom,za vas najboljim.Amin jarabih.

Gospoda koja spominju mene kako prodajem telefon-istina-jesam prodavao-interesuje li vas jos nesto???

SRAM VAS I STID BILO---BACATE JOS VECI TERET NA TERET KOJI MI JE NALEDJIMA!!!

i ZAPAMTITE: Allah svt. SVE VIDI I SVE ZNA,PA TAKO SE I VRACA SVAKOME PO ZASLUZI.

I meni je se vratilo zbog necega mozda u proslosti,pa se sada ovako mucim sa bolesnikom i trazim hranu preko interneta-ali,Boze moj,svako ce "platiti svoj racun" .Amin jarabih.

Hvala dobrim ljudima,toliko od mene.
Alen_Unuk

Post by Alen_Unuk »

Gospodjo mircerka...sellam vama....ako ste u mogucnosti da mi "nadjete zenu" koja ce cuvati moju nepokretnu,jako,jako bolesnu nanu,ja cu rado prihvatiti i cijepanje drva!!!

Gospodjo Mircerka,dozvolite:Mene,kao Alena,u jednom najvecem naselju u zenici,a to je centar(mokusnice) poznaju svi stanari i stanovnici ovoga velikoga i najskupljeg naselja po pitanju stanova,tako da svi znaju moju situaciju i znaju da se snalazim na ovakav nacin,a takodjer mi i komsije pomazu,i ja opet kazem.Bujrum,dodjize,ne trebate donijeti ni kiflu,samo pogledajte da uvjerim ove gore gospodine koji nude cijepanje drva i pristaju mi namuku.Opet kazem.Moja adresa je:Armije BiH br.2 Zenica 72 000,Naselje mokusnice,vidi se iz "aviona",tako da me moze pronaci ko god zeli da se uvjeri.Gospodjo mircerka:dozvolite: Dolazili su mi u posjetu razni ljudi iz raznih dijelova dijaspore ,a takodjer i iz Zenice,grada u kojem zivim,pa sve do komsija koji zive do mojih vrata.

Kako samo nije sram ovu gore gospodu tako nesto da pomisle,a kamoli da pisu!
Pitati ce te se jednog dana,.gdje ste nekada mnozda negdje pogrijesili,kao sto se danas i ja pitam sam sebe.Amin jarabih.

Gospodin koji se namece realnoj i naziva se bubamaja.trebao si staviti nadimak realni!!!

Nekada pisem :
2Pomozite meni i mojoj nani",sto znaci da moram i ja da jedem isto tako kao i moja bolesna nana!!!

Razumijes li gospodine realni-odnosno bubamaja!
StupskaBitanga

Post by StupskaBitanga »

eee što smo opasni!!!!!!!!
:D
nek neko ovo provjeri hitno jer je ovaj postao jako agresivan!!!!!
a i sam kaže da je bio zločest u prošlosti!!!!
Ovaj slučaj postaje jako interesantan :D
shana_majka

Post by shana_majka »

Alen_Unuk wrote:Gospodjo mircerka...sellam vama....ako ste u mogucnosti da mi "nadjete zenu" koja ce cuvati moju nepokretnu,jako,jako bolesnu nanu,ja cu rado prihvatiti i cijepanje drva!!!

Gospodjo Mircerka,dozvolite:Mene,kao Alena,u jednom najvecem naselju u zenici,a to je centar(mokusnice) poznaju svi stanari i stanovnici ovoga velikoga i najskupljeg naselja po pitanju stanova,tako da svi znaju moju situaciju i znaju da se snalazim na ovakav nacin,a takodjer mi i komsije pomazu,i ja opet kazem.Bujrum,dodjize,ne trebate donijeti ni kiflu,samo pogledajte da uvjerim ove gore gospodine koji nude cijepanje drva i pristaju mi namuku.Opet kazem.Moja adresa je:Armije BiH br.2 Zenica 72 000,Naselje mokusnice,vidi se iz "aviona",tako da me moze pronaci ko god zeli da se uvjeri.Gospodjo mircerka:dozvolite: Dolazili su mi u posjetu razni ljudi iz raznih dijelova dijaspore ,a takodjer i iz Zenice,grada u kojem zivim,pa sve do komsija koji zive do mojih vrata.

Pitati ce te se jednog dana,.gdje ste nekada mnozda negdje pogrijesili,kao sto se danas i ja pitam sam sebe.Amin jarabih.

Gospodin koji se namece realnoj i naziva se bubamaja.trebao si staviti nadimak realni!!!

Nekada pisem :
2Pomozite meni i mojoj nani",sto znaci da moram i ja da jedem isto tako kao i moja bolesna nana!!!

@Alene,mnogi Te ovdje razumiju i spremni su pomoc,kako drugim tako i Tebi.@Mirci nije nishta loshe mislila,znash i sam shta se sve dogadja i kako mnogi zlo-upotrebljavaju...
Ne zamjeri....
Pozdrav!
hidra

Post by hidra »

Alen - nick strelac - 3 bloga - voli kuhati i zanimaju ga zanimljivosti iz svijeta(otkud mu vrijeme za sve ovo a nana bolesna kući?) http://www.blogger.ba/profil/strelac/blogovi

Alen prodaje stanu u Zenici - kuda si posao Alene? http://www.oglasi.com/detail_14_61315.htm

O Alene?
12.06.2006.
MSN-CAM-CHAT!

Mnogi imaju razlicita misljenja o tome kada vas neko na chatu ili bilo gdje na net-u pozove na msn-cam chat!Mnogi misle da je u pitanju neki perverznjak ili neki slican i sklon tim osobinama.Evo,ja ovim putem opovrgavam tu tvrdnju i pozivam sve one normalne,realne osobe,koje zele da chaskaju on line preko msn-cam,da se jave na :[email protected],pa da malo chaskamo o bilo cemu,jer nije u pitanju sex,perverzni chat!

Objavio/la strelac u 17:54, 0 komentar(a), print, #
Pa Alene kako??
Zelite dodatnu zaradu,radeci u sopstvenom domu,1-2 sata dnevno za dnevnicu od 10-20 eura!Posao se svodi na besplatno oglasavanje i slanje e-mailova!Sve sto vam je potrebno za ovaj posao sa zajamcenom zaradom je posjedovanje racunara i konekcija na internet!Oprobajte,nista vas ne kosta!Za detaljne info...,posaljite prazan e-mail sa naslovom posao na [email protected].
http://www.superandfree.com/malioglas.a ... &locale=bs

Nisi nam ni objasnio šta tačno tražiš pare ili hranu?Ako je hrana jedu li se žiro računi?

Alene šta očekuješ pored ovakvih "detalja" o tebi?!Nema potrebe da proklinješ nekoga jer neće da bude budala.Niko ne nalazi novac na putu a ti nisi jedini kome treba pomoć.Zato ako si stvarno pošten probaj da manje prijetiš kaznama od Boga.
schevar

Post by schevar »

dragi alene,zao mi je jako sto ste ti tvoja nana u tako teskoj situaciji i zelim da ti dragi Bog sto prije pomogne.medjutim ,moras razumjeti da ima jako puno ljudi kojima je tesko ,a ko sto neko rece puno je i varalica.nemas potrebe da se ljutis,ako te ljudi provjeravaju.i jos ne kontam sto si ljut na ljude sto ti traze posao :? ja nisam dugo na ovom forumu ali sam zakljucila da se osoba pod nikom @mircerka pravo trudi da pomogne svima na bilo koji nacin.razmisli malo o tome...
StupskaBitanga

#46 e

Post by StupskaBitanga »

što je ovaj blogeraš aktivan!!!!! 3 bloga ima!!! punooo postova pa ne može ovo pisati iz internet kluba aki i piše trteba tu punooo love a i ako neko od familije mu ima net onda tamo visi non-stop znači ko onda bine o nani. Ovaj malac je posto jako sumljiv i šokantan :shock:
Ali dobri smo mi :D Još malo pa će biti razotkriven pa će plakati od sramote :D :lol: eeeeee
hidra

#47 Re: e

Post by hidra »

StupskaBitanga wrote:što je ovaj blogeraš aktivan!!!!! 3 bloga ima!!! punooo postova pa ne može ovo pisati iz internet kluba aki i piše trteba tu punooo love a i ako neko od familije mu ima net onda tamo visi non-stop znači ko onda bine o nani. Ovaj malac je posto jako sumljiv i šokantan :shock:
Ali dobri smo mi :D Još malo pa će biti razotkriven pa će plakati od sramote :D :lol: eeeeee
Pazite našeg Alena.Ovaj njegov blog je riznica zanimljivosti:
http://zivotzivim.blogger.ba/arhiva/2007/01
25.01.2007.
SAJT

Pozdravljam.......nadam se da ce te posjetiti i moj tek veceras kreirani web site:

http://www.freewebs.com/momak28/ ,(Centrala BiH) I,takodjer se nadam da cu naici na vasu podrsku i komentare podrske,ideje,i savjete!!!Dobrodosli,posjetite Centralu i upisite mi savjete,jer ,svaki savjet,dobro je dosao.

Objavio/la strelac u 22:55, 0 komentar(a), print, #
24.01.2007.
Pozdrav

Image
Sta ima ,kako ste mi???Nije me dugo bilo....obaveze,pa hajd",rekoh da malo navratim kod svog starog prijatelja"bloggera.ba":D
Cure,ima li vas slobodnih???Naravno,da ste blizu mom gradu,ili u mom gradu ,gdje ja zivim???Javite se: [email protected]
e,ja sam ozbiljan,nemojte misliti da se salim???;)

Objavio/la strelac u 17:11, print, #
Idemo dalje sa ovog posta se linkujemo na ovaj kako gore naveden:
http://www.freewebs.com/momak28/

Dalje ide njegov profil...momak se zanima za svašta što jest jest:
http://profiles.members.freewebs.com/Pr ... D=23248098

:-) :roll: :? :shock:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Alen_Unuk wrote:Gospodjo mircerka...sellam vama....ako ste u mogucnosti da mi "nadjete zenu" koja ce cuvati moju nepokretnu,jako,jako bolesnu nanu,ja cu rado prihvatiti i cijepanje drva!!!

Nekada pisem :

Alene, alejkumu selam za pocetak.

Nema potrebe da mene ovdje iko brani, jer nema potrebe za napadom...
Ali, opet cu ti reci, MNOGI LJUDI su sumnjicavi jer se otkrilo par slucajeva gdje su ljudi djecu nacelavo brijali i slikali i skupljali pare a djeca zdrava prava....

Zato su ljudi skepticni.

E sad, sto se tice nekoga da cuva nanu, moje nanu i dedu rahmetli su cuvale cure koje je dajdza dovodio sa sela, tako da bi neko od tvoje raje mogao naci neku djevojku sa sela da dodje da cuva nanu, za neke pare, koje bi se opet mogle obezbijediti...
sve se da srediti, ali se ne smijes postavljati tako defanzivno, jer samo bez veze dizes sumnju na sebe.

Cucemo se ovih dana i tacka.
Meni se ne da raspravljati, jer se samo vrtimo u krug bezze...
StupskaBitanga

Post by StupskaBitanga »

čujte ovo interesi su mu briga o starim osobama!!!!!
sigurno mu ovo nije nana nego neka žena koju čuva i hoće da zaradi na njoj :shock:
Eshek

Post by Eshek »

Dobro, dosta više prejudiciranja!!!! U 3 pizde materine i naprđivanje, valjda ću uskoro za Sarajevo, pa ću svratiti u Zenicu, kad već niko iz Zenice neće.

Manite se komentara dok neko ne vidi svojim očima!!
Locked