Alen_Unuk wrote:Gospodjo mircerka...sellam vama....ako ste u mogucnosti da mi "nadjete zenu" koja ce cuvati moju nepokretnu,jako,jako bolesnu nanu,ja cu rado prihvatiti i cijepanje drva!!!
Gospodjo Mircerka,dozvolite:Mene,kao Alena,u jednom najvecem naselju u zenici,a to je centar(mokusnice) poznaju svi stanari i stanovnici ovoga velikoga i najskupljeg naselja po pitanju stanova,tako da svi znaju moju situaciju i znaju da se snalazim na ovakav nacin,a takodjer mi i komsije pomazu,i ja opet kazem.Bujrum,dodjize,ne trebate donijeti ni kiflu,samo pogledajte da uvjerim ove gore gospodine koji nude cijepanje drva i pristaju mi namuku.Opet kazem.Moja adresa je:Armije BiH br.2 Zenica 72 000,Naselje mokusnice,vidi se iz "aviona",tako da me moze pronaci ko god zeli da se uvjeri.Gospodjo mircerka:dozvolite: Dolazili su mi u posjetu razni ljudi iz raznih dijelova dijaspore ,a takodjer i iz Zenice,grada u kojem zivim,pa sve do komsija koji zive do mojih vrata.
Kako samo nije sram ovu gore gospodu tako nesto da pomisle,a kamoli da pisu!
Pitati ce te se jednog dana,.gdje ste nekada mnozda negdje pogrijesili,kao sto se danas i ja pitam sam sebe.Amin jarabih.
Gospodin koji se namece realnoj i naziva se bubamaja.trebao si staviti nadimak realni!!!
Nekada pisem :
2Pomozite meni i mojoj nani",sto znaci da moram i ja da jedem isto tako kao i moja bolesna nana!!!
Razumijes li gospodine realni-odnosno bubamaja!
Alene, alejkumu selam za pocetak.
Nema potrebe da mene ovdje iko brani, jer nema potrebe za napadom...
Ali, opet cu ti reci, MNOGI LJUDI su sumnjicavi jer se otkrilo par slucajeva gdje su ljudi djecu nacelavo brijali i slikali i skupljali pare a djeca zdrava prava....
Zato su ljudi skepticni.
E sad, sto se tice nekoga da cuva nanu, moje nanu i dedu rahmetli su cuvale cure koje je dajdza dovodio sa sela, tako da bi neko od tvoje raje mogao naci neku djevojku sa sela da dodje da cuva nanu, za neke pare, koje bi se opet mogle obezbijediti...
sve se da srediti, ali se ne smijes postavljati tako defanzivno, jer samo bez veze dizes sumnju na sebe.
Cucemo se ovih dana i tacka.
Meni se ne da raspravljati, jer se samo vrtimo u krug bezze...