UNIVERZITET APEIRON TRAVNIK

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
bihac-x

Post by bihac-x »

Čovjek se uču dok je živ ... a što je znanje bliže, to ga je lakše uzeti .. to nije viši privilegija većih gradova i u Vitezu bi ljudi da še školuju ... :kravata:
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

bihac-x wrote:
mostarac wrote: U ovoj drzavi ima intelektualnih kapaciteta taman za JEDAN solidan univerzitet, a mi otvaramo univerzitete ko osnovne skole. U Mostaru imaju dva, heeeeeej dva, a nemaju zajedno kad sastave kadrove ni za jednog prosjecnog fakulteta, a ne za univerzitet, i to x2. Covjece koji smo mi debili i najgore je sto to studentima odgovara i uopste se ne bune a onda se kao pitaju sto nam niko ne priznaje diplome. Pa kako ce priznat diplomu kad fakultet drze dva profesora i asistent i to u boljem slucaju. Ali neka nama naseg nacionalnog ono je najvaznije, a to sto nemamo znanje... ma ko jebe znanje.
Ova drzava treba imati samo jedan jedini drzavni univerzitet jer to su joj trenutni intelektualni kapaciteti. Naravno fakultete decentralizovati i razasuti po Banjaluci, Zenici, Tuzli, Mostaru i Sarajevu kao pet ekonomskih centara u BiH.
Ma ovo mu je vrh! :lol: :lol:
Na ovoj ideji bi mu i Enver Hod¾a 50-tih godina pozavidio ...
Smijaæe¹ se ti od muke tek kad ti svaka budala u BiH bude imala diplomu, pa ti diploma ne bude vrijedila vi¹e od diplome srednje ¹kole...

Smijaæe¹ se i kad fakulteti postanu familijarna/prijateljska legla vi¹e nego ¹to su sada...

Ko æe to biti objektivan po kasabama po Bosni?

©to je manja intimna veza u relacijama u obrazovanju to bolje...

A o kadrovima da ne govorimo... Kadrovi u Sarajevu koje va¾i za vrh su JADNI... O kasabama da ne govorimo...

PANEVROPSKI UNIVERZITET TRAVNIK - omg :D:D:D
bihac-x

Post by bihac-x »

znaci da sve ukinemo ... ma jeste mi napredni Bože dragi ... katastrofa ... ili ste vi od onih što su završili i sad bi da više niko ne završi .. e pa ne može tako .....
big_bud

Post by big_bud »

bihac-x wrote:znaci da sve ukinemo ... ma jeste mi napredni Bože dragi ... katastrofa ... ili ste vi od onih što su završili i sad bi da više niko ne završi .. e pa ne može tako .....
pa u pravu je covjek, ne znam samo sta je u tome problem? il ti mozda vidis neku urotu koju su sarajlije skontale kontra svih ostalih ljudi u ovoj drzavi...? mislim, fakat... panevropski univerzitet travnik, ooo majko moja
ztluhcs

Post by ztluhcs »

bihac-x wrote:znaci da sve ukinemo ... ma jeste mi napredni Bo¾e dragi ... katastrofa ... ili ste vi od onih ¹to su zavr¹ili i sad bi da vi¹e niko ne zavr¹i .. e pa ne mo¾e tako .....
Ne, mi samo hoæemo da svi oni koji su mogli samo sanjati o fakultetima (ali sa intelektualnog aspekta) zavr¹e fakultete po mahalama i kod roðaka pa ti devalviraju vrijednost diplome (koja je veæ upitne vrijednosti kako lokalno tako i globalno) na nulu...

Ko bolan govori o broju ljudi... Ostavi kontrolisano/centralizirano ¹kolstvo sa kvalitetnim kadrom na par mjesta pa onda primaj 10x vi¹e ljudi nego sad pa æe se isfiltrirati ko mo¾e ko ne mo¾e pratiti...

Ili ka¾e¹ da je bolje da lokalni roðak/nastavnik predaje na lokalnom/seoskom fakultetu samo zato da bi gradonaèelnik mogao mahati svojim kako i on ima fakultet u avliji mu i kako mu je po familije panevropski obrazovano...

Kontrola kvaliteta i tro¹kova je lak¹a kod centraliziranih sistema... Ali ja razumijem ako je stvar presti¾a i ¹tancanja diploma da onda i Derventa i Gradaèac otvore svoje paralelne institucije/fakultete... Kao i velegrad Bihaæ... Da bi pojednostavili aparat i smanjili tro¹kove...
mostarac

Post by mostarac »

bihac-x wrote:znaci da sve ukinemo ... ma jeste mi napredni Bože dragi ... katastrofa ... ili ste vi od onih što su završili i sad bi da više niko ne završi .. e pa ne može tako .....
jes jes mi bi da niko ne zavrsi. Bola serem se ja na taj fakultet kad on ne daje znanje. Znanje je jedino bitno u kapitalizmu. Citaj sta sam ja pisao o ETF-u pa ce ti bit jasno. Ja znam da u trendu kada su nam mjesne zajednice postajale preko noci drzavotvorni elementi i da u trendu kada opanak opasno gazi na asfalt postoji teznja da se oduze i rodnom kraju i onda se oduzuju na najgori nacin. Da bi jedna visokoskolska institucija egzistirala ona mora imati kako ekonomsku tako i naucnu opravdanost. Ekonomska opravdanost u BiH se trenutno moze naci za jedan univerzitet jer mi privrede nemamo, a naucna opravdanost zavisi u dobrom dijelu i od ekonomske, a da ne govorim o tome da bi jedan univerzitet egzistirao on mora da se bavi naucnim radom, a ne nastavom u zastarajelim ucinicama pisuci kredom po tabli staroj 40 godina i tu nastavu treba da prati adekvatan kadar obucen da izbaci nove strucnjake. Mi takvog kadra u BiH imamo taman toliko da kad se dobro nategnemo popunimo jedan univerzitet, a univerziteti nam nicu kao pecurke poslije kise, jer se svaka kasaba hoce nazvat gradom. Pokondirene tikve i gospodje ministarke su glavne znacajke mentaliteta danasnjeg bosanskog covjeka.
Krhljo

Post by Krhljo »

Ma dajte ljudi ima univerziteta kaj carapa i stvarno to nema vise smisla nema nikakovog pravila niti cega. Eto daj majketi reci ti nama bihac-x koliko ima redovnih profesora u Bihacu. Evo ja sam iz Cazina ali sam u Sarajevu jer vjerujem da je ovdje bolje ne da vjerujem nego sam imao i dokaza da je bolje tj. bilo je nekih koji su kod nas gulili matematiku ili statiku ili kinematiku na faksu ali kada su otisli u Bisce to su cas posla ljudi odradili ono lafo tip ne zna srediti izraz neki sa razlomkom a da more poloziti matematiku 1 a za integrale, izvode ili tako te neke bakaracije da ti ne pricam covjek tuta :D. JA se mogu pofaliti da na svom faksu i svom smjeru imam sve redovne profesore i mi pozajmljujemo svoje profesore kome treba a ne nama neko. Eto kada si mogao otici do profesora i malo sjesti sa njim i popricati :D a ja neki dan sjedio sa dekanom i pricali viceve :D covjek je legenda ziva.
big_bud

Post by big_bud »

Krhljo wrote:Ma dajte ljudi ima univerziteta kaj carapa i stvarno to nema vise smisla nema nikakovog pravila niti cega. Eto daj majketi reci ti nama bihac-x koliko ima redovnih profesora u Bihacu. Evo ja sam iz Cazina ali sam u Sarajevu jer vjerujem da je ovdje bolje ne da vjerujem nego sam imao i dokaza da je bolje tj. bilo je nekih koji su kod nas gulili matematiku ili statiku ili kinematiku na faksu ali kada su otisli u Bisce to su cas posla ljudi odradili ono lafo tip ne zna srediti izraz neki sa razlomkom a da more poloziti matematiku 1 a za integrale, izvode ili tako te neke bakaracije da ti ne pricam covjek tuta :D. JA se mogu pofaliti da na svom faksu i svom smjeru imam sve redovne profesore i mi pozajmljujemo svoje profesore kome treba a ne nama neko. Eto kada si mogao otici do profesora i malo sjesti sa njim i popricati :D a ja neki dan sjedio sa dekanom i pricali viceve :D covjek je legenda ziva.
ti si iz cazina, samim tim si za baba, a samim tim nisi dovoljno kompetentan da pricas s covjekom iz bihooca :D:D
ztluhcs

Post by ztluhcs »

Ma ovdje je poenta, "¹to bi se na¹a djeca patila okolo po nekim gradovima, da ih obaraju i ne daju im papire kad mi mo¾emo to lokalno sve srediti, po amid¾iæko dajd¾iækoj osnovi"...

Ili jo¹ kraæe... "I mi ¹tampariju (diploma) za Evrope imamo"...
Alfons Kauders

#35 Re: UNIVERZITET APEIRON TRAVNIK

Post by Alfons Kauders »

diplomac wrote:PANEVROPSKI UNIVERZITET TRAVNIK dobio je dozvolu od Ministarstva obrazovanja i kulture SBK da ispunjava uslove za početak akademske 2007/2008. godine i upisan je u Registar visokoškolskih ustanova broj 01-0001 za akademsku 2007/2008. godinu.

Nastava će se obavljati u vlastitoj, potpuno obnovljenoj zgradi (nekadašnjeg pozorišta) u Travniku, sa vlastitim kadrom, vrhunskom opremom i bibliotekom. Nastavni plan i program je prilagođen novom Zakonu o visokom obrazovanju u BiH, te usaglašen sa principima Bolonjskog procesa.

Konkurs za upis studenata u akademsku 2007/2008. godinu objavljen je u medijima.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj u Travniku 030 517 454.

Upisi se vrše na sledeće licencirane Fakultete:
- FAKULTET POSLOVNE EKONOMIJE
- FAKULTET PRAVNIH NAUKA
- FAKULTET POSLOVNE INFORMATIKE
- FAKULTET ZDRAVSTVENE NJEGE
- FAKULTET SPORTSKOG MENADŽMENTA.

http://univerzitetapeiron.blogger.ba/
ma serem se ja na taj fakultet i na glupane koji ga upisu, pa kad im za par godina poniste diplome bice :D "kmeeeee, piiiizd, a mi smo plaaatiiiiiliiii "... :D

nema ljeba bez motike i necete tudjim kurcem u svatove studentarijo, :D ako hocete diplomu sjedite i ucite... :D ni drzavni fakulteti nisu cemu, al' zavisi, ko hoce da nauci moze, a od ovog nema nista :D

ovim ublehasima ko da pare i zaslusuje da ga klepe... :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

diplomac wrote:Post nije otvoren za bilo kakva prizemna i neprimjerena prepucavanja, zato molim administratora da ga zatvori za daljnje komentare. Hvala.
ovaj forum bolan drzi do sebe, lako je otvorit univerzitet u travniku, al nije lako otvorit temu ovdje i ne najebat... :D stoga mrsh stetocino i reklamiraj se negdje drugo... :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

kub lajkan wrote:
Hendrix wrote:E ovo je stvarno previše :roll:
Kiseljak sa pravnim fakultetom?!?!
Ajmo onda i po mjesnim zajednicama opalit.
Pa ima i u Vitezu Pravni fakultet. Da nije malo puno? :D

Hmmmmm, posto je znanje prethodnica razvoja drzave, za nekoliko godina mozemo ocekivati u najuglednijim svjetskim ekonomskim casopisima naslove:

BUDI SE DIV SA BALKANA! :D
prije će biti kakav TROL
grbav poluslijep ćopav...
diplomac

Post by diplomac »

Imate mahanje od 2.500 studenata UNIVERZITETA APEIRON, koji uskoru kupuje zgradu i u Sarajevu i otvara odjeljenje, posto je APEIRON TRAVNIK sada akreditirana visokoskolska ustanova na podrucju FEDERACIJE upisana u registar visokoskolskih ustanova. A ovaj primitivni mahalski jezik koji vi ovdje upotrebljavate govori o tome da smo na dobrom putu da mnogima pomrsimo racune. Hvala svima koji su Apeironu pomogli i ukazali povjerenje u ovih 5 godina postojanja, a hvala i ostalima koji nam ne mogu nista, osim baljezgati i cupati kosu sa glave od muke. Na njihovu zalost stalno dokazujemo da smo svakog dana jaci. Na nasem Univerzitetu je angazovano 150 profesora i saradnika, te 3 akademika, a svakoga dana imamo sve vise postiplomaca i doktoranata koji su takodje nas buduci kadar. Hvala.
Hendrix

Post by Hendrix »

150 profesora i saradnika ?!?! :shock:
Gdje nađoste toliko ljudi ?
bihac-x

Post by bihac-x »

Alfons Kauders wrote:
diplomac wrote:Post nije otvoren za bilo kakva prizemna i neprimjerena prepucavanja, zato molim administratora da ga zatvori za daljnje komentare. Hvala.
ovaj forum bolan drzi do sebe, lako je otvorit univerzitet u travniku, al nije lako otvorit temu ovdje i ne najebat... :D stoga mrsh stetocino i reklamiraj se negdje drugo... :D
Nije ovo papcino stavljeno zbog relamiranja nego za vadjenje masti papcinama kao sto si ti i jos neke fukare ovdje, a ocigledno uspjesno hahaha :lol: :lol: :lol:
A ti iz cazina, dosao si u sarajevo po pamet aa?? E jado nasao si gdje ces, pa ces onda ovamo doci cviliti kako ti niko ne da posao sa tom diplomom, pa cu te gledati svaki dan kako svoje cazinjane hvatas po bihacu da ti pomognu.. Eto neka ti dadnu ti pitari diplomu, pa razvijaj bureke na bascarsiji, diplomirani razvijac jufki :lol:. A mozer otici i na Fakultet politickih nauka,cujem da su im ove godine dipome po klizanoj :lol: :lol: Mogao si i diplomu Dzeme Bjedica kupiti po standarnih 5.000 eura..
danas

Post by danas »

i? :D dokle smo stigli sa vadjenjem masti papcima :D :D :D
Saian

Post by Saian »

pan(o)masni univerzitet u Travniku :D :D :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Alfons Kauders wrote:
Joj jesi nekulturan i negostoljubiv :D :D ko da si iz Tuzle :lol: :lol:
Tebi treba zabranit' da se s pittom druzis :D vidi sta uradi od 'nakog cojka :D :D
danas

Post by danas »

Saian wrote:pan(o)masni univerzitet u Travniku :D :D :D
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=37800

:oops:
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

bihac-x wrote:
mostarac wrote: U ovoj drzavi ima intelektualnih kapaciteta taman za JEDAN solidan univerzitet, a mi otvaramo univerzitete ko osnovne skole. U Mostaru imaju dva, heeeeeej dva, a nemaju zajedno kad sastave kadrove ni za jednog prosjecnog fakulteta, a ne za univerzitet, i to x2. Covjece koji smo mi debili i najgore je sto to studentima odgovara i uopste se ne bune a onda se kao pitaju sto nam niko ne priznaje diplome. Pa kako ce priznat diplomu kad fakultet drze dva profesora i asistent i to u boljem slucaju. Ali neka nama naseg nacionalnog ono je najvaznije, a to sto nemamo znanje... ma ko jebe znanje.
Ova drzava treba imati samo jedan jedini drzavni univerzitet jer to su joj trenutni intelektualni kapaciteti. Naravno fakultete decentralizovati i razasuti po Banjaluci, Zenici, Tuzli, Mostaru i Sarajevu kao pet ekonomskih centara u BiH.
Na ovoj ideji bi mu i Enver Hodža 50-tih godina pozavidio ...
ja ne mislim ulaziti u ovu prepirku izmedju tebe i mostarca, ali moram te pitati da li ti stvarno mislis da ovoliko univerziteta i fakulteta cini dobro bosni?
mene zanima koliko je dobar profesor koji se pored svog akademskog posla bavi i politikom. koliko vremena ima halilovic i slicni njemu da se bave naucnim radom ili da spremaju predavanja? koliko tih profesora zna engleski ili neki drugi strani jezik da bi mogao pratiti napredak u svojoj nauci? bolje jedan univerzitet, ali vrijedan, nego sto koji stancaju poluobrazovane kadrove cije diplome nicemu ne vrijede.
HiBreeD

Post by HiBreeD »

callmethebreeeze wrote:
bihac-x wrote:
Na ovoj ideji bi mu i Enver Hodža 50-tih godina pozavidio ...
ja ne mislim ulaziti u ovu prepirku izmedju tebe i mostarca, ali moram te pitati da li ti stvarno mislis da ovoliko univerziteta i fakulteta cini dobro bosni?
mene zanima koliko je dobar profesor koji se pored svog akademskog posla bavi i politikom. koliko vremena ima halilovic i slicni njemu da se bave naucnim radom ili da spremaju predavanja? koliko tih profesora zna engleski ili neki drugi strani jezik da bi mogao pratiti napredak u svojoj nauci? bolje jedan univerzitet, ali vrijedan, nego sto koji stancaju poluobrazovane kadrove cije diplome nicemu ne vrijede.

Bas dobro da si pitao...drug mi je sad nekad u julskom roku imao ispit kod njega...em sto je taj pingvin kasnio cijeli dan, em kad se pojavio i vidio koliko studenata ga ceka, hladno, kao i inace bez imalo stida rekao pitat ce njih 15, za ostale nema vremena, zuri na neki opasan sastanak...o jebote mis...

da ne bude zabune, tako se ponasao tokom cijele godine u vrijeme ispitnih rokova, a docekati predavanje kod njega je vec mnogo smislen pojam...

Gotovo isto ponasanje ima i Durakovic, apsolutno nikad ga nema na fakultetu, sve svoje profesorske obaveze je povjerio asistentima na FPN-u i Pravnom Fakultetu...jedino dobro je sto nije mnogo peglativan kad i ako ga ufatis, kao ovaj gore...

Toliko o uvazenim profesorima, a sto se tice otvaranja fakulteta u Travniku, mogu reci da je to jedna obicna maskarada, vasar, smjehurija, kako hocete...ja vise ne znam ni koliko ih ima ni gdje je koji, a tek njihovi ispiti, literatura iz koje se obrazuju, uce i polazu je non sens...ali eto nek se djeca trude :D

Nista neka vam ne bude smijesno sto gradici kao sto su Vitez, Kiseljak imaju "svog konja za trku", u Travnickom selu Jankovici je bio otvoren cini mi se Ekonomski fakultet iz Banja Luke, ma nidje veze djece mi to s ekonomijom nema, mislim da vise ne postoji(sto li Boze :roll: ) ili nije na toj lokaciji...

Neki dan evo otvorili su i Kinezioloski fakultet u naselju Kalibunar, zatim isto nakav fakultet u naselju Dolac (rodno mjesto Ive Andrica)...ma sta da vam pricam, ja sjednem i :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) i povazdan se smijem, nemocan za bilo sta drugo, znajuci sta nas u skorijoj buducnosti ceka
Mataruga

Post by Mataruga »

Zemljak ti nikako da skontas u cemu je problem. Niko ne predlaze "da sve ukinemo". Kamo srece da postanemo 'zemlja univeriteta', ali nazalost, nije to ko cevabdzinica na svakom cosku.

Problem je u tome sto ce ovaj 'fakultet' pokupiti pare od studenata i drzave a nece pruziti niti znanje niti priznatu dimplomu. Obrazovanje ce postati rugle naseg drustva a mladi ce visiti po kaficima ili ici vani na pecalbu.
Kad odu mladi ode i buducnost zemlje. Ono sto cetnici nisu uspjeli oruzjem uradicemo mi sami sebi. Ima, onako ofrlje, nam nekih desetak godina dok ono malo strucnjaka ne ode u penziju ili odumru.

Sta mislis, ko ce dalekovode i visokonaponske transformatore dizajnirati i instalirati po Alziru i Libiji? Neki coban sa 'ETF Donja Skakava'??? Ko ce vrsiti kontrolu kvalitete u Bosnalijeku pa kad namazes hemoroide da se ne desi da bude mast za reumu?

Po ovome rezimu, postacemo zemlja ostarjelih, nemocnih seljaka koji ne znaju kako i sta uzgajati a nece imati para da kupe uvezeno.
Eto jarane moj, u tome je shtos...

(p.s.: E da mi je jedan Preminger sad...)
Krhljo

Post by Krhljo »

big_bud wrote:
Krhljo wrote:Ma dajte ljudi ima univerziteta kaj carapa i stvarno to nema vise smisla nema nikakovog pravila niti cega. Eto daj majketi reci ti nama bihac-x koliko ima redovnih profesora u Bihacu. Evo ja sam iz Cazina ali sam u Sarajevu jer vjerujem da je ovdje bolje ne da vjerujem nego sam imao i dokaza da je bolje tj. bilo je nekih koji su kod nas gulili matematiku ili statiku ili kinematiku na faksu ali kada su otisli u Bisce to su cas posla ljudi odradili ono lafo tip ne zna srediti izraz neki sa razlomkom a da more poloziti matematiku 1 a za integrale, izvode ili tako te neke bakaracije da ti ne pricam covjek tuta :D. JA se mogu pofaliti da na svom faksu i svom smjeru imam sve redovne profesore i mi pozajmljujemo svoje profesore kome treba a ne nama neko. Eto kada si mogao otici do profesora i malo sjesti sa njim i popricati :D a ja neki dan sjedio sa dekanom i pricali viceve :D covjek je legenda ziva.
ti si iz cazina, samim tim si za baba, a samim tim nisi dovoljno kompetentan da pricas s covjekom iz bihooca :D:D
Ja bi pazio sta ti pricas jer kada izgubis nekoga u porodici od te strane i ona te neko na njihovu stranu prebacuje dobro bi pazio sta laprdas. Da si mi ovo rekao u lice definitivno bi shvatio o cemu ti pricam i zato tisu misu.
Krhljo

Post by Krhljo »

bihac-x wrote:
Alfons Kauders wrote:
Nije ovo papcino stavljeno zbog relamiranja nego za vadjenje masti papcinama kao sto si ti i jos neke fukare ovdje, a ocigledno uspjesno hahaha :lol: :lol: :lol:
A ti iz cazina, dosao si u sarajevo po pamet aa?? E jado nasao si gdje ces, pa ces onda ovamo doci cviliti kako ti niko ne da posao sa tom diplomom, pa cu te gledati svaki dan kako svoje cazinjane hvatas po bihacu da ti pomognu.. Eto neka ti dadnu ti pitari diplomu, pa razvijaj bureke na bascarsiji, diplomirani razvijac jufki :lol:. A mozer otici i na Fakultet politickih nauka,cujem da su im ove godine dipome po klizanoj :lol: :lol: Mogao si i diplomu Dzeme Bjedica kupiti po standarnih 5.000 eura..
Eh evo jos jednog sto se usadi :D. Uglavnom imam posao i to u Sarajevu i to radim sa ljudima iz Cazina i jos plus radim posao u struci i jos mogu da napredujem sve dokle me gura moja ambicija a hajde mi ti nadji nesto tako. Ja se nisam ni mislio vracati dole kod vas a u Bihacu ne bi radio pa da mi dukati padaju sa neba jer djes covjeka naci preko Une :D.

Ali uglavnom ne drzite se teme ne dajes argumente sto je bolji npr. bihacki od bilo kojeg drugog univerziteta, eto rekao sam ti daj mi podatak koliko imate redovnih profesora sta sam dobio od tebe neke ko fol uvrede, daj mi nesto opipljivo opisi mi sta je to kod vas toliko strasno. Eto ja sam dole otisao kuci i covjek radi u nekoj firmi kod nas i to pazi kaj diplomirani inzinjer masinstva a ACad zna sta je i malo micati mis po njemu mozda kocku i krug nacrtati i to je to, a 3D ili kakvo simuliranje e to je on ostavio onima u Silicon Valey :D. Eto ja sam imao licnih iskustava tj. ljudi koji su ovdje odustali i otisli dole rade i idu redovno na predavanje i polazu ispite bez nekih muka a ovdje 2 godine se borili sa jednim i to nisu radili nego sjedili i ucili po cijeli dan :D. Da dalje ne duzim davaj dokaza a nemoj biti neuk kao ovaj gornji i pricati baljezgarije, ako hoces da vodis debate potkrijepi svoje izjave sa necim solidnim i onda cemo se ogledati. Evo neki dan moj asisten je doktorirao i u svom doktoratu on ima crteze koji su design by me, evo danas mi kolega diplomira koji opet ima u svom diplomskom crteze design by me, djevojka mi je dilomirala i opet je imala malo pomoci tj. design by me sta ces a dole kod nas u Krajini mi se gadi kada vidim sta kod ljudi prolazi :D.
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Ja bih da kazem nesto u pogledu da bude dobrja Jugoslavija :D

Predlazem da na sa-x-u otvorimo ONLINE univerzitet s obzirom da ima ovakIJEH pametnIJEH ljudi kao bihac-x :) i NAMAH predlazem da se proglasi isti dekanom a mi teladima :D

Ah da:

Konkurs za kadar ostaje otvoren do popune dzepova ups, radnih mjesta :D

"Snaga caruje um klade valja - po BIH" - mars preko grane i bare po hljeb 8)
Post Reply