Fudbal ili sex???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Neelix
Neelix uzima loptu na lijevoj strani terena, brzo prelazi na desnu stranu driblajući medju braćom Bradavić, juri prema golu nevjerovatno brzo, MOGLO BI BITI OPASNO, ispred njega je šumica odbrambenih igrača ali niko ne može zaustaviti Neelixa OPASNO JE, OPASNO, jos samo jedna prepreka, Golman Klićo sigurno neće dozvoliti Neelixu da postigne gol, ali napadač se poigrava s njim, lijevo, desno, Klićo ne moze da uhvati loptu, i konačno se predaje, Neelix ispušta krik zadovoljstva i nastavlja nabijati loptu u mrežu do u beskonačnost.... 
Poštovani gledaoci, Neelix je rođeni strijelac, pogledajte samo tu vještinu, tu gracioznost prilikom postizanja pogotka....
: D
Poštovani gledaoci, Neelix je rođeni strijelac, pogledajte samo tu vještinu, tu gracioznost prilikom postizanja pogotka....
- BHG
jarane klico je musko ime!Neelix wrote:Neelix uzima loptu na lijevoj strani terena, brzo prelazi na desnu stranu driblajući medju braćom Bradavić, juri prema golu nevjerovatno brzo, MOGLO BI BITI OPASNO, ispred njega je šumica odbrambenih igrača ali niko ne može zaustaviti Neelixa OPASNO JE, OPASNO, jos samo jedna prepreka, Golman Klićo sigurno neće dozvoliti Neelixu da postigne gol, ali napadač se poigrava s njim, lijevo, desno, Klićo ne moze da uhvati loptu, i konačno se predaje, Neelix ispušta krik zadovoljstva i nastavlja nabijati loptu u mrežu do u beskonačnost....
Poštovani gledaoci, Neelix je rođeni strijelac, pogledajte samo tu vještinu, tu gracioznost prilikom postizanja pogotka....![]()
: D
-
rikardoreis
sex
...i to na fudbalskom igralistu nizerazrednog kluba 
-
Skunk
Ma nije to fazon nego kad izgubimo ja vec budem razdrazen pa umjesto da idem i da razbijam i divljam ja tu energiju sacuvam dok ne stignem kuci a onda...........................O.o wrote:Kad igra repka? Pa sta ces to gledat? Mi po defaultu izgubimo svaku... Zakljucak:bolje je korisnije provesti vrijemeSkunk wrote:Vecinom sex osim 7-8 puta godisnje kad igra repka ali to se nadoknadi poslije
-
O.o
A onda te ona utjesi?Skunk wrote:Ma nije to fazon nego kad izgubimo ja vec budem razdrazen pa umjesto da idem i da razbijam i divljam ja tu energiju sacuvam dok ne stignem kuci a onda...........................O.o wrote:Kad igra repka? Pa sta ces to gledat? Mi po defaultu izgubimo svaku... Zakljucak:bolje je korisnije provesti vrijemeSkunk wrote:Vecinom sex osim 7-8 puta godisnje kad igra repka ali to se nadoknadi poslije
Joj sto ste vi muskarci premazani
-
Skunk
Ma ko?O.o wrote:A onda te ona utjesi?Skunk wrote:Ma nije to fazon nego kad izgubimo ja vec budem razdrazen pa umjesto da idem i da razbijam i divljam ja tu energiju sacuvam dok ne stignem kuci a onda...........................O.o wrote: Kad igra repka? Pa sta ces to gledat? Mi po defaultu izgubimo svaku... Zakljucak:bolje je korisnije provesti vrijeme![]()
Joj sto ste vi muskarci premazani