Fudbal ili sex???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Fudbal ili sex???

Fudbal
10
20%
Sex
21
43%
Oboje u isto vrijeme
11
22%
Ne volim fudbal
7
14%

Total votes: 49

Borej

Post by Borej »

evo ja sad gledam SAD- Pargavaj, a rado bi se sexo do utakmice Argnetina-Columbia... :D :D
Neelix

Post by Neelix »

Neelix uzima loptu na lijevoj strani terena, brzo prelazi na desnu stranu driblajući medju braćom Bradavić, juri prema golu nevjerovatno brzo, MOGLO BI BITI OPASNO, ispred njega je šumica odbrambenih igrača ali niko ne može zaustaviti Neelixa OPASNO JE, OPASNO, jos samo jedna prepreka, Golman Klićo sigurno neće dozvoliti Neelixu da postigne gol, ali napadač se poigrava s njim, lijevo, desno, Klićo ne moze da uhvati loptu, i konačno se predaje, Neelix ispušta krik zadovoljstva i nastavlja nabijati loptu u mrežu do u beskonačnost.... :D

Poštovani gledaoci, Neelix je rođeni strijelac, pogledajte samo tu vještinu, tu gracioznost prilikom postizanja pogotka.... :D :D: D
BHG

Post by BHG »

Neelix wrote:Neelix uzima loptu na lijevoj strani terena, brzo prelazi na desnu stranu driblajući medju braćom Bradavić, juri prema golu nevjerovatno brzo, MOGLO BI BITI OPASNO, ispred njega je šumica odbrambenih igrača ali niko ne može zaustaviti Neelixa OPASNO JE, OPASNO, jos samo jedna prepreka, Golman Klićo sigurno neće dozvoliti Neelixu da postigne gol, ali napadač se poigrava s njim, lijevo, desno, Klićo ne moze da uhvati loptu, i konačno se predaje, Neelix ispušta krik zadovoljstva i nastavlja nabijati loptu u mrežu do u beskonačnost.... :D

Poštovani gledaoci, Neelix je rođeni strijelac, pogledajte samo tu vještinu, tu gracioznost prilikom postizanja pogotka.... :D :D: D
jarane klico je musko ime! :D
Neelix

Post by Neelix »

i klitoris je imenica muskog roda... :-) kontaj malo :D
BHG

Post by BHG »

Neelix wrote:i klitoris je imenica muskog roda... :-) kontaj malo :D
ma nemoj zajebavat :D
Skunk

Post by Skunk »

Vecinom sex osim 7-8 puta godisnje kad igra repka ali to se nadoknadi poslije
O.o

Post by O.o »

Skunk wrote:Vecinom sex osim 7-8 puta godisnje kad igra repka ali to se nadoknadi poslije
Kad igra repka? Pa sta ces to gledat? Mi po defaultu izgubimo svaku... Zakljucak:bolje je korisnije provesti vrijeme :D
forUMASH

Post by forUMASH »

.....jobo fudbal..... :D
rikardoreis

Post by rikardoreis »

sex :D ...i to na fudbalskom igralistu nizerazrednog kluba :D
Skunk

Post by Skunk »

O.o wrote:
Skunk wrote:Vecinom sex osim 7-8 puta godisnje kad igra repka ali to se nadoknadi poslije
Kad igra repka? Pa sta ces to gledat? Mi po defaultu izgubimo svaku... Zakljucak:bolje je korisnije provesti vrijeme :D
Ma nije to fazon nego kad izgubimo ja vec budem razdrazen pa umjesto da idem i da razbijam i divljam ja tu energiju sacuvam dok ne stignem kuci a onda........................... :-)
bengin

Post by bengin »

Borej wrote:ako igra barsa, onda biram fudbal..... :D b u slucaju da igra neko drugi, onda zavisi ko igra i s kim se sexam..... :D :D
:D
:thumbup:
Antimadridista.
bengin

Post by bengin »

Uvijek prednost dajem sex-u osim kada je el clasico.
Al se nekad i u sex-u može naić na tvrdog odbrambenog igrača.
rina*

Post by rina* »

maccarona wrote:ma hajde :oops: isto sranje :D i tu cesca stativa :D nego goooooooooooooooooooooooool :D :-)
kod tebe mozda :oops: :lol: kod mene bude cesto goooooooooooooooool :D muskarac
O.o

Post by O.o »

Skunk wrote:
O.o wrote:
Ma nije to fazon nego kad izgubimo ja vec budem razdrazen pa umjesto da idem i da razbijam i divljam ja tu energiju sacuvam dok ne stignem kuci a onda........................... :-)
A onda te ona utjesi? :-D

Joj sto ste vi muskarci premazani :run:
Skunk

Post by Skunk »

O.o wrote:
Skunk wrote:
O.o wrote: Kad igra repka? Pa sta ces to gledat? Mi po defaultu izgubimo svaku... Zakljucak:bolje je korisnije provesti vrijeme :D
A onda te ona utjesi? :-D

Joj sto ste vi muskarci premazani :run:
Ma ko? :roll: Samo ti se cini ja nisam. :oops:
Post Reply