Tange dobile kokurenciju
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Troll_Happens
Nekad bilo pomjeri gacice da vidis guzove, sada razgrni guzove da vidis gacice hahha

-
Zhaba
sulesavic wrote:Otkopčaj kaiš, prije toga razgrni hrpu odjeće na sebi (zima je), uzmi u obzir da su kafanski WC-i pravljeni za Snježanu i 7 patuljaka, otkopčaj dugmad na farmerkama (ako nosiš dugo one sa šlicem, pa počneš one s dugmadima, desit će ti se belaj), moguće je da imaš i duge gaće ili štrample - još jedan problem više, upada ti jedan kraj kaiša u sve to, pokušavaš ga skloniti trzanjem ramenima, opaljuješ nečim u zid, javlja se bol, hvataš se za glavu, javlja se on, tražiš ga drugom rukom i pri tome puštaš farmerke, štrample, gaće. Malo si i pijan, koordinacija pokreta je oslabljena. Razmišljaš da batališ sve to i da se praviš lud što ti je mokro ispod stolice.Zhaba wrote:sta ba zapetljati??? i to da cujemsulesavic wrote: Sramota me je govoriti, ali dešavalo mi se da nekad jedva stignem do WC-a i da se tamo zapetljam...![]()
![]()
a bolje nista nostit nego ovo cudo
- SaraLe
Djevojke koje nose tange su droljePasoDzigera007 wrote:meni ovo pravo dobro![]()
kad hoces trebu da taslacis,samo jedan rad ruke hop i stringic napolju
![]()
,salu na stranu ovo je samo za one drolje po ulicama kao i tange sto su,meni se dopadaju hot-pans,jer su pravo izazovne bolje i od tangi i od ovog sad nazovi uloska
- Bumbar
i vise nego...Zhaba wrote:sulesavic wrote:Zhaba wrote:[quote="sulesavic
Otkopčaj kaiš, prije toga razgrni hrpu odjeće na sebi (zima je), uzmi u obzir da su kafanski WC-i pravljeni za Snježanu i 7 patuljaka, otkopčaj dugmad na farmerkama (ako nosiš dugo one sa šlicem, pa počneš one s dugmadima, desit će ti se belaj), moguće je da imaš i duge gaće ili štrample - još jedan problem više, upada ti jedan kraj kaiša u sve to, pokušavaš ga skloniti trzanjem ramenima, opaljuješ nečim u zid, javlja se bol, hvataš se za glavu, javlja se on, tražiš ga drugom rukom i pri tome puštaš farmerke, štrample, gaće. Malo si i pijan, koordinacija pokreta je oslabljena. Razmišljaš da batališ sve to i da se praviš lud što ti je mokro ispod stolice.![]()
![]()
![]()
tebi je jasno da si smotan
![]()
![]()
![]()
-
mrgud@
Aaa zamislite da vam se onaj guzni dio zadjene u supak?!?!? Vrlo lahko moguce... Lelee...
Kako sjesti pa ustati, raditi vjezbe, trcati na posao, obuci suknju bez hulahopki?! Ma nema sanse da me neko uvjeri u prakticnost ove nebuloze! tc.. a-a
Kako sjesti pa ustati, raditi vjezbe, trcati na posao, obuci suknju bez hulahopki?! Ma nema sanse da me neko uvjeri u prakticnost ove nebuloze! tc.. a-a
- tech10
Poslije duzeg naucno-istrazivackog i inovatorskog rada dosao sam na ideju kako da pomognem nasim forumashicama dok se ovaj zanimljiv proizvod ne nadje u siroj prodaji.
Sve sto je potrebno je da od vase mame posudite, ili ako vec same posjedujete, rajf za kosu. Kada ga drzite na glavi potrebno je da ga skinete, zarotirate 180 oko horizontalne ose i 90 stepeni oko vertikalne ose i aplicirate ga na donje pukotine.
Kada se nadjete u situaciji da ga skidate, vratite ga na glavu tako da vam kosa nece upadati u oci i usta dok ste na koljenima ili se nalazite u raznim klececim, cucecim, kucecim i nagetim pozama.
Sva autorska prava zadrzana.

Sve sto je potrebno je da od vase mame posudite, ili ako vec same posjedujete, rajf za kosu. Kada ga drzite na glavi potrebno je da ga skinete, zarotirate 180 oko horizontalne ose i 90 stepeni oko vertikalne ose i aplicirate ga na donje pukotine.
Kada se nadjete u situaciji da ga skidate, vratite ga na glavu tako da vam kosa nece upadati u oci i usta dok ste na koljenima ili se nalazite u raznim klececim, cucecim, kucecim i nagetim pozama.
Sva autorska prava zadrzana.

-
*mima*
tech10 wrote:Poslije duzeg naucno-istrazivackog i inovatorskog rada dosao sam na ideju kako da pomognem nasim forumashicama dok se ovaj zanimljiv proizvod ne nadje u siroj prodaji.
Sva autorska prava zadrzana.![]()
-
KeepItSimplE
PasoDzigera007 wrote:meni se dopadaju hot-pans,jer su pravo izazovne bolje i od tangi i od ovog sad nazovi uloska
Slazem se s tobom,nisi prvi tip,kojem su seksipilnije hot-pans,plitke boxerice i sl.. od tangi..
A sto se tice ovog "uloska"
nemati nista i ovog?..totalno neprivlacno i nezgrapno izgleda i neudobno,
ja ovo ne bi natakarila da mi jos i plate..lijepe moje plitke pamucne boxerice

- karanana
Uh, meni se ove svidjaju.KeepItSimplE wrote:PasoDzigera007 wrote:meni se dopadaju hot-pans,jer su pravo izazovne bolje i od tangi i od ovog sad nazovi uloska
Slazem se s tobom,nisi prvi tip,kojem su seksipilnije hot-pans,plitke boxerice i sl.. od tangi..
A sto se tice ovog "uloska",ovo je stvarno fuj.. koja je razlika izmedju
-
*mima*
Ti na svake plazis.........karanana wrote:Uh, meni se ove svidjaju.KeepItSimplE wrote:PasoDzigera007 wrote:meni se dopadaju hot-pans,jer su pravo izazovne bolje i od tangi i od ovog sad nazovi uloska
A sto se tice ovog "uloska",ovo je stvarno fuj.. koja je razlika izmedju