Tange dobile kokurenciju

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Troll_Happens

Post by Troll_Happens »

Nekad bilo pomjeri gacice da vidis guzove, sada razgrni guzove da vidis gacice hahha :-) :-) :lol: :lol:
forUMASH

Post by forUMASH »

....mozel' se "ovo" :D naopako nositi.....protiv uroka.... :D
Zhaba

Post by Zhaba »

sulesavic wrote:
Zhaba wrote:
sulesavic wrote: Sramota me je govoriti, ali dešavalo mi se da nekad jedva stignem do WC-a i da se tamo zapetljam...
sta ba zapetljati??? i to da cujem :lol: :lol: :lol: a bolje nista nostit nego ovo cudo :roll:
Otkopčaj kaiš, prije toga razgrni hrpu odjeće na sebi (zima je), uzmi u obzir da su kafanski WC-i pravljeni za Snježanu i 7 patuljaka, otkopčaj dugmad na farmerkama (ako nosiš dugo one sa šlicem, pa počneš one s dugmadima, desit će ti se belaj), moguće je da imaš i duge gaće ili štrample - još jedan problem više, upada ti jedan kraj kaiša u sve to, pokušavaš ga skloniti trzanjem ramenima, opaljuješ nečim u zid, javlja se bol, hvataš se za glavu, javlja se on, tražiš ga drugom rukom i pri tome puštaš farmerke, štrample, gaće. Malo si i pijan, koordinacija pokreta je oslabljena. Razmišljaš da batališ sve to i da se praviš lud što ti je mokro ispod stolice.
:lol: :lol: :lol: :lol: tebi je jasno da si smotan :lol: :lol: :lol: :lol:
SaraLe

Post by SaraLe »

PasoDzigera007 wrote:meni ovo pravo dobro :D :D kad hoces trebu da taslacis,samo jedan rad ruke hop i stringic napolju :lol: :lol: ,salu na stranu ovo je samo za one drolje po ulicama kao i tange sto su,meni se dopadaju hot-pans,jer su pravo izazovne bolje i od tangi i od ovog sad nazovi uloska :D
Djevojke koje nose tange su drolje :? :shock:
maccarona

Post by maccarona »

ovo je opasno po zivot :roll: :D
forUMASH

Post by forUMASH »

maccarona wrote:ovo je opasno po zivot :roll: :D
....mislis, po nastanak zivota..... :oops: :D
talijan

Post by talijan »

Jedan001 wrote:Nekad bilo pomjeri gacice da vidis guzove, sada razgrni guzove da vidis gacice hahha :-) :-) :lol: :lol:
:D
maccarona

Post by maccarona »

forUMASH wrote:
maccarona wrote:ovo je opasno po zivot :roll: :D
....mislis, po nastanak zivota..... :oops: :D
svakako i to :D
Bumbar

Post by Bumbar »

Zhaba wrote:
sulesavic wrote:
Zhaba wrote:[quote="sulesavic

Otkopčaj kaiš, prije toga razgrni hrpu odjeće na sebi (zima je), uzmi u obzir da su kafanski WC-i pravljeni za Snježanu i 7 patuljaka, otkopčaj dugmad na farmerkama (ako nosiš dugo one sa šlicem, pa počneš one s dugmadima, desit će ti se belaj), moguće je da imaš i duge gaće ili štrample - još jedan problem više, upada ti jedan kraj kaiša u sve to, pokušavaš ga skloniti trzanjem ramenima, opaljuješ nečim u zid, javlja se bol, hvataš se za glavu, javlja se on, tražiš ga drugom rukom i pri tome puštaš farmerke, štrample, gaće. Malo si i pijan, koordinacija pokreta je oslabljena. Razmišljaš da batališ sve to i da se praviš lud što ti je mokro ispod stolice.
:lol: :lol: :lol: :lol: tebi je jasno da si smotan :lol: :lol: :lol: :lol:
i vise nego... :lol: :lol:
patrius

Post by patrius »

jah!nekad si mor'o skinut gace da dodjes do guzova,a sad moras razmaknut guzove da dodjes do gaca :D
tech10

Post by tech10 »

Meni je ovo pravo dobro. :lol:
BimmerX

Post by BimmerX »

Image

-Meni su ove pamucne bile vazda najseksi :D
Ove neke nove sa zicama,... Bljaahh :-D :-D
mrgud@

Post by mrgud@ »

Aaa zamislite da vam se onaj guzni dio zadjene u supak?!?!? Vrlo lahko moguce... Lelee...
Kako sjesti pa ustati, raditi vjezbe, trcati na posao, obuci suknju bez hulahopki?! Ma nema sanse da me neko uvjeri u prakticnost ove nebuloze! tc.. a-a :shock:
tech10

Post by tech10 »

Poslije duzeg naucno-istrazivackog i inovatorskog rada dosao sam na ideju kako da pomognem nasim forumashicama dok se ovaj zanimljiv proizvod ne nadje u siroj prodaji.
Sve sto je potrebno je da od vase mame posudite, ili ako vec same posjedujete, rajf za kosu. Kada ga drzite na glavi potrebno je da ga skinete, zarotirate 180 oko horizontalne ose i 90 stepeni oko vertikalne ose i aplicirate ga na donje pukotine.
Kada se nadjete u situaciji da ga skidate, vratite ga na glavu tako da vam kosa nece upadati u oci i usta dok ste na koljenima ili se nalazite u raznim klececim, cucecim, kucecim i nagetim pozama.
Sva autorska prava zadrzana. :D

Image
sicky

Post by sicky »

Zhaba wrote:nema sanse da to nosim :roll: pa da me bude strah da "padne" :roll:
kako li se ovo pere? :shock: ..morel na otkuhavanje? :shock: il' je za jednokratku upotrebu :-)
*mima*

Post by *mima* »

tech10 wrote:Poslije duzeg naucno-istrazivackog i inovatorskog rada dosao sam na ideju kako da pomognem nasim forumashicama dok se ovaj zanimljiv proizvod ne nadje u siroj prodaji.
Sve sto je potrebno je da od vase mame posudite, ili ako vec same posjedujete, rajf za kosu. Kada ga drzite na glavi potrebno je da ga skinete, zarotirate 180 oko horizontalne ose i 90 stepeni oko vertikalne ose i aplicirate ga na donje pukotine.
Kada se nadjete u situaciji da ga skidate, vratite ga na glavu tako da vam kosa nece upadati u oci i usta dok ste na koljenima ili se nalazite u raznim klececim, cucecim, kucecim i nagetim pozama.
Sva autorska prava zadrzana. :D

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KeepItSimplE

Post by KeepItSimplE »

PasoDzigera007 wrote:meni se dopadaju hot-pans,jer su pravo izazovne bolje i od tangi i od ovog sad nazovi uloska :D

Slazem se s tobom,nisi prvi tip,kojem su seksipilnije hot-pans,plitke boxerice i sl.. od tangi..
A sto se tice ovog "uloska" :D,ovo je stvarno fuj.. koja je razlika izmedju
nemati nista i ovog?..totalno neprivlacno i nezgrapno izgleda i neudobno,
ja ovo ne bi natakarila da mi jos i plate..lijepe moje plitke pamucne boxerice :D

Image
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

ma ovo je za pjevacice i ostale egzibicioniste koji vole da nose odjecu koje NEMA na bokovima, pa da se ne vidi....

ja volim tange, ali ovo je brate preCerano totalno....
karanana

Post by karanana »

KeepItSimplE wrote:
PasoDzigera007 wrote:meni se dopadaju hot-pans,jer su pravo izazovne bolje i od tangi i od ovog sad nazovi uloska :D

Slazem se s tobom,nisi prvi tip,kojem su seksipilnije hot-pans,plitke boxerice i sl.. od tangi..
ja ovo ne bi natakarila da mi jos i plate..lijepe moje plitke pamucne boxerice :D

Image
Uh, meni se ove svidjaju. :P
*mima*

Post by *mima* »

karanana wrote:
KeepItSimplE wrote:

Image
Uh, meni se ove svidjaju. :P
Ti na svake plazis......... :D
karanana

Post by karanana »

mima wrote:Ti na svake plazis......... :D
Uh ali ove su mi nesto posebno jebozovne....rukica malo po nogama pa onda udje u njih odozdo kroz nogavicu....uh.....vracam se za 5 minuta.
*mima*

Post by *mima* »

karanana wrote:
mima wrote:Ti na svake plazis......... :D
Uh ali ove su mi nesto posebno jebozovne....rukica malo po nogama pa onda udje u njih odozdo kroz nogavicu....uh.....vracam se za 5 minuta.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ............Ali jesu ljepse od tangi
trinaesti

Post by trinaesti »

lijepe moje plitke pamucne boxerice
dobre su samo ako ti je ovakvo i tijelo
_sa_

Post by _sa_ »

Image

buahahahaha joj idiotluka hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tech10

Post by tech10 »

Bas si ti konzervativna. :D
Post Reply