Ma nije ovdje riječ o uvažavanju,iako zaista i ja sa zanimanjem pratim ono što ti pišeš i (bez da uzvraćam na ono što si ti za mene napisao) uvažavam tvoje stavove.jeza u ledja wrote:@ Ahmede, ti se me onda pogresno shvatio. Ja tvoje misljenje uvazavam i mislim da pises vrlo interesantne postove, pogotovo na drugim podforumima. Mada se nasa misljenja o politici razilaze.
Ja sam samo želio reći da ja ovaj forum ne shvatam kao, prvenstveno, sarajevski, već bosanskohercegovački.
A glede pomenute rasprave i dilema koje se javljaju:
Slažem se sa da novi forumaši, bez da "virnu" u arhivu, otvaraju teme, koje su do tada bezbroj puta prožvakane na forumu....
Dalje,ježa u leđa, tačno je da se ovdje , pogotovo u zadnje vrijeme, pojavljuju ljudi koji skoro autistično,ponavljaju mantre o općepoznatim stvarima i situacijama ,na način koji ne ostavlja prostora dijalogu, kompromisu, uvažavanju drugog i drugačijeg.
Zatim, a već sam nekoliko puta to pisao na ovom forumu, odani vojnici svojih partija, nerealizirani političari,dame i gospoda i drugovi i drugarice iz izbornih štabova i pretpostavljam press službi nekoliko stranaka, ne daju "očiju otvoriti" Uvijek spremni da brane jedino i isključivo lik i djelo svojih partijskih lidera....Mislim, imaju ljudi pravo na to, sve je to legitiman način promidžbe partijskih interesa, no znaju počesto pretjerati i dosaditi u svojim nnastojanjima:D
Mislim da se mnogo toga ne može učiniti....Na nama je da procijenimo u kolikoj mjeri i da li uopće učestvovati u određenim raspravama.Često se ne mogu suzdržati od komentara, kasnije mi bude i krivo i žao što sam i jedno slovo napisao.....