Ma neka se truju, sta se sikiras... Ko svjesno ode na mjesto gdje je 650 ljudi otrovano... opet... taj i ne zasluzuje da mu se ista bolje desi.Comrad wrote:Nećeš ti, ali ima hajvana koji hoće...karanana wrote:Ne znam sto se uopste brinete hoce li vlasnik otvoriti sutra ili prekosutra. Ja znam da tamo vise nikad necu ici i to mi je najvaznije pa moze sutra otvoriti i sendviche dzaba davat ako hoce.
tuzba protiv pomodorina
-
_BosanaC
-
IlijaLadin
Misliš se tako izvuć!? Al' dobro! Polazna tačka stupska petlja, cilj - Pomodorino. Ko bude zadnji morat će jest u pomenutom lokalu!Neelix wrote:hocemo se trkat kroz izlivne
Boga mi, vrlo je nezahvalno prognozirati ishod eventualne tužbe protiv gore pomenutih. Kao što reče neli, teško je utvrditi da je taj i taj jeo baš u pomodorinu. Međutim, ukoliko se u istom danu, u okviru par sati, na kliniku obrati toliki broj ljudi onda je očito da su se otrovali na istom mjestu.
Mislim da se u prosjeku dnevno u gradu neće otrovati više od 10-15 ljudi. I onda odjednom 650! Svi jeli u Pomu, pa sve upućuje na krivca.
Možda se to i mogne dokazati. Ko će znat pošto su sudije
-
Boom964
nazalost bez dokaza da si bas jeo'jela u Pomodorinu nema nista od tuzbe, Sud samo i iskljucivi priznaje Dokaze a u tvom slucaju to dokazati ne mozes ...surovo ali je tako!.....ono sto mozes pokusati je da vidis sa drugim koji su se otrovali kao zajednicku tuzbu iako mislimm da je i to borba protiv vjetrenjaca.....porazgovaraj sa pravnicima malo o tome....opcije sigurno postoje ali ti ja ovako napamet ne mogu reci nego osnovno.....po meni bi pametnije bilo tuzit Veterinarske inspekcije koje pustaju sve i svasta u prodaju zavisno od toga koliko dobiju u dzep i nazalost to je glavni problem stalnog trovanja u nasoj zemlji a ne samo u Sarajevu