Nasa proslava titule ne treba da se pretvori u narodnjacki koncert, ako ce neko pjevati onda to treba da bude neki sarajevski urbani bend.
Glasam sa Blavorse
SAMPIONI
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nije istina.prleitihi wrote:pustite ba njega..čovjek lupeta nebuloze..on iz chicaga prigovara nekome u sarajevu što ovaj nije bio u lukavici..![]()
![]()
Istina zna da zaboli!sulesavic wrote:Uh! Ovo boli!Nosferatu wrote:Proslava glavna za sve "SampiNjon navijace" - njih 38.000 - kojih je falilo na Kosevu, na 25 utakmica - je u Trebinju.Demetrio wrote:Evo jedna lagana tema, šampionska, interesuje me mjesto i vrijeme proslave titule voljenog nam kluba, pošto čujem razna nagađanja, biće pred "Vječnom", biće na parkingu ispred stadiona po završetku tekme s Radnikom.... pjevat će Halid itd...uglavnom za sada su to samo nagađanja, pa ako neko ima neku informaciju mogao bi je podjeliti sa ostalom braćom pitarima
Po meni bi klub trebao oficijalnu proslavu prirediti u subotu (26.05.) kod "Vječne" al vidjet ćemo, samo znam da ću se olešit ko čojk
![]()
pozdrav svima posebno braći pitarima
TVOJA RAJA S TOBOM U KOLONI, NEK SVI ČUJU MI SMO ŠAMPIONI!!
Ostali - kojima treba Halid da zapjeva, i cestita na tituli, zahvalio bi im se samo majkama seljackim i Centrotransu - koji ih u nas grad dovede u 8-9 mjesecu trudnoce. I nadam se - da cete i ove godine, kao i prosle, provesti utakmice u Europi, uz ekran obliznje kafane, gdje masnim prstima, od cevapa i jagnjetime, razmazavacete ekran, daljinski, stolice, i u pjanom zanosu kosulje polu-raskopocne i bluze iz kojih samo ne ispadne ona stvar, buljavim krvavim ocima u nevjerici gledati kako i ove godine dodjosmo, ni dokle, dok u Bukurestu stoje - dva navijaca, malo jaca, iznad bordo zastave.
Cestitam na tituli - svim uhljupima kojih na Kosevu nema nikada. Cestitam svim na baterije Pitarima, svim onima kojima je tesko tri tramvajske i dvije trolejbus stanice otici da pogledaju svoj tim, svima onima - koji nikad nema na tribini - osim ako nismo prvi, i koji bi - da je Zeljo postao sampion ove godine - isli slaviti i njegovu titulu kao svoju. Dakle - vjetrenjacama, fejkerima, Burbery-vicima s buvljaka, ljudima koji se smiju kurciti samo ispred svoje vlastite, mahale, il' 150m podno/nize, a nikad ih nema uz Hz - kad su u Banjaluci ni u Trebinju.
Ovu titulu samo cestitam onima - koji su bili - u Banjaluci i u Lukavici.
Ostalima - imam samo cestitati - na praznom stadionu Kosevu, kojeg gledam iz Chicaga, skoro svako kolo, na koji - nece doci 90% onih za koje je dogadaj napiti se pred Vjecnom vatrom, navijati, slikati se vristati za Halidovom telecom glavuntrom i misliti da su oni - neki navijaci. Nije zvaka za seljaka. Za svoj tim se zivi. I svi oni - koji vec sad znaju - da ce svoju ustedjevinu spickati na ljetovanje u Turskoj ili na Jadranu - i da ce i dalje - biti 12 ljudi, gdje Sarajevo bude igralo "jerbo nemam s'u cim ja'rane, bi ja; al' nejma, mora vo'ko potvrdia i 'nolko za vizu", mogu samo reci - gadite mi se, kukala vam majka, gadite mi se uhljupi, bando usljiva, koja doceka da u ime ljudi koji su poturali svoja ledja - po cijeloj BiH - vi koji ste sjedili ispred tv ekrana - ako i to, i vi koji ste gledali kako bi profitirali stogod iz kaldionice - idete slaviti titule. Zbog takvih kao sto ste vi - oni koji su pravi i iskreni - ce proslaviti titulu - samo tamo - gdje uhljupi ne idu i ne dolaze, jerbo jedno je pricati - pred Vjecnom vatrom, a drugo je - drndati guzove, do Bukuresta, Sofije, ili neke trece pripizdine u kojoj cemo zaigrati, prvo predkolo.
Koji si ti pitar nemas pojma! Konacno je iz tebe progovorilo ono pravo - srce! Naravno da te boli prazno Kosevu, a ne boli te totalno prazna GrbavicaNosferatu wrote:slava glavna za sve "SampiNjon navijace" - njih 38.000 - kojih je falilo na Kosevu, na 25 utakmica - je u Trebinju.
Ostali - kojima treba Halid da zapjeva, i cestita na tituli, zahvalio bi im se samo majkama seljackim i Centrotransu - koji ih u nas grad dovede u 8-9 mjesecu trudnoce. I nadam se - da cete i ove godine, kao i prosle, provesti utakmice u Europi, uz ekran obliznje kafane, gdje masnim prstima, od cevapa i jagnjetime, razmazavacete ekran, daljinski, stolice, i u pjanom zanosu kosulje polu-raskopocne i bluze iz kojih samo ne ispadne ona stvar, buljavim krvavim ocima u nevjerici gledati kako i ove godine dodjosmo, ni dokle, dok u Bukurestu stoje - dva navijaca, malo jaca, iznad bordo zastave.
Cestitam na tituli - svim uhljupima kojih na Kosevu nema nikada. Cestitam svim na baterije Pitarima, svim onima kojima je tesko tri tramvajske i dvije trolejbus stanice otici da pogledaju svoj tim, svima onima - koji nikad nema na tribini - osim ako nismo prvi, i koji bi - da je Zeljo postao sampion ove godine - isli slaviti i njegovu titulu kao svoju. Dakle - vjetrenjacama, fejkerima, Burbery-vicima s buvljaka, ljudima koji se smiju kurciti samo ispred svoje vlastite, mahale, il' 150m podno/nize, a nikad ih nema uz Hz - kad su u Banjaluci ni u Trebinju.
Ovu titulu samo cestitam onima - koji su bili - u Banjaluci i u Lukavici.
Ostalima - imam samo cestitati - na praznom stadionu Kosevu, kojeg gledam iz Chicaga, skoro svako kolo, na koji - nece doci 90% onih za koje je dogadaj napiti se pred Vjecnom vatrom, navijati, slikati se vristati za Halidovom telecom glavuntrom i misliti da su oni - neki navijaci. Nije zvaka za seljaka. Za svoj tim se zivi. I svi oni - koji vec sad znaju - da ce svoju ustedjevinu spickati na ljetovanje u Turskoj ili na Jadranu - i da ce i dalje - biti 12 ljudi, gdje Sarajevo bude igralo "jerbo nemam s'u cim ja'rane, bi ja; al' nejma, mora vo'ko potvrdia i 'nolko za vizu", mogu samo reci - gadite mi se, kukala vam majka, gadite mi se uhljupi, bando usljiva, koja doceka da u ime ljudi koji su poturali svoja ledja - po cijeloj BiH - vi koji ste sjedili ispred tv ekrana - ako i to, i vi koji ste gledali kako bi profitirali stogod iz kaldionice - idete slaviti titule. Zbog takvih kao sto ste vi - oni koji su pravi i iskreni - ce proslaviti titulu - samo tamo - gdje uhljupi ne idu i ne dolaze, jerbo jedno je pricati - pred Vjecnom vatrom, a drugo je - drndati guzove, do Bukuresta, Sofije, ili neke trece pripizdine u kojoj cemo zaigrati, prvo predkolo.
Ali_G wrote:Ove sedmice mi puca neka stvar za svom korumpiranoscu, za ovim, za onim. Kad su drugi osvajali titule onda je sve bilo super i za 5, liga je valjalja, jaka bila. U srijedu svi na proslavu i nek crknu dusmani
...ZA TEBE I ZIVOT BIH JA DAO..Ali_G wrote: Da te volim oduvijek sam znao...
Zivio govornik!!!peanuth wrote:znate , lijepo je to da je rajvosa osvojilo titulu.. ili ce da je osvoji..nadam se..
mada svi oni koji dodju na vjecnu vatru ispadaju papci,(a toga je kako vidim sve vise u mom glavnom gradu..)ne zbog titule, ne zbog sarajeva..vec zbog onih smradova sto sjede negdje u savezu, i diktiraju tu jebenu premier ligu, koja ima prosjecnu posjecenost gledalaca kao okruzna klasa minhena..i u kojoj se sve moze da na steli, samo ako se ima dovoljno love.
zato ,izvinite ali papci ste sto ne izadjoste sa "hebenim dijasporcima" da protestujete u ferhadiji pa da napravimo zajedno neku premier ligu koja ce se moc da gleda, i u kojoj ce svi uzivat..
ali radujte se vi i dalje, sto ste NADAM SE, uspijeli da dignete titulu..BOG ZNA kad ce te opet..
jedni, jedini pravi BHFANATICOSI
nikome nije u namjeri da nekome nesto kvari.cak u suprotnom, iako vise simpatisem Zelju, opet mi je veoma godra da ce ako Bog da Bordo Tim da digne pehar ove godine.Majstorinho wrote:Nece nam niko kvariti slavlje,cak i vi fanaticosi.A osvajat cemo mi tiutula i titula...Mi smo velik klub.
De prvo procitaj sta sam pisao, pa onda mi odgovaraj.DUREX wrote:Dobro ste vi to isplanirali... u Njemackoj.
Podrzavao sam vase akcije, sto se Saveza tice... sve vase bojkote i protste... Ali, mojne palamudit iz daljine, svega ti...
Opsta letargija, bezidejnost i nekoordinacija izmedju navijackih grupa(kada se radi o ovom problemu) je evidentna... A kako i ne bi bila kada su vodje ,u ovom poratnom vremenu, poluidioti koji nemaju niti karizme, niti znanja, niti im mozak moze doprijeti do ovih tema o kojima se govori... Medjutim, ovo pishanje iz daljine mi isto tako ide na kurac, kao i ova letargija koju gledam svaki dan... Imate share, imate auta... pa ako mislite da ovdje niko nije u staju da nesto napravi, a vi dodjite ovamo i napravite sranje... ali SRANJE.. ne sranje (s malim "s")...
Bravo majstore, mi druge lige nemamo i zato samo pitam ov što toliko pričaju protiv ove lige, što je brate pratite, komentarišete, svi sve znate ko je kupio bodove, ko je prodao, ma ljudi nemojte je pratit i nemojte komentarisat i gotovo, pratite tamo neke lige gdje nema štela i gdje SARAJEVO nije prvak, jer koliko vidim vas najviše to boli. A nas "budale" što ovo pratimo pustite da komentarišemo i zabavljamo se sa ovom našom ligom.Majstorinho wrote:Opet ti mene prozivas...Hajde bolan,pusti nas na miru da proslaviml titulu.Kakva god da je ova liga,NASA JE.Nemamo druge.Korumpirana jest,sve najgore mislim o njoj,ali to je moja liga.I mi smo osvojili tu ligu,ne interesuje nas sta vi iz vana mislite.ketronsd1 wrote:I umjesto da se podpomognu nazivaju se dijasporskim djubradima(kao sto to rade pojedinci na forumu) i izdajicama.
Zalosno je to sve kolega!
Hebga malo sam off topic