Proslava titule - "Vječna vatra" ili ...?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Ripicipi

Post by Ripicipi »

Ja sam iskreno da se titula proslavi gdje god, samo bez narodnjaka(Halid nekako i moze proci)

Nasa proslava titule ne treba da se pretvori u narodnjacki koncert, ako ce neko pjevati onda to treba da bude neki sarajevski urbani bend.

Glasam sa Blavorse 8-)

SAMPIONI
cyprus

Post by cyprus »

Jel zadnje kolo u srijedu ili subotu?
pudlica

Post by pudlica »

cyprus wrote:Jel zadnje kolo u srijedu ili subotu?

a kako stoje stvari srijeda :sad: ,nidje veze
prleitihi

Post by prleitihi »

Sarajevo
Počele pripreme za srijedu

Proslava titule kod Vječne vatre?
Navijači u anketi biraju lokaciju * Katastrofalan propust Saveza

Ako njihov klub u posljednjem kolu savlada Radnik, navijači Sarajeva će, najvjerovatnije, proslaviti titulu prvaka Bosne i HercegovineHercegovine kod Vječne vatre.
Na jučerašnjem sastanku Uprave bordo kluba odlučeno je da se navijačima prepusti izbor lokacije proslave naslova. Na web-stranici http://www.hordezla.org objavljena je anketa sa četiri ponuđene opcije: stadion "Asim Ferhatović Hase", kod Sebilja na Baščaršiji, Vječna vatra te plato ispred Narodnog pozorišta.
Prigodan program

- Do jučer, najveći broj navijača glasao je za Vječnu vatru, ali ćemo im ostaviti još danas da se izjasne. Kako oni budu željeli, tako će i biti - kaže potpredsjednik Sarajeva Mensud Bašić.
Za to vrijeme, u Upravi su počeli razgovori o drugim detaljima proslave.
- Kada završi utakmica protiv Radnika, ostat ćemo na stadionu dvadesetak minuta, a onda krenuti ka izabranoj lokaciji. Najvjerovatnije ćemo pripremiti neki prigodan program, ali šta će se tačno dešavati, još nismo odlučili - govori Bašić.
Nogometni savez BiH i zvanično je odbio zahtjev Sarajeva za prolongiranje posljednjeg kola da se ne bi podudarilo s finalnim susretom Lige prvaka. U taboru lidera Premijer lige izuzetno su nezadovoljni takvim stavom Saveza.
Popovićeva najava

- Nažalost, u Savezu nemaju sluha za to. Mislim da se nigdje u Evropi prvenstvo ne završava srijedom, i to na dan finala Lige prvaka. To je katastrofalan propust Saveza. Prije mjesec, kada je gostovao na televiziji, predsjednik Takmičarske komisije NSBiH Savo Popović rekao je da svi žele da gledaju finale te da će se on lično pobrinuti da se kolo prolongira.
Ipak, i dalje se nadamo da će do ponedjeljka razum prevladati i da, ne samo naši, već i svi navijači i ljubitelji fudbala u BiH neće morati dolaziti u dilemu za šta da se opredijele u srijedu - kaže Bašić.

M. T.

U Trebinju prilika mladima

U današnjem meču s Leotarom Husref Musemić će dati priliku fudbalerima koji zbog stalnih imperativa u proljetnjem dijelu polusezone nisu nikako ili su igrali veoma malo. Sigurno neće igrati Šaranović, Obuća, Zukić i Turković, a najvjerovatnije ni Grujić, Milošević, Marsijano, Šaraba i Muharemović.
- Dat ćemo priliku momcima koji su rijetko imali priliku igrati, a to su Ferhatović, Numanović, Babić, Pliska... Ipak, pristup nam ostaje isti. Ako se i vratimo bez pobjede, nije važno, jer smo uvjereni da ćemo u srijedu u spektaklu pobijediti Radnik te tako završiti posao - kaže prvi trener Sarajeva
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

prleitihi wrote:pustite ba njega..čovjek lupeta nebuloze..on iz chicaga prigovara nekome u sarajevu što ovaj nije bio u lukavici.. :lol: :lol: :lol:
Nije istina.

Prigovoaram onima koji su u Sarajevu a radi kojih gledam Kosevo prazno, iz kola u kolo. To sto - ti vjerovatno nisi isao u Lukavicu pa ti je taj dio, upao u oci, je opet - moj problem kolega sa akreditacijom novinarskom, jer sam siguran da i od tebe ima velike fajde tim s Koseva, na ciju tribinu ulazis dzabalesku, da svrljens kako je bilo 2000 dusa na stadionu al' koliko ce ih biti na narodnom veselju sa pEvaljkama, ostaje da se vidi, da li se moze nadmasiti Zelja, kljucno je da se ima povoda za dernek i da onih 15.000-20.000 koji dodju samo na derbi a zadnjih godina ni to - ce biti, u zanosom zagrljaju jos tolikog broja "simpatizera" koji ne praktiku cak ni odlazak na tribinu ali koji ne mogu da zamisle da propuste takav jedan, epski centrali dogadaj.

Nepotrebno je reci - da je Sarajevu bolje da nabavi 2 pristojna igraca, da nas ne sramoti po svijetu sa rezultatima vaterpolskim, umjesto da se slavi titula - sta mislis - ko ce platiti - to i takvo slavlje? Hoce te li vi novinari ikad nas prosjvetili po tom pitanju - kad derneci mahala - ko placa ceh? Jel - mahala, il' je FKS, il' je opstina centar s budzetom omanjeg katona i kanton Sarajevo, koji opet se finansiraju od poreza gradjanima, tako da - neka se ne pita niko sto nema zdravstva u BiH, bitno je da ima pjesma na Evroviziji i da ima dernek za sampiona fudbalskog, te da je nama po svemu Srbija zvjezda vodilja, kako i u sta, se treba investirati, i na koji nacin. Sarajevo kao tim u kojem je najbolji igrac covjek od 37 godina, po meni nema sta da slavi, vec treba od ovih mediokriteta, da izvuce maksimum, i da dovede par ljudi koji ce nam dati sansu da s nekakovm igrom, privuce gradjanstvo, s naklapicanja i ispijanja kafa, na tribinu, tamo gdje je bilo vise ljudi prije 20 godina nego danas. Al' to se nece desiti, sad kao da vidim, i kao da gledam da i Sarajevu za 5 godina ceka da bude ovo sto je Zeljo danas, bez da iko kaze - ohani i stani malo, na loptu, ne sam Safete.
ketronsd1

#31 Re: Proslava titule - "Vječna vatra" ili ...?

Post by ketronsd1 »

sulesavic wrote:
Nosferatu wrote:
Demetrio wrote:Evo jedna lagana tema, šampionska :-D , interesuje me mjesto i vrijeme proslave titule voljenog nam kluba, pošto čujem razna nagađanja, biće pred "Vječnom", biće na parkingu ispred stadiona po završetku tekme s Radnikom.... pjevat će Halid itd...uglavnom za sada su to samo nagađanja, pa ako neko ima neku informaciju mogao bi je podjeliti sa ostalom braćom pitarima :-D Po meni bi klub trebao oficijalnu proslavu prirediti u subotu (26.05.) kod "Vječne" al vidjet ćemo, samo znam da ću se olešit ko čojk :D

pozdrav svima posebno braći pitarima

TVOJA RAJA S TOBOM U KOLONI, NEK SVI ČUJU MI SMO ŠAMPIONI!!
Proslava glavna za sve "SampiNjon navijace" - njih 38.000 - kojih je falilo na Kosevu, na 25 utakmica - je u Trebinju.

Ostali - kojima treba Halid da zapjeva, i cestita na tituli, zahvalio bi im se samo majkama seljackim i Centrotransu - koji ih u nas grad dovede u 8-9 mjesecu trudnoce. I nadam se - da cete i ove godine, kao i prosle, provesti utakmice u Europi, uz ekran obliznje kafane, gdje masnim prstima, od cevapa i jagnjetime, razmazavacete ekran, daljinski, stolice, i u pjanom zanosu kosulje polu-raskopocne i bluze iz kojih samo ne ispadne ona stvar, buljavim krvavim ocima u nevjerici gledati kako i ove godine dodjosmo, ni dokle, dok u Bukurestu stoje - dva navijaca, malo jaca, iznad bordo zastave.

Cestitam na tituli - svim uhljupima kojih na Kosevu nema nikada. Cestitam svim na baterije Pitarima, svim onima kojima je tesko tri tramvajske i dvije trolejbus stanice otici da pogledaju svoj tim, svima onima - koji nikad nema na tribini - osim ako nismo prvi, i koji bi - da je Zeljo postao sampion ove godine - isli slaviti i njegovu titulu kao svoju. Dakle - vjetrenjacama, fejkerima, Burbery-vicima s buvljaka, ljudima koji se smiju kurciti samo ispred svoje vlastite, mahale, il' 150m podno/nize, a nikad ih nema uz Hz - kad su u Banjaluci ni u Trebinju.

Ovu titulu samo cestitam onima - koji su bili - u Banjaluci i u Lukavici.

Ostalima - imam samo cestitati - na praznom stadionu Kosevu, kojeg gledam iz Chicaga, skoro svako kolo, na koji - nece doci 90% onih za koje je dogadaj napiti se pred Vjecnom vatrom, navijati, slikati se vristati za Halidovom telecom glavuntrom i misliti da su oni - neki navijaci. Nije zvaka za seljaka. Za svoj tim se zivi. I svi oni - koji vec sad znaju - da ce svoju ustedjevinu spickati na ljetovanje u Turskoj ili na Jadranu - i da ce i dalje - biti 12 ljudi, gdje Sarajevo bude igralo "jerbo nemam s'u cim ja'rane, bi ja; al' nejma, mora vo'ko potvrdia i 'nolko za vizu", mogu samo reci - gadite mi se, kukala vam majka, gadite mi se uhljupi, bando usljiva, koja doceka da u ime ljudi koji su poturali svoja ledja - po cijeloj BiH - vi koji ste sjedili ispred tv ekrana - ako i to, i vi koji ste gledali kako bi profitirali stogod iz kaldionice - idete slaviti titule. Zbog takvih kao sto ste vi - oni koji su pravi i iskreni - ce proslaviti titulu - samo tamo - gdje uhljupi ne idu i ne dolaze, jerbo jedno je pricati - pred Vjecnom vatrom, a drugo je - drndati guzove, do Bukuresta, Sofije, ili neke trece pripizdine u kojoj cemo zaigrati, prvo predkolo.
Uh! Ovo boli!
Istina zna da zaboli!
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

hajde sta sad pravite teorije o tome ko je navijac ko nije ..i slicno..
takvih navijaca il ti ga,simpatizera ima na svim tribinama i medju svim navijackim skupinama..

ja se slazem da je nebulozno reci da si navijac Sarajeva i sjediti kuci dok se tim bori za bodove u Lukavici..i slicne stvari...

ali niko,nikome ne moze zabraniti da radi sta hoce ..
ali svako od nas zna i osjeca sta mu znaci klub,sta mu znaci titula
to nije nesto o cemu se prica vec to je ono sto osjaces i gotova prica

u svakom slucaju CESTITAM SVIM PITARIMA NA TITULI :D :D :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Sva trojica kvarite temu. Necete vjerovati ali ima ljudi koje apsolutno boli briga gdje ste bili i sta ste radili. Za to imate PM. A nama ostalima ostavite temu da raspravimo gdje cemo slaviti titulu...

TITUUUULAAAA, TITUUUULAAAA,
SLAVIT CE SE TITUUUULAAAAA....
pudlica

Post by pudlica »

PROSLAVA TITULE IPAK ISPRED VJECNE VATRE

Poslije posljednjeg sudijskog zvizduka na utakmici izmedju Sarajeva i Radnika pocet ce dugo ocekivano slavlje proslave titule sampiona drzave. Slavlje ce zapoceti na stadionu Kosevo-AFH. Navijacki korteo ce se kretati ulicom Asima Ferhatovica, Kosevskom te ce izaci na Titovu i doci do Vjecne vatre, gdje ce se odrzati glavna proslava.U toku su pregovori sa Kantonom Sarajevo za ustupanje razglasa i dobijanje dozvole, kao i sa firmom Ahyidro gradjenje koja ce konstruisati binu. Prema nasim saznanjima ispred Vjecne vatre nastupatce: Halid Beslic, Haris Dzinovic, Hari Varesanovic, kao i estradni umjetnici koji ce igrati pred utakmicu i ostali.

“Svom Sarajevu i pitarima pjevacu do zore”, izjavio je Halid Beslic za jedne dnevene novine.

Kako smo doznali ulaza za utakmicu protiv Radnika bice besplatana za sve tribine.

sa hordezla.org
Ripicipi

Post by Ripicipi »

Maloprije gledam vremensku za srijedu i najavljuju grmljavinu i pljusak, ali ako smo izdrzali Sigmu i Rapid onda je ovo mala maca 8-)
Mi smo svakako navikli na kisu ;-)

SAMPIONI
Skoro

#36 Re: Proslava titule - "Vječna vatra" ili ...?

Post by Skoro »

Nosferatu wrote:slava glavna za sve "SampiNjon navijace" - njih 38.000 - kojih je falilo na Kosevu, na 25 utakmica - je u Trebinju.

Ostali - kojima treba Halid da zapjeva, i cestita na tituli, zahvalio bi im se samo majkama seljackim i Centrotransu - koji ih u nas grad dovede u 8-9 mjesecu trudnoce. I nadam se - da cete i ove godine, kao i prosle, provesti utakmice u Europi, uz ekran obliznje kafane, gdje masnim prstima, od cevapa i jagnjetime, razmazavacete ekran, daljinski, stolice, i u pjanom zanosu kosulje polu-raskopocne i bluze iz kojih samo ne ispadne ona stvar, buljavim krvavim ocima u nevjerici gledati kako i ove godine dodjosmo, ni dokle, dok u Bukurestu stoje - dva navijaca, malo jaca, iznad bordo zastave.

Cestitam na tituli - svim uhljupima kojih na Kosevu nema nikada. Cestitam svim na baterije Pitarima, svim onima kojima je tesko tri tramvajske i dvije trolejbus stanice otici da pogledaju svoj tim, svima onima - koji nikad nema na tribini - osim ako nismo prvi, i koji bi - da je Zeljo postao sampion ove godine - isli slaviti i njegovu titulu kao svoju. Dakle - vjetrenjacama, fejkerima, Burbery-vicima s buvljaka, ljudima koji se smiju kurciti samo ispred svoje vlastite, mahale, il' 150m podno/nize, a nikad ih nema uz Hz - kad su u Banjaluci ni u Trebinju.

Ovu titulu samo cestitam onima - koji su bili - u Banjaluci i u Lukavici.

Ostalima - imam samo cestitati - na praznom stadionu Kosevu, kojeg gledam iz Chicaga, skoro svako kolo, na koji - nece doci 90% onih za koje je dogadaj napiti se pred Vjecnom vatrom, navijati, slikati se vristati za Halidovom telecom glavuntrom i misliti da su oni - neki navijaci. Nije zvaka za seljaka. Za svoj tim se zivi. I svi oni - koji vec sad znaju - da ce svoju ustedjevinu spickati na ljetovanje u Turskoj ili na Jadranu - i da ce i dalje - biti 12 ljudi, gdje Sarajevo bude igralo "jerbo nemam s'u cim ja'rane, bi ja; al' nejma, mora vo'ko potvrdia i 'nolko za vizu", mogu samo reci - gadite mi se, kukala vam majka, gadite mi se uhljupi, bando usljiva, koja doceka da u ime ljudi koji su poturali svoja ledja - po cijeloj BiH - vi koji ste sjedili ispred tv ekrana - ako i to, i vi koji ste gledali kako bi profitirali stogod iz kaldionice - idete slaviti titule. Zbog takvih kao sto ste vi - oni koji su pravi i iskreni - ce proslaviti titulu - samo tamo - gdje uhljupi ne idu i ne dolaze, jerbo jedno je pricati - pred Vjecnom vatrom, a drugo je - drndati guzove, do Bukuresta, Sofije, ili neke trece pripizdine u kojoj cemo zaigrati, prvo predkolo.
Koji si ti pitar nemas pojma! Konacno je iz tebe progovorilo ono pravo - srce! Naravno da te boli prazno Kosevu, a ne boli te totalno prazna Grbavica
Naravno, zelju ko sisa, svakako je jadan klub
Hvala na cestitkama i zao mi je sto neces biti pred vjecnom, zasluzio si :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

koga boli za kisu,grmljavinu,potop,zemljotres,uragan???

ja samo mrtva ne bih isla pred vjecnu,
nista me ne moze sprijeciti tako da yebe mi se za vremenske prilike i ne prilike :D

al ima uhljupa,bice:jao kisa pada,jao LP .. :x
:oops:

SAMPIONEE SAMPIONEEEEEEEE
OLE OLE OLEEEEEEEEEEEEEE

:lol: :lol: :lol: :lol:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

shadow

Post by shadow »

Nosferatu, kad odes u Sarajevo idi na sve tekme bilo da su na Kosevu ili u gostima, kad si negdje daleko onda gledaj preko sopcasta, slusaj na radiu, to je sve sto mozes uraditi. I koliko god u ovoj tvojoj prici ima istine, nije sad vrijeme za nju. Nakon svih kradja i lopovluka cije smo zrtve godinama bili mi vise nego bilo ko drugi evo napokon docekasmo titulu, nemoj kvariti cejf.
Problema ima jako puno, ali ja cu na njih zaboraviti 7 dana i proslaviti titulu na svoj nacin. Sto se mene tice, lijepo je biti pitar a tebi ako se ne slavi i mislis da nemas sta slaviti-ti nemoj.

TITULAAAAAA TITULAAAAAAA
SLAAAVITTT CEEE SEEE TITULAAAAA
Ali_G

Post by Ali_G »

Ove sedmice mi puca neka stvar za svom korumpiranoscu, za ovim, za onim. Kad su drugi osvajali titule onda je sve bilo super i za 5, liga je valjalja, jaka bila. U srijedu svi na proslavu i nek crknu dusmani.

Da te volim oduvijek sam znao...
shadow

Post by shadow »

Ali_G wrote:Ove sedmice mi puca neka stvar za svom korumpiranoscu, za ovim, za onim. Kad su drugi osvajali titule onda je sve bilo super i za 5, liga je valjalja, jaka bila. U srijedu svi na proslavu i nek crknu dusmani

my point exactly!

Ali_G wrote: Da te volim oduvijek sam znao...
...ZA TEBE I ZIVOT BIH JA DAO..
peanuth

Post by peanuth »

znate , lijepo je to da je rajvosa osvojilo titulu.. ili ce da je osvoji..nadam se..

mada svi oni koji dodju na vjecnu vatru ispadaju papci,(a toga je kako vidim sve vise u mom glavnom gradu..)ne zbog titule, ne zbog sarajeva..vec zbog onih smradova sto sjede negdje u savezu, i diktiraju tu jebenu premier ligu, koja ima prosjecnu posjecenost gledalaca kao okruzna klasa minhena..i u kojoj se sve moze da na steli, samo ako se ima dovoljno love.

zato ,izvinite ali papci ste sto ne izadjoste sa "hebenim dijasporcima" da protestujete u ferhadiji pa da napravimo zajedno neku premier ligu koja ce se moc da gleda, i u kojoj ce svi uzivat..

ali radujte se vi i dalje, sto ste NADAM SE, uspijeli da dignete titulu..BOG ZNA kad ce te opet..

jedni, jedini pravi BHFANATICOSI
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Nece nam niko kvariti slavlje,cak i vi fanaticosi.A osvajat cemo mi tiutula i titula...Mi smo velik klub.
pinky071

Post by pinky071 »

peanuth wrote:znate , lijepo je to da je rajvosa osvojilo titulu.. ili ce da je osvoji..nadam se..

mada svi oni koji dodju na vjecnu vatru ispadaju papci,(a toga je kako vidim sve vise u mom glavnom gradu..)ne zbog titule, ne zbog sarajeva..vec zbog onih smradova sto sjede negdje u savezu, i diktiraju tu jebenu premier ligu, koja ima prosjecnu posjecenost gledalaca kao okruzna klasa minhena..i u kojoj se sve moze da na steli, samo ako se ima dovoljno love.

zato ,izvinite ali papci ste sto ne izadjoste sa "hebenim dijasporcima" da protestujete u ferhadiji pa da napravimo zajedno neku premier ligu koja ce se moc da gleda, i u kojoj ce svi uzivat..

ali radujte se vi i dalje, sto ste NADAM SE, uspijeli da dignete titulu..BOG ZNA kad ce te opet..

jedni, jedini pravi BHFANATICOSI
Zivio govornik!!!
peanuth

Post by peanuth »

Majstorinho wrote:Nece nam niko kvariti slavlje,cak i vi fanaticosi.A osvajat cemo mi tiutula i titula...Mi smo velik klub.
nikome nije u namjeri da nekome nesto kvari.cak u suprotnom, iako vise simpatisem Zelju, opet mi je veoma godra da ce ako Bog da Bordo Tim da digne pehar ove godine.

nego zalosno je sto vecinu ljudi ne interesuje da se nesto poboljsa..radujete se jednoj mrvici,dok na drugoj strani Hljeb stoji..

to ti je po onoj "neka Bosna gori, ja zivim u Sarajevu"
DUREX

Post by DUREX »

Dobro ste vi to isplanirali... u Njemackoj.

Podrzavao sam vase akcije, sto se Saveza tice... sve vase bojkote i protste... Ali, mojne palamudit iz daljine, svega ti...

Opsta letargija, bezidejnost i nekoordinacija izmedju navijackih grupa(kada se radi o ovom problemu) je evidentna i sto puta do sada prezvakana na raznim mjestima... A kako i ne bi bila kada su vodje ,u ovom poratnom vremenu, poluidioti koji nemaju niti karizme, niti znanja, niti im mozak moze doprijeti do ovih tema o kojima se govori... Medjutim, ovo pishanje iz daljine mi isto tako ide na kurac, kao i ova letargija koju gledam svaki dan... Imate share, imate auta... pa ako mislite da ovdje niko nije u staju da nesto napravi, a vi dodjite ovamo i napravite sranje... ali SRANJE.. ne sranje (s malim "s")...
peanuth

Post by peanuth »

DUREX wrote:Dobro ste vi to isplanirali... u Njemackoj.

Podrzavao sam vase akcije, sto se Saveza tice... sve vase bojkote i protste... Ali, mojne palamudit iz daljine, svega ti...

Opsta letargija, bezidejnost i nekoordinacija izmedju navijackih grupa(kada se radi o ovom problemu) je evidentna... A kako i ne bi bila kada su vodje ,u ovom poratnom vremenu, poluidioti koji nemaju niti karizme, niti znanja, niti im mozak moze doprijeti do ovih tema o kojima se govori... Medjutim, ovo pishanje iz daljine mi isto tako ide na kurac, kao i ova letargija koju gledam svaki dan... Imate share, imate auta... pa ako mislite da ovdje niko nije u staju da nesto napravi, a vi dodjite ovamo i napravite sranje... ali SRANJE.. ne sranje (s malim "s")...
De prvo procitaj sta sam pisao, pa onda mi odgovaraj. ;)
pudlica

Post by pudlica »

ma pricajte vi svi sta hocete pocevsi od slavije koji se pokradeni i savez namjerno hoce da im uzme titulu :lol: ,mi smo je osvojili i pusite se svi.
trebali bi zovnuti TM pred vjecnu nek proslave opstanak i nek malo osjete tu titulu :D
kerot

Post by kerot »

Majstorinho wrote:
ketronsd1 wrote:I umjesto da se podpomognu nazivaju se dijasporskim djubradima(kao sto to rade pojedinci na forumu) i izdajicama.

Zalosno je to sve kolega!

Hebga malo sam off topic :-D
Opet ti mene prozivas...Hajde bolan,pusti nas na miru da proslaviml titulu.Kakva god da je ova liga,NASA JE.Nemamo druge.Korumpirana jest,sve najgore mislim o njoj,ali to je moja liga.I mi smo osvojili tu ligu,ne interesuje nas sta vi iz vana mislite.
Bravo majstore, mi druge lige nemamo i zato samo pitam ov što toliko pričaju protiv ove lige, što je brate pratite, komentarišete, svi sve znate ko je kupio bodove, ko je prodao, ma ljudi nemojte je pratit i nemojte komentarisat i gotovo, pratite tamo neke lige gdje nema štela i gdje SARAJEVO nije prvak, jer koliko vidim vas najviše to boli. A nas "budale" što ovo pratimo pustite da komentarišemo i zabavljamo se sa ovom našom ligom.
sivke

Post by sivke »

Ma pusti fanaticos-a ba...

Stalno pricaju sto mi nesto ne uradimo, sto mi ovdje u sa slavimo titulu, sto mi gledamo PL.

Ja zivim u BiH, ja sam pitar, ovo je moja zemlja i moja liga. A vi Fanaticosi, koji zivite izvan BiH a ovdje se bunite sto hocu da proslavim titulu, mogu samo reci boli me k.... Slavite pobjede Stutgarta , itd
Post Reply