Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
i ja isto mislim, ko bi povrijedio ovako lijepu macu...ili je sebi nasla kakvog macora frajera pa uziva u proljecu pokusaj ne misliti na najgore... 100% sam siguran da je negdje sretna
alica.k wrote:ja znam barem 10 ljudi koji bi besplatno htjeli ovako lijepu macu, sumnjam da ne bi iskoristili priliku i da je uzmu ako im se ukaze ista.
Niko iz mahale nije nasao mrtvu macu slicnog opisa, dr. Krasnom niko nije dovodio Pljosnu (obzirom da ju je on operisao, a i lijecio nekoliko puta, odlicno je zna), ni dr. Jadranki je neiko dovodio nije, tako da se tjesim da su je nasli neki snobovi kojima je za bremedet imati rasnu macu pa su se usutili
Nek mi anonimno dojave da je ziva i zdrava, i halal im bilo nek je zadrze
ma mace su ti cudna sorta. kad sam ja bila mala, moja je majka imala zutog macka (pogodite kako se zvao ). macak bio malo na svoju ruku. svakog proljece ode i nema ga do jeseni. sjecam se godina i godina placa i radosti kad bi otisao i dosao. dusa draga, kad je poceo rat otisao i nije se vise vratio .
Samo su dvije solucije.Ili je neko uzeo tvoju mačku zbog njenih 'atributa' (iako iskustva govore da niko ovdje neće mačku koja nije 'mače' pa makar bila rasna) ili su je cuke rastrgale(a ima ih mašala po sarajevu i kad krenu u akciju ne ostaje ni traga mački) Doduše ima i treća.Neko ima nešto protiv tebe pa ti se 'odužuje' preko mačke.U svakom slučaju sretno toj bijeloj ljepotici.
Phia wrote:Samo su dvije solucije.Ili je neko uzeo tvoju mačku zbog njenih 'atributa' (iako iskustva govore da niko ovdje neće mačku koja nije 'mače' pa makar bila rasna) ili su je cuke rastrgale(a ima ih mašala po sarajevu i kad krenu u akciju ne ostaje ni traga mački) Doduše ima i treća.Neko ima nešto protiv tebe pa ti se 'odužuje' preko mačke.U svakom slučaju sretno toj bijeloj ljepotici.
to trece je vec dosije X...
ja glasam za prvo, strahujem od druge opcije...
a sto se tice odrasle macke, Fufna (pljosnina kcerka, hexina sestra iz legla) je sa godinu i po nasla svoj dom a uz nju je otisla i Katarina (mala cica ista husnija sto je s ulice pokupljena)
jutros mi se ucinilo da sam ti vidio macu kod halal mesnice u crvenoj zgradi ali nije bila ona :-( ...vidim bijelu macku kako se ljubi (fakat ) sa drugom mackom...naravno jedno od njih je musko al neam pojma koje ) i jedno od njih vristi...isto da beba place .. helem, kad pridjoh, vidim maca ima mrlje..nije sva bijela
jutros mi se ucinilo da sam ti vidio macu kod halal mesnice u crvenoj zgradi ali nije bila ona :-( ...vidim bijelu macku kako se ljubi (fakat ) sa drugom mackom...naravno jedno od njih je musko al neam pojma koje ) i jedno od njih vristi...isto da beba place .. helem, kad pridjoh, vidim maca ima mrlje..nije sva bijela
halal mesnica preko puta moje zgrade???
Joj mozda jeste ona mozda je samo prljava :D:D:D aj ko ce docekat sad kraj radnog vremena da idem g0njat tamo...
HVALA HVALA HVALA...
PS Postove o govnima postiraj na toj temi, necu se ja vjecno zalagat za skidanje bana...