POKUSAJMO POMOCI-ODE SINTORIMA

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Deadly

Post by Deadly »

Ako pas nije viđen već par dana zasto se ne bi okupilo par nas koji zivimo u blizini i potražili je a ne samo da čekamo da se pojavi možda tad bude kasno da ista uradimo.
onewholiveslong

Post by onewholiveslong »

Ma mene samo brine da one zivotinje iz Kafilerije nisu dosle a ako ih je okotila negdje onda manje brige znaju oni kako se snac
tinchy

Post by tinchy »

Ima li ista novo o ovoj mawoj??? :( Javite ljudi ako ste je nasli...
Alica

Post by Alica »

Pozdrav svima, dugo me nije bilo, put i tako ali evo me...

sto se tice ove kujice - ja vam mogu reci da smo je smjestili u sigurno - gdje, nije bitno - ne bih da govorim zbog budala koji haraju ovim forumom i prate i javljaju sintorima.

Znaci, ne brinite se, ziva je i zdrava i hrane je dobro:))))
debela

Post by debela »

Alica wrote:sto se tice ove kujice - ja vam mogu reci da smo je smjestili u sigurno - gdje, nije bitno - ne bih da govorim zbog budala koji haraju ovim forumom i prate i javljaju sintorima.
staaaa????
Alica

Post by Alica »

debela wrote:
Alica wrote:sto se tice ove kujice - ja vam mogu reci da smo je smjestili u sigurno - gdje, nije bitno - ne bih da govorim zbog budala koji haraju ovim forumom i prate i javljaju sintorima.
staaaa????
Nisi znala....pa narvno da ima...kreteni malo gledaju forum pa vide gdje ima pasa i onda ti to lijepo jave...ma budala na svakom koraku...zato ne govorim gdje je kuja, osim da je dobro i da je zbrinuta...
debela

Post by debela »

ne, nisam znala i ostala sam bez teksta, totalno :(
Alica

Post by Alica »

eh draga moja...previse je kretena i malumnika...ljudi koji ne prezu ni od cega da bi dosli do novca..pa makar to bilo i ubijanje
sekretar

Post by sekretar »

ne bih da govorim zbog budala koji haraju ovim forumom i prate i javljaju sintorima.
:lol: :lol: :lol:

Jaaaaaaoooooooooooooooooo

Image
kiseljak

Post by kiseljak »

Kod nas u Kiseljaku ima jedna ženka koja treba da se okoti,jako je tužna ,do sada sam je nekoliko puta nahranio u prolazu jer je oko 2km od moje kuce,hoda biltu ceste,pitao sam neke ljude,prijatelje da je negdje smjestimo i da joj pomognemo i svi su me ismijali ,ja stvarno neznam više kako da joj pomognem... :sad: :sad: :sad:
tinchy

Post by tinchy »

Sta je bilo sa ovom kucom? Jel se okotila??? Hocemo i slika da vidimo sta je to ona na ovaj svijet donijela :) :) :)
amrino

Post by amrino »

tinchy wrote:Sta je bilo sa ovom kucom? Jel se okotila??? Hocemo i slika da vidimo sta je to ona na ovaj svijet donijela :) :) :)
Hocu i ja da znam sta je bilo s ovom pepom... :)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

debela wrote:ne, nisam znala i ostala sam bez teksta, totalno :(
Jbg :-) Pun qrac legalista koji zive za dan kada ce se psi zabraniti, ili barem vodati svezani za vlasnikovu nogu, s brnjicom preko cijele glave, potkracenim kandzama da koga ne ogrebu, vodati samo izmedju 2-5h ujutro na strogo za to pripremljenim mjestima, i biti genetski modificirani kao i gazde da ne pisaju, ne seru i ne jedu, po mogucnosti :D

Ali ime eto ne smeta nelegalna izgradnja po Vilsonovom, ne smeta im novo Avazovo remek djelo, koje je niklo bez ikakvih *ebenih papira :-) Jebem ja takve legaliste :D

P.S. Svaka slicnost sa stvarnim likovima je namjerna.
Phia

Post by Phia »

_BosanaC wrote:
Jbg :-) Pun qrac legalista koji zive za dan kada ce se psi zabraniti, ili barem vodati svezani za vlasnikovu nogu, s brnjicom preko cijele glave, potkracenim kandzama da koga ne ogrebu, vodati samo izmedju 2-5h ujutro na strogo za to pripremljenim mjestima, i biti genetski modificirani kao i gazde da ne pisaju, ne seru i ne jedu, po mogucnosti :D

Ali ime eto ne smeta nelegalna izgradnja po Vilsonovom, ne smeta im novo Avazovo remek djelo, koje je niklo bez ikakvih *ebenih papira :-) Jebem ja takve legaliste :D

Ja mislim da je ovo ipak malo pretjerana definicija onoga što žele normalni građani u odnosu na ponašanje pasa u gradu.Naravno logično je da takvo nešto govori sam vlasnik psa.Ipak kada se pogledaju neka naprednija društva može se lijepo vidjeti kakvi su to kod njih zakoni za pse a kakvo je stanje kod nas.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Phia wrote:
_BosanaC wrote:

Ja mislim da je ovo ipak malo pretjerana definicija onoga što žele normalni građani u odnosu na ponašanje pasa u gradu.Naravno logično je da takvo nešto govori sam vlasnik psa.Ipak kada se pogledaju neka naprednija društva može se lijepo vidjeti kakvi su to kod njih zakoni za pse a kakvo je stanje kod nas.
Jbg onda ocito moje normalno i necije normalno nije isto normalno. Ako si legalista onda budi legalista, ako nisi nisi, i tu nema puno price. A ne s jedne strane prodaje jednu suplju, dok s druge prodaje drugu... Il' bi piskio il' bi kakio...

A i ja bih da se uvedu zakoni za pse kao i u naprednijim drustvima. Pa bih hodao sa psom po trznim centrima, pa bih tuzio prvog roditelja ciji bi balavac krenuo da udari stapom moga psa, ali bih isto tako nosao taj pas brnjicu i ja bih kupio njegova govna. I ja licno bih tako bio sretan. Zakon o zivotinjama ne znaci samo brnjica i shit-free Vilsonovo, ali to mnogi legalisti nikako da shvate... Nego bi legalizam tamo gdje njima odgovara... A tamo gdje ne odgovara, dobro je i ovako...
Phia

Post by Phia »

_BosanaC wrote:
Phia wrote:
_BosanaC wrote: Jbg :-) Pun qrac legalista koji zive za dan kada ce se psi zabraniti, ili barem vodati svezani za vlasnikovu nogu, s brnjicom preko cijele glave, potkracenim kandzama da koga ne ogrebu, vodati samo izmedju 2-5h ujutro na strogo za to pripremljenim mjestima, i biti genetski modificirani kao i gazde da ne pisaju, ne seru i ne jedu, po mogucnosti :D

Jbg onda ocito moje normalno i necije normalno nije isto normalno. Ako si legalista onda budi legalista, ako nisi nisi, i tu nema puno price. A ne s jedne strane prodaje jednu suplju, dok s druge prodaje drugu... Il' bi piskio il' bi kakio...

A i ja bih da se uvedu zakoni za pse kao i u naprednijim drustvima. Pa bih hodao sa psom po trznim centrima, pa bih tuzio prvog roditelja ciji bi balavac krenuo da udari stapom moga psa, ali bih isto tako nosao taj pas brnjicu i ja bih kupio njegova govna. I ja licno bih tako bio sretan. Zakon o zivotinjama ne znaci samo brnjica i shit-free Vilsonovo, ali to mnogi legalisti nikako da shvate... Nego bi legalizam tamo gdje njima odgovara... A tamo gdje ne odgovara, dobro je i ovako...
Mislim da je to što govoriš isto što sam i ja rekla.Zakon za sve.Samo tako ide.Ali zakon u realnim okvirima.
Neelix

Post by Neelix »

vidio sam danas ovu kucu kod cafe princess u nedzaricima :) naidje neka zena i citavu joj salamu dade :-D slatka je pravo :)

Image

Image

Image
Alica

Post by Alica »

kuca ima stence...i izgleda da se vratila odakle smo je i odvel...dajte ima li ko da j odvedemo negdje...eto ja sam je bila odvela ali je nasla put nazad...
kiseljak

Post by kiseljak »

Joj bas je slatka.
A gdje joj se nalaze stenci?

Dajte ljudi da ih udomljavamo pomalo onda
kiseljak

Post by kiseljak »

Imam prijedlog:

STA MISLITE O TOME DA SKUPIMO LOVU I STERILISEMO JE?

Kad uđe u novo tjeranje opet ce se upariti i imati stence,pa opet belaj.
Neelix

Post by Neelix »

nisam vidio stence, a sama je pojela citavu salamu...valjda bi im odnijela sta :?
Alica

Post by Alica »

stence sam vidjela ja (dok su bili maleni) a to je bilo rpije nekih 2-3 mjeseca...e sada sta je s njima ne znam...nadam se da nisu zavrsili kod sintora...
a to za sterilisanje, da zasto da ne....mozemo i to..ili brate da je odvedemo negdje na selo...tamo ce joj biti bolje nego ovdje
kiseljak

Post by kiseljak »

Pa mozemo je recimo sterilizirati pa nakon toga odvesti na selo i bicemo mirni da se jadnica više nece kotiti...
Alica

Post by Alica »

da mozemo...

onda cemo ovako: ja cu saznati od Velje koliko je strilizacija i onda NEKA SVI CLANOVI UDRUZENJA I DOBROVOJCI-FORUMASI ODNESU KOLIKO MOGU U UDRUZENJE..jedino tako mozemo zajednicki da skupimo novac za sterilizaciju...

ja cu javiti koliko sterilizacija...

VELJO..ako ovo citas pomagaj da se ovo organizuje..ja nisam u Sarajevu do cetvrtka....
Punky girl

Post by Punky girl »

Alica wrote:
debela wrote:
staaaa????
Nisi znala....pa narvno da ima...kreteni malo gledaju forum pa vide gdje ima pasa i onda ti to lijepo jave...ma budala na svakom koraku...zato ne govorim gdje je kuja, osim da je dobro i da je zbrinuta...
\
joj pa koji su to...dabogda im oci ispale...seljaci jedni :x :x :x
Post Reply