mi smo bili "napredna" generacijaBosanac sa dna kace wrote:tako mal a nije pobrko sa organizmom!anais_nin wrote:sjecam se da je jedan malac u drustvu prokomentarisao "*ebo je orgazam, daj da sise vidim"![]()
![]()
na pocetku...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
- Bosanac sa dna kace
anais_nin wrote:mi smo bili "napredna" generacijaBosanac sa dna kace wrote:tako mal a nije pobrko sa organizmom!anais_nin wrote:sjecam se da je jedan malac u drustvu prokomentarisao "*ebo je orgazam, daj da sise vidim"![]()
![]()
sjecam se jos od prvog osnovne grupica nas se skupljala redovno i prepricavala bezobrazne viceve, i jos smo donosili u skolu "edukativne" knjige (obicno od mama) ono ZENA i DIJETE, pa trazili "bezobrazne" dijelove o "onom", i po mogucnosti sto vise slika
dok je Barbarela dosla na red SEKSI HUMOR se vec redovno pratio iako je bilo predpubertetsko doba, znalo se sta znaci ono AAAAA AAAAA AAAAAAAAAAA
![]()
-
urbanagerila
Kud bas po pi¤ki ...Bosanac sa dna kace wrote:Hierarchia wrote: Kad je dosla scena sa menstruacijom - sjecam se scene, Mila Jovovic otkrije krv - ja se prestravila, pitam mamu - "Kakva je ovo krv?", kaze ona - "Porezala se".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja se sjecam kad me u drugom osnovne zaintrigirala naslovnica knjige "Crven ban" i tako je ja ponesem u skolu ...
-
rikardoreis
anais_nin wrote:mi smo bili "napredna" generacijaBosanac sa dna kace wrote:tako mal a nije pobrko sa organizmom!anais_nin wrote:sjecam se da je jedan malac u drustvu prokomentarisao "*ebo je orgazam, daj da sise vidim"![]()
![]()
sjecam se jos od prvog osnovne grupica nas se skupljala redovno i prepricavala bezobrazne viceve, i jos smo donosili u skolu "edukativne" knjige (obicno od mama) ono ZENA i DIJETE, pa trazili "bezobrazne" dijelove o "onom", i po mogucnosti sto vise slika
dok je Barbarela dosla na red SEKSI HUMOR se vec redovno pratio iako je bilo predpubertetsko doba, znalo se sta znaci ono AAAAA AAAAA AAAAAAAAAAA
![]()
dobri ste vi, moja generacija bila kriticnija
jedan skolski me pitao:
"a, boga ti, kako žene meću kurton?"
- Bosanac sa dna kace
ulazi rah. nena jedno jutro u sobu i budi nas sve, veli; Ustaj rutava bando.....jebo vas te vase bale usmrdjelo se! 
- danas
joj, ovo je imao djed mog jednog momkaurbanagerila wrote:
Ja se sjecam kad me u drugom osnovne zaintrigirala naslovnica knjige "Crven ban" i tako je ja ponesem u skolu ...... znam da nismo isli kuci poslje skole nego smo se takmicili ko ce vise pjesama nauciti ....
ja otvorila jednom, zamantalo mi se
- Bosanac sa dna kace
ja kad sam uso u pubertet, ljeti su bile nesnosljive vrucine, a kako sam moro pocesto ''dezurat'' tokom dana s nenom u kuci, dusa mi bilo ''zabavljat'' se u punoj kadi vode!
kad ce ti nena jednom za vecerom kad me vidjela s peskirom na glavi, nako pred svima;
Sta se ti dijete tolko kupas svaki dan kodar se jebes!
kad ce ti nena jednom za vecerom kad me vidjela s peskirom na glavi, nako pred svima;
Sta se ti dijete tolko kupas svaki dan kodar se jebes!
-
Shoshana
rikardoreis wrote: dobri ste vi, moja generacija bila kriticnijavaljda sto su bili zaglupljeni postsocijalizmom
![]()
jedan skolski me pitao:
"a, boga ti, kako žene meću kurton?"
- Bosanac sa dna kace
ja dje jesam ja kazem, a dje nisam nisam, sta mogu, a nena rahmetli je bila zakon.Minnela wrote: @ bosanac sa dna kaceti znas milion tih pricica o komsijama i poznanicima
a sve mi se cini da si ipak ti taj glavni glumac
![]()
- anais_nin
jedan moj jaran jos uvijek zna vise od pola te knjizurine napamet...zadnjih par godina to je postala tradicija...zapijemo se u kafani i onda pocnu "recitacije"danas wrote:joj, ovo je imao djed mog jednog momkaurbanagerila wrote:
Ja se sjecam kad me u drugom osnovne zaintrigirala naslovnica knjige "Crven ban" i tako je ja ponesem u skolu ...... znam da nismo isli kuci poslje skole nego smo se takmicili ko ce vise pjesama nauciti ....
i jos ono kao -- narodne pjesme, tradicija, folovi
![]()
![]()
ja otvorila jednom, zamantalo mi se![]()
![]()
![]()
![]()
poslije me sramota bilo covjeka ikad vise u oci pogledat
- danas
o maj gadShoshana wrote:rikardoreis wrote: dobri ste vi, moja generacija bila kriticnijavaljda sto su bili zaglupljeni postsocijalizmom
![]()
jedan skolski me pitao:
"a, boga ti, kako žene meću kurton?"Ovo k'o ona prica kad se 14-godisnji 'jebac' hvali 13-godisnjim drugovima, pa kaze:" Izvadim ja ku*ac, izvadi ona pi*ku..."
![]()
-
urbanagerila
Nije to bas knjizurina prije tanka knjizica dzepnog formata a nije je bilo tesko na pamet nauciti ... To je djelo V.S. Karadzica zbirka erotske proze ...anais_nin wrote:jedan moj jaran jos uvijek zna vise od pola te knjizurine napamet...zadnjih par godina to je postala tradicija...zapijemo se u kafani i onda pocnu "recitacije"danas wrote:joj, ovo je imao djed mog jednog momkaurbanagerila wrote:
i jos ono kao -- narodne pjesme, tradicija, folovi
![]()
![]()
ja otvorila jednom, zamantalo mi se![]()
![]()
![]()
![]()
poslije me sramota bilo covjeka ikad vise u oci pogledat
- anais_nin
ja sam ko "mala" pravo puno citala, sta god mi je padalo saka....tako sam provodeci vikende kod majke (bake, nene, kako hocete) skontala da su starci ostavili par kutija nekih njihovih knjiga u jednom ormaru...vecina knjiga su bile neke stare lektire, dok nisam nabasala na "blago"
zabranjenu literaturu....sjecam se da je medju tim knjigama bila jedna koja se zvala CANDY,
uh sto je CANDY perverzna bila, svako dvije strane u horizontali
ta knjiga je kruzila medju rajom jer sam je ja "posudila" znajuci da starci nece nikad na mene posumnjat, mislim da je stari poslije toga majku sumnjicavo gledao kad je skontao da samo ta knjiga fali
poslije rata kad sam bila na faksu, ovde u kanadi sam u jednoj antikvarnici nasla orginal te knjige na engleskom i naravno kupila....opet pocela knjiga kruziti medju rajom i jedan jaran s faksa je "posudi" i nikad je vise nije vratio....sad da se posadim na glavu ne mogu se sjetiti ko je napisao tako da osim ako opet slucajno ne naletim na knjigu ostaje samo uspomena na CANDY....
poslije rata kad sam bila na faksu, ovde u kanadi sam u jednoj antikvarnici nasla orginal te knjige na engleskom i naravno kupila....opet pocela knjiga kruziti medju rajom i jedan jaran s faksa je "posudi" i nikad je vise nije vratio....sad da se posadim na glavu ne mogu se sjetiti ko je napisao tako da osim ako opet slucajno ne naletim na knjigu ostaje samo uspomena na CANDY....
- anais_nin
ja joj tepam "knjizurina" zbog sadrzaja ne VELICINEurbanagerila wrote: Nije to bas knjizurina prije tanka knjizica dzepnog formata a nije je bilo tesko na pamet nauciti ... To je djelo V.S. Karadzica zbirka erotske proze ...
- Bosanac sa dna kace
ja nosim jednu jako ruzno sjecanje iz tog svog zivotnog perioda, tad mi je to bilo jako tesko, desilo se u srednjoj skoli, tim ljudima zbog njihove zatcuanosti i nezrelosti sam oprosito al im to necu zaboravit, i uvijek mi padne napamet to kad ih neko spomene.
jeste smijesno je pravo al tad mi je to bilo tesko skroz.
jeste smijesno je pravo al tad mi je to bilo tesko skroz.
- danas
haaaaahhaaa...
evo jos jedna pricica... jednom mama mog tadasnjeg dragog dodje kuci, i zatekne nas... ne bas u po frke, ali skontala zena
aj aj aj
kad eto ti ovoga iduci dan nosi neki knjugu -- stara mu kupila neku seksualnu enciklopediju, da ne mora sa njim nista da prica nego kao -- eto uzmite djeco pa procitajte
najgore od svega je sto je knjia bila uzasna, neka teska medicina
nista zanimljivo 
evo jos jedna pricica... jednom mama mog tadasnjeg dragog dodje kuci, i zatekne nas... ne bas u po frke, ali skontala zena
najgore od svega je sto je knjia bila uzasna, neka teska medicina
-
mamica papucarka
posla ja ujutro u skolu (tada sam isla u srednju) i u haustoru sretnem nepoznatog tipa. Kaze meni tip "mozes li sacekat", rekoh "mogu" (iako ne znam o cemu mi govori)
Kad tip hop skinu hlace i gace
A ja hop pa bijez uz stepenice
Ko bez duse uletim u kucu, ali onda ne smijem reci sta je tip uradio, nego slazem kako me je neki kreten zaganjo uz stepenice 
Kad tip hop skinu hlace i gace
- danas
ih mamice, tih delegata vazda 
meni je najbolje bilo; jednom se vrcam kasno kuci... sama...
a imam neki minjak i one carape do iznad koljena
i neke stikle -- ma ukratko, uzas
kad eto ti nekog delegata, vice meni seko, seko
ja se pravo prepala, samo gledam kuda da pobjegnem kad ce ti on meni (ono prvo me odmjeri) -- bona nebila, imas li ti roditelje
i ode...

meni je najbolje bilo; jednom se vrcam kasno kuci... sama...
-
funaki
danas wrote:o maj gadShoshana wrote:rikardoreis wrote: dobri ste vi, moja generacija bila kriticnijavaljda sto su bili zaglupljeni postsocijalizmom
![]()
jedan skolski me pitao:
"a, boga ti, kako žene meću kurton?"Ovo k'o ona prica kad se 14-godisnji 'jebac' hvali 13-godisnjim drugovima, pa kaze:" Izvadim ja ku*ac, izvadi ona pi*ku..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaaaaa....
ovo je ludilo..............
-
mamica papucarka
meni je jedan rekao da ce mi nozem zarctat dokle cu suknju nositdanas wrote:ih mamice, tih delegata vazda
meni je najbolje bilo; jednom se vrcam kasno kuci... sama...![]()
![]()
![]()
![]()
ja se pravo prepala, samo gledam kuda da pobjegnem kad ce ti on meni (ono prvo me odmjeri) -- bona nebila, imas li ti roditelje
i ode...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Umrla sam od straha, a poslije sam ga srela onako nasamo. Mene pravo uhvatio strah. I to zovnu me imenom i nesto mi baci. Rekoh bomba
- anais_nin
danas wrote:ih mamice, tih delegata vazda
meni je najbolje bilo; jednom se vrcam kasno kuci... sama...![]()
![]()
![]()
![]()
i ode...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
ja mislim da sam bila u 2. srednje kad sam za jedan predmet pisala rad o teen trudnoci
stara valjda nasla tonu knjiga u sobi sa naslovima tipa "under 18 and pregnant" pa danima hodala okolo cudno me gledajuci....i sve malo malo pa pocne "je l de ti znas da mozes sa mnom o SVEMU pricat"
i tako par dana dok nisam skontala koliko je sati
samo ne znam kako je izdurala par dana da mi ne kaze sta konta....
a takodje opet srednja....stari trazio one samoljepive papirice za ostavljanje poruka po mom radnom stolu i onda zavirio u ladice....i valjda otvorio jednu ladicu i vidio tonu kondoma i jos nekih tako XXX rated djidja
dugo dugo nakon toga kad god bi me neko muskog roda zvao stari samo kruto kaze NIJE KUCI i spusti slusalicu cak i ako ja stojim kraj njega
tek mi je dosta kasnije stara ispricala to za kondome 
a takodje opet srednja....stari trazio one samoljepive papirice za ostavljanje poruka po mom radnom stolu i onda zavirio u ladice....i valjda otvorio jednu ladicu i vidio tonu kondoma i jos nekih tako XXX rated djidja
- danas
odlicnooooo....anais_nin wrote:
a takodje opet srednja....stari trazio one samoljepive papirice za ostavljanje poruka po mom radnom stolu i onda zavirio u ladice....i valjda otvorio jednu ladicu i vidio tonu kondoma i jos nekih tako XXX rated djidjadugo dugo nakon toga kad god bi me neko muskog roda zvao stari samo kruto kaze NIJE KUCI i spusti slusalicu cak i ako ja stojim kraj njega
tek mi je dosta kasnije stara ispricala to za kondome
kod mene je fala bogu to bilo blaze
jednom me tadasnji hairlija dopratio kuci
ma ne znam ni ja gdje je bio tako kasno, elem prodje on ono pored nas, sve strogo se pravi da nas ne vidi
- anais_nin
danas wrote:GLABALI SE KO KONJI....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mene moji starci nisu nikad zatekli u akciji, srecom....ali je bilo "zamalo" momenata sa mamama bivsih