na pocetku...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anais_nin

Post by anais_nin »

Bosanac sa dna kace wrote:
anais_nin wrote:sjecam se da je jedan malac u drustvu prokomentarisao "*ebo je orgazam, daj da sise vidim" :lol: :D
tako mal a nije pobrko sa organizmom! :lol: :lol:
mi smo bili "napredna" generacija :D sjecam se jos od prvog osnovne grupica nas se skupljala redovno i prepricavala bezobrazne viceve, i jos smo donosili u skolu "edukativne" knjige (obicno od mama) ono ZENA i DIJETE, pa trazili "bezobrazne" dijelove o "onom", i po mogucnosti sto vise slika :D dok je Barbarela dosla na red SEKSI HUMOR se vec redovno pratio iako je bilo predpubertetsko doba, znalo se sta znaci ono AAAAA AAAAA AAAAAAAAAAA :lol: :D
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

anais_nin wrote:
anais_nin wrote:sjecam se da je jedan malac u drustvu prokomentarisao "*ebo je orgazam, daj da sise vidim" :lol: :D
mi smo bili "napredna" generacija :D sjecam se jos od prvog osnovne grupica nas se skupljala redovno i prepricavala bezobrazne viceve, i jos smo donosili u skolu "edukativne" knjige (obicno od mama) ono ZENA i DIJETE, pa trazili "bezobrazne" dijelove o "onom", i po mogucnosti sto vise slika :D dok je Barbarela dosla na red SEKSI HUMOR se vec redovno pratio iako je bilo predpubertetsko doba, znalo se sta znaci ono AAAAA AAAAA AAAAAAAAAAA :lol: :D
:thumbup: :P
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Hierarchia wrote: Kad je dosla scena sa menstruacijom - sjecam se scene, Mila Jovovic otkrije krv - ja se prestravila, pitam mamu - "Kakva je ovo krv?", kaze ona - "Porezala se". :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Kud bas po pi¤ki ... :D

Ja se sjecam kad me u drugom osnovne zaintrigirala naslovnica knjige "Crven ban" i tako je ja ponesem u skolu ... :D ... znam da nismo isli kuci poslje skole nego smo se takmicili ko ce vise pjesama nauciti .... :D
rikardoreis

Post by rikardoreis »

anais_nin wrote:

dobri ste vi, moja generacija bila kriticnija :D valjda sto su bili zaglupljeni postsocijalizmom :D
jedan skolski me pitao:
"a, boga ti, kako žene meću kurton?" :lol:
Bosanac sa dna kace

ulazi rah. nena jedno jutro u sobu i budi nas sve, veli; Ustaj rutava bando.....jebo vas te vase bale usmrdjelo se! :lol:
danas

Post by danas »

urbanagerila wrote:
Ja se sjecam kad me u drugom osnovne zaintrigirala naslovnica knjige "Crven ban" i tako je ja ponesem u skolu ... :D ... znam da nismo isli kuci poslje skole nego smo se takmicili ko ce vise pjesama nauciti .... :D
joj, ovo je imao djed mog jednog momka :D i jos ono kao -- narodne pjesme, tradicija, folovi :D :lol:
ja otvorila jednom, zamantalo mi se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: poslije me sramota bilo covjeka ikad vise u oci pogledat :D
Bosanac sa dna kace

ja kad sam uso u pubertet, ljeti su bile nesnosljive vrucine, a kako sam moro pocesto ''dezurat'' tokom dana s nenom u kuci, dusa mi bilo ''zabavljat'' se u punoj kadi vode!
kad ce ti nena jednom za vecerom kad me vidjela s peskirom na glavi, nako pred svima;
Sta se ti dijete tolko kupas svaki dan kodar se jebes! :lol:
Shoshana

Post by Shoshana »

rikardoreis wrote: dobri ste vi, moja generacija bila kriticnija :D valjda sto su bili zaglupljeni postsocijalizmom :D
jedan skolski me pitao:
:lol: Ovo k'o ona prica kad se 14-godisnji 'jebac' hvali 13-godisnjim drugovima, pa kaze:" Izvadim ja ku*ac, izvadi ona pi*ku..." :lol: :lol:
Bosanac sa dna kace

Minnela wrote: @ bosanac sa dna kace :D ti znas milion tih pricica o komsijama i poznanicima :D a sve mi se cini da si ipak ti taj glavni glumac :D :D
ja dje jesam ja kazem, a dje nisam nisam, sta mogu, a nena rahmetli je bila zakon. 8)
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
urbanagerila wrote:
joj, ovo je imao djed mog jednog momka :D i jos ono kao -- narodne pjesme, tradicija, folovi :D :lol:
ja otvorila jednom, zamantalo mi se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: poslije me sramota bilo covjeka ikad vise u oci pogledat :D
jedan moj jaran jos uvijek zna vise od pola te knjizurine napamet...zadnjih par godina to je postala tradicija...zapijemo se u kafani i onda pocnu "recitacije" :lol:
danas

Post by danas »

Shoshana wrote:
rikardoreis wrote: dobri ste vi, moja generacija bila kriticnija :D valjda sto su bili zaglupljeni postsocijalizmom :D
jedan skolski me pitao:
:lol: Ovo k'o ona prica kad se 14-godisnji 'jebac' hvali 13-godisnjim drugovima, pa kaze:" Izvadim ja ku*ac, izvadi ona pi*ku..." :lol: :lol:
o maj gad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
urbanagerila

Post by urbanagerila »

anais_nin wrote:
danas wrote:
urbanagerila wrote:
jedan moj jaran jos uvijek zna vise od pola te knjizurine napamet...zadnjih par godina to je postala tradicija...zapijemo se u kafani i onda pocnu "recitacije" :lol:
Nije to bas knjizurina prije tanka knjizica dzepnog formata a nije je bilo tesko na pamet nauciti ... To je djelo V.S. Karadzica zbirka erotske proze ... :D
anais_nin

Post by anais_nin »

ja sam ko "mala" pravo puno citala, sta god mi je padalo saka....tako sam provodeci vikende kod majke (bake, nene, kako hocete) skontala da su starci ostavili par kutija nekih njihovih knjiga u jednom ormaru...vecina knjiga su bile neke stare lektire, dok nisam nabasala na "blago" :lol: zabranjenu literaturu....sjecam se da je medju tim knjigama bila jedna koja se zvala CANDY, :lol: uh sto je CANDY perverzna bila, svako dvije strane u horizontali :lol: ta knjiga je kruzila medju rajom jer sam je ja "posudila" znajuci da starci nece nikad na mene posumnjat, mislim da je stari poslije toga majku sumnjicavo gledao kad je skontao da samo ta knjiga fali :lol: :lol: :lol:

poslije rata kad sam bila na faksu, ovde u kanadi sam u jednoj antikvarnici nasla orginal te knjige na engleskom i naravno kupila....opet pocela knjiga kruziti medju rajom i jedan jaran s faksa je "posudi" i nikad je vise nije vratio....sad da se posadim na glavu ne mogu se sjetiti ko je napisao tako da osim ako opet slucajno ne naletim na knjigu ostaje samo uspomena na CANDY....
anais_nin

Post by anais_nin »

urbanagerila wrote: Nije to bas knjizurina prije tanka knjizica dzepnog formata a nije je bilo tesko na pamet nauciti ... To je djelo V.S. Karadzica zbirka erotske proze ... :D
ja joj tepam "knjizurina" zbog sadrzaja ne VELICINE :lol: :D haj je ti nauci vise od pola pa onda jos nemoj zakazat u pjanskoj izvedbi :lol: :D meni je to i dalje impresivno jer ja takve stvari brzo zaboravim :D imam negdje par pjesmica sacuvano na kompjuteru, a porijeklo knjige mi je i te kako poznato :D
Bosanac sa dna kace

ja nosim jednu jako ruzno sjecanje iz tog svog zivotnog perioda, tad mi je to bilo jako tesko, desilo se u srednjoj skoli, tim ljudima zbog njihove zatcuanosti i nezrelosti sam oprosito al im to necu zaboravit, i uvijek mi padne napamet to kad ih neko spomene.
jeste smijesno je pravo al tad mi je to bilo tesko skroz. :-?
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

hajd javnite gdje se mogu nabaviti te "pjesmice" za recitacije i ta candy, da vidimo i mi ostali.... nazalost, do sada je nisam vidjela
danas

Post by danas »

haaaaahhaaa...

evo jos jedna pricica... jednom mama mog tadasnjeg dragog dodje kuci, i zatekne nas... ne bas u po frke, ali skontala zena :lol: aj aj aj :lol: :lol: :lol: kad eto ti ovoga iduci dan nosi neki knjugu -- stara mu kupila neku seksualnu enciklopediju, da ne mora sa njim nista da prica nego kao -- eto uzmite djeco pa procitajte :D :lol: :lol: :lol: :lol:

najgore od svega je sto je knjia bila uzasna, neka teska medicina :roll: :-? :D nista zanimljivo :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

posla ja ujutro u skolu (tada sam isla u srednju) i u haustoru sretnem nepoznatog tipa. Kaze meni tip "mozes li sacekat", rekoh "mogu" (iako ne znam o cemu mi govori) :D
Kad tip hop skinu hlace i gace :shock: :D A ja hop pa bijez uz stepenice :lol: Ko bez duse uletim u kucu, ali onda ne smijem reci sta je tip uradio, nego slazem kako me je neki kreten zaganjo uz stepenice :lol:
danas

Post by danas »

ih mamice, tih delegata vazda :D

meni je najbolje bilo; jednom se vrcam kasno kuci... sama... :D :D a imam neki minjak i one carape do iznad koljena :D :D i neke stikle -- ma ukratko, uzas :lol: :lol: :lol: kad eto ti nekog delegata, vice meni seko, seko :shock: ja se pravo prepala, samo gledam kuda da pobjegnem kad ce ti on meni (ono prvo me odmjeri) -- bona nebila, imas li ti roditelje :D i ode... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
funaki

Post by funaki »

danas wrote:
Shoshana wrote:
jedan skolski me pitao:
o maj gad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aaaaaaaaaaaaa....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ovo je ludilo..............
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

danas wrote:ih mamice, tih delegata vazda :D

meni je najbolje bilo; jednom se vrcam kasno kuci... sama... :D :D a imam neki minjak i one carape do iznad koljena :D :D i neke stikle -- ma ukratko, uzas :lol: :lol: :lol: kad eto ti nekog delegata, vice meni seko, seko :shock: ja se pravo prepala, samo gledam kuda da pobjegnem kad ce ti on meni (ono prvo me odmjeri) -- bona nebila, imas li ti roditelje :D i ode... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
meni je jedan rekao da ce mi nozem zarctat dokle cu suknju nosit :roll:
Umrla sam od straha, a poslije sam ga srela onako nasamo. Mene pravo uhvatio strah. I to zovnu me imenom i nesto mi baci. Rekoh bomba :shock: , kad ono jabuka :-) Valjda se salio, sta li vec... :D
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:ih mamice, tih delegata vazda :D

:lol: :lol: :lol: odlican odlican :D
anais_nin

Post by anais_nin »

ja mislim da sam bila u 2. srednje kad sam za jedan predmet pisala rad o teen trudnoci :lol: :D stara valjda nasla tonu knjiga u sobi sa naslovima tipa "under 18 and pregnant" pa danima hodala okolo cudno me gledajuci....i sve malo malo pa pocne "je l de ti znas da mozes sa mnom o SVEMU pricat" :lol: i tako par dana dok nisam skontala koliko je sati :lol: samo ne znam kako je izdurala par dana da mi ne kaze sta konta....

a takodje opet srednja....stari trazio one samoljepive papirice za ostavljanje poruka po mom radnom stolu i onda zavirio u ladice....i valjda otvorio jednu ladicu i vidio tonu kondoma i jos nekih tako XXX rated djidja :lol: dugo dugo nakon toga kad god bi me neko muskog roda zvao stari samo kruto kaze NIJE KUCI i spusti slusalicu cak i ako ja stojim kraj njega :lol: tek mi je dosta kasnije stara ispricala to za kondome :D
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
a takodje opet srednja....stari trazio one samoljepive papirice za ostavljanje poruka po mom radnom stolu i onda zavirio u ladice....i valjda otvorio jednu ladicu i vidio tonu kondoma i jos nekih tako XXX rated djidja :lol: dugo dugo nakon toga kad god bi me neko muskog roda zvao stari samo kruto kaze NIJE KUCI i spusti slusalicu cak i ako ja stojim kraj njega :lol: tek mi je dosta kasnije stara ispricala to za kondome :D
odlicnooooo....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kod mene je fala bogu to bilo blaze :D

jednom me tadasnji hairlija dopratio kuci :D i sad mi se ono zadali pred haustorom, kad eto ti mog starog u neka doba :shock:
ma ne znam ni ja gdje je bio tako kasno, elem prodje on ono pored nas, sve strogo se pravi da nas ne vidi :D :D :D i ja, hajd eto me za 5 minuta gore i vidim vec stari se 'zalio' mami :lol: :lol: :lol: :lol: ona ono nesta drobi, kako ces tako pred ocem drzi nedaj :D a ja se kao vadim -- pa sta sad, samo smo se ljubili... a stari ce tamo iz sobe -- sta samo ljubili... GLABALI SE KO KONJI....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:GLABALI SE KO KONJI....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: jao ti starog :lol: :D

mene moji starci nisu nikad zatekli u akciji, srecom....ali je bilo "zamalo" momenata sa mamama bivsih :lol: :D jednom smo se jos zatekli u dnevnom na kaucu, kad u neka doba kljuc u vratima (a ulazna vrata odmah gledaju u dnevnu) :lol: stara se neplanirano vratila.....nekom ludom srecom zaglavi joj se kljuc :lol: :D tako da dok se njoj odglavilo i nama je :lol: :D
Post Reply