evo, pocecu ja sa bezazlenom pricicom
donijela ja LP elektricnog orgazma kuci
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
vidis, a ja sam godinu dana mislila da je Elektricni organizamdanas wrote:eh, podsjeti me ona prica na 'parovima' -- kad ti starci nadju 'literaturu' i slicnopa reko, daj da se podsjetimo tih dozivljaja
evo, pocecu ja sa bezazlenom pricicomcekam anais da nadoda socnije
donijela ja LP elektricnog orgazma kuciuzeo moj stari i gleda, nije covjeku nista jasno
i kao ono u zezanciji kaze, mora da su se zeznuli jer treba da pise organizam
a ja tu -- cirka sa svojih 11-12 godina -- ono drcno skresem: pa zar ti NE ZNAS sta je to orgazam
![]()
![]()
![]()
covjek me ono pogleda, skonta da VEZE BLAGE NEMAM STA SAM REKLA
zakovrnu ocima i ode...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma jok bona, al mogu ti rec da je bila u pravu!Minnela wrote:Bosanac sa dna kace wrote:men je najbolja bila rah. nena
veli; ovo se zenskinje pokvarilo kad odratses slobodno ga na panj i odsijeci.
![]()
pa u pravu je
i jesi li uradio kako te nena savjetovala
![]()
![]()
Bosanac sa dna kace wrote:men je najbolja bila rah. nena
ma dok su zavrsiliShoshana wrote:I....jeste li se razisli?Bosanac sa dna kace wrote:doso komsija kuci s posla, kad kod sina mu sva djeca iz mahale se skupila, veli on njima; hajmo djeco razlaz, nije ovo drkaliste!
ja sam uspio utec prije neg je komsija dosoShoshana wrote:I....jeste li se razisli?Bosanac sa dna kace wrote:doso komsija kuci s posla, kad kod sina mu sva djeca iz mahale se skupila, veli on njima; hajmo djeco razlaz, nije ovo drkaliste!
u cumur carsiji bilo; neki tip shlajfo ( da upotrijebim strucni izrazdanas wrote:ma dok su zavrsiliShoshana wrote:I....jeste li se razisli?Bosanac sa dna kace wrote:doso komsija kuci s posla, kad kod sina mu sva djeca iz mahale se skupila, veli on njima; hajmo djeco razlaz, nije ovo drkaliste!![]()
a niko nece da prica kako ih je mama ili sestra ufatila u po posla![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ja...sve lafo u komsilukuBosanac sa dna kace wrote:u cumur carsiji bilo; neki tip shlajfo ( da upotrijebim strucni izrazdanas wrote:ma dok su zavrsiliShoshana wrote: I....jeste li se razisli?![]()
a niko nece da prica kako ih je mama ili sestra ufatila u po posla![]()
![]()
![]()
![]()
) i drzo cigaru u ruci, kako mu je mati uletjela u sobu poceo krit cigaru iza ledja a zaboravio prestat s rucnim radom!
danas wrote:eh, podsjeti me ona prica na 'parovima' -- kad ti starci nadju 'literaturu' i slicnopa reko, daj da se podsjetimo tih dozivljaja
evo, pocecu ja sa bezazlenom pricicomcekam anais da nadoda socnije
donijela ja LP elektricnog orgazma kuciuzeo moj stari i gleda, nije covjeku nista jasno
i kao ono u zezanciji kaze, mora da su se zeznuli jer treba da pise organizam
a ja tu -- cirka sa svojih 11-12 godina -- ono drcno skresem: pa zar ti NE ZNAS sta je to orgazam
![]()
![]()
![]()
covjek me ono pogleda, skonta da VEZE BLAGE NEMAM STA SAM REKLA
zakovrnu ocima i ode...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jahdanas wrote:ahaShoshana wrote:
Ma ja...sve lafo u komsilukui sve kao jaran neki bio
![]()
![]()
![]()
mila jovovic? da nije brooke shilds?Hierarchia wrote:Evo mog doprinosa temi:
Ne sjecam se tacno koliko imadoh godina. Uglavnom, na TV isla "Plava laguna", u razredu mi drugarice rekle - haos dobar film, moras gledati. Ja navecer necu na spavanje, hocu da gledam. Kaze mama - "Neces, bezobrazan je film". Kad kaze - bezobrazan, to znaci ima seksa.Tad nisam gledala. Nekad poslije su opet prikazivali, tad mi je dozvolila.
Kao, bila sam starija (imala mozda 11 godina
).
I, hajde, gledam ja film - nigdje seksa, sve u naznakama.![]()
Kad je dosla scena sa menstruacijom - sjecam se scene, Mila Jovovic otkrije krv - ja se prestravila, pitam mamu - "Kakva je ovo krv?", kaze ona - "Porezala se".![]()
![]()
![]()
Hierarchia wrote: Kad je dosla scena sa menstruacijom - sjecam se scene, Mila Jovovic otkrije krv - ja se prestravila, pitam mamu - "Kakva je ovo krv?", kaze ona - "Porezala se".![]()
![]()
![]()
meni rah.nena vazda govorila:Bosanac sa dna kace wrote:men je najbolja bila rah. nena
ja imam 2 starija buraza, i nena ih je zvala; brkati rutonja i zuti rutonja!rikardoreis wrote:meni rah.nena vazda govorila:Bosanac sa dna kace wrote:men je najbolja bila rah. nena
"nemoj, sine, s onim kafićarama imat posla"
Ne znam. Ona stara verzija Lagune, uglavnom. Moze biti da je B. S. Sjecam se da mi je film bio nedostizni cilj, jer ga nisam smjela gledati (bio je "bezobrazan"rikardoreis wrote:mila jovovic? da nije brooke shilds?Hierarchia wrote:Evo mog doprinosa temi:
Ne sjecam se tacno koliko imadoh godina. Uglavnom, na TV isla "Plava laguna", u razredu mi drugarice rekle - haos dobar film, moras gledati. Ja navecer necu na spavanje, hocu da gledam. Kaze mama - "Neces, bezobrazan je film". Kad kaze - bezobrazan, to znaci ima seksa.Tad nisam gledala. Nekad poslije su opet prikazivali, tad mi je dozvolila.
).
Kad je dosla scena sa menstruacijom - sjecam se scene, Mila Jovovic otkrije krv - ja se prestravila, pitam mamu - "Kakva je ovo krv?", kaze ona - "Porezala se".![]()
![]()
![]()
nama je tako Barbarela bila strogo zabranjena...dok se na jedvite jade nije nasla videokaseta kod nekoga pa svi onako djuture gledali, i kolektivno se razocaraliHierarchia wrote:Evo mog doprinosa temi:
).
![]()
![]()
tako mal a nije pobrko sa organizmom!anais_nin wrote:sjecam se da je jedan malac u drustvu prokomentarisao "*ebo je orgazam, daj da sise vidim"![]()