Visoka djevojka i nizak momak...hmmm..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- TheWatcher
i jos koji milimetarlolita_xx wrote:haha...jesi li visi?? ako jesi onda je to zalsono...ako si nizi smijesno...mora da si 176 i ti
- TheWatcher
ma obozavam horizontalu
mada ni vertikala nije za odbaciti 
- TheWatcher
ma kazem jalolita_xx wrote:hehe...ma mogu sve kombinacije
-
dino_va..djevojcica
ja u stiklama malcice visocija od decka..inace smo iste visine.. skoro ja navecer van u ravnim cipelama.. on presretan

- TheWatcher
dino kako je u horizontali 
- TheWatcher
bolje kako je u verikalilolita_xx wrote:watcher....postavi novu temu..kako je u horizontali
-
angel26
Mislila sam da je tema debeo/mršava vrhunac gluposti......prevarila sam se....lolita_xx wrote:nemojte skretati s teme...sad me bas zanima jel se slazete da je zalosno vidjeti visokog momka i nisku djevojku?? ili djevojku koja je primjetno visa od svog momka??
dajte ljudi ako nemate šta pametnije za reći......
- TheWatcher
de angel ti nesta pametno bubniangel26 wrote:Mislila sam da je tema debeo/mršava vrhunac gluposti......prevarila sam se....lolita_xx wrote:nemojte skretati s teme...sad me bas zanima jel se slazete da je zalosno vidjeti visokog momka i nisku djevojku?? ili djevojku koja je primjetno visa od svog momka??
dajte ljudi ako nemate šta pametnije za reći......![]()
- lolita_xx
sto meni to govoris?nisam ja temu postavila..samo sam dala komentar....angel26 wrote:Mislila sam da je tema debeo/mršava vrhunac gluposti......prevarila sam se....lolita_xx wrote:nemojte skretati s teme...sad me bas zanima jel se slazete da je zalosno vidjeti visokog momka i nisku djevojku?? ili djevojku koja je primjetno visa od svog momka??
dajte ljudi ako nemate šta pametnije za reći......![]()
-
Sogan
Ma ne da je zalosno... ja se suocen takvim prizorom rasplacem a kad vec suze prestanu goniti suze jos par dana mi nema napretka, depra zescalolita_xx wrote:nemojte skretati s teme...sad me bas zanima jel se slazete da je zalosno vidjeti visokog momka i nisku djevojku?? ili djevojku koja je primjetno visa od svog momka??
-
Saraswati
SuosjecamSogan wrote:Ma ne da je zalosno... ja se suocen takvim prizorom rasplacem a kad vec suze prestanu goniti suze jos par dana mi nema napretka, depra zescalolita_xx wrote:nemojte skretati s teme...sad me bas zanima jel se slazete da je zalosno vidjeti visokog momka i nisku djevojku?? ili djevojku koja je primjetno visa od svog momka??
-
Svemirski_Jebach
#47 Re: Visoka djevojka i nizak momak...hmmm..
besmislena tema...cuj nizak i visoka, niska i visok.Lylyyy wrote:Visoka djevojka i nizak momak....opet visok momak niska djevojka....ima li veze???hajd jest po meni zalosno vidjeti visokog momka i nisku djevojku al visoku djevojku i niskog momka u paru...hmmm....![]()
Npr.Visoka sam djevojka i fakat izbjegavam niske momke....ali i samo alidesi se nekad da je momak "skrojen" onak po osobinama,privlacnosti ali nizak je....pa odustanem...hahaha
Bi li vam bilo smjesnoo i da li bi vam zapalo za oko visoka djevojkai nizak momak...??
![]()
![]()
ne mogu da shvatim da se mozete opterecivati tako banalnim stvarima kada je u pitanju ljubav...a onda me i ne cudi sto ste vecina same
cuj njoj zalosno...a jadna majko, jest to vazno...bas je vazno
-
Sogan
Hvala Saro, od tvojih rijeci mi je malo lakseSaraswati wrote:SuosjecamSogan wrote:Ma ne da je zalosno... ja se suocen takvim prizorom rasplacem a kad vec suze prestanu goniti suze jos par dana mi nema napretka, depra zescalolita_xx wrote:nemojte skretati s teme...sad me bas zanima jel se slazete da je zalosno vidjeti visokog momka i nisku djevojku?? ili djevojku koja je primjetno visa od svog momka??![]()
-
Hierarchia
#49 Re: Visoka djevojka i nizak momak...hmmm..
Da, vecini je neupitna prepreka izgleda kad je u pitanju ljubav. Ali samo na forumu i to je taj teorijski dio price. U praksi se ipak smijete curi koja je debela, parovima koji su nesrazmjerni, malim sisama itd.itd.Svemirski_Jebach wrote:besmislena tema...cuj nizak i visoka, niska i visok.Lylyyy wrote:Visoka djevojka i nizak momak....opet visok momak niska djevojka....ima li veze???hajd jest po meni zalosno vidjeti visokog momka i nisku djevojku al visoku djevojku i niskog momka u paru...hmmm....![]()
Npr.Visoka sam djevojka i fakat izbjegavam niske momke....ali i samo alidesi se nekad da je momak "skrojen" onak po osobinama,privlacnosti ali nizak je....pa odustanem...hahaha
Bi li vam bilo smjesnoo i da li bi vam zapalo za oko visoka djevojkai nizak momak...??
![]()
![]()
ne mogu da shvatim da se mozete opterecivati tako banalnim stvarima kada
je u pitanju ljubav...a onda me i ne cudi sto ste vecina same![]()
![]()
cuj njoj zalosno...a jadna majko, jest to vazno...bas je vazno
Mislim da tema nije nesto, ali nije ni glupa. Pogotovo ne u poredjenju sa ostalima na Ljubav&sex.
Slika idealnog ljubavnog para koju svi imamo ugradjenu u glavi nam sigurno odredjuje reakcije kad vidimo nesto sto odstupa od toga. Problem je sto vecina reaguje sa podsmijehom. Nemojmo se lagati, vecina i nas na forumu.
Koliko izgled odredjuje nas odnos prema ljudima - danas kad je vecina toga i svedena upravo na izgled. Mozemo teoretizirati i uzdizati ljubav kao neki feeling na pijedestal, nesto sto uvijek pobjedjuje, blablabla - ali koliko je vas zaista spremno voljeti osobu koja vam ne odgovara po izgledu?
-
divljakusha
#50 Re: Visoka djevojka i nizak momak...hmmm..
I agree!!!Da, vecini je neupitna prepreka izgleda kad je u pitanju ljubav. Ali samo na forumu i to je taj teorijski dio price. U praksi se ipak smijete curi koja je debela, parovima koji su nesrazmjerni, malim sisama itd.itd.
Mislim da tema nije nesto, ali nije ni glupa. Pogotovo ne u poredjenju sa ostalima na Ljubav&sex.
Slika idealnog ljubavnog para koju svi imamo ugradjenu u glavi nam sigurno odredjuje reakcije kad vidimo nesto sto odstupa od toga. Problem je sto vecina reaguje sa podsmijehom. Nemojmo se lagati, vecina i nas na forumu.
Koliko izgled odredjuje nas odnos prema ljudima - danas kad je vecina toga i svedena upravo na izgled. Mozemo teoretizirati i uzdizati ljubav kao neki feeling na pijedestal, nesto sto uvijek pobjedjuje, blablabla - ali koliko je vas zaista spremno voljeti osobu koja vam ne odgovara po izgledu? :roll