Nema vise Max Factor-ovog Hypersmooth pudera!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

tecni puder ,za masnu kozu..? al da nije testiran na zivotinjama znac MF zdra'o :D ..neki prijedlog? sutra idem kupovat pa..?
lolita_xx

Post by lolita_xx »

hej nisam skontala koja je ovo maskara?? a zna li ko ima li u sa diorova kozmetika???
razmazena

Post by razmazena »

Ne pocinji, pogotovo ne, jer si "mlada i zelena".:D
semmy

Post by semmy »

sto se tice pudera na nase trziste je dosla nova kolekcija koja se moze kupiti samo u frizersko - kozmetickim salonima i koja NIJE testirana na zivotinjama je Alcina ( njemacka kuca )...
imaju super pudera za sve tipove koze...otvorili su cak i svoj prodajni centar na ciglanama ( merhemica trg ) imaju i super krema za lice, ja ih koristim vec skoro godinu i pravo sam zadovoljna...cijela kolekcija koju imaju je vise na medicinskoj osnovi i prati prirodne cestice koze...nema hemije u sastavima i zato mi se i svidja....

pe et' mozete otici i probati, mozda nesto nadjete
zlata

Post by zlata »

surajaa wrote:Ne znam koliko te to zanima, ali MF svoje proizvode testira na zivotinjama. :x Voljela bih da bankrotiraju 8)
Pa haj...nek testiraju malko na tebi! Hos pristati! :?
zlata

Post by zlata »

lolita_xx wrote:ima li ko da mi preporuci maskaru da mi fino izduzi trepavice a da ih ne slijepi:)
Probaj...Max Factor 2000!
Last edited by zlata on 04/03/2007 08:10, edited 1 time in total.
zlata

Post by zlata »

Dupli..
zena21

Post by zena21 »

zlata wrote:
lolita_xx wrote:ima li ko da mi preporuci maskaru da mi fino izduzi trepavice a da ih ne slijepi:)
Ova maskara je supert... Koristila sam je dugo vremena, a onda sam presla ma MF masterpiece... ta mi je jos bolja :)
in medias res

#34 Re: Nema vise Max Factor-ovog Hypersmooth pudera!

Post by in medias res »

melb26sa wrote:Navodno povlace sa trzista :x
A taj mi je jedini odgovarao - ovi njihovi drugi previse brasnasti... :?
i ja sam taj isti koristila, fantasticno mi je odgovarao, i onda nidem na Max Factor by ellen betrix......i mogu ti reci da je odlican, slican je hypersmooth-u po teksturi....isto onako prozracan i vlazan......pa probaj :-D

a sto se maskre tice, meni je najvaznija cetkica.....da ima sitne vlasi (ako se tako kaze) i da malo zaobljena.....
nadia

Post by nadia »

Diorovu kozmetiku mozes kupiti u Mercatoru u parfumeriji, a mislim i u Sam Shopu, te u parfumeriji Fontana na Ferhadiji
lolita_xx

Post by lolita_xx »

ej nadia hvala ti puno:)
bila u halila

Post by bila u halila »

Loreal - Ideal Balance, tečni puder :)
zimi svjetliji, ljeti tamniji i tako već godinama.
I koža mi se nije pretvorila u pepeo.

Maskara - Max Factor - bilo koja, stvarno su najbolje.
semmy

#38 Re: Nema vise Max Factor-ovog Hypersmooth pudera!

Post by semmy »

Ellen Betrix by Max Factor je jedna te ista kuca...tako da je bolje da probas nesto drugo jer su isti proizvodi i isti se i povlace sa trzista....
nadia

Post by nadia »

Ja samkontala da probam sad Collistarom tecni puder ili novi Vichyjev..Dior ima divnu kozmetiku ali i cijene, ja nekako ne mogu da pregulim dat 90KM za sjene:) Puder sam jedna probala s namjerom da ga kupim, ali iako je divno izgledoa prvi sat vremena, psolije se sav povukao..nije postojan kakav trazim
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Meni su MF maskare pravo lose, mislim fino izgleda kad se tek stavi, medjutim poslije par sati nosenja sav se pocne mrviti na ocima :?
amarella

#41 Re: Nema vise Max Factor-ovog Hypersmooth pudera!

Post by amarella »

semmy wrote:Ellen Betrix by Max Factor je jedna te ista kuca...tako da je bolje da probas nesto drugo jer su isti proizvodi i isti se i povlace sa trzista....
Jesam ja dobro razumjela ?! Povlace se svi puderi MF ?!
amarella

Post by amarella »

Već 5-6 godina koristim maskaru MF 2000 calorie i za mene nema bolje. Probala sam razne, ono hajd da vidim imali nesto bolje, ali meni najviše odgovara MF 2000 calorie. Ne iritira mi oči, nema peckanja, suženja, dakle nikakve iritacije... a produžava trepavice, a pri tom uvija...
melb26sa

#43 Re: Nema vise Max Factor-ovog Hypersmooth pudera!

Post by melb26sa »

Ne svi! Samo MF Hypersmooth :( :x
Imas ostale - onaj face finity, onda ono 2u1 (krema i malo pudera)....

amarella wrote:
semmy wrote:Ellen Betrix by Max Factor je jedna te ista kuca...tako da je bolje da probas nesto drugo jer su isti proizvodi i isti se i povlace sa trzista....
semmy

#44 Re: Nema vise Max Factor-ovog Hypersmooth pudera!

Post by semmy »

amarella wrote:

ma ne svi...samo oni koje ne prodaju koliko treba ili se nisu pokazali na trzistu...
surajaa

Post by surajaa »

zlata

surajaa (citat):
Ne znam koliko te to zanima, ali MF svoje proizvode testira na zivotinjama. Mad Voljela bih da bankrotiraju Cool

Pa haj...nek testiraju malko na tebi! Hos pristati! Confused

Ne znam zasto pricas o stvarima o kojima ocigledno ne znas mnogo. Napisala bih ti nesto smisleno, no bojim se da neces razumjeti. U najblazu ruku, zao mi te... 8-)
surajaa

Post by surajaa »

Ne znam zasto pricas o stvarima o kojima ocigledno ne znas mnogo. Napisala bih ti nesto smisleno, no bojim se da neces razumjeti. U najblazu ruku, zao mi te... Cool
anais_nin

Post by anais_nin »

zena21 wrote:
zlata wrote:
Ova maskara je supert... Koristila sam je dugo vremena, a onda sam presla ma MF masterpiece... ta mi je jos bolja :)
i meni je to daleko najbolja maskara koju sam koristila, osim sto je vec dugo vremena ne mogu nigdje naci ni za lijeka :roll: sad koristim ovu novu L'OREAL-ovu TELESCOPIC koja nije losa, neobicna je cetkica, ali nije mi kao masterpiece....zadrzala sam srecom zadnju cetkicu masterpiece koju sam imala pa je ponekad u kombinaciji sa drugom maskarom koristim :( :( :sad: :( :sad:
anais_nin

#48 Re: Nema vise Max Factor-ovog Hypersmooth pudera!

Post by anais_nin »

melb26sa wrote:Ne svi! Samo MF Hypersmooth :( :x
je li hoces da kazes da MAX FACTOROV FLAWLESS PERFECTION se moze jos uvijek kupiti u evropi??? :roll: moracu vidjeti onda s nekim od raje da mi zbavi :lol: :D ja se slomila trazeci u New Yorku rekla mi teta ne proizvode vise :( :sad:
melb26sa

#49 Re: Nema vise Max Factor-ovog Hypersmooth pudera!

Post by melb26sa »

anais_nin wrote:
melb26sa wrote:Ne svi! Samo MF Hypersmooth :( :x
je li hoces da kazes da MAX FACTOROV FLAWLESS PERFECTION se moze jos uvijek kupiti u evropi??? :roll: moracu vidjeti onda s nekim od raje da mi zbavi :lol: :D ja se slomila trazeci u New Yorku rekla mi teta ne proizvode vise :( :sad:
Mogu ti vidjeti za taj Flawless - ali javi i koji broj/nijansu koristis.
Post Reply