Nema vise Max Factor-ovog Hypersmooth pudera!
Moderator: anex
-
PITARKA_SA
tecni puder ,za masnu kozu..? al da nije testiran na zivotinjama znac MF zdra'o
..neki prijedlog? sutra idem kupovat pa..?
- semmy
sto se tice pudera na nase trziste je dosla nova kolekcija koja se moze kupiti samo u frizersko - kozmetickim salonima i koja NIJE testirana na zivotinjama je Alcina ( njemacka kuca )...
imaju super pudera za sve tipove koze...otvorili su cak i svoj prodajni centar na ciglanama ( merhemica trg ) imaju i super krema za lice, ja ih koristim vec skoro godinu i pravo sam zadovoljna...cijela kolekcija koju imaju je vise na medicinskoj osnovi i prati prirodne cestice koze...nema hemije u sastavima i zato mi se i svidja....
pe et' mozete otici i probati, mozda nesto nadjete
imaju super pudera za sve tipove koze...otvorili su cak i svoj prodajni centar na ciglanama ( merhemica trg ) imaju i super krema za lice, ja ih koristim vec skoro godinu i pravo sam zadovoljna...cijela kolekcija koju imaju je vise na medicinskoj osnovi i prati prirodne cestice koze...nema hemije u sastavima i zato mi se i svidja....
pe et' mozete otici i probati, mozda nesto nadjete
-
in medias res
#34 Re: Nema vise Max Factor-ovog Hypersmooth pudera!
i ja sam taj isti koristila, fantasticno mi je odgovarao, i onda nidem na Max Factor by ellen betrix......i mogu ti reci da je odlican, slican je hypersmooth-u po teksturi....isto onako prozracan i vlazan......pa probajmelb26sa wrote:Navodno povlace sa trzista![]()
A taj mi je jedini odgovarao - ovi njihovi drugi previse brasnasti...
a sto se maskre tice, meni je najvaznija cetkica.....da ima sitne vlasi (ako se tako kaze) i da malo zaobljena.....
-
bila u halila
Loreal - Ideal Balance, tečni puder
zimi svjetliji, ljeti tamniji i tako već godinama.
I koža mi se nije pretvorila u pepeo.
Maskara - Max Factor - bilo koja, stvarno su najbolje.
zimi svjetliji, ljeti tamniji i tako već godinama.
I koža mi se nije pretvorila u pepeo.
Maskara - Max Factor - bilo koja, stvarno su najbolje.
- semmy
#38 Re: Nema vise Max Factor-ovog Hypersmooth pudera!
Ellen Betrix by Max Factor je jedna te ista kuca...tako da je bolje da probas nesto drugo jer su isti proizvodi i isti se i povlace sa trzista....
-
nadia
Ja samkontala da probam sad Collistarom tecni puder ili novi Vichyjev..Dior ima divnu kozmetiku ali i cijene, ja nekako ne mogu da pregulim dat 90KM za sjene:) Puder sam jedna probala s namjerom da ga kupim, ali iako je divno izgledoa prvi sat vremena, psolije se sav povukao..nije postojan kakav trazim
- nebojeplavo
Meni su MF maskare pravo lose, mislim fino izgleda kad se tek stavi, medjutim poslije par sati nosenja sav se pocne mrviti na ocima 
-
amarella
#41 Re: Nema vise Max Factor-ovog Hypersmooth pudera!
Jesam ja dobro razumjela ?! Povlace se svi puderi MF ?!semmy wrote:Ellen Betrix by Max Factor je jedna te ista kuca...tako da je bolje da probas nesto drugo jer su isti proizvodi i isti se i povlace sa trzista....
-
amarella
Već 5-6 godina koristim maskaru MF 2000 calorie i za mene nema bolje. Probala sam razne, ono hajd da vidim imali nesto bolje, ali meni najviše odgovara MF 2000 calorie. Ne iritira mi oči, nema peckanja, suženja, dakle nikakve iritacije... a produžava trepavice, a pri tom uvija...
-
melb26sa
#43 Re: Nema vise Max Factor-ovog Hypersmooth pudera!
Ne svi! Samo MF Hypersmooth
Imas ostale - onaj face finity, onda ono 2u1 (krema i malo pudera)....
amarella wrote:Jesam ja dobro razumjela ?! Povlace se svi puderi MF ?!semmy wrote:Ellen Betrix by Max Factor je jedna te ista kuca...tako da je bolje da probas nesto drugo jer su isti proizvodi i isti se i povlace sa trzista....
- semmy
#44 Re: Nema vise Max Factor-ovog Hypersmooth pudera!
amarella wrote:Jesam ja dobro razumjela ?! Povlace se svi puderi MF ?!semmy wrote:Ellen Betrix by Max Factor je jedna te ista kuca...tako da je bolje da probas nesto drugo jer su isti proizvodi i isti se i povlace sa trzista....
ma ne svi...samo oni koje ne prodaju koliko treba ili se nisu pokazali na trzistu...
-
surajaa
zlata
surajaa (citat):
Ne znam koliko te to zanima, ali MF svoje proizvode testira na zivotinjama. Mad Voljela bih da bankrotiraju Cool
Pa haj...nek testiraju malko na tebi! Hos pristati! Confused
Ne znam zasto pricas o stvarima o kojima ocigledno ne znas mnogo. Napisala bih ti nesto smisleno, no bojim se da neces razumjeti. U najblazu ruku, zao mi te...![]()
- anais_nin
i meni je to daleko najbolja maskara koju sam koristila, osim sto je vec dugo vremena ne mogu nigdje naci ni za lijekazena21 wrote:Ova maskara je supert... Koristila sam je dugo vremena, a onda sam presla ma MF masterpiece... ta mi je jos boljazlata wrote:Probaj...Max Factor 2000!lolita_xx wrote:ima li ko da mi preporuci maskaru da mi fino izduzi trepavice a da ih ne slijepi:)
- anais_nin
#48 Re: Nema vise Max Factor-ovog Hypersmooth pudera!
je li hoces da kazes da MAX FACTOROV FLAWLESS PERFECTION se moze jos uvijek kupiti u evropi???melb26sa wrote:Ne svi! Samo MF Hypersmooth![]()
![]()
-
melb26sa
#49 Re: Nema vise Max Factor-ovog Hypersmooth pudera!
Mogu ti vidjeti za taj Flawless - ali javi i koji broj/nijansu koristis.anais_nin wrote:je li hoces da kazes da MAX FACTOROV FLAWLESS PERFECTION se moze jos uvijek kupiti u evropi???melb26sa wrote:Ne svi! Samo MF Hypersmooth![]()
![]()
Imas ostale - onaj face finity, onda ono 2u1 (krema i malo pudera)....moracu vidjeti onda s nekim od raje da mi zbavi
![]()
ja se slomila trazeci u New Yorku rekla mi teta ne proizvode vise
![]()