ma nece niko belaja...a jesu smijesni ovi roditelji male djecemamica 31 wrote:chuchumbamayumbe wrote:Nekada sam NG slavio uz Stroh 80, Absinth i Votku, sada se oženio, dobio dijete, pao kurcu za uši, garant ću na spavanje oko 0100, jebajiga!![]()
![]()
nama je tako evo vec trecu godinu. Nema sanse da bi se neko ponudio da pricuva djecu
Gdje slavite novu godinu?
- Lace
-
patrius
Onda lazu oni koji kazu da je vrijeme novac?Ne znam gdje si to cula,svejedno,ali vrijeme za nas ne bi postojalo kad bismo se mogli kretati prostorom brzinom svjetlosti!Tako barem veli cika-Albert...ako mu je vjerovati...Tandzika wrote:Koliko sam cula jednom daaavnoo..vrijeme, u stvari, i ne postoji???...patrius wrote:U sustini,malo je naopako slaviti prolazak vremena,zapravo,ljudi su izmislili bezbroj nacina da "ubiju" vrijeme,a nijedan da ga zaustave.Pogotovo mi ovdje,u ovoj nasoj "poharanoj" nemamo bas nekog razloga za slavlje,al' nejse,kud svi tu i mali Mujo...Nisam pesimist,naprotiv,al' jbg,ne mogu sam sebe lagati...
- pitt
Koliko bi naplatila da jednog kenjca od 28 pricuvas?Beatrix wrote:ha joj, ako hoces mogu ja prvog januaramamica 31 wrote:chuchumbamayumbe wrote:Nekada sam NG slavio uz Stroh 80, Absinth i Votku, sada se oženio, dobio dijete, pao kurcu za uši, garant ću na spavanje oko 0100, jebajiga!![]()
![]()
nama je tako evo vec trecu godinu. Nema sanse da bi se neko ponudio da pricuva djecu
povoljna sam
:D:D
- pitt
Kontam gdje cu se privalitiBeatrix wrote:nadam se da ti to i inace nije u prirodipitt wrote:onda cu biti fin i jaBeatrix wrote: necu ja sam njezna:D Necu gurat prste u uticnicu
a kako se ti spremas za novu u cemeriki
-
mamica papucarka
to su godine moja debela
nekad sam mogla na jednoj nozi stajat u guzvi zadimljenog kafica

nekad sam mogla na jednoj nozi stajat u guzvi zadimljenog kafica
- sicky
#42 Re: Gdje slavite novu godinu?
Ovaj put će i kod mene biti tako, samo umjesto kuće, vikendicasimon13 wrote:Ja kao i svake, 31-og se odlucim i uvjek zavrsim na nekoj kucnoj varijanti sa meni par dragih ljudi. Mislim da , barem do sada nisam propustao nista specijalno u gradu za tu noc. Noc poslije mi u gradu bude lom...
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Bea ne tuche...samo te frkne is sobe...Beatrix wrote:necu ja sam njeznapitt wrote::D Super....a mozes me i sibati ako treba
- uvjek dobar gost
Zbog pregršt loših iskustava sa slavlja i proslava, mi odlučismo zakupiti manji jedan lokal i tu proslaviti novu.... sa poznatim svijetom u pitomoj atmosferi... bez naoružanog i agresivnog svijeta....
- manijak1