bajramski+novogodisnji poklon???

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

Da ne otvaram novu temu, zna li neko da li ima kod nas negdje kupiti digitalni okvir za fotografije?!
Poput ovoga: http://www.edgetechcorp.com/accessories ... -frame.asp
crnjak

Post by crnjak »

razmazena wrote:Sajam knjiga jos uvijek traje.. Kupi joj neku knjigu.. Na svakoj stranici te knjige zaokruzi jedno ili vise slova, tako da kad redom bude citala slova dobije neku recenicu, u kojoj ces joj reci ono sto zelis. Tako si ustedio na cestitci.:D
hvala
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Zavezi mashnu na "MACANA" i obraduj je tim poklonom pod jorganom u hladnoj novogodisnjoj veceri!
:D :D :D
crnjak

Post by crnjak »

chuchumbamayumbe wrote:Zavezi mashnu na "MACANA" i obraduj je tim poklonom pod jorganom u hladnoj novogodisnjoj veceri!
:D :D :D
ma ciji si ti meni tako fascinantan matere ti idi ba bavi se necim drugim
spreca

#30 Re: bajramski+novogodisnji poklon???

Post by spreca »

crnjak wrote:djevojke potrebna pomoc
sta da dodjavola svojoj jedinoj poklonim za praznike/blagdane nemam vise apsolutno nikakvih ideja
pa pomoziteeee :-D
samo malo sam kokuz u pa tako onaj bez onih slatkih finih ideja tipa odvedi je u cortinu de ampeco ili na havaje
nesto slatko fino i jeftino ako je mogucee
unaprijed zahvalan :-D

Kita je naj vaznija i jos plus restoran tiha muzika ako jos ima toga kod nas i neki parfem(to one uvijek vole)meni je to uvijek palilo

nisam djevojka(izvini)
razmazena

Post by razmazena »

crnjak wrote:
razmazena wrote:Sajam knjiga jos uvijek traje.. Kupi joj neku knjigu.. Na svakoj stranici te knjige zaokruzi jedno ili vise slova, tako da kad redom bude citala slova dobije neku recenicu, u kojoj ces joj reci ono sto zelis. Tako si ustedio na cestitci.:D
hvala
Molim. I drugi put.;)
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

Gargamel wrote:Da ne otvaram novu temu, zna li neko da li ima kod nas negdje kupiti digitalni okvir za fotografije?!
:roll:
Lace

Post by Lace »

crnjak wrote:
debela wrote:pa sta ona voli :? tj. znas li uopste sta cura voli?
hehe kaze da voli mene dajte mi ba ljudi jedno 120 hiljada prijedloga sta bi vi vollili recimo
ja bih voljela da me neko pogura s par hiljada pa da kupim stan :D
Downunda

Post by Downunda »

Kao npr.
n
a
s
a
o

s
a
m

d
r
u
g
u

(novo poglavlje)
n
o
g
a
!

Salim se
Knjiga je vjeruj mi univerzalan poklon (cesce i puno vise od toga)
modesti

Post by modesti »

Gargamel wrote:Da ne otvaram novu temu, zna li neko da li ima kod nas negdje kupiti digitalni okvir za fotografije?!
ako te jos interesuje (mrsko mi je bilo gledati tvoj link, ali mislim da znam o cemu pricas), javi mi se na PP i dacu ti telefon covjeka u cijoj radnji mozes naci digitalni kovir za slike koji stalno mijenja slike... :D uf jesam srocila recenicu...
modesti

#36 Re: bajramski+novogodisnji poklon???

Post by modesti »

crnjak wrote:djevojke potrebna pomoc
sta da dodjavola svojoj jedinoj poklonim za praznike/blagdane nemam vise apsolutno nikakvih ideja
pa pomoziteeee :-D
samo malo sam kokuz u pa tako onaj bez onih slatkih finih ideja tipa odvedi je u cortinu de ampeco ili na havaje
nesto slatko fino i jeftino ako je mogucee
unaprijed zahvalan :-D

Imao si odlicnih prijedloga u kojima prednjaci razmazena... :D :D

A zasto mislis da bi trebalo nesto specijalno da joj priustis... nije bitno koliko ces para potrositi (osim ako cura nije seljancura). Bitno je da vama bude dobro te veceri.

Mozes joj npr. sprziti CD i napraviti neku kompilaciju koja ce joj puno znaciti. Npr. meni je nevjerovatno puno znacilo kada mi je muz iz Tuzle donio Bauhause, ovdje ih nikako nisam mogla naci... :D :D kupio me za narednih 5 dana ( :lol: sala, na duze!)
razmazena

#37 Re: bajramski+novogodisnji poklon???

Post by razmazena »

modesti wrote:Imao si odlicnih prijedloga u kojima prednjaci razmazena...
:D :thumbup:

Imam jos jedan prijedlog, ali je za mnoge to prilicno zamorno.:) Meni nije, ja to cesto znam napraviti kada imam kome.:) Cesto napravim neku ukrstenicu, recimo osmosmjerku, ili nesto slicno, prilagodim sebi i toj osobi.. i onda kada se rijesi ta osmosmjerka, pa kad se zaokruze preostala slova i procitaju redom, dobije se nesto tipa: volim te, nedostajes mi, falis mi, ili nesto slicno sto odredjenoj osobi zelim reci u tom trenutku.:)

Ili recimo jednom prilikom sam mu (sad vec bivsem):D donijela, isprintan na listu papira, lavirint.. I dala mu da olovkom prodje kroz njega... I mucio se i mucio.:D Ali je prosao.:) I kao nagradu dobio je, na drugom listu papira, "volim te" na svim mogucim jezicima na kojima sam uspjela naci prevod rijeci "volim te".:)

A mogao bi joj napraviti i kalendar za 2007. godinu, ubacis neku sliku, neki citat, isprintas, plastificiras, i gotovo.:) Ili ti to mogu uraditi u foto Hadzicu na Bascarsiji. Oni po zelji rade razlicite kalendare. (Mozes u kalendaru, mozda, zaokriziti njen i svoj rodjendan, a i ne moras).

Ili kupi onaj keks u obliku slova, pa joj sastavi stogod pred njom od tih slova.. (Kod mene se sve nesto oko slova vrti, dobro, necu vise.):D

Eto, moje su ideje prilicno onako "skromne", ne treba u njih ulagati neke silne novce, ali trud itekako treba... sto je, na kraju, i najbitnije.
Last edited by razmazena on 25/12/2006 23:19, edited 1 time in total.
modesti

Post by modesti »

A zene razmazene... svaka cast na idejama!

:D :D

mene odusevljvaju ovakve ideje, valjda zato sto sam ja krajnje nekreativna osoba. :(
razmazena

Post by razmazena »

Evo jos 2 prakticne ideje, ukoliko si prakticar.:D
(A sto me vise hvali ova modesti, imam vecu inspiraciju):D

Uzmes posteljinu, imaju oni kompleti, to bar sada imas na svakom koraku i vrlo je povoljno, i napises neku poruku tipa „da uvijek mislis na mene, posebno nocu“.:D:D

Ili imas one pokucnice u obliku neke zivotinje.. Vrlo su tople.:D

:D
crnjak

Post by crnjak »

razmazena wrote:Evo jos 2 prakticne ideje, ukoliko si prakticar.:D

Uzmes posteljinu, imaju oni kompleti, to bar sada imas na svakom koraku i vrlo je povoljno, i napises neku poruku tipa „da uvijek mislis na mene, posebno nocu“.:D:D

razmazena ti si meni sasvim cool
hvala na idejama poklon je spreman i svega sam umutio i slova :D i brojeva i svega mislim da je sasvim sladak
opet hvala
razmazena

Post by razmazena »

I neces nam reci sta je u pitanju?:)
alek

Post by alek »

priglavke :D
razmazena

Post by razmazena »

alek wrote:priglavke :D

Sa slovima i brojevima?:D
Sogan

Post by Sogan »

crnjak wrote:
razmazena wrote:Evo jos 2 prakticne ideje, ukoliko si prakticar.:D

razmazena ti si meni sasvim cool
hvala na idejama poklon je spreman i svega sam umutio i slova :D i brojeva i svega mislim da je sasvim sladak

opet hvala
Znaci poslusao si mene i kupio metak sa brojem 9 i slovima 'mm'? :D
tech10

Post by tech10 »

Ako je mala prehrambeni tip najbolje tije da klapis jednog od ovih bekana i rijesis blaganski problem. :D

Image
biscanka84

Post by biscanka84 »

a dobrih li kurbana :D
repeater

Post by repeater »

Sogan wrote:Ok, ako ti je previse komplikovano organizovati grafite... kupi joj metak 9 mm i napisi licencu gdje stoji da ti ga ima pravo ispucati u glavu ako ikad budes nevjeran dok ste vas dvoje u vezi... :D

Cijena, prava sitnica :D
sogan, steta je sto ne radis reklame master cardu.
van Basten

#48 Re: bajramski+novogodisnji poklon???

Post by van Basten »

razmazena wrote:

Imam jos jedan prijedlog, ali je za mnoge to prilicno zamorno.:) Meni nije, ja to cesto znam napraviti kada imam kome.:) Cesto napravim neku ukrstenicu, recimo osmosmjerku, ili nesto slicno, prilagodim sebi i toj osobi.. i onda kada se rijesi ta osmosmjerka, pa kad se zaokruze preostala slova i procitaju redom, dobije se nesto tipa: volim te, nedostajes mi, falis mi, ili nesto slicno sto odredjenoj osobi zelim reci u tom trenutku.:)

Ili recimo jednom prilikom sam mu (sad vec bivsem):D donijela, isprintan na listu papira, lavirint.. I dala mu da olovkom prodje kroz njega... I mucio se i mucio.:D Ali je prosao.:) I kao nagradu dobio je, na drugom listu papira, "volim te" na svim mogucim jezicima na kojima sam uspjela naci prevod rijeci "volim te".:)

A mogao bi joj napraviti i kalendar za 2007. godinu, ubacis neku sliku, neki citat, isprintas, plastificiras, i gotovo.:) Ili ti to mogu uraditi u foto Hadzicu na Bascarsiji. Oni po zelji rade razlicite kalendare. (Mozes u kalendaru, mozda, zaokriziti njen i svoj rodjendan, a i ne moras).

Ili kupi onaj keks u obliku slova, pa joj sastavi stogod pred njom od tih slova.. (Kod mene se sve nesto oko slova vrti, dobro, necu vise.):D

Eto, moje su ideje prilicno onako "skromne", ne treba u njih ulagati neke silne novce, ali trud itekako treba... sto je, na kraju, i najbitnije.
od dosta sjajnih ideja koje pročitah na ovom topicu ja podebljah baš ovu iz razloga što sam i ja razmišljao o tome... pa bih da zamolim za pomoć u realizaciji iste na kućnom kompjuteru... koji program treba, nešto da se skine s neta ili tome slično?
dashing

Post by dashing »

black wrote:
biscanka84 wrote:kupi joj zlatnu ogrlicu za bajram,i zlatni prsten za novu :D ali nesto lijepo skuplje :D to cure vole :oops:
vole dzidzanke :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-)
razmazena

#50 Re: bajramski+novogodisnji poklon???

Post by razmazena »

van Basten wrote:
razmazena wrote:

od dosta sjajnih ideja koje pročitah na ovom topicu ja podebljah baš ovu iz razloga što sam i ja razmišljao o tome... pa bih da zamolim za pomoć u realizaciji iste na kućnom kompjuteru... koji program treba, nešto da se skine s neta ili tome slično?

Word.:D
Ja to u wordu odradim sve, kalendar mozes u Excelu, ili ga skini negdje s neta pa samo ubaci..

A imam i neki programcic, sta li je, "PhotoImpression", i tu mozes odarditi dosta zanimljivih stvarcica..

Uglavnom ja to sve na kraju u Word ubacim, i zavrsim, i bude super.:)
Post Reply