U svijetu fantazija....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

danas

Post by danas »

pitt wrote:helo i tebi al ja sam ko pujdo vjeran :D
jesi vjeran kad babo njezin hoda oko kuce sa cakijom :D

a vidis da si ti nekome fantazija :shock: :roll: :-) :D
pitt

Post by pitt »

danas wrote:

I feel sorry for that person :D:D
white_sugar

Post by white_sugar »

nista bez finog straha :D ma da nije cakije nikada nebi bio i vjeran :D :D :D
Tesssa

Post by Tesssa »

sojka wrote:
anais_nin wrote:
danas wrote:a bi crkla da nisi rekla 'ozenjenog erica banu' :D :D :D :x :lol: :P
:lol: :D pa sta prvi mi on pao na pamet :D mislim steta je, jasta je nego steta sto je covjek ozenjen :lol: :D nego de mi reci bi li ti pristala da on pita :D
Rijec o fantaziji? :D :-) Preostaje ti Johny Deep, cak po mom misljenju daleko atraktivniji. Naravno ni sasvim slucajno nije glumio u filmu kada snovi nauce da lete..i don juana.
Voljela bih dodirnuti njegovo odijelo zavodnika i prekriti se s njim. Mozda bih poletela do mjeseca, mozda bih se ususkala pod velo dok mu okice svjetlucaju...
podpisujem! fakat je.... :-)
sojka

Post by sojka »

pitt wrote:
danas wrote:

I feel sorry for that person :D:D
Pa da danas. :-)
Pitte dosta lazne skormnosti. :D :lol:

(zezaN se...) :D 8)
pitt

Post by pitt »

neka bona sojka.....mozda se neka i prevari :D:D
sojka

Post by sojka »

pitt wrote:neka bona sojka.....mozda se neka i prevari :D:D
Kako kad si Vjeran? :D :) Neka se prevari neka Angelina Jolie.
:D
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
anais_nin wrote: nisi dobro procitala scenarijo :D u ovom paralelnom svijetu, ti si slobodna kao pticica :D
ih, pa u tom paralelnom svijetu :D on je ozenjen za mene :lol: :lol: :lol:
e necemo se tako igrati :x :oops: dobila si varijable, sada daj odgovor...useta Eric, bari te, i onda ono namigne, masuci kljucem od sobe tebi ispred nosa :lol: :D a *danas* ce na to....???? :D
maccarona

#34 Re: U svijetu fantazija....

Post by maccarona »

anais_nin wrote:ne znam kako da nazovem ovu temu jer se razlicite stvari pitam za zenski i za muski rod :D nesto gledam onu temu Volite li mrke :D sto smo ih naredali tamo :D iz svijeta poznatih.... pa onda koju poznatu osobu biste rado pozvali u svoj krevet :D bilo je svega :D pa zene i ljubljenje itd itd :D stalno ove neke *ebozovne poznate licnosti, na svakom koraku :D pa smo se onda jos "moralno" kompromitovali onim silnim seXovima za jednu noc za nakvu lovu....e sad oduzmimo lovu ubaci samo poznate licnosti i "moral" u jednacinu :lol:

e sad

ZENE: Hajde recimo u nekom svijetu fantazija, desi vam se ta situacija....vi u nekom klubu, baru, party-iju, nebitno :D prilazi glumac/pjevac/model X, nebitno, neko ko vam je i inace san snova...malo suplje price, slijedi poziv koji ocigledno vodi ka sexu... :D za koji se onako dobrano moze pretpostaviti da ce biti samo za jednu noc....
ja bih se :skoljka:
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
danas wrote:
anais_nin wrote: nisi dobro procitala scenarijo :D u ovom paralelnom svijetu, ti si slobodna kao pticica :D
ih, pa u tom paralelnom svijetu :D on je ozenjen za mene :lol: :lol: :lol:
e necemo se tako igrati :x :oops: dobila si varijable, sada daj odgovor...useta Eric, bari te, i onda ono namigne, masuci kljucem od sobe tebi ispred nosa :lol: :D a *danas* ce na to....???? :D
ah, znas mene -- merhametli dusha :D :lol: :lol: moralna dilema -- jel' odmah ili sad :D
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Image

Image

nuff said :D

Za ovu prvu bi imao muda... Za ovu drugu ne znam... Zajebana mala :D
Last edited by ztluhcs on 04/12/2006 22:37, edited 1 time in total.
anais_nin

#37 Re: U svijetu fantazija....

Post by anais_nin »

maccarona wrote:
anais_nin wrote:ne znam kako da nazovem ovu temu jer se razlicite stvari pitam za zenski i za muski rod :D nesto gledam onu temu Volite li mrke :D sto smo ih naredali tamo :D iz svijeta poznatih.... pa onda koju poznatu osobu biste rado pozvali u svoj krevet :D bilo je svega :D pa zene i ljubljenje itd itd :D stalno ove neke *ebozovne poznate licnosti, na svakom koraku :D pa smo se onda jos "moralno" kompromitovali onim silnim seXovima za jednu noc za nakvu lovu....e sad oduzmimo lovu ubaci samo poznate licnosti i "moral" u jednacinu :lol:

e sad

ZENE: Hajde recimo u nekom svijetu fantazija, desi vam se ta situacija....vi u nekom klubu, baru, party-iju, nebitno :D prilazi glumac/pjevac/model X, nebitno, neko ko vam je i inace san snova...malo suplje price, slijedi poziv koji ocigledno vodi ka sexu... :D za koji se onako dobrano moze pretpostaviti da ce biti samo za jednu noc....
je li to DA ili NE? :lol: (ili bi mu se ispod kreveta sakrila :lol:)
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

djesi ba sulc :D
pitt

Post by pitt »

uhhh kate je moja stara ljubav :D:D Jos je nisam prebolio :D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

ztluhcs wrote:Image

Image

nuff said :D

Za ovu prvu bi imao muda... Za ovu drugu ne znam... Zajebana mala :D
ovu gornju ti mozda i mogu srediti iz komsiluka je :lol:
nego ne rece bi li imao muda prici ili bi sve ostalo na gledanju? :D
maccarona

#41 Re: U svijetu fantazija....

Post by maccarona »

anais_nin wrote:
maccarona wrote:

e sad

je li to DA ili NE? :lol: (ili bi mu se ispod kreveta sakrila :lol:)
jok ba :D isla bih s njim da trazim skoljke :lol: :D :-)

stid me kazati :skoljka:
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

sto se tice treceg pitanja :oops: drzala bih za sebe jer mi je neodoljivo znati nesto sto okolina na zna i (u sebi ) smijuljiti se njihovom neznanju :D
danas

Post by danas »

pitt wrote:uhhh kate je moja stara ljubav :D:D Jos je nisam prebolio :D:D
sucur allahu ona tebe jeste :D :lol: :P
pitt

Post by pitt »

zijan guzici.......i nije bila nesto :D:D:D:D
danas

Post by danas »

pitt wrote:zijan guzici.......i nije bila nesto :D:D:D:D
pa pricaj nam kako je to bilo :D ko je koga pokupio :D :D
pitt

Post by pitt »

danas wrote:
pitt wrote:zijan guzici.......i nije bila nesto :D:D:D:D
pa pricaj nam kako je to bilo :D ko je koga pokupio :D :D
Ona ba meni prisla......sjurla joj za oko zapala :D:D:D
van Basten

Post by van Basten »

ja mislim da bih bez problema prišao i upustio se u neku šuplju konverzaciju pošto bih išao sa mišlju da nemam šansi pa bih bio totalno opušten (nešto kao da Sarajevo igra protiv Man utd-a). E problem bi nastao kad bi Sarajevo povelo 1:0, tj kad bih vidio da imam prolaz :D - šta onda? a vjerujem da bih tjerao do kraja pa kako god.
A bi li se hvalio?
Evo vic (u najkraćoj mogućoj verziji) umjesto odgovora: Nasukao se brod i na pustom ostvru jedini preživjeli Mujo i Sharon Stone... bla, bla, bla... dođe vremenom i do odnosa, extra Muji a i onse pokazao dobrim... bla, bla, bla... nakon par mjeseci Mujo tužan, zabrinu se Sharon šta mu je, šta mu loše radi...
Ma nedostaje mi moj drug Suljo
Pa šta će ti on, zar ti ja nisam dovoljna?
Ma super si, al mi fali da sjednem sa njim uz pivu i da mu kažem - Suljo, guzio sam Sharon Stone
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

u stanju sam ih sve odbiti :D osim samante fox :D
Michun

Post by Michun »

Nove teme - Fala anais na trudu, vec su mi ove bile dosadile. Nisam imala sta dodati. :D

A konkretno:
Ja rekla NE. Nije me upamtio po tome, znali smo se od prije. Pa mozda bi rekla DA da je neko ko je meni ultra zgodan i simpa (recimo - Benjamin Bratt).
Ko to zna :D
Ne bi pricala :)
Santos

Post by Santos »

Vjerute mi da je najlakse maznut trebu koju kontate da nemate nikakve sanse.Davno u Kuku treba zmija ja je timpra jedno vrjeme al kontam nema sanse.Jednu noc nisam mogo vise puko start treba nipet nisest ono udure je i mi profuramo.Na vrlo lagan nacin sam uspio doc do nje.Ali kad je gledate ovako sa tane prvo vam je ma jok ba djes nju nema sanse.Vjerujte vise cete imat blema sa nekom dembelom ili nekakvom anamo tamo .Dakle bez ono nemam sansi ili samo gledanja.Startovat ako nista nebude bar ste pokusali.
Post Reply