naplatiti dug iz rata
-
Nancy Drew
- Jimmy_The_Saint
E moj taksisto... Razmisli dobro.
S adresom tipa koji je strijeljao ili silovao, mislim da znam šta bih radio.
A to što su ti nekakvi kokošari opuhali kuću.... Ma udaraj se nogama u dupe, tvoja je makar reintegrirana. U mene još kabriolet, stoji kako stoji i propada li propada... Nije vrijedno.
Lajf iz a bič.
A to što su ti nekakvi kokošari opuhali kuću.... Ma udaraj se nogama u dupe, tvoja je makar reintegrirana. U mene još kabriolet, stoji kako stoji i propada li propada... Nije vrijedno.
Lajf iz a bič.
- MuaDib
#29 Re: naplatiti dug iz rata
Ne budi cigan....taxi_driver wrote:ovako.starci su mi se vratili u stan poslije reintegracije.zatekli su ga praznog,cak i uticnice su bile izvadjene.znamo ko je to uradio i ko nam je sav namjestaj pokupio.ja sam prije neki dan saznao gdje zivi taj covjek. e sad,da li postoji nekakva organizacija u koju mogu otici i prijaviti ga i da li postoji mogucnost da ga sud ili neko drugi natjera da mi plati te stvari i stetu u stanu jer je pri izlasku pokusao i stan da zapali?ili cu morati sam otici sam, pa ako nista da mu pokazem cija mati crnu vunu prede.![]()
nije mi do para,ali bih htio supka natjerati da skonta da se ne moze u tudjem uzivati.
vazno je da si zivu glavu izvukao...
- Bosanac_21
Kad je moja familija morala da napusti stan, kljuceve tog stana smo predali do tada dobrom komsi, taj isti je odmah sutradan (doznali smo od drugih) te iste stvari na selo otjerao.
Nema tih para da bi nesto opet od tih stvari sebi u stan unio, drugi jesu trazili, al je to sve najcesce raskrhano, propalo, itd. - tako je kad onaj sto nista nije imao odjednom nesto s tudjih ledja dobije - samo ne mjenja svoj seljacki zivot. Moje stvari su zavrsile u jednom malom Srpskom selu u kuci koja cak ni nije popodjena, vec utabana zemlja
- mozes misliti u kakvom je stanju namjestaj 
Nema tih para da bi nesto opet od tih stvari sebi u stan unio, drugi jesu trazili, al je to sve najcesce raskrhano, propalo, itd. - tako je kad onaj sto nista nije imao odjednom nesto s tudjih ledja dobije - samo ne mjenja svoj seljacki zivot. Moje stvari su zavrsile u jednom malom Srpskom selu u kuci koja cak ni nije popodjena, vec utabana zemlja
- black
bas tako jimmy..a sa ovima sto si naveo je nesto drugo..bas lik kojeg znam,radi na naplati parkinga kao RVI, prepozna lika iz logora koji ga je tukao, naplatio parking sve regulare i otisao u obliznju trgovinu i trazio najcvrscu drzalicu koju imaju i kupio je, kad se lik vratio po auto tu drzalicu je slomio od njega, prebio hljeb u njemu (desilo se u najfrekventnije doba dana), cini mi se da nije poslije krivicno gonjen...Jimmy_The_Saint wrote:E moj taksisto... Razmisli dobro.
Lajf iz a bič.