paldumđija wrote:nepodobni wrote:A sad je na redu ova (Napomena: Upotrebljivo samo za štovaoce velikog Vožda):_BosanaC wrote:Godine su prosle pune muka
Ginulo se za slobodu nijemo
Ali s pjesmom umjesto jauka
Druze Hare mi ti se kunemo
"Padaj silo i nepravdo,
narod ti je sudit zvan,
i rekao je Zlaji "MARŠ VAN"
bjez'te od nas nocne tmine,
svanuo je i nas dan"
da kažemo 100 % nam se ostvario san
Sretan ti Dejton, Hare!!
-
_BosanaC
- Patron of Formello
Ne vjerujem da mali našmnikani gejnepodobni wrote:Izgleda da Hare ima sanse da ga zavole svi na ovom forumu, s obzirom da su mu poceli pjevati pjesme koje su svojedobno pjevali Titu...
Ma Hare je Tito...
![]()
![]()
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
100<49 blago meni jake matematike.halo_ba wrote: Pa sto mu bolan ne rece da potpise 1992, kad su kjafiri manje iskali nego 1995...da ne ginemo dzaba.
-
_BosanaC
Bio sam u jednom drugom podrumu gdje bas nije bilo interneta ali je bilo nekih drugih vrsta digitalnih i nedigitalnih komunikacija... Tako da znam vrlo dobro gdje i ko tada bio... I bio sam blizi Doboju nego sto ti to mozes i zamisliti.paldumđija wrote:Potpisujem Mr. Kubura.Kubura wrote:Ljubim ruke onima koji su potpisali Dejtonski sporazum. Taj dan sam prestao ici na Kovace i ispracati svoje prijatelje i rodbinu.
Danas kada odem na Kovace, pomolim se za duse poginulih prijatelja i zahvalim se onima koji su potpisali Dejton.
Bas me interesuje gdje su danasnji kriticari bili taj dan. Ja sam bio par kilometara od Prijedora. Ne zalim, danas ni mrve sto nismo usli u prijedor, jer bi sigurno to znacilo da danas umjesto sto pijem kafu sa svojim prijateljima ili oni sa mnom mozda isli na Kovace i ucili fatihu nekom od nas.
Zbog svega toga, HVALA ONOME KO JE KREIRAO I PRISILIO NA POTPISIVANJE DEJTONA
Trebaš pitati ovog bosanca (sa velikim C na kraju nicka) gdje se on zatekao u vrijeme potpisivanja Dejtona. Vjerovatno je već tada surfao po internetu u nekom betonskom podrumu i ljubio sliku svog vožda dok si ti ratovao okolo Prijedora.
-
halo_ba
Blago meni pametne glave...ili je bio premali da bi se sjecao politike iz tog vremena i sta je ko iskao?arman1 wrote:100<49 blago meni jake matematike.halo_ba wrote: Pa sto mu bolan ne rece da potpise 1992, kad su kjafiri manje iskali nego 1995...da ne ginemo dzaba.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
nepodobni
Ko zna mozda si bio i u samom Doboju, mislim citavo vrijeme rata... Ne kazem da jesi, ali eto po tvom pisanju ko zna..._BosanaC wrote: Bio sam u jednom drugom podrumu gdje bas nije bilo interneta ali je bilo nekih drugih vrsta digitalnih i nedigitalnih komunikacija... Tako da znam vrlo dobro gdje i ko tada bio... I bio sam blizi Doboju nego sto ti to mozes i zamisliti.
- arman1
Ma ne jasam bio sasvim veliki teta da se sjećam predizbornih skupova, retorike, obilježja i barikada kao i onih par nesretnika koji zaginuše(bijahu likvidirani) još dok rat zvanično nije ni počeo.halo_ba wrote:Blago meni pametne glave...ili je bio premali da bi se sjecao politike iz tog vremena i sta je ko iskao?arman1 wrote:100<49 blago meni jake matematike.halo_ba wrote: Pa sto mu bolan ne rece da potpise 1992, kad su kjafiri manje iskali nego 1995...da ne ginemo dzaba.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Ili je mozda bio nepokretan nakon tezeg ranjavanja, za razliku od vas moralista koji ste sa sljemom i pancirom kurazili nane i djecu po haustorima..paldumđija wrote:Potpisujem Mr. Kubura.Kubura wrote:Ljubim ruke onima koji su potpisali Dejtonski sporazum. Taj dan sam prestao ici na Kovace i ispracati svoje prijatelje i rodbinu.
Danas kada odem na Kovace, pomolim se za duse poginulih prijatelja i zahvalim se onima koji su potpisali Dejton.
Bas me interesuje gdje su danasnji kriticari bili taj dan. Ja sam bio par kilometara od Prijedora. Ne zalim, danas ni mrve sto nismo usli u prijedor, jer bi sigurno to znacilo da danas umjesto sto pijem kafu sa svojim prijateljima ili oni sa mnom mozda isli na Kovace i ucili fatihu nekom od nas.
Trebaš pitati ovog bosanca (sa velikim C na kraju nicka) gdje se on zatekao u vrijeme potpisivanja Dejtona. Vjerovatno je već tada surfao po internetu u nekom betonskom podrumu i ljubio sliku svog vožda dok si ti ratovao okolo Prijedora.
-
halo_ba
I ja sam bila veliki konjina koji se ne sjeca qrcenja tipa "velikim Bogom se kunemo....." i koalicije sa onima koji su pravili barikade i nosili obiljezjaarman1 wrote:Ma ne jasam bio sasvim veliki teta da se sjećam predizbornih skupova, retorike, obilježja i barikada kao i onih par nesretnika koji zaginuše(bijahu likvidirani) još dok rat zvanično nije ni počeo.halo_ba wrote:Blago meni pametne glave...ili je bio premali da bi se sjecao politike iz tog vremena i sta je ko iskao?arman1 wrote: 100<49 blago meni jake matematike.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Patron of Formello
Pa misliš da bi bili danas ovi na vlasti?I SDA i HDZ i SDS i Lepihalo_ba wrote:Pa sto mu bolan ne rece da potpise 1992, kad su kjafiri manje iskali nego 1995...da ne ginemo dzaba.Kubura wrote:Ljubim ruke onima koji su potpisali Dejtonski sporazum. Taj dan sam prestao ici na Kovace i ispracati svoje prijatelje i rodbinu.
-
mostarac
ja bi nesto rekao, ali necu jer cu opet ispast nedemokratican, a to nije u modi je li takonepodobni wrote:Ko zna mozda si bio i u samom Doboju, mislim citavo vrijeme rata... Ne kazem da jesi, ali eto po tvom pisanju ko zna..._BosanaC wrote: Bio sam u jednom drugom podrumu gdje bas nije bilo interneta ali je bilo nekih drugih vrsta digitalnih i nedigitalnih komunikacija... Tako da znam vrlo dobro gdje i ko tada bio... I bio sam blizi Doboju nego sto ti to mozes i zamisliti.
-
paldumđija
Patron of Formello wrote:Pa misliš da bi bili danas ovi na vlasti?I SDA i HDZ i SDS i Lepihalo_ba wrote:Pa sto mu bolan ne rece da potpise 1992, kad su kjafiri manje iskali nego 1995...da ne ginemo dzaba.Kubura wrote:Ljubim ruke onima koji su potpisali Dejtonski sporazum. Taj dan sam prestao ici na Kovace i ispracati svoje prijatelje i rodbinu.
Zbog svega toga, HVALA ONOME KO JE KREIRAO I PRISILIO NA POTPISIVANJE DEJTONAi Mile Ronhill.Trebalo je dosta krvi pasti da bi se osigurala njihova vladavina.Sada im je lako vladati.Samo trebaju da šire nacionalnu mržnju i netrpeljivost.Jedan je kao za BiH a drugi je kao za referendum.
![]()
![]()
Narod glup i ljepota božja.
![]()
![]()
Dobro njima a dobro narodu.Samo im je trn u oku šačica crvenih koja se buni.
Šta možeš, istekao im rok upotrebe/uporabe.
-
_BosanaC
A ko znanepodobni wrote:Ko zna mozda si bio i u samom Doboju, mislim citavo vrijeme rata... Ne kazem da jesi, ali eto po tvom pisanju ko zna..._BosanaC wrote: Bio sam u jednom drugom podrumu gdje bas nije bilo interneta ali je bilo nekih drugih vrsta digitalnih i nedigitalnih komunikacija... Tako da znam vrlo dobro gdje i ko tada bio... I bio sam blizi Doboju nego sto ti to mozes i zamisliti.
- arman1
VELIKIM BOGOM SE KUNEMO DA ROBOVI BITI NEĆEMO,NIT SLUGE NIT SJENA VEĆ LJUDI DOSTOJNI VJETRA VREMENA I VATRE GOSPODNJE:halo_ba wrote: I ja sam bila veliki konjina koji se ne sjeca qrcenja tipa "velikim Bogom se kunemo....." i koalicije sa onima koji su pravili barikade i nosili obiljezja
ČUJTE VI SILNI, MI ROBOVI NISMO TAKO NAM NAŠEG POSTOJANJA.
Samo za ne cijeli stih
Pitanje ko zna odakle je ovaj stih?
-
nepodobni
Ma crveni od kojih sam ocekivao da ce biti inicijatori protivljenja etnickim podjelama i principima, se ustvari prvi slozise sa tim istim podjelama, pravdajuci se realnoscu.
'92. je realnost bila nenaoruzan narod slabo organizovan naspram 4. armije u Evropi. Pa se cudo desi.
Cudni su putevi Bozji, bas tako...
Jos da pojedinci u ovo i stvarno vjeruju...
'92. je realnost bila nenaoruzan narod slabo organizovan naspram 4. armije u Evropi. Pa se cudo desi.
-
_BosanaC
U koje? U to da su crveni krivi za rat iako nisu bili na vlasti, kao i to da su crveni krivi i za danasnju losu situaciju iako (opet) nisu na vlasti zadnjih 11 godina?nepodobni wrote:Ma crveni od kojih sam ocekivao da ce biti inicijatori protivljenja etnickim podjelama i principima, se ustvari prvi slozise sa tim istim podjelama, pravdajuci se realnoscu.
A putevi Boziji jesu cudni, to je fakat...
- arman1
Jao je li to neko gledao film KOSOVO -REPUBLJIK?mIRCerka wrote: Ili je mozda bio nepokretan nakon tezeg ranjavanja, za razliku od vas moralista koji ste sa sljemom i pancirom kurazili nane i djecu po haustorima..
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Ne nego je neko svoga oca u tankoj uniformi pratio na Igman dok su moralisti (zvanicna titula u Armiji BiH) sa sljemom i pancirom i sve kampanjolom dolazili, 5 minuta srali i slali te ljude na teren...a onda se vracali djeci i nanama obliznjih haustora kurazeci ih rijecima "ne brinite, ako poginu idu direkt u raj, posto su na Pravom putu"...arman1 wrote:Jao je li to neko gledao film KOSOVO -REPUBLJIK?mIRCerka wrote: Ili je mozda bio nepokretan nakon tezeg ranjavanja, za razliku od vas moralista koji ste sa sljemom i pancirom kurazili nane i djecu po haustorima..
- arman1
Neki od nas nisu ni uniforme imali, na teren se išlo sa tanđarom ako znaš šta je.mIRCerka wrote: Ne nego je neko svoga oca u tankoj uniformi pratio na Igman dok su moralisti (zvanicna titula u Armiji BiH) sa sljemom i pancirom i sve kampanjolom dolazili, 5 minuta srali i slali te ljude na teren...a onda se vracali djeci i nanama obliznjih haustora kurazeci ih rijecima "ne brinite, ako poginu idu direkt u raj, posto su na Pravom putu"...
I sad imaju m.da od labuda.
I nije mi kriv ni lepi, ni profa što sam odgulio 4 godine u rovu. Ali ne mogu sranja da je lepi kriv za rat.
Pa nije se on od 90 - 92 ukopavao oko Sarajeva.
-
_BosanaC
Niko nije rekao da je kriv za rat.arman1 wrote:Neki od nas nisu ni uniforme imali, na teren se išlo sa tanđarom ako znaš šta je.mIRCerka wrote: Ne nego je neko svoga oca u tankoj uniformi pratio na Igman dok su moralisti (zvanicna titula u Armiji BiH) sa sljemom i pancirom i sve kampanjolom dolazili, 5 minuta srali i slali te ljude na teren...a onda se vracali djeci i nanama obliznjih haustora kurazeci ih rijecima "ne brinite, ako poginu idu direkt u raj, posto su na Pravom putu"...
I sad imaju m.da od labuda.
I nije mi kriv ni lepi, ni profa što sam odgulio 4 godine u rovu. Ali ne mogu sranja da je lepi kriv za rat.
Pa nije se on od 90 - 92 ukopavao oko Sarajeva.
A nije rekao ni da je jedini krivac za Dejton.
Ali je on od onih sto potpisase Dejtonski sporazum pa su do prije par mjeseci prosipali suplju kako ce ukinuti RS i kako su za 100% BiH... A vec neki dan podpredsjednik stranke Lepog govori kako se Srpski narod nema sta brinuti, kako su neprijatelji RS-a fiktivni i kako oni garantuju RS
Rekoh cisto malo da pojasnim, mozda nisi skontao...