Parental advisory
Farba za "donju frizuru"!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ovo su mooda prefarbana zbog djece
:D:D
Parental advisory
:D:D:D
Parental advisory
- Bosanac sa dna kace
@horni me podjesti na jos jednu prirodnu farbu, naime ogulina od obicnog crvenog luka, daje crvenu boju kad se skuha, znaci treba sve to natopit vrucom vodom od luka 
- anais_nin
pa natopi, probaj, pa nam javi kako je biloBosanac sa dna kace wrote:@horni me podjesti na jos jednu prirodnu farbu, naime ogulina od obicnog crvenog luka, daje crvenu boju kad se skuha, znaci treba sve to natopit vrucom vodom od luka
- Salko sto je u vodu skako
samo bi dodo da treba kljucalom vodom natopiti....duzi je rok trajanja...anais_nin wrote:pa natopi, probaj, pa nam javi kako je biloBosanac sa dna kace wrote:@horni me podjesti na jos jednu prirodnu farbu, naime ogulina od obicnog crvenog luka, daje crvenu boju kad se skuha, znaci treba sve to natopit vrucom vodom od luka
- anais_nin
pa eto dogovorite se koji ce prvi probatSalko sto je u vodu skako wrote:samo bi dodo da treba kljucalom vodom natopiti....duzi je rok trajanja...anais_nin wrote:pa natopi, probaj, pa nam javi kako je biloBosanac sa dna kace wrote:@horni me podjesti na jos jednu prirodnu farbu, naime ogulina od obicnog crvenog luka, daje crvenu boju kad se skuha, znaci treba sve to natopit vrucom vodom od luka
pa eto nek on proba...ja sam ti i onako za ocuvanje prirode....anais_nin wrote:pa eto dogovorite se koji ce prvi probatSalko sto je u vodu skako wrote:samo bi dodo da treba kljucalom vodom natopiti....duzi je rok trajanja...anais_nin wrote: pa natopi, probaj, pa nam javi kako je bilo
- anais_nin
ja sam za posumljavanjeSalko sto je u vodu skako wrote:pa eto nek on proba...ja sam ti i onako za ocuvanje prirode....anais_nin wrote:pa eto dogovorite se koji ce prvi probatSalko sto je u vodu skako wrote: samo bi dodo da treba kljucalom vodom natopiti....duzi je rok trajanja...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
anais_nin wrote:ja sam za posumljavanjeSalko sto je u vodu skako wrote:pa eto nek on proba...ja sam ti i onako za ocuvanje prirode....anais_nin wrote: pa eto dogovorite se koji ce prvi probat
znas li pape sa kosilicom raditi???pape wrote:anais_nin wrote:ja sam za posumljavanjeSalko sto je u vodu skako wrote: pa eto nek on proba...ja sam ti i onako za ocuvanje prirode....Treba li vam jedan pouzdan shumar, ... ?
![]()

ja cu ti pomoci u posumnjavanju...imam dobrih sadnica u ponudi..a znam i kalemiti...anais_nin wrote:ja sam za posumljavanjeSalko sto je u vodu skako wrote:pa eto nek on proba...ja sam ti i onako za ocuvanje prirode....anais_nin wrote: pa eto dogovorite se koji ce prvi probat
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Salko sto je u vodu skako wrote: znas li pape sa kosilicom raditi???
Samo pincetica, .... kremica, puno strpljenja i, ... bude k`o nova, .... mehka k`o dusha, ... cakli se k`o biser, .... mmmmm Salkane, nije to kanafa i kuka, ...
pa kod tebe je to onda dzungla postala...jel trebas tarzana????anais_nin wrote:Salko sto je u vodu skako wrote:
ja cu ti pomoci u posumnjavanju...imam dobrih sadnica u ponudi..a znam i kalemiti...zaobidje me sa sadnicama pliz
![]()
kosilica je korisnija
- anais_nin
Salko, citaj i uchipape wrote:Salko sto je u vodu skako wrote: znas li pape sa kosilicom raditi???
Nista kosilica, .... to je za one sto taj pos`o ne shvataju seriozno.
Samo pincetica, .... kremica, puno strpljenja i, ... bude k`o nova, .... mehka k`o dusha, ... cakli se k`o biser, .... mmmmm Salkane, nije to kanafa i kuka, ...
- anais_nin
ja bih radije chituSalko sto je u vodu skako wrote:pa kod tebe je to onda dzungla postala...jel trebas tarzana????anais_nin wrote:Salko sto je u vodu skako wrote:
ja cu ti pomoci u posumnjavanju...imam dobrih sadnica u ponudi..a znam i kalemiti...zaobidje me sa sadnicama pliz
![]()
kosilica je korisnija
chita je u paketu sa tarzanom....anais_nin wrote:ja bih radije chituSalko sto je u vodu skako wrote:pa kod tebe je to onda dzungla postala...jel trebas tarzana????anais_nin wrote:zaobidje me sa sadnicama pliz
![]()
kosilica je korisnija
![]()
![]()
- Bosanac sa dna kace
Murat voli kad je glatko, daklem brez zhivice!anais_nin wrote:pa natopi, probaj, pa nam javi kako je biloBosanac sa dna kace wrote:@horni me podjesti na jos jednu prirodnu farbu, naime ogulina od obicnog crvenog luka, daje crvenu boju kad se skuha, znaci treba sve to natopit vrucom vodom od luka
ako ko proba javim rezultate!
- anais_nin
ja rekoh da TI probas, pa valjda i ti imas dlakeBosanac sa dna kace wrote:Murat voli kad je glatko, daklem brez zhivice!anais_nin wrote:pa natopi, probaj, pa nam javi kako je biloBosanac sa dna kace wrote:@horni me podjesti na jos jednu prirodnu farbu, naime ogulina od obicnog crvenog luka, daje crvenu boju kad se skuha, znaci treba sve to natopit vrucom vodom od luka![]()
- Murat Sabanovic
pazi salko da ne upadnespape wrote:Salko sto je u vodu skako wrote: znas li pape sa kosilicom raditi???
Nista kosilica, .... to je za one sto taj pos`o ne shvataju seriozno.
- River_isle
dosta je zeljo ebo sarajevoSantos wrote:Super.Ofarbacu ga u plavo.A zensku bi volio vidjet ono crvena napalio bi se ko bik.
Meni se ideja o farbanju generalno svidja
- Bosanac sa dna kace
pa ja, Murat voli kad je brez dlake kod mene!anais_nin wrote:ja rekoh da TI probas, pa valjda i ti imas dlakeBosanac sa dna kace wrote:Murat voli kad je glatko, daklem brez zhivice!anais_nin wrote: pa natopi, probaj, pa nam javi kako je bilo![]()