Farba za "donju frizuru"!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
reformator
#1 Farba za "donju frizuru"!!!
Njujorška kozmetička kompanija Betty Beauty lansirala je prvu,kako se tvrdi,sigurnu farbu za stidne dlacice.Pod nazivom"farba za frizuru tamo dole",i po cijeni od 10$ u ponudi su nijanse Brown Betty,Blonde Betty,Auburn Betty,Black Betty i Fun Betty-svijetlo ruzičasta.
Autorka proizvoda Nancy Jarecki izjavila je da je na ideju o farbi za "betty" došla prilikom posjete Rimu prije tri godine,kada je u jednom lokalnom frizerskom salonu vidjela da se ženama koje su dosle na farbanje poklanjala i odgovarajuca boja za "donju frizuru".
Kompanija istice da njihov novi proizvod nije namijenjen samo ženama.
Autorka proizvoda Nancy Jarecki izjavila je da je na ideju o farbi za "betty" došla prilikom posjete Rimu prije tri godine,kada je u jednom lokalnom frizerskom salonu vidjela da se ženama koje su dosle na farbanje poklanjala i odgovarajuca boja za "donju frizuru".
Kompanija istice da njihov novi proizvod nije namijenjen samo ženama.
- Bosanac sa dna kace
A sta fali obicnoj kani???

-
kub lajkan
Mnogi bi bili zainteresovaniji za izvlacenje... pramenova 
- stickitout
Upravo to kontam kako sam zared'o citat od pocetkaanais_nin wrote:koliko se meni cini samo bi muskarci farbalimozda ja proizvod pogresnom trzistu promovisan
Zamisljam kad bi ga ofarbao u crveno da bi izgledo kao razljepljen kornet sa dvije kugle jagode
- anais_nin
vrlo kreativnostickitout wrote:Upravo to kontam kako sam zared'o citat od pocetkaanais_nin wrote:koliko se meni cini samo bi muskarci farbalimozda ja proizvod pogresnom trzistu promovisan
Zamisljam kad bi ga ofarbao u crveno da bi izgledo kao razljepljen kornet sa dvije kugle jagode![]()
- Bosanac sa dna kace
Ja se pitam sta fali kad zemske ofarbaju kanom, kana i onako nije stetna za kozu i dlaku inace!

- Salko sto je u vodu skako
koliko kosta ta carobna farba???
- Bosanac sa dna kace
kana od 4 marke pa nadalje sve zavisi od kvaliteta i marke proizvoda!Salko sto je u vodu skako wrote:koliko kosta ta carobna farba???
ma uzeo bi za moju buducu zenu ...hocu da bude skroz plava....Bosanac sa dna kace wrote:kana od 4 marke pa nadalje sve zavisi od kvaliteta i marke proizvoda!Salko sto je u vodu skako wrote:koliko kosta ta carobna farba???
- Bosanac sa dna kace
ma vala ja ti znam tako nesto malo oko cijena, a za ostalo pitaj forumske strucnjake za sve i svasta!Salko sto je u vodu skako wrote:ma uzeo bi za moju buducu zenu ...hocu da bude skroz plava....Bosanac sa dna kace wrote:kana od 4 marke pa nadalje sve zavisi od kvaliteta i marke proizvoda!Salko sto je u vodu skako wrote:koliko kosta ta carobna farba???
- anais_nin
odredjene supstance se ne priblizavaju odredjenim dijelovima tijelaBosanac sa dna kace wrote:Ja se pitam sta fali kad zemske ofarbaju kanom, kana i onako nije stetna za kozu i dlaku inace!![]()
hajde bona, nece ti skoditi malo zarko crvene dole...anais_nin wrote:odredjene supstance se ne priblizavaju odredjenim dijelovima tijelaBosanac sa dna kace wrote:Ja se pitam sta fali kad zemske ofarbaju kanom, kana i onako nije stetna za kozu i dlaku inace!![]()
kako vi svoju zonu cuvate ko zlato, a na nasu biste svasta stavljali
- anais_nin
nije u pitanju boja nego ideja da se kana dole stavljaSalko sto je u vodu skako wrote:hajde bona, nece ti skoditi malo zarko crvene dole...anais_nin wrote:odredjene supstance se ne priblizavaju odredjenim dijelovima tijelaBosanac sa dna kace wrote:Ja se pitam sta fali kad zemske ofarbaju kanom, kana i onako nije stetna za kozu i dlaku inace!![]()
kako vi svoju zonu cuvate ko zlato, a na nasu biste svasta stavljali
![]()
![]()
nemoj mi sad reci da dole imas zarko crveni leteci cilim...anais_nin wrote:nije u pitanju boja nego ideja da se kana dole stavljaSalko sto je u vodu skako wrote:hajde bona, nece ti skoditi malo zarko crvene dole...anais_nin wrote: odredjene supstance se ne priblizavaju odredjenim dijelovima tijelakako vi svoju zonu cuvate ko zlato, a na nasu biste svasta stavljali
![]()
![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Jarane, na ovog bi otislo bar 10 kila Jupola
:D:D:D:D

-
reformator
Jarane,zbog ovakvih vanzemaljci više ne posjećuju našu planetu.