cpt.picard wrote:Jel rekao: Ko te ucio voziti biciklo? Dobro si prosao, mogli su ti oduzeti vozilo i vozacku
KO NE VJERUJE--NEK SE UVJERI--BUJRUM
-
freak_with_a_laptop
Muha, setas ti cesce Telalima? Kad budem kod brata, da te gadjam kanisterom sprozora

-
kub lajkan
Ja se ko dijete nalozio da naucim voziti bicikl u rikverc. I ne da sam naucio, nego sam neke bicikle (ravne guvernale) vozio u rikverc bez ruku. Pa kontam, bi li te kaznili i da si tako vozio? 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
@muha,
Zar nisi mogao uložiti prigovor-žalbu u nekom roku?
Zar nisi mogao uložiti prigovor-žalbu u nekom roku?
-
mr__bosnjak
-
sarlo
Da drot nije bio A. Jasarevic ili Kerim?
A da ti nisi bio u tad vec bivsoj 10. Brdskoj ili na radnoj obavezi?
Mogli su te kazniti i zbog prebrze voznje, neispravnog bicikla...
Cuo sam da su u Konaku imali neke specijalne motke kojim su isljedjivali-prevaspitavali Cacine.
Cuo sam da su u Konaku imali neke specijalne motke kojim su isljedjivali-prevaspitavali Cacine.
- muha_sa
na radnoj obavezi ??? GARANTsarlo wrote:Da drot nije bio A. Jasarevic ili Kerim?
-10.Brdska ?? Nisam-
-Nisam imao ispravno zvonce a i pretrpan sam karnisterima bio.
-
sarlo
Uz nepostovanje saobracajnih propisa i neispravnim putnickim sredstvom si upravljao! A tek preopterecenost vozila (pardon bicikla) kojim si ugrozavao svoju a i tudju sigurnust.muha_sa wrote:na radnoj obavezi ??? GARANTsarlo wrote:Da drot nije bio A. Jasarevic ili Kerim?
-10.Brdska ?? Nisam-
-Nisam imao ispravno zvonce a i pretrpan sam karnisterima bio.
Iako si ozbiljan prestupnik i za svaku osudu (cak i sankciju vrijednu vise kutija cigareta) slozio bih se sa tobom da je ovo slucaj za riplija
-
mr__bosnjak
Ovo je @sarlo bila 94´, cini mi se jos novembar. Cacini su unisteni jos u oktobru 93´.sarlo wrote:Da drot nije bio A. Jasarevic ili Kerim?
- chuchumbamayumbe
Moj pokojni otac isao u Konjic na teren (1992, mart) i predje preko pjesackog ostrva, zaustavi ga drot, uzme podatke...Dodje 1996-ta, proljece, dolazi drot u pratnji medjunarodnog policajca na vrata i nosi poziv za sud, starom, da se odmah javi inace belaj! Zbog tog prekrsaja! A covjek umro 1994.
I ko kaze da nema pravne drzave!!
- muha_sa
svašta ! moj bože.chuchumbamayumbe wrote:Moj pokojni otac isao u Konjic na teren (1992, mart) i predje preko pjesackog ostrva, zaustavi ga drot, uzme podatke...Dodje 1996-ta, proljece, dolazi drot u pratnji medjunarodnog policajca na vrata i nosi poziv za sud, starom, da se odmah javi inace belaj! Zbog tog prekrsaja! A covjek umro 1994.
- kekec
Pozovi se fol na diplomatski imunitet.muha_sa wrote:evo ovi u Svedskoj mi vele da biciklom grad obidjemni za zivu glavu
nedo mi bog da me ovdje klepe
Samo vici "Bosna ,diplomata". Nece se
drot prepasti, ali ce se smilovati i
proci ces bez kazne. Vrijedi probati.
- GandalfSivi
Mene je drot isto peglo sto sam vozio biciklo sa walkman-om na usima. Kao ono necu cuti auto, a nisam auta vidjeo dvije godine. Pa kaze onda neces granatu cuti i ja mu se poceo smijati, pa me pustio.
- muha_sa
#49 Re: KO NE VJERUJE--NEK SE UVJERI--BUJRUM
madner i milivojemuha_sa wrote:U toku agresije--u opkoljenom Sarajevu-prekršajno sam kažnjen zbog vožnje BICIKLA u pogrešnom smjeru--kreno na "Pivaru" po vodu i usput da nanu obiđem koja je /rahmet joj / živjela preko puta Viječnice-zapisao me policajac a sudija "odrezo"
Pričam raji i pišem im--ne vjeruju. Čuvam ovaj dokument da unucima pokažem.
EVO NA UVID:
- madner
#50 Re: KO NE VJERUJE--NEK SE UVJERI--BUJRUM
Samo ovjeri kopiju, znam jednog koji bi mogao pokusati da unisti dokaze. Necu reci ko je, ali spomeno si ga.