Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U toku agresije--u opkoljenom Sarajevu-prekršajno sam kažnjen zbog vožnje BICIKLA u pogrešnom smjeru--kreno na "Pivaru" po vodu i usput da nanu obiđem koja je /rahmet joj / živjela preko puta Viječnice-zapisao me policajac a sudija "odrezo"
Pričam raji i pišem im--ne vjeruju. Čuvam ovaj dokument da unucima pokažem.
EVO NA UVID:
Stari moj---snajper DERE s Vidikovca---obalom se ne može--kud već s čaršije prema Viječnici---mislio sam da je BATKO naštimo skrivenu kameru ne prođe mjesec a KUFERTA dođe
vidjel moj DONY ?--rekoh ti ja da ću ti pokazat.
Biciklo puno karnistera--ja ko krepaština ispijena iz dežure--žena me po vodu poslala a drot-STOP---kuš VAAMOOO
muha_sa wrote:vidjel moj DONY ?--rekoh ti ja da ću ti pokazat.
Biciklo puno karnistera--ja ko krepaština ispijena iz dežure--žena me po vodu poslala a drot-STOP---kuš VAAMOOO
kud snajperista nespuca drota u olovku...
lopina se sakrio iza Viječnice snajper dero drito na kapiju bivše mi avlije---fini naki četnici--ne upucaše mi nanu a i ja preživjeh
kud snajperista nespuca drota u olovku...
lopina se sakrio iza Viječnice snajper dero drito na kapiju bivše mi avlije---fini naki četnici--ne upucaše mi nanu a i ja preživjeh
ma ja ,ima i finih "sumnjaka"....ali daleko im kuca...
U onaj vakat ti neki kreten od usta otkid'o radi voznje bicikla u suprotnom smjeru Za lijeka mu zatrebalo
Pa ovo ne zna covjek bil' se smij'o al' plak'o
P.S. Potrazi li ikad tog drota i tog sudiju, da ih upitas za zdravlje?
drota nisam al sam sudiju posjetio--kad sam ovo Rješenje dobio--
Pokucam mu na vrata a on digo none na sto--briga ga što sam ja nočna bio---upitam ga jel on ovo presudio---čista obraza mi potvrdi---naružio sam ga malkice--čisto da se istresem a i reko sam mu da će mu se moji unuci smijat.