Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Faust wrote:Dosta Bošnjaka je glasalo za Komšića sigurno.
Momak je bio u armiji u ratu i dobio zlatnog ljiljana, zato je moj stari glasao za njega
A ja jer mi se ne sviđaju ostali
Slazem se. Od svih drugih kandidata na federalnoj listi za predsjednistvo, on je najnormalniji covjek; druge ne vrijedi ni pomisliti prekriziti... [/quote]
Ja sam za naseg Ljiljana glasao
A kad mi jedna jaranica danas rece da je glasala za Tihica, moram priznati da sam se obradovao (sto nije za Lepog).
Faust wrote:Dosta Bošnjaka je glasalo za Komšića sigurno.
Momak je bio u armiji u ratu i dobio zlatnog ljiljana, zato je moj stari glasao za njega
A ja jer mi se ne sviđaju ostali
Slazem se. Od svih drugih kandidata na federalnoj listi za predsjednistvo, on je najnormalniji covjek; druge ne vrijedi ni pomisliti prekriziti... [/quote]
a i ima nekako postenu facu... ne znam kolko je to dobro za jednu drzavu
Grom iz vedra neba wrote:Evo upravo su javili da je u 19 h prekinuta predizborna sutnja prema odluci CIK-a...pa tako ako neko ima kakvih informacija o preliminarnim rezultatima, neka ih podijeli s pucanstvom
Svaka stranka ima svoje "preliminarne rezultate", pa eto rekoh da cujemo...
Ono sto sam ja cuo jeste da Haris ima veliku podrsku...
nezvanicno - glasali su svi papci i Haris ti je predsjednik... ne znam hoce li Jata za premijera, zavisi koja ce vecina bit...
BOLJE I ON NEGO ONAJ KLOC OD TIHICA!!!
slazem se ili debil lagumdzija sto bi prodao zemlju za koznu fotelju
je.eni narcis
Arslan_ wrote:Maloprije u dnevniku na "Nova-TV" je bio prilog iz Hercegovine.
IZgleda da je dole bila najveca apstinencija tako da je sad Hrvate malo prpa zbog Komsica
IZgleda da je dole bila najveca apstinencija tako da je sad Hrvate malo prpa zbog Komsica
a sto ih je prpa ,ne razumijem???
nisam bas upucen u politiku
ž
zato sto je Komsic kadnidat za clana predsjednistva iz hrvatskog reda naroda, ispred SDPa, i sto Komsic kaze da je prvenstveno BOSANAC pa tek onda pripadnik hrvatskog naroda, i sto je dobio podrsku mnogih nehrvata, i sad je belaj, jer ako on pobiedji, hrvati ce u predsjednistvu imati predstavnika koji NIJE nacionalista!
ccccccccccccc što smo se poredali i čeeekamo....
koristim ovu priliku da izrazim nadu da je moj svekar budući dobio pokoji glas pošto ga od mene dobio nije
al nebitno...
NAPRIJED MOOOOOOOOOJIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!