Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
meni se čini da ti nećeš da pokloniš ovo mače bolje piši broj 26!
ma ovo je mace 25. , a moram ga udomiti... a preswatko je i bubimo se non stop...ima cudnu glavu, djeluje ko perzijaner, bumbast i pomalo spljostene face
bubite se a ima li buha?
joj, ovo moje je ludo totalno ... stalno se grize ne možeš je pipnut (osim u omamljenim situacijama ) a da ne napadne ... moramo mačijem psihijatru ili da je mijenjam za to tvoje spljošteno
meni se čini da ti nećeš da pokloniš ovo mače bolje piši broj 26!
ma ovo je mace 25. , a moram ga udomiti... a preswatko je i bubimo se non stop...ima cudnu glavu, djeluje ko perzijaner, bumbast i pomalo spljostene face
bubite se a ima li buha?
joj, ovo moje je ludo totalno ... stalno se grize ne možeš je pipnut (osim u omamljenim situacijama ) a da ne napadne ... moramo mačijem psihijatru ili da je mijenjam za to tvoje spljošteno
ovako, ja radim bukvalno za macke, i za cigare i gorivo...
stalno im stavljamo ampule protiv buha, tako da nemaju...a ti to svoje mace donesi meni na dresuru, moje mace vole da se ljube i vole sladoled...
mIRCerka wrote:
stalno im stavljamo ampule protiv buha, tako da nemaju...a ti to svoje mace donesi meni na dresuru, moje mace vole da se ljube i vole sladoled...
mIRCerka wrote:
Ja mislim da ovo svaka zna ne treba dresura
ta recenica je bila slagvort za husnijinu sliku!!!!
btw, ne zna svaka macka lizati saldoled da ne kapa, husnija je prije mjesec dobio certifikat lizaca
Jadna mawa maca Kakva su to djeca i kakvi su to roditelji Pa to je toliko morbidno i jadno izalosno da stvarno nemam rijeci... Preslatka je. Jeste li skontali jel musko ili zensko?
mIRCerka wrote:
bubite se a ima li buha?
ovako, ja radim bukvalno za macke, i za cigare i gorivo...
Husnija je za 10 Al je moj ljepsi Sad ces da vidis
Beslija wrote:Ta(bijela) sto je rasirila noge ko' da je krepala je toliko ogavna da sam odustao od macke o kojoj je ovdje rijec.
izgleda ko ja kad se nazderem
Ne tako za moju macu!!!
On je samo malo lijen, i mozda malo debeo, ali je zato umiljat i fini
A ako ne budes slusao, pojesce te
Rex
A ono sto ostane ce pojesti
Ribice
btw, rekao je jedan nash 95% uzima macu dok se vrati s terena
vidis, meni su mnogi govorili, i citala sam, da je Turski Van rijetka maceda, a evo nas 3 ga imamo i to 2 komada u Sarajevu....
ima li zenki da im treba oplodnja? Sta mislis da Pusu i Husniju sparimo :D:D
mIRCerka wrote:btw, rekao je jedan nash 95% uzima macu dok se vrati s terena
vidis, meni su mnogi govorili, i citala sam, da je Turski Van rijetka maceda, a evo nas 3 ga imamo i to 2 komada u Sarajevu....
mIRCerka wrote:btw, rekao je jedan nash 95% uzima macu dok se vrati s terena
mirci, tvoj je 100% van, sa sarenim ocima. i ovaj drugi bi mogao biti, jer ima zuto na usima i repu a tako cesto hoce kod vanova. i moj se ne mEre parit, he's only a half a man he used to be
moj je samo turski van jedno 1/4, inace mi veterinar neki dan rekao da ima dosta neke evropsko-burmejske rase (nikad za to nisam ranije cula), evo kako ta macka izgleda -- moj je isti 'iscijati vakav