opadanje kose
Moderator: anex
-
Vedo99
Ma nije pasa, nego ako sta radis u zivotu, radis kako treba ili nikako, ako imas problem, skontas sve kako izlijeciti ili nista.
Minoksidil je genericni, ima vise kompanije sto ga prave, za Toppik ima ovaj glavni uzovnik.
Znaci sve se moze naci u Sarajevu, ako treba savjet javi, haj pozdrav.
- kriticarka_nikova
Odmah da vam kazem....ne pomaze nista....geni tu presuđuju ostalo je samo bacanje para i vremena ....
-
teco
transplatacija kose ti pomaze ali samo u slucaju da ti je prestala opadati kosa tj da je proces celavosti prosao tj do kraja se oblikovao.kriticarka_nikova wrote:Odmah da vam kazem....ne pomaze nista....geni tu presuđuju ostalo je samo bacanje para i vremena ....
-
kahro
NOVO
NOVO... Procitaj >ovo <
Lijeka bi moglo uskoro biti...
http://vijesti.bihlink.com/zdravlje/nap ... avosti.php
Lijeka bi moglo uskoro biti...
http://vijesti.bihlink.com/zdravlje/nap ... avosti.php
-
emir222
ova istrazivanja su obecavajuca definitivno al kad ce ovo izaci kao lijek e to je glavno pitanje.a onda jos i kada ce doco kod nas posto vidimo da nam sve kasni sto godina.taj minox od neznam koje godine na trzistu i kazu da pomaze a kod nas se nista o njemu nezna.pa onda moramo balegom spasavat glavu
.a mozda i ti fercera.imal ko slike prije i poslije
.
-
Vedo99
A onda Toppik ti je glavni da odma sve prekrijes, to je za 30 sekundi odma sve vidis kao je super, to nemoze niko da kaze da neradi, nek vidi kako Toppik prekrije i popuni i gotovo za minutu. Imaju i za to slike i video na tim web stranicama, samo se pospe, i uhvati se za svu kosu, to je extra, niko vise nemora biti celav.
-
zico
Ma samo ti kupi novi automobil.Zaboraviti ćeš na kosu...
Pazi da ne dobiješ ćelave gume
P.S.
Hebote,al se javilo stručnjaka...
a u biti trebali ste mu samo reći da treba razgovarati sa psihologom
koji će mu objasniti da nije bolestan..osim možda na jednom mjestu
ali ipak po mom mišljenju samo akutno...
Pazi da ne dobiješ ćelave gume
P.S.
Hebote,al se javilo stručnjaka...
a u biti trebali ste mu samo reći da treba razgovarati sa psihologom
koji će mu objasniti da nije bolestan..osim možda na jednom mjestu
ali ipak po mom mišljenju samo akutno...
-
emir222
Zico lave ja fakat nevidim sta ima loseg u tome ako covjek hoce da ima kose.fala bogu imam fin auto i to mi netreba a to za psihijatra isto nekontam.vjerovatno nemas problema sa kosom pa nekontas kako je to.i fala svima koji su pokusali pomoci pa i onima koji su pokusali ispasti smijesni...
-
kornjaca
#35 TOPPIK
- Murat Sabanovic
daj ba pustite pricu za malo djecu....
cuj za minuta kosa poraste
pa da je tako nebi nijedan covjek celav bio 
cuj za minuta kosa poraste
-
kornjaca
- strong69
Ovi su se proizvodi poceli nenormalno reklamirati... Koji god sajt otvorim tamo Toppik...
Ali na stranu to... Minoksidil u vecoj koncentraciji moze oboriti krvni pritisak. Da bi se vidio efekat potrebno je najmanje 4 mjeseca. Kada prestane da se koristi nema stimulansa pa kosa prestaje da raste... I trebali bi da znate da je to rastvor cija se aktivna supstanca koristi za lijecenje visokog pritiska a kao nuspojava javlja se dlakavost, pa su to iskoristili za lijecenje opadanja kose...
Ovo je iz farmaceutike ukratko o ovom sastojku pa razmislite...
Ali na stranu to... Minoksidil u vecoj koncentraciji moze oboriti krvni pritisak. Da bi se vidio efekat potrebno je najmanje 4 mjeseca. Kada prestane da se koristi nema stimulansa pa kosa prestaje da raste... I trebali bi da znate da je to rastvor cija se aktivna supstanca koristi za lijecenje visokog pritiska a kao nuspojava javlja se dlakavost, pa su to iskoristili za lijecenje opadanja kose...
Ovo je iz farmaceutike ukratko o ovom sastojku pa razmislite...
-
emir222
Strong u pravu si to sto kazes i ja sam malo istrazivao na netu o minox-u neko je spomenuo hairlosstalk a na njom imas citavu istoriju minoxa.glavni mi je motiv da i to probam jer sam procitao hiljadu pisama u kojem ljudi govore da im je djelovao.a na trzistu je 20-30 godina pa da nije valjao nebi toliko bilo.a i FDA je odobren mislim da mi je to dovoljna sigurnost.
hehe kornjaca je dobar za Toppik.znam majstore i ja kad sam probo nisam mogao vjerovat da znam vise sa kompijuterom mogo sam slike stavit da raja vide al kontam to bi mogo i naplatit
..
hehe kornjaca je dobar za Toppik.znam majstore i ja kad sam probo nisam mogao vjerovat da znam vise sa kompijuterom mogo sam slike stavit da raja vide al kontam to bi mogo i naplatit
-
saim_adka
-
Vedo99
Dobro je sto si to sebi rekao, ali nije to za sviju
. Posebno kad ima pomoci da ti je puna kosa, sto ces se bezveze sisati nacelavo? Jasno je da je lakse za odrzavat, mozes se okupat, i nemoras ni peskir dirnut, suha ce ti biti glava
. Isto tako, vecina momaka hoce da dobro izgledaju i da imaju dobru kosu.
I kako ces preporuciti zenama da se sisaju na celavo? Procito sam da 25% zena isto celavi u sredini kose. Svako za sebe, sto se tice opadanja kose, konacno imaju preparati za pomoc, evo bas sam cito za ovaj TOPPIK i fibere za kosu, glavni preparat u Italiji, Njemackoj i Austriji za puniju kosu vec vise godina, a u americi vec preko 5, i na svijetu je glavni. Ja ga koristim duze vremena, nebi se nikad nacelavo osisao, za minut ga pospem i puna glava kose. Haj da ne reklamiram vazda, ko ima prorijedjenu kosu, pogledaj Toppik neces pogrijesiti, ima linkova pun Google a ima nasi linkova i na ovome forumu 
-
emir222
saide definitvno kosa nema veze sa zenama.to sam se sto puta uvjerio cak i imam jerana koji voda dvije trebe a jedna za drugu znaju a frajer nema svije dlake na glavi.to je sve do price pristupa i ostalog.to je sve kako se covjek osjeca nekog pogadja gubitak kose recimo tebe ne.sve je individualno..
-
teco
svako ko gleda vidi.ali ne vidi svako onako kako neko vidi.kod nekog je u ocima nesto onako a kod nekoga onako..pogledajte crnce.svi se sisaju na nulu i opet im dobro stoji,a stoji im dobro jer vecinom imaju lijepo gradjeno i misicavo tijelo.znaci ako si celav idi malo se nabildaj sisaj se kratko i bit ces frajer veci nego onaj sa kosom(doduse ne kod svake ali imat ces u svakom slucaju prolaza kod odredjene grupe zenske populacije)znaci akd jedan atribut izgubis moras ga zamijeniti sa nekim drugim koji c etaj manajk pokriti.i naravno moras biti samopouzdan inace niko ne zeli uplakanog i nesigurnog muskarca pored sebe.a to najbolje se pokazuje kroz smijeh i opustenost u drustvu zena.znaci zezaj se na tu svoju manjkavost daj do znanja da si svjestan toga ali da si iznad toga i da ti to ne smeta.na taj nacin one isto nece toliko primjetiti da si celav tj nece im to toliko smetati
- alphonse kauders
Vedo, jeste ti i emir u dogovoru, da bi povećali prodaju?:))) Gledam, 29.08. je rekao da će naručiti, a 31.08. super zadovoljan učincima, pa šta je to- nešto kao preparat iz Simpsonovih kad Homeru preko noći poraste griva?:))
I još niko da cijenu kaže:)
I još niko da cijenu kaže:)
-
Vedo99
Procitaj fino textove pa skontaj. Nemam sta ja da prodajem, vidis da ima po frizerajima po Sarajevu kupiti Toppik. Isto tako, nije da ti kosa raste, to nisi dobro procito, to su VLAKNA koja se priljepe za kosu i stoji dok se ne okupas samponom. Pise fino da cim pospes popuni se friz, nista ne raste, ali ti napuni da izgleda koda tije prava kosa. Pogledaj slike ili video ako neznas, pun ih je internet googliraj.
-
izbjeglica_iz_besmisla
kornjaca wrote:Alphonse, ja TOPPIK kupujem kod svog frizera za 49eura (mjesečno pakovanje). Malo se moram ogrebat od buraza, ali puno se bolje osječam kad nehodam ćelav po gradu, dao bi sad i 149, nema sekiracije.