Kad ulazim u Bosnu uvijek slikam Zastavu Bosne i Hercegovinu i onu Tablicu Welcome tu Bosnia and Herzegovina u Orasju. Eh onda produzim sve do Faruka na Benziskoj posto je to prva Bosanska/Bosnjacka Benziska Pumpa tu sipam gorivo jedem popijem nesto itd itd ostavim jedno 150 maraka.
Onda produzim do tuzle i tu se opet najezim neznam zasto ali uvijek odkad idem sam u tuzlu skolima ili sa zenom uvijek mi suze u ocima.
pa stignem ja do Nene, pa znate kako se Nene jesi gladan sine jesil zedan kako si proso na putu pa dodju dajdze, amdize , rodjaci itd itd itd a tebi je samo do spavanje.. navece obavezno moras sa rodjacima u Kalesiju / Kosta ili do Zivinica ili u Tuzlu.
Nakon paar dana provedenih u Kalesiji, Zivinicama, Zvorniku idem sa svojom zenom citav dan u tuzlu obidjemo cijeli grad kupimo manje vise sve sto nas sjeti na bosnu Findzane sa drzavnim Grbom, Knjige o Bosni i Bosnjacima , Sat koji ima Grb ili Oblik Bosne , Majcu: jebes zemlju koja bosne nema itd itd jednostavno sve sto ima bosanski grb, oblik ili nesto sto je povezano sa islamom ko fesic
Onda naravno ide se 3 - 4 dana obic sarajevo mostar neum i piramide i onda opet nazad u svicu, radis od ponedeljka do petka 06:00 do 17:00 Petak navece u Kafice gdje ima narodna muzika Subotom u Nase diskoteke Nedeljom u kino i et sparamo opet za sljedeci odmor u BiH
Sorry na Gramatiku zurio sam a kao drugo nemam ni pojma u Bosanskoj Gramatici