Uvreda, kako rece Anka, nije bila licne prirode, kako sam ja to prvobitno zamislila
Zato, o Ti, koja pratis nase pisanije, ako ga pratis, oprosti nasem drugu forumasu, i s merakom pojedi tu finu cokoladu pred vratima
Saraswati wrote:Ali, evo, ako sta vrijedi, po mom misljenju incident je OPROSTIV![]()
Uvreda, kako rece Anka, nije bila licne prirode, kako sam ja to prvobitno zamislila![]()
Zato, o Ti, koja pratis nase pisanije, ako ga pratis, oprosti nasem drugu forumasu, i s merakom pojedi tu finu cokoladu pred vratima
Cekaj, tek sada nista ne kontamStLouis wrote: naime, dok smo pili kafu i jeli rodjendansku tortu u jednom kaficu, ja sam je upitao da li se jos vidja s jednim nasim prijateljem, pritom nisam obratio pozornost da za istim stolom sjedi njena najbolja kolegica, koja je do usiju zaljubljena i koja je bila skoro dvije godine s gore spomenutim zdrebcem![]()
StLouis wrote:joj ti mene pravo izblajhanas je odnos sveto trojstvo ili cetvorstvo
nazovi to kako zelis
kad sam sponeuo vidja mislio sam na date, izlasci a bogami i vece rabote. to koliko je ko pogrijesio, i koliki je ko kom prijatelj; ma mi se volimo
nju je najvise uvrijedilo to sto sam bas ja bio toliko brbljiv, a znamo se vec dugo, dugo vremena.
A ti si kriv za njihov licemjerni odnos... Kriv si... Kriiiiiiv!StLouis wrote: belaj, sad je ljuta na mene a ujedno ova druga je ljuta na nju...je*o zene, lako se naljute
auuuuuu, pa gdje ces ovu temu sa DVIJE zene za istim stolom, dabogda ti nista ne bilo?StLouis wrote: ja sam je upitao da li se jos vidja s jednim nasim prijateljem, pritom nisam obratio pozornost da za istim stolom sjedi njena najbolja kolegica, koja je do usiju zaljubljena i koja je bila skoro dvije godine s gore spomenutim zdrebcem![]()
E svaka ti cast za ovaj post, suze mi na oci iliti oplakahinspire_me wrote:Cekaj, tek sada nista ne kontam![]()
Kada kazes "vidja" na sta tacno mislis![]()
Eh, sad da je najbolja prijateljica- cisto sumnjam, da jeste ne bi ti nista mogao da upropastis svojim laprdanjem![]()
mislim, ti kazes da joj je to NAJBOLJA prijateljica![]()
Umjesto sto se ljuti na tebe, bolje joj je da razmisli kakav ima odnos sa svojom prijateljicom...doduse ti si rekao kolegicom...eh, sad to mijenja sve...prijatelj je prijatelj...a kolega je kolega...
kad bih znala sta sam htjela reci![]()
![]()
![]()
Aha, ma de ti nama lijepo objasni,prvo, kakav je odnos izmedju nje i tog "zdrebca", tebe i nje, nje i te kolegice, tebe i "zdrebca"![]()
![]()
vidis da hocemo da pomognemo
Ja sve kontam mi zakljucili na onoj drugoj temi da frajeri i cure ne mogu biti jarani.StLouis wrote:uh, sta sam joj uradiomojne meni to
ja sam samo imao malo poduzi jezik...izletilo mi
nepromisljeno, fatalna greska, prvo sam ukljucio jezik, pa tek onda mozak, ali tad je vec bilo prekasno...
naime, dok smo pili kafu i jeli rodjendansku tortu u jednom kaficu, ja sam je upitao da li se jos vidja s jednim nasim prijateljem, pritom nisam obratio pozornost da za istim stolom sjedi njena najbolja kolegica, koja je do usiju zaljubljena i koja je bila skoro dvije godine s gore spomenutim zdrebcem![]()
belaj, sad je ljuta na mene a ujedno ova druga je ljuta na nju...je*o zene, lako se naljuteups, ispricavam se zenskom dijelu uvazenog pucanstva
![]()
p.s; poslala mi je PM, napisala: BAS SI PEDER!!
water wrote:Ja sve kontam mi zakljucili na onoj drugoj temi da frajeri i cure ne mogu biti jarani.StLouis wrote:uh, sta sam joj uradiomojne meni to
ja sam samo imao malo poduzi jezik...izletilo mi
nepromisljeno, fatalna greska, prvo sam ukljucio jezik, pa tek onda mozak, ali tad je vec bilo prekasno...
naime, dok smo pili kafu i jeli rodjendansku tortu u jednom kaficu, ja sam je upitao da li se jos vidja s jednim nasim prijateljem, pritom nisam obratio pozornost da za istim stolom sjedi njena najbolja kolegica, koja je do usiju zaljubljena i koja je bila skoro dvije godine s gore spomenutim zdrebcem![]()
belaj, sad je ljuta na mene a ujedno ova druga je ljuta na nju...je*o zene, lako se naljuteups, ispricavam se zenskom dijelu uvazenog pucanstva
![]()
p.s; poslala mi je PM, napisala: BAS SI PEDER!!Je li ti zalis zbog prijateljstva ili zbog neceg drugog. Be cool.