Kako povratiti izgubljeno povjerenje?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Saraswati

Post by Saraswati »

Ali, evo, ako sta vrijedi, po mom misljenju incident je OPROSTIV :-D

Uvreda, kako rece Anka, nije bila licne prirode, kako sam ja to prvobitno zamislila :-)

Zato, o Ti, koja pratis nase pisanije, ako ga pratis, oprosti nasem drugu forumasu, i s merakom pojedi tu finu cokoladu pred vratima :D
StLouis

Post by StLouis »

Saraswati wrote:Ali, evo, ako sta vrijedi, po mom misljenju incident je OPROSTIV :-D

Uvreda, kako rece Anka, nije bila licne prirode, kako sam ja to prvobitno zamislila :-)

Zato, o Ti, koja pratis nase pisanije, ako ga pratis, oprosti nasem drugu forumasu, i s merakom pojedi tu finu cokoladu pred vratima :D

:D :D :D Saraswati, I love you!! :D dobro si me nasmijala, o Ti, koja me razumijes :D
izblajhana

Post by izblajhana »

StLouis wrote: naime, dok smo pili kafu i jeli rodjendansku tortu u jednom kaficu, ja sam je upitao da li se jos vidja s jednim nasim prijateljem, pritom nisam obratio pozornost da za istim stolom sjedi njena najbolja kolegica, koja je do usiju zaljubljena i koja je bila skoro dvije godine s gore spomenutim zdrebcem :-)
Cekaj, tek sada nista ne kontam :D
Kada kazes "vidja" na sta tacno mislis :D
Eh, sad da je najbolja prijateljica- cisto sumnjam, da jeste ne bi ti nista mogao da upropastis svojim laprdanjem :D
mislim, ti kazes da joj je to NAJBOLJA prijateljica :-) :-) Umjesto sto se ljuti na tebe, bolje joj je da razmisli kakav ima odnos sa svojom prijateljicom...doduse ti si rekao kolegicom...eh, sad to mijenja sve...prijatelj je prijatelj...a kolega je kolega...
kad bih znala sta sam htjela reci :-) :D :D

Aha, ma de ti nama lijepo objasni,prvo, kakav je odnos izmedju nje i tog "zdrebca", tebe i nje, nje i te kolegice, tebe i "zdrebca" :D :D
vidis da hocemo da pomognemo :D
StLouis

Post by StLouis »

joj ti mene pravo izblajha :D nas je odnos sveto trojstvo ili cetvorstvo :-) nazovi to kako zelis :) kad sam sponeuo vidja mislio sam na date, izlasci a bogami i vece rabote. to koliko je ko pogrijesio, i koliki je ko kom prijatelj; ma mi se volimo :D nju je najvise uvrijedilo to sto sam bas ja bio toliko brbljiv, a znamo se vec dugo, dugo vremena.
izblajhana

Post by izblajhana »

StLouis wrote:joj ti mene pravo izblajha :D nas je odnos sveto trojstvo ili cetvorstvo :-) nazovi to kako zelis :) kad sam sponeuo vidja mislio sam na date, izlasci a bogami i vece rabote. to koliko je ko pogrijesio, i koliki je ko kom prijatelj; ma mi se volimo :D nju je najvise uvrijedilo to sto sam bas ja bio toliko brbljiv, a znamo se vec dugo, dugo vremena.
:shock: :shock:

ono sto mislim o njoj, zadrzat cu za sebe...ipak nije ta tema :D

Kako vratiti izgubljeno povjerenje?
Ako bude razmisljala malo dublje :D onda ce shvatiti da je pogrijesila sto se ljutila na tebe, to bi svakako izaslo na vidjelo...eh, sad povjerenje njeno jesi izigrao, ako cemo gledati samo tebe i nju...ali mislim da ce ti oprostiti,
pogotovo, jer mislim da ce njoj prijateljica tesko preci preko toga...a jos kada za "zdrebcom" ostane samo oblak prasine...od svetog trojstva ce joj ostati svete uspomene...tako da mislim da ce ti se draga prijateljica vrlo brzo vratiti u zivot...ako nista, a onda da ti isprica kako joj je ova
poklopila slusalicu :D :D :D
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Saraswati wrote:
ztluhcs wrote:saèekaj malo skontaæe¹ da mo¾e i bez nje.... :D
Progovara iskustvo :)
Vi¹estruko :D
ztluhcs

Post by ztluhcs »

@StLouis

sljedeæi put æe¹ znati - tajna je ono ¹to se govori svakome pojedinaèno...

:D
ztluhcs

Post by ztluhcs »

StLouis wrote: belaj, sad je ljuta na mene a ujedno ova druga je ljuta na nju...je*o zene, lako se naljute
A ti si kriv za njihov licemjerni odnos... Kriv si... Kriiiiiiv!

I ne trebaju prièati s tobom.... :D :D :D
Lace

Post by Lace »

siromasak mali...em kriv...em peder :-? :D

i ja bih se lose osjecala na njegovom mjestu :-? :D
ztluhcs

Post by ztluhcs »

Lace wrote:siromasak mali...em kriv...em peder :-? :D

i ja bih se lose osjecala na njegovom mjestu :-? :D
Oj Beauchamp kako je :P
Lace

Post by Lace »

you talking to me?

Image

ztluhcs

Post by ztluhcs »

:D :D :D afkorz
vesela

Post by vesela »

StLouis wrote: ja sam je upitao da li se jos vidja s jednim nasim prijateljem, pritom nisam obratio pozornost da za istim stolom sjedi njena najbolja kolegica, koja je do usiju zaljubljena i koja je bila skoro dvije godine s gore spomenutim zdrebcem :-)
auuuuuu, pa gdje ces ovu temu sa DVIJE zene za istim stolom, dabogda ti nista ne bilo? :D ...pa to se ne pita taman i da nemaju "zajednickog" zdrebca :roll: tc tc tc tc, sumnjam da ces dobiti oprost, uvrijedio si je do srca :D
inspire_me

Post by inspire_me »

Cekaj, tek sada nista ne kontam :D
Eh, sad da je najbolja prijateljica- cisto sumnjam, da jeste ne bi ti nista mogao da upropastis svojim laprdanjem :D
mislim, ti kazes da joj je to NAJBOLJA prijateljica :-) :-) Umjesto sto se ljuti na tebe, bolje joj je da razmisli kakav ima odnos sa svojom prijateljicom...doduse ti si rekao kolegicom...eh, sad to mijenja sve...prijatelj je prijatelj...a kolega je kolega...

Aha, ma de ti nama lijepo objasni,prvo, kakav je odnos izmedju nje i tog "zdrebca", tebe i nje, nje i te kolegice, tebe i "zdrebca" :D :D
vidis da hocemo da pomognemo :D[/quote]

E svaka ti cast za ovaj post, suze mi na oci iliti oplakah :lol: :lol:

P.S. Nisi ti nju nimalo uvrijedio, njoj je samo krivo sto je drugarica saznala, ti jesi izletio, ali nisi namjerno i to nije uvreda, izvinuo si se i sta sad, ne mozes vratiti vrijeme, njenom krivicom se sve i desilo, da se ona potajno ne vidja sa ''zdrebcem'', ti bi jos uvijek bio najbolji drug :D :D
ztluhcs

Post by ztluhcs »

A niko ne slu¹a kad ja govorim "Silent ride is a troubleless ride"...
StLouis

Post by StLouis »

inspire_me wrote:Cekaj, tek sada nista ne kontam :D

vidis da hocemo da pomognemo :D
E svaka ti cast za ovaj post, suze mi na oci iliti oplakah :lol: :lol:

P.S. Nisi ti nju nimalo uvrijedio, njoj je samo krivo sto je drugarica saznala, ti jesi izletio, ali nisi namjerno i to nije uvreda, izvinuo si se i sta sad, ne mozes vratiti vrijeme, njenom krivicom se sve i desilo, da se ona potajno ne vidja sa ''zdrebcem'', ti bi jos uvijek bio najbolji drug :D :D[/quote]

Ma nije meni prvi put da izljetim :lol: meni se to cesto dogodi, neznam zasto :oops: nego, nista od cokolade, moram je iznenadit s necim drugim...sugestije??
water

Post by water »

StLouis wrote:uh, sta sam joj uradio :roll: mojne meni to :) ja sam samo imao malo poduzi jezik...izletilo mi :D nepromisljeno, fatalna greska, prvo sam ukljucio jezik, pa tek onda mozak, ali tad je vec bilo prekasno...

naime, dok smo pili kafu i jeli rodjendansku tortu u jednom kaficu, ja sam je upitao da li se jos vidja s jednim nasim prijateljem, pritom nisam obratio pozornost da za istim stolom sjedi njena najbolja kolegica, koja je do usiju zaljubljena i koja je bila skoro dvije godine s gore spomenutim zdrebcem :-)

belaj, sad je ljuta na mene a ujedno ova druga je ljuta na nju...je*o zene, lako se naljute :D ups, ispricavam se zenskom dijelu uvazenog pucanstva :D

p.s; poslala mi je PM, napisala: BAS SI PEDER!! :D
Ja sve kontam mi zakljucili na onoj drugoj temi da frajeri i cure ne mogu biti jarani. :lol: Je li ti zalis zbog prijateljstva ili zbog neceg drugog. Be cool. 8)
StLouis

Post by StLouis »

water wrote:
StLouis wrote:uh, sta sam joj uradio :roll: mojne meni to :) ja sam samo imao malo poduzi jezik...izletilo mi :D nepromisljeno, fatalna greska, prvo sam ukljucio jezik, pa tek onda mozak, ali tad je vec bilo prekasno...

naime, dok smo pili kafu i jeli rodjendansku tortu u jednom kaficu, ja sam je upitao da li se jos vidja s jednim nasim prijateljem, pritom nisam obratio pozornost da za istim stolom sjedi njena najbolja kolegica, koja je do usiju zaljubljena i koja je bila skoro dvije godine s gore spomenutim zdrebcem :-)

belaj, sad je ljuta na mene a ujedno ova druga je ljuta na nju...je*o zene, lako se naljute :D ups, ispricavam se zenskom dijelu uvazenog pucanstva :D

p.s; poslala mi je PM, napisala: BAS SI PEDER!! :D
Ja sve kontam mi zakljucili na onoj drugoj temi da frajeri i cure ne mogu biti jarani. :lol: Je li ti zalis zbog prijateljstva ili zbog neceg drugog. Be cool. 8)

Eh pa sad...postoje i endemske vrste :D nemoj da ponovo otvorim temu musko-zenskog prijateljstva, pa da pisemo neki novi pravilnik :lol:
animal3000

Post by animal3000 »

to je to, da nisi ti smisljeno "izletio" zbog... 8-) jesi lisac :lol:
StLouis

Post by StLouis »

bas si neki animal :lol: sve ima svoje zasto :D
StLouis

Post by StLouis »

prijatelja nikad dosta, a bogami i prijateljica :D
Saraswati

Post by Saraswati »

Pa ti nju volis :shock: :shock: :shock: ?!

Pa sto ne kazes odmah... :D
StLouis

Post by StLouis »

naravno da je volim, ali zavisi iz kojeg aspekta gledamo na tu ljubav :-) ja i tebe volim :D :)
Saraswati

Post by Saraswati »

StLouis wrote:naravno da je volim, ali zavisi iz kojeg aspekta gledamo na tu ljubav :-) ja i tebe volim :D :)
Dobro si, to sam smetnula s uma... :)
Saraswati

Post by Saraswati »

zmijaIzmaj wrote::oops:

Svako može biti ljut. To je lako. Ali biti ljut na pravu osobu, do pravog stupnja, u pravo vrijeme, s pravim razlogom i na pravi način – to nije lako. Aristotel

Wow, i ova je mocna :D
Post Reply