volite li cuke?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

saviola

#26 Re: volite li cuke?

Post by saviola »

Muatez wrote:
saviola wrote:malopre ja na balkonu, kad ispod prođe neki fin cuko, trazi hranu da jede. i ja skupim nekih kostiju sto je ostalo od rucka i sletim dole da dam cuki da jede. i taman ga nađem, kad on viđe mene i pobjeze. bio tu neki cova i ja ga pitam sto li cuko pobjeze, a on kaze: "pa nije ni cudo kad ga raja tuku ko god stigne".
ne mogu da vjerujem da ima takvih idiota koji mogu udariti onakvog finog i bezazlenog cuku koji samo njuskajuci prođe i nikom ne zeli zlo. ja da vidim nekog da ga udari, glavu bi mu otkino! :x povescu malo vise racuna ubuduce da vidim ko su te junacine.
Evo ja prvi kada god imam priliku opalim ga u njusku ala zidane style...jedna vrsta slobodnjaka.Nije mi ga zao,cak sta vise zalio bih sebe kada ga ne bih opalio a imam priliku.Eto javila se junacina i sta cemo sad...

pih jade, ja da te vidim glavu bih ti otkinuo, bijedo ljudska. imas li ti ista u to svojoj glavusini?
uostalom, vidim po tvojim komentarima da si zesci magarac. ko sto neko vec rece, treba te samo ignorisati.
Qler

Post by Qler »

nisam dalje citao, al' vidim ima kretena koji ne vole zivotinje.... haj... nije ni njima lako....
Pearl

Post by Pearl »

Qler wrote:nisam dalje citao, al' vidim ima kretena koji ne vole zivotinje.... haj... nije ni njima lako....
lijece frustracije na onima koji ne mogu da im vrate... podjeti me na temu: nasilje nad zenama...

kako li bi zenu tek "sredio" kad junacki utokom na cuke krece... svakakvih kretena u basti bozijoj
Ana_Ana

#29 Re: volite li cuke?

Post by Ana_Ana »

Muatez wrote:
saviola wrote:malopre ja na balkonu, kad ispod prođe neki fin cuko, trazi hranu da jede. i ja skupim nekih kostiju sto je ostalo od rucka i sletim dole da dam cuki da jede. i taman ga nađem, kad on viđe mene i pobjeze. bio tu neki cova i ja ga pitam sto li cuko pobjeze, a on kaze: "pa nije ni cudo kad ga raja tuku ko god stigne".
ne mogu da vjerujem da ima takvih idiota koji mogu udariti onakvog finog i bezazlenog cuku koji samo njuskajuci prođe i nikom ne zeli zlo. ja da vidim nekog da ga udari, glavu bi mu otkino! :x povescu malo vise racuna ubuduce da vidim ko su te junacine.
Evo ja prvi kada god imam priliku opalim ga u njusku ala zidane style...jedna vrsta slobodnjaka.Nije mi ga zao,cak sta vise zalio bih sebe kada ga ne bih opalio a imam priliku.Eto javila se junacina i sta cemo sad...
ti se naravno salis?
Eshek

#30 Re: volite li cuke?

Post by Eshek »

Ana_Ana wrote:
Muatez wrote:Evo ja prvi kada god imam priliku opalim ga u njusku ala zidane style...jedna vrsta slobodnjaka.Nije mi ga zao,cak sta vise zalio bih sebe kada ga ne bih opalio a imam priliku.Eto javila se junacina i sta cemo sad...
ti se naravno salis?
ne saji ce on. nikad. on ima pistoj i njegov tata je najjacci na cvijetu :lol: :lol:
Muatez

#31 Re: volite li cuke?

Post by Muatez »

Ana_Ana wrote:
Muatez wrote:
ti se naravno salis?
Tacno....paklena vrucina a moram biti pored kompa i onda licne frustracije lijecim na forumu.Pa ko se zakaci.......budala sa budalom na +35 pakleno ali zabavno.....i tako ode dan.
Bloody_Mary-Sue

Post by Bloody_Mary-Sue »

Ja volim mog rotija al on mene ne voli, ustvari voli me al gricnut :sad:
I tako, vise se ne druzimo, ne idemo u setnju, samo smo na slikama zajedno... ili malo komuniciamo al kad je zagradjen, kad nema sanse da iskoci hehehhe
nineac

Post by nineac »

Jebote koji je psiho Muatez! Znao sma da nije normalan, ali brate pretjero je.
To samo govori o nama kakvi smo, jer muatez sutra se nece libiti isto tako da potegne pistolj zato sto je "jeben" na covjeka.
Da mi je samo znati sta bi da nema pistolja :lol:
Ja sam odavno konstatovao da je pas vjerniji i bolji haver od bilo kojeg covjeka!!!
Vingo

Post by Vingo »

Opet Muatez prodaje cigle..... :D
A kupaca povazdan...
Muatez

Post by Muatez »

Vingo wrote:Opet Muatez prodaje cigle..... :D
A kupaca povazdan...
Tacno vingo...i to dobre musterije.
shin

Post by shin »

Image

Do not feed the troll
Muatez

Post by Muatez »

Kakvu bi kinez gozbu imao da se dohvati ove macke.
Image

Dog S-klase......

Image
neupucena

Post by neupucena »

ti si druze prevazidjen jos u predskolskom :lol:
shin

Post by shin »

Do not feed the troll
bolero1968

#40 Re: volite li cuke?

Post by bolero1968 »

Muatez wrote:
Mutaez
Evo citam sta pises ovde po forumu i predlazem ti da pogledas ovaj link -
LINK SAMO ZA MUTAEZA :D
Vjerujem da ces se tamo vemo lijepo osjecati samo im ispricaj ovo sto si pisao na ovom forumu[
Muatez

Post by Muatez »

@Bolero nisu me primili kazu da sam dlakav i da nisam za pshijatrije.Sta dalje? Imas neki drugi prijedlog?

Image
vesela

Post by vesela »

ode ti, Muatez u MP3, definitivno!...nesto bih plaho voljela da vidim tvoju hrabrost uzivo...da te uzivo upitam "za zdravlje" u ime cuka, koje sa uzivanjem udaras...al' u snovima!...i to tvojim, bolesnim!
antikleja

Post by antikleja »

Ej jarane prof.dr. Slobodan Loga ti je najbolji pa se njemu obrati! On bash tretira ove najteze slucajeve!!!!!
Helem

Post by Helem »

Akif i Lutka su stanovali stan do mene,u prizemlju.
U neko doba noci naidje pas,njuskajuci kantu ispred vrata, tada izadje Lutka iz stana,pogleda u psa,pas se okrenu prema njoj a iz kuce se zacu Akifov glas:" Ko je to?"

"Akife izadji, trazi te neki covjek !"
Post Reply