Sminka - da ili ne...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Michun

Post by Michun »

E volila bi ja da vidim i da upoznam koji bi se okrenuo za "prirodnom" djevojkom. :-D
Pa ja kada odem do granapa bez sminke, vjeruj niko me ni ne primjeti iz komsiluka. A kad se nasminkam i krenem na posao ili vani - svi iz komsiluka komentarisu: sto si fina danas, gdje si se to ti dotjerala i sl. Mahala doduse, ali okolina u kojoj zivimo je to.
neupucena

Post by neupucena »

Michun nisi u pravu. Imam prijateljicu koja se nikad nije sminkala, nikad nije farbala kosu, oblaci se jednostavno ali gdje god se pojavi zasjeni poprilican broj ljudi oko sebe jer zraci ljepotom koju joj nikakva sminka ne bi mogla priskrbiti.
shin

Post by shin »

Michun wrote:E volila bi ja da vidim i da upoznam koji bi se okrenuo za "prirodnom" djevojkom. :-D
Pa ja kada odem do granapa bez sminke, vjeruj niko me ni ne primjeti iz komsiluka. A kad se nasminkam i krenem na posao ili vani - svi iz komsiluka komentarisu: sto si fina danas, gdje si se to ti dotjerala i sl. Mahala doduse, ali okolina u kojoj zivimo je to.
I ti se onda divis svom umijecu malterisanja i finih radova sa mackom i spartlom :D
teletrader

Post by teletrader »

Michun wrote:E volila bi ja da vidim i da upoznam koji bi se okrenuo za "prirodnom" djevojkom. :-D
Pa ja kada odem do granapa bez sminke, vjeruj niko me ni ne primjeti iz komsiluka. A kad se nasminkam i krenem na posao ili vani - svi iz komsiluka komentarisu: sto si fina danas, gdje si se to ti dotjerala...
Muski dobacuju "Vidi Masallah sto je narasla" neki hrabriji priupita "a sta radis veceras?" :-)
shin

Post by shin »

Michune jel zadajes obrve ono u polukrug pa izgledas vazda nasmijana :D
Saian

Post by Saian »

neupucena wrote:Michun nisi u pravu. Imam prijateljicu koja se nikad nije sminkala, nikad nije farbala kosu, oblaci se jednostavno ali gdje god se pojavi zasjeni poprilican broj ljudi oko sebe jer zraci ljepotom koju joj nikakva sminka ne bi mogla priskrbiti.
ja bih u hlad :D :D :D :D
teletrader

Post by teletrader »

shin wrote:Michune jel zadajes obrve ono u polukrug pa izgledas vazda nasmijana :D
Jok..
Michun pochupa obrve pa ih onda nacrta fino onom olovkom...

I onda,svako jutro kada se probudi,ostane joj jastuk nasmijan... ;)
neupucena

Post by neupucena »

Moras prvo izaci tamo gdje sunce sja, pa onda traziti hlad. Nemoj ti meni preko reda :D
shin

Post by shin »

teletrader wrote:
shin wrote:Michune jel zadajes obrve ono u polukrug pa izgledas vazda nasmijana :D
Jok..
Michun pochupa obrve pa ih onda nacrta fino onom olovkom...

I onda,svako jutro kada se probudi,ostane joj jastuk nasmijan... ;)
Image
Saian

Post by Saian »

neupucena wrote:Moras prvo izaci tamo gdje sunce sja

aj sta cu u Makedoniji :D :D :D
Michun

Post by Michun »

teletrader wrote:
Pa ja kada odem do granapa bez sminke, vjeruj niko me ni ne primjeti iz komsiluka. A kad se nasminkam i krenem na posao ili vani - svi iz komsiluka komentarisu: sto si fina danas, gdje si se to ti dotjerala...
Muski dobacuju "Vidi Masallah sto je narasla" neki hrabriji priupita "a sta radis veceras?" :-)
Nemoj tako o mom komsiluku. Nisam ja mislila na dobacivanje nego na usputne komentare ljudi koje poznajem. :roll:
Za vasu info - imam jako lijepe obrve i ne crtam ih. A sto vi muski volite ujedati kad nemate sta pametno napisati? :?
Ja pitam vas sto vi imate duple standarde - kad vidite zensku osobu na ulici fino (pod tim ne mislim nacrtanu i nakindjurenu) dotjeranu primjetite, ali svojoj djevojci solte pamet da je ljepsa bez sminke. Opet isto pitanje - jel se zaljubite pa mislite da ce je drugi maznuti ako se bude dotjerivala il' sta?
neupucena

Post by neupucena »

Saian wrote:
neupucena wrote:Moras prvo izaci tamo gdje sunce sja

aj sta cu u Makedoniji :D :D :D
Pa ti volis lubenice :D s nacrtanim obrvama ili bez
teletrader

Post by teletrader »

Michun wrote:
teletrader wrote:
Nemoj tako o mom komsiluku. Nisam ja mislila na dobacivanje nego na usputne komentare ljudi koje poznajem. :roll:
Za vasu info - imam jako lijepe obrve i ne crtam ih. A sto vi muski volite ujedati kad nemate sta pametno napisati? :?
Ja pitam vas sto vi imate duple standarde - kad vidite zensku osobu na ulici fino (pod tim ne mislim nacrtanu i nakindjurenu) dotjeranu primjetite, ali svojoj djevojci solte pamet da je ljepsa bez sminke. Opet isto pitanje - jel se zaljubite pa mislite da ce je drugi maznuti ako se bude dotjerivala il' sta?
Jeste,sve je to cista ljubomora ;)
shin

Post by shin »

Michun wrote:
teletrader wrote:

Cuj ovo, po tvojoj prici haman je doslo do toga da im vrece na glave stavljamo ako su lijepe :lol:

Uspt to ''maznuti'' kako ti kazes, ja samo mazinjam burek i sirnicu :D
Skyfox

Post by Skyfox »

Sminka je OK pa ko danas ne zeli da izgleda bolje nego sto je... Proslo je vrijeme Djece cvijeca, ali neke zenske same sebi zagorcavaju zivot. Jedna jaranica je pocupala sve obrve- do zadnje dlake, i onda na moru kuka kako nema obrva WTF.
Ili najace su mi one koje jos u srednjoj planiraju kako ce se buditi prije muza da poprave sminku... Pa to je extremno!!! :lol:
remake

Post by remake »

kratko i jasno; oštro i na prvu :D

protiv jače šminke sam uvijek, uvjerena sam da to nikome ne može lijepo stajati

ja recimo ne koristim ništa od šminke, ne zato što imam nešto protiv našminkanih djevojaka, dapače /dagušče
već mi jednostavno ne stoji, svi kažu da izgledam puno starija i s toga
no make-up on my face

a za komentar - PRICELESS, duboki naklon, nasmijana ostajem do kraja dana :-D
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Michun wrote:ali svojoj djevojci solte pamet da je ljepsa bez sminke. Opet isto pitanje - jel se zaljubite pa mislite da ce je drugi maznuti ako se bude dotjerivala il' sta?
Ne, nego vi ¾elite to da èujete.... Simple as that... :P
neupucena

Post by neupucena »

Skyfox wrote:Sminka je OK pa ko danas ne zeli da izgleda bolje nego sto je... Proslo je vrijeme Djece cvijeca, ali neke zenske same sebi zagorcavaju zivot. Jedna jaranica je pocupala sve obrve- do zadnje dlake, i onda na moru kuka kako nema obrva WTF.
Ili najace su mi one koje jos u srednjoj planiraju kako ce se buditi prije muza da poprave sminku... Pa to je extremno!!! :lol:
Ti savjeti iz "kucne medicine" se kod nekih prenose s koljena na koljeno, stoga ne diraj u tradiciju :D
Michun

Post by Michun »

ztluhcs wrote:
Michun wrote:ali svojoj djevojci solte pamet da je ljepsa bez sminke. Opet isto pitanje - jel se zaljubite pa mislite da ce je drugi maznuti ako se bude dotjerivala il' sta?
Ne, nego vi želite to da čujete.... Simple as that... :P
Ne bi ja to voljela cuti. Ja sam veoma realna.
Cuj ovo, po tvojoj prici haman je doslo do toga da im vrece na glave stavljamo ako su lijepe

Uspt to ''maznuti'' kako ti kazes, ja samo mazinjam burek i sirnicu

Pa to je vas jezik (muski) treba, mazno sam trebu i sl. Nije bas forum za knjizevnog jezika, nemoj me sad ljutiti. :x Dosta mi je sto na poslu moram biti fina, ovo je mjesto gdje smo free.
Ma ne kazem da stavljate vrece, zaboga! Al' priznaj da bi - samo kad bi mogli :D :D :D :D
Michun

Post by Michun »

neupucena wrote:
Skyfox wrote:Sminka je OK pa ko danas ne zeli da izgleda bolje nego sto je... Proslo je vrijeme Djece cvijeca, ali neke zenske same sebi zagorcavaju zivot. Jedna jaranica je pocupala sve obrve- do zadnje dlake, i onda na moru kuka kako nema obrva WTF.
Ti savjeti iz "kucne medicine" se kod nekih prenose s koljena na koljeno, stoga ne diraj u tradiciju :D
Daj, ne zezaj. Zakuni se!!!
teletrader

Post by teletrader »

Michun wrote:
ztluhcs wrote:
Cuj ovo, po tvojoj prici haman je doslo do toga da im vrece na glave stavljamo ako su lijepe

Pa to je vas jezik (muski) treba, mazno sam trebu i sl. Nije bas forum za knjizevnog jezika, nemoj me sad ljutiti. :x Dosta mi je sto na poslu moram biti fina, ovo je mjesto gdje smo free.
Ma ne kazem da stavljate vrece, zaboga! Al' priznaj da bi - samo kad bi mogli :D :D :D :D
Vrecu na glavu i jos (eto kada nas je fino krenulo sa ovim muzickim zeljama) jedan flastercic preko usta :run:
shin

Post by shin »

Michun wrote:
ztluhcs wrote:

Mora da momke ganjas na relaciji Hadzici-Pazaric-Igman pa si se nakupila tih fraza.
remake

#48 Re: Sminka - da ili ne...

Post by remake »

Image

u ovom slucaju ja sam ZA :-)
Pearl

Post by Pearl »

:lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup:

ma ima i gorih slicica:) to treba poturati pod nos svima koji misle da su zvijezde prirodno ijepe i kad cure pate sto nisu kao one:)

najvece iznenadjenje je bilo vidjeti Cameron Diaz (manekenku?!?!?!) bez sminke... bljakkkk ... :D
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

teletrader wrote:jedan flastercic preko usta
Ja bogme ne bi stavljao flaster preko usta... :lol: :lol: :lol:

A ti razmisli... :P :P :P
Post Reply